Waarvoor kun je AirPods eigenlijk gebruiken?

Overal waar je loopt zie je ze tegenwoordig: de AirPods. Ze zijn allemaal wit maar er zijn verschillende soorten. Zo heb je de AirPods 1, AirPods 2 of zelfs de AirPods Pro. Mensen gebruiken de AirPods om hoofdzakelijk muziek te luisteren. Daarnaast zie je dat deze ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Zo kun je natuurlijk ook met de AirPods bellen zonder dat je je telefoon hoeft vast te houden. Daarnaast kun je natuurlijk ook radio of een podcast beluisteren. Vanzelfsprekende kun je ook je favoriete film of serie via Netflix bekijken met je AirPods. Vergeet niet om AirPodhoesjes te kopen. Met AirPodhoesjes bescherm jij jouw AirPods namelijk tegen krassen en kun je de val deels breken. Dat is wel zo fijn.

Een nieuwe gebruiksvorm

Door Corona is er een nieuwe gebruiksvorm van AirPods bijgekomen. Iedereen zit namelijk thuis. Het advies is ook om vanuit thuis te werken. Dit zorgt ervoor dat zowel bedrijven als scholen hun communicatie, vergaderingen en lessen via een andere communicatiemiddel moeten laten plaatsvinden. Dit doet men nu dus via Zoom, Teams of Skype. Het is eigenlijk een vorm van beeldbellen. Heel Nederland is dus massaal aan het beeldbellen geslagen.

Het nadeel van beeldbellen zonder AirPods en oortjes

Het nadeel is dat je zonder oortjes te gebruiken jezelf blijft horen. Er ontstaat vaak een soort loop. Het geluid gaat hierdoor vaak kraken of je hoort een oorverdovende piep. Door oortjes of je AirPods te gebruiken voorkom je dit. Bovendien hoef je niet altijd te blijven zitten achter de laptop of tablet. Zo kun je gemakkelijk ook even de deur openmaken voor de pakketbezorger of zelfs even naar het toilet. Wel zo makkelijk.

https://web-wings.nl/


Tagged with
Wistjij

iPhone reparaties Etten-Leur

iPhone reparaties Etten-Leur

Door de jaren heen zijn er steeds meer iPhones op de markt gekomen. Logisch dan ook dat er steeds van deze smartphones defect raken. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om jouw kapotte iPhone te laten repareren door een gespecialiseerd bedrijf. Eén van de beste telefoon reparateurs in de regio van Etten-Leur is de Telefoon Reparatie Bus. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het repareren van alle soorten iPhones en elk type schade aan jouw gsm.

Wat de Telefoon Reparatie Bus uniek maakt is dat je niet langer de deur uit hoeft met jouw kapotte telefoon. Je bezoekt de website, zoekt tussen de verschillende iPhone reparaties naar jouw schade geval en selecteert de juiste reparatie. Vervolg wordt er telefonisch contact met je opgenomen en wordt er een afspraak ingepland. Er komt dan een monteur langs bij een door u gekozen locatie, zoals uw werk, huisadres of zelfs bij de supermarkt, zodat uw iphone gerepareerd wordt terwijl u door kunt gaan met datgene wat u wilde doen.

Hoe werkt zulke iPhone reparaties nou eigenlijk?

Zoals hierboven beschreven meld je jouw iPhone eenvoudig via de website aan voor de juiste reparatie. De gespecialiseerde monteur neemt contact met u op voor een afspraak wanneer het voor u uitkomt op een door u gekozen locatie. De Apple Smartphone wordt terplekke vakkundig gerepareerd in de speciaal ingerichte Reparatie Bus. De meest voorkomende iPhone reparaties zijn;

  • Kapot iPhone scherm/behuizing
  • Waterschade
  • Slechte batterij

Wat zijn de kosten voor het repareren van mijn iPhone?

De Telefoon Reparatie bus werkt met originele Apple producten voor de gewenste reparaties. Op deze manier is het ook mogelijk om bepaalde garanties te geven op de herstelde schade. Dit heeft er ook voor gezorgd dat de klanten van dit bedrijf erg positieve reviews hebben achtergelaten. De kosten voor een reparatie verschillen per type schade en per type iPhone. De exacte prijzen voor originele iPhone reparaties kunt u terugvinden op de website. Uiteraard kan het voorkomen dat er tijdens te reparatie ontdekt wordt dat er nog meer schade is aan uw smartphone, in zo’n geval neemt de monteur contact met u op om dit met u te bespreken. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe lang duurt een iPhone reparatie?

