Activiteiten in Ardennen zijn heel divers

Zeg gedag tegen verveling. Of je nu houdt van buiten sporten of juist liever een van de natuur geniet, in de Ardennen vind je het allemaal.

 

Sporten in de natuur

Kun je geen genoeg krijgen van het groen en de frisse lucht in de natuur? Dan moet je echt een keer naar de Ardennen toe gaan. Er zijn heel veel activiteiten in de Ardennen. Hou je wel van sporten, maar niet zoveel dagen achter elkaar? Dan kun je ervoor kiezen om één dagje te gaan, maar je kunt natuurlijk ook het hele weekend gaan of zelfs een hele week. Het kan allemaal.

 

Meer dan wandelen

Het eerste wat in je op komt is misschien wandelen in de natuur. Dat is heel erg leuk, maar de activiteiten in de Ardennen zijn ontzettend divers. Als je gaat wandelen is het aan te raden om een routekaart te kopen of te downloaden. Op die manier kom je op plaatsen terecht waar je zelf waarschijnlijk nooit heen zou zijn gegaan.

 

Activiteiten in Ardennen het hele jaar door

–          Crossen door de bossen

Naast lopen door de natuur kun je ook mountainbiken. Crossen door de bossen op een mountainbike. Fiets langs heuvels, langs rivieren of recht door de modder heen spatten. Laat het kind in je naar boven!

–          Spring in het water

Als je in de zomer komt dan is het echt een aanrader om te rijden naar Chevetogen te gaan. Zwem in een olympisch openlucht zwembad of spring in het zuivere natuurwater. Wil je er niet helemaal in, maar wel genieten van de natuur? Huur een pedalo!

https://indardennen.be/activiteiten/


Tagged with

Taxi Service Breda.

Taxi Breda Nu net als andere succesvolle taxibedrijven.

Als taxibedrijf meten wij ons succes af aan de tevredenheid van onze klanten. En die tevredenheid die meten wij weer af aan het aantal positieve reviews die wij inmiddels van onze klanten hebben gekregen. Wij streven er als taxibedrijf naar om voortdurend te blijven zoeken naar verbetering in de uitvoering van onze service. En daarbij is de feedback van onze klanten over de kwaliteit van onze dienstverlening van groot belang.

De kwaliteit van Taxi Breda Nu.

Taxi Breda Nu is een full service taxibedrijf die kwalitatieve taxiritten op maat kan afleveren. Hebt u extra eisen zoals bijvoorbeeld een huisdier die u wilt meenemen, of extra bagage die erbij moet ? Als u dit van tevoren aangeeft dan houden wij hier rekening mee. En dan kunnen wij u ook wijzen op de regels die wij als Taxi Breda hanteren omtrent het vervoeren van huisdieren en het vervoeren van extra bagage. Wij houden onze kwaliteit als taxibedrijf continu in de gaten en daarmee zorgen wij ervoor dat onze klanten de kwaliteit krijgen die ze van ons taxibedrijf gewend zijn.

Wat voor een taxibedrijf kunt u vertrouwen ?

Als u bij Taxi Breda Nu een taxi reserveert dan nemen wij u alle zorgen rondom uw reis weg. Samen met uw wensen stellen wij de meest gunstige ophaal en afhaaltijd vast. Voor de start van uw reis kijken wij of er eventueel sprake is van wegversperringen of wegwerkzaamheden. En de vertragingen die hiermee samengaan corrigeren wij daarna met de ophaal en afhaal tijden.  Met behulp van de informatie over uw reisbestemming in combinatie met de reistijd maken wij voor u de meest efficiente en voordelige berekening van uw taxirit vanuit breda en omstreken. Als u tijdens uw taxirit er achter komt dat u iets vergeten bent dan rijden wij op uw aanwijzing direct terug naar uw huis. Vervolgens geeft onze chauffeur dit door aan de centrale van taxi breda nu en dan krijgt u gelijk een schatting van de aangepaste aankomsttijd en eventuele extra kosten.

 

 

https://www.taxibredanu.nl


Tagged with

Kies voor een rondvaart in Amsterdam mét sfeer

Als u een leuk uitje zoekt om samen met uw familie, collega’s en vrienden te ondernemen, dan baat het om een rondvaart in Amsterdam te bezoeken. Met een rondvaart ziet u Amsterdam eens vanuit een ander perspectief. De mooie grachten zorgen voor een sfeervolle achtergrond terwijl u geniet van een gezellig samenzijn en lekker eten en drinken. U kunt een rondvaart in Amsterdam boeken bij Rederij ’t Smidtje. Deze rederij verhuurt verschillende boten om een leuke rondtocht door de hoofdstad te maken met veel gezelligheid. Deze boten varen volledig elektrisch, wat betekent dat u kiest voor een duurzame rondvaart en die bovendien stil is. Zo kunt u elkaar veel beter verstaan en meer genieten van de rondvaart in Amsterdam.

De diverse arrangementen voor een boottocht

U kunt kiezen uit diverse arrangementen bij Rederij ’t Smidtje voor een rondvaart door Amsterdam. Zo kunt u de boottocht combineren met een gezellige borrel en genieten van lekkere wijn met heerlijke borrelhapjes. Daarnaast is het ook mogelijk om een diner arrangement te boeken om te genieten van een heerlijke maaltijd terwijl u door het hart van de hoofdstad vaart. Het is mogelijk om een vergaderarrangement te boeken zodat u eens een keer in een andere omgeving vergadert. Hierdoor ontstaan frisse ideeën die u op kantoor nooit zult bedenken. Het is daarnaast ook fijn om werk en genieten met elkaar te combineren. Dat is ideaal, toch?

Kies voor een fijne rondvaart

Er zijn meer dan 50 op- en afstappunten die verspreid zijn door heel Amsterdam. Zo is er altijd wel een opstandpunt dicht bij u waar u kunt beginnen aan de rondvaart. Woont u niet in Amsterdam? Dan kunt u kiezen voor een opstappunt dat gemakkelijk te bereiken is met de auto of het openbaar vervoer. Er zijn eindeloze mogelijkheden wanneer u een rondvaart arrangement boekt bij dit bedrijf.

https://smidtje.nl/


Tagged with
Wistjij

Kies voor luxe – kies voor exclusieve reizen naar vele bestemmingen

Denkt u aan exclusieve reizen, dan denkt zeer waarschijnlijk aan weldaad en comfort, het liefst op een verre bestemming die u altijd nog wilde bezoeken. Of u nu gaat voor een verblijf in een  kleinschalig art-nouveau hotel, een safari-lodge onder de sterrenhemel of een prachtige vrijstaande villa met eigen zwembad – het zijn allemaal mogelijkheden als u een exclusieve reis samenstelt samen met de reisspecialisten van TravelPA. U geeft aan wat u graag wilt, en zij maken het in orde. Bepaalt u daarom vandaag nog uw droombestemming en trek de wijde wereld in.

Adembenemende landschappen, prachtige cultuur, fijne mensen

TravelPA biedt u de ruimst mogelijke keuze qua exclusieve reizen. Zo kunt u bijvoorbeeld opteren voor rondreizen door prachtige natuurgebieden met een privéchauffeur. Op deze wijze geniet u in alle rust van de mooiste omgevingen ter wereld, zonder dat u zich hoeft te begeven in de mensenmassa van reguliere toeristen. U overnacht in de beste hotels ter wereld; allen voorzien van luxes zoals uitgebreide zwembaden en exclusieve dinermogelijkheden. Deze restaurants zijn echte lokale klassiekers, met enkelen die zelfs internationale bekendheid genieten. Wat u dan ook wenst voor uw exclusieve reizen, TravelPA maakt voor u een reis op maat. Denkt u bijvoorbeeld aan een sprookjesachtige overnachting op Bali; u ontdekt niet alleen de lokale cultuur komt ook heerlijk tot rust tussen de rijstvelden.

Uw reis compleet zo laten samenstellen als u dat wilt

Exclusieve reizen boeken waar het reisschema vast ligt? U kunt zo zonder zorgen naar een volledig nieuwe bestemming, waar u de verblijven, restaurants en bezienswaardigheden kunt ontdekken. Neemt u daarom direct contact op met de reisadviseurs van TravelPA. Deze professionals helpen u met plezier om uw wensen werkelijkheid te maken. Zij regelen exclusieve, individuele reizen op maat voor u, volledig volgens uw eigen wensen. Zo kunt u alle belangrijke bezienswaardigheden van uw reis combineren met het genot van ongekende service. Laat u inspireren door de blog op hun website, of bel direct naar TravelPA voor het maken van uw afspraak. Uw dromen hoeven niet te wachten; uw reis kan vandaag nog beginnen.

https://www.travelpa.nl/


Tagged with
Wistjij

Brandstofprijzen in Duitsland

Hoewel het tanken in Nederland de afgelopen tijd goedkoper is geworden, kan het nog steeds niet op tegen het tanken in Duitsland. De brandstofprijzen bij onze oosterburen blijven het goedkoopst. Dit is de reden dat veel Nederlanders ervoor kiezen om hun brandstof te halen bij Duitse tankstations. De benzineprijzen zijn met name tijdens de avondspits tussen 17:00 en 20:00 bijzonder laag. Hoewel het tanken in Duitsland vergelijkbaar is met Nederland, zijn er ook duidelijke verschillen. In dit artikel vertellen wij je er meer over.

 

Actuele brandstofprijzen Duitsland 

Op dit moment is de benzineprijs voor Euro95 in Duitsland aanzienlijk goedkoper dan in Nederand. Met name tijdens het volgooien van een lege tank wordt het prijsverschil merkbaar. 

Het tanken van diesel in Duitsland is sinds 2014 goedkoper. Dit komt doordat er in Nederland belasting betaald wordt over de dieselprijs. Voor dieseltanks geldt ook: wanneer je de tank volledig volgooit, scheelt het toch een aantal euro’s. 

LPG tanken in Duitsland is de afgelopen jaren aanzienlijk verbeterd. Het aantal stations waar LPG verkrijgbaar is, zijn uitgebreid. Met name in het westelijke gedeelte dicht bij de Nederlandse grens zijn er diverse lpg-tankstellen. Tevens is LPG tanken in Duitsland goedkoper dan in Nederand.

 

Brandstofprijzen Duitsland per liter

Brandstofprijzen Nederland per liter

Benzineprijs euro95: 1,419, – euro 

 

Benzineprijs euro95: 1,773, – euro 

Dieselprijs: 1,229, – euro

 

Dieselprijs: 1,469, – euro.

Lpg-prijs: 0,599, – euro

Lpg-prijs: 0,830, – euro

Let op: dit is slechts een indicatie van de gemiddelde brandstofprijzen op 7 november 2019. Tankstations kunnen van deze prijzen afwijken. 

 

Duitse brandstofprijzen veranderen dagelijks

In Nederland zijn de brandstofprijzen over het algemeen consistenter dan in Duitsland. Je kunt erop vertrouwen dat het tankstation waar je eerder die dag hebt getankt niet veel duurder is geworden in de avond. Dit is in Duitsland niet het geval. De tankstations zijn competitief en houden hun concurrenten scherp in de gaten. Zo kan het voorkomen dat de brandstof in de ochtend 10 cent per liter duurder is dan ’s avonds. Soms worden prijzen wel 10 keer per dag gewijzigd. Met name tussen 17:00 en 20:00 vind je de goedkoopste brandstofprijzen. In de ochtend en ’s nachts zijn de benzineprijzen het hoogst. 

 

Dit wordt gedaan om klanten op bepaalde tijdstippen naar de tankstellen te trekken. Het gaat hierbij niet alleen om de verkoop van brandstof. Een groot deel van de winst wordt gehaald uit de verkoop van artikelen in de winkel zelf, waar hogere marges op zitten. 

 

Apps voor actuele brandstofprijzen

 Omdat je niet tijdens het rijden constant zelf de brandstofprijzen in de gaten kunt houden, zijn er een aantal handige apps die je daarbij assisteren. Clever-tanken, 1-2-3- tanken en mehr-tanken geven direct de prijswijzigingen van tankstations weer. Daarnaast kan je met deze apps vergelijken welk tankstation in de buurt het goedkoopst is. 

 

Tanken langs de autobahn in Duitsland

Het tanken bij de snelweg of autobahn is gemakkelijk en biedt een breed aantal faciliteiten. De toiletten worden regelmatig schoongemaakt, diverse restaurants beschikbaar en er zijn voldoende parkeerplekken. Voor deze faciliteiten betaal je als bestuurder wel de hoofdprijs. Dit vind je terug in de benzineprijzen en dranken als koffie. 

 

Als je ervoor kiest om te tanken bij een lokaal tankstation, zal dit goedkoper zijn. Het kost slechts een paar minuten om een lokaal benzinestation te vinden. Het prijsverschil tijdens het tanken kan oplopen tot wel 10, – euro. Hoewel je hier goedkoper uit bent tijdens het tanken van je diesel of benzinewagen, zijn de faciliteiten op deze stations beperkt. 

 

Actuele informatie brandstofprijzen in Duitsland

Er is veel meer informatie omtrent het tanken in Duitsland beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid op vakantie gaat, kan je bij de Barneveldsekrant terecht. Hier vind je alle belangrijke feiten omtrent de Duitse brandstofprijzen

https://www.shell.be