Kies voor een rondvaart in Amsterdam mét sfeer

Als u een leuk uitje zoekt om samen met uw familie, collega’s en vrienden te ondernemen, dan baat het om een rondvaart in Amsterdam te bezoeken. Met een rondvaart ziet u Amsterdam eens vanuit een ander perspectief. De mooie grachten zorgen voor een sfeervolle achtergrond terwijl u geniet van een gezellig samenzijn en lekker eten en drinken. U kunt een rondvaart in Amsterdam boeken bij Rederij ’t Smidtje. Deze rederij verhuurt verschillende boten om een leuke rondtocht door de hoofdstad te maken met veel gezelligheid. Deze boten varen volledig elektrisch, wat betekent dat u kiest voor een duurzame rondvaart en die bovendien stil is. Zo kunt u elkaar veel beter verstaan en meer genieten van de rondvaart in Amsterdam.

De diverse arrangementen voor een boottocht

U kunt kiezen uit diverse arrangementen bij Rederij ’t Smidtje voor een rondvaart door Amsterdam. Zo kunt u de boottocht combineren met een gezellige borrel en genieten van lekkere wijn met heerlijke borrelhapjes. Daarnaast is het ook mogelijk om een diner arrangement te boeken om te genieten van een heerlijke maaltijd terwijl u door het hart van de hoofdstad vaart. Het is mogelijk om een vergaderarrangement te boeken zodat u eens een keer in een andere omgeving vergadert. Hierdoor ontstaan frisse ideeën die u op kantoor nooit zult bedenken. Het is daarnaast ook fijn om werk en genieten met elkaar te combineren. Dat is ideaal, toch?

Kies voor een fijne rondvaart

Er zijn meer dan 50 op- en afstappunten die verspreid zijn door heel Amsterdam. Zo is er altijd wel een opstandpunt dicht bij u waar u kunt beginnen aan de rondvaart. Woont u niet in Amsterdam? Dan kunt u kiezen voor een opstappunt dat gemakkelijk te bereiken is met de auto of het openbaar vervoer. Er zijn eindeloze mogelijkheden wanneer u een rondvaart arrangement boekt bij dit bedrijf.

https://smidtje.nl/


Tagged with
Wistjij

Kies voor luxe – kies voor exclusieve reizen naar vele bestemmingen

Denkt u aan exclusieve reizen, dan denkt zeer waarschijnlijk aan weldaad en comfort, het liefst op een verre bestemming die u altijd nog wilde bezoeken. Of u nu gaat voor een verblijf in een  kleinschalig art-nouveau hotel, een safari-lodge onder de sterrenhemel of een prachtige vrijstaande villa met eigen zwembad – het zijn allemaal mogelijkheden als u een exclusieve reis samenstelt samen met de reisspecialisten van TravelPA. U geeft aan wat u graag wilt, en zij maken het in orde. Bepaalt u daarom vandaag nog uw droombestemming en trek de wijde wereld in.

Adembenemende landschappen, prachtige cultuur, fijne mensen

TravelPA biedt u de ruimst mogelijke keuze qua exclusieve reizen. Zo kunt u bijvoorbeeld opteren voor rondreizen door prachtige natuurgebieden met een privéchauffeur. Op deze wijze geniet u in alle rust van de mooiste omgevingen ter wereld, zonder dat u zich hoeft te begeven in de mensenmassa van reguliere toeristen. U overnacht in de beste hotels ter wereld; allen voorzien van luxes zoals uitgebreide zwembaden en exclusieve dinermogelijkheden. Deze restaurants zijn echte lokale klassiekers, met enkelen die zelfs internationale bekendheid genieten. Wat u dan ook wenst voor uw exclusieve reizen, TravelPA maakt voor u een reis op maat. Denkt u bijvoorbeeld aan een sprookjesachtige overnachting op Bali; u ontdekt niet alleen de lokale cultuur komt ook heerlijk tot rust tussen de rijstvelden.

Uw reis compleet zo laten samenstellen als u dat wilt

Exclusieve reizen boeken waar het reisschema vast ligt? U kunt zo zonder zorgen naar een volledig nieuwe bestemming, waar u de verblijven, restaurants en bezienswaardigheden kunt ontdekken. Neemt u daarom direct contact op met de reisadviseurs van TravelPA. Deze professionals helpen u met plezier om uw wensen werkelijkheid te maken. Zij regelen exclusieve, individuele reizen op maat voor u, volledig volgens uw eigen wensen. Zo kunt u alle belangrijke bezienswaardigheden van uw reis combineren met het genot van ongekende service. Laat u inspireren door de blog op hun website, of bel direct naar TravelPA voor het maken van uw afspraak. Uw dromen hoeven niet te wachten; uw reis kan vandaag nog beginnen.

https://www.travelpa.nl/


Tagged with
Wistjij

Brandstofprijzen in Duitsland

Hoewel het tanken in Nederland de afgelopen tijd goedkoper is geworden, kan het nog steeds niet op tegen het tanken in Duitsland. De brandstofprijzen bij onze oosterburen blijven het goedkoopst. Dit is de reden dat veel Nederlanders ervoor kiezen om hun brandstof te halen bij Duitse tankstations. De benzineprijzen zijn met name tijdens de avondspits tussen 17:00 en 20:00 bijzonder laag. Hoewel het tanken in Duitsland vergelijkbaar is met Nederland, zijn er ook duidelijke verschillen. In dit artikel vertellen wij je er meer over.

 

Actuele brandstofprijzen Duitsland 

Op dit moment is de benzineprijs voor Euro95 in Duitsland aanzienlijk goedkoper dan in Nederand. Met name tijdens het volgooien van een lege tank wordt het prijsverschil merkbaar. 

Het tanken van diesel in Duitsland is sinds 2014 goedkoper. Dit komt doordat er in Nederland belasting betaald wordt over de dieselprijs. Voor dieseltanks geldt ook: wanneer je de tank volledig volgooit, scheelt het toch een aantal euro’s. 

LPG tanken in Duitsland is de afgelopen jaren aanzienlijk verbeterd. Het aantal stations waar LPG verkrijgbaar is, zijn uitgebreid. Met name in het westelijke gedeelte dicht bij de Nederlandse grens zijn er diverse lpg-tankstellen. Tevens is LPG tanken in Duitsland goedkoper dan in Nederand.

 

Brandstofprijzen Duitsland per liter

Brandstofprijzen Nederland per liter

Benzineprijs euro95: 1,419, – euro 

 

Benzineprijs euro95: 1,773, – euro 

Dieselprijs: 1,229, – euro

 

Dieselprijs: 1,469, – euro.

Lpg-prijs: 0,599, – euro

Lpg-prijs: 0,830, – euro

Let op: dit is slechts een indicatie van de gemiddelde brandstofprijzen op 7 november 2019. Tankstations kunnen van deze prijzen afwijken. 

 

Duitse brandstofprijzen veranderen dagelijks

In Nederland zijn de brandstofprijzen over het algemeen consistenter dan in Duitsland. Je kunt erop vertrouwen dat het tankstation waar je eerder die dag hebt getankt niet veel duurder is geworden in de avond. Dit is in Duitsland niet het geval. De tankstations zijn competitief en houden hun concurrenten scherp in de gaten. Zo kan het voorkomen dat de brandstof in de ochtend 10 cent per liter duurder is dan ’s avonds. Soms worden prijzen wel 10 keer per dag gewijzigd. Met name tussen 17:00 en 20:00 vind je de goedkoopste brandstofprijzen. In de ochtend en ’s nachts zijn de benzineprijzen het hoogst. 

 

Dit wordt gedaan om klanten op bepaalde tijdstippen naar de tankstellen te trekken. Het gaat hierbij niet alleen om de verkoop van brandstof. Een groot deel van de winst wordt gehaald uit de verkoop van artikelen in de winkel zelf, waar hogere marges op zitten. 

 

Apps voor actuele brandstofprijzen

 Omdat je niet tijdens het rijden constant zelf de brandstofprijzen in de gaten kunt houden, zijn er een aantal handige apps die je daarbij assisteren. Clever-tanken, 1-2-3- tanken en mehr-tanken geven direct de prijswijzigingen van tankstations weer. Daarnaast kan je met deze apps vergelijken welk tankstation in de buurt het goedkoopst is. 

 

Tanken langs de autobahn in Duitsland

Het tanken bij de snelweg of autobahn is gemakkelijk en biedt een breed aantal faciliteiten. De toiletten worden regelmatig schoongemaakt, diverse restaurants beschikbaar en er zijn voldoende parkeerplekken. Voor deze faciliteiten betaal je als bestuurder wel de hoofdprijs. Dit vind je terug in de benzineprijzen en dranken als koffie. 

 

Als je ervoor kiest om te tanken bij een lokaal tankstation, zal dit goedkoper zijn. Het kost slechts een paar minuten om een lokaal benzinestation te vinden. Het prijsverschil tijdens het tanken kan oplopen tot wel 10, – euro. Hoewel je hier goedkoper uit bent tijdens het tanken van je diesel of benzinewagen, zijn de faciliteiten op deze stations beperkt. 

 

Actuele informatie brandstofprijzen in Duitsland

Er is veel meer informatie omtrent het tanken in Duitsland beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid op vakantie gaat, kan je bij de Barneveldsekrant terecht. Hier vind je alle belangrijke feiten omtrent de Duitse brandstofprijzen

https://www.shell.be