De duur van een reparatie duurt nooit langer dan een uur. In de meeste gevallen is de schade binnen een half uur al verholpen, maar er zijn uiteraard uitzonderingen. U bent uw smartphone dus nooit langere tijd kwijt. U kunt vaak zelfs nog dezelfde dag terecht bij de Telefoon Reparatie Bus waardoor u nooit lang met een defecte Apple Iphone hoeft te zitten.

 

iPhone reparaties Etten-Leur


Tagged with
Wistjij

Waarom voor goedkope sim only abonnementen kiezen?

Sim only, een telefoon abonnement of toch prepaid? Voor je mobiele telefoon heb je deze drie opties. De een kiest voor een losse simkaart met abonnement (sim only), de ander voor een simkaart zonder abonnement (prepaid) of telefoon met abonnement. Wanneer deze drie opties naast elkaar worden gezet, blijkt dat sim only veruit de goedkoopste keuze is. Maar, waarom is het eigenlijk verstandig om voor een goedkoop sim only abonnement te kiezen? En voor wie is het geschikt? Lees hier meer over goedkope sim only abonnementen en waarom hier nou zo vaak voor gekozen wordt.

Goedkope abonnementen

Er zijn veel redenen waarom men voor een goedkope sim only abonnement kiest. We houden het hierbij drie belangrijke punten:

 

  1. Besparen 

  2. Budget vrijmaken

  3. Bundels aanpassen

 

1. Besparen

Uiteraard, besparen is het doel. Degenen die op zoek zijn naar een goedkoop sim only abonnement, willen óf minder uitgeven dan dat ze nu doen, óf overstappen naar sim only en direct niet te veel uitgeven. Het feit dat je met een goedkoop sim only abonnement veel geld bespaart, is een belangrijke redenen om voor een dergelijk abonnement te kiezen.

2. Budget vrijmaken

Doordat er op sim only wordt bespaart, kan er budget vrij worden gemaakt voor andere dingen. Stel je voor, je telefoon werkt nog goed en je stapt over op sim only. Je kiest voor een abonnement van 10 euro per maand. Je telefoon abonnement kostte eerst 30 euro per maand. Je bespaart nu dus elke maand 20 euro! Dat is op jaarbasis 240 euro. Oftewel, je maakt met sim only een mooi budget vrij voor andere dingen!

 

3. Bundels aanpassen

Een ander voordeel van goedkope sim only abonnementen, is dat je je bundels bij de meeste providers makkelijk kunt aanpassen. Merk je dus dat je toch wat meer data nodig hebt? Dan kun je die er gewoon bij nemen voor de volgende maand. Hetzelfde geldt voor belminuten en sms’jes. Je hoeft je met sim only dus niet zorgen te maken dat je lang vastzit aan één specifieke bundel, zonder mogelijkheden om deze aan te passen.

Conclusie

Het is duidelijk dat er genoeg redenen zijn om voor voordelige & goedkope sim only abonnementen te kiezen, met als hoofdreden dat je geld bespaart. De een vindt het belangrijk om zo goedkoop mogelijk uit te komen, terwijl het voor de ander eigenlijk niet zo veel uitmaakt. Dit is voor iedereen een persoonlijke kwestie. Nu is het je echter wel duidelijk dat het zeker een goed idee is om goedkope abonnementen te overwegen!Wistjij

Vergelijk de verschillende mobiele providers gemakkelijk en snel

Wanneer u een nieuwe telefoon wilt aanschaffen, doet u dit vaak in combinatie met een abonnement. Ook kan het zijn dat uw vorige abonnement afloopt en dat u een nieuw abonnement wil kiezen voor bij uw telefoon die u al heeft. Wanneer u vervolgens naar een winkel of site gaat om een abonnement af te sluiten, ziet u niet de verschillende prijzen die aangeboden worden voor de abonnementen. Hiervoor kunt u het beste kijken op de website van Mobieleproviders.nl waar je alle abonnementen gemakkelijk kunt vergelijken.

Wat is mobieleproviders.nl?

Er is namelijk een hoop verschil tussen verschillende abonnementen die u kunt kiezen voor uw mobiele telefoon. Alle providers kiezen zelf de prijzen die zij hanteren voor eenzelfde abonnement. Hierdoor kunt u bij de ene provider veel duurder uit zijn dan bij de andere provider. Dit is natuurlijk zonde omdat je voor precies hetzelfde veel meer betaalt. Via mobieleproviders.nl kun je alle providers met elkaar vergelijken en dat gaat op een hele simpele manier. We gaan als voorbeeld kijken naar een telefoon met abonnement. Via de site kunt u namelijk verschillende categorieën met elkaar vergelijken waarbij het abonnement met telefoon er een van is.

Abonnement met telefoon vergelijken via mobieleproviders.nl

In de linkerkolom op de site kunt u precies kiezen hoe uw telefoon met abonnement er uit zou moeten zijn. U kunt kiezen hoeveel GB data u bijvoorbeeld wilt in uw abonnement. Ook kunt u kiezen hoeveel belminuten u in de maand wilt gebruiken. Het beste kunt u hiervoor een vergelijking maken met de belminuten of data die u op dit moment gebruikt. Daarnaast kunt u nog kiezen hoeveel eenmalige kosten u wilt betalen. Sommige mensen vinden het fijn om eerst een groter bedrag in een keer te betalen zodat zij maandelijks minder hoeven te betalen. U kunt dus zelf kijken hoeveel u ineens wilt betalen om de maandelijkse kosten van het abonnement te bepalen. Vervolgens kunt u ook kijken hoeveel u maandelijks maximaal wil betalen voor uw abonnement inclusief telefoon. U kunt dus via de kolom uw hele abonnement inrichten precies zoals u deze wil. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit verschillende providers. Het kan zijn dat u een goede of juist slechte ervaring heeft met een van de providers en op die manier kunt u deze juist aanklikken of niet. De laatste opties hebben te maken met bijvoorbeeld de duur van uw abonnement en ook met eventuele extra opties voor het abonnement.

Overige opties

Daarnaast kunt u dus ook andere categorieen vergelijken met de site mobieleproviders.nl. U kunt bijvoorbeeld abonnementen vergelijken zonder telefoon, maar ook losse telefoons met elkaar vergelijken. Als laatste is er nog nieuw te vinden over de allerlaatste releases van de telefoons. Mocht u dus behoefte hebben aan een onafhankelijke vergelijking van verschillende abonnementen dan kunt u het beste eens een kijkje nemen op www.mobieleproviders.nl. Hier kunt u vergelijkingen maken tussen abonnementen, telefoons en abonnementen in combinatie met een telefoon. De site werkt heel makkelijk en is dus ook voor iedereen beschikbaar.

https://www.mobieleproviders.nl/

Je telefoon regelmatig schoonmaken is geen overbodige luxe

Tegenwoordig is het standaard dat iedereen zijn smartphone altijd op zak heeft, zelfs op het toilet of tijdens het eten. Doordat jouw telefoon altijd overal mee naar toe mag, komen hier best wel wat bacteriën op jouw telefoon. Maar hoe maak je nou jouw telefoon schoon zonder iets te beschadigen? Dat gaan wij jou uitleggen.

Maak het regelmatig schoon

Waarschijnlijk wil je nu je dit weet niet weten hoeveel bacteriën er op jouw telefoon zitten. We gaan je toch nog voorzien van een percentage. Er zitten op telefoons en telefoonhoesje vaak 18 procent meer bacteriën dan op de deuren en doorspoelknoppen van openbare toiletten. Nu ben je er vast van overtuigd dat het wel eens slim is om je smartphone eens te voorzien van een grondige schoonmaak. Hiervoor hebben wij een aantal tips opgesteld, waardoor jouw telefoon niet beschadigd of kapot gaat.

Je pakt de hele dag je telefoon met het telefoonhoesje eromheen op met je handen op en legt de telefoon waarschijnlijk ook op veel publieke plekken neer. Je draagt je telefoon vrijwel altijd bij je en mag overal mee naartoe. In 2017 heeft een schoonmaakbedrijf een onderzoek verricht waaruit is geconcludeerd dat 67 procent van de Nederlanders hun telefoon meeneemt naar het toilet. Helaas maakt maar slechts 31 procent van de Nederlanders hun telefoon slechts één keer per jaar half schoon. Dit wordt dan ook alleen gedaan wanneer de telefoon zichtbaar smerig is!

 

Tip 1: Kies het juiste type doekje

Neem een goed doekje om de smartphone schoon te vegen. Kies hiervoor voor een passend doekje, zoals een microvezeldoek. Vermijd ruwe handdoeken, theedoeken of keukenpapier. Gebruik ook géén alcoholische doekjes of doekjes met ammoniak, hierdoor kan het touchscreen van je telefoon beschadigd raken! Behalve als je er een goed smartphonehoesje omheen hebt!

Tip 2: Was met regelmaat je handen

Was je handen regelmatig! Hierdoor blijft je smartphone natuurlijk ook schoner. Dus na een reis met het OV, na het niezen of na een toiletbezoek is het verstandig om even je handen te wassen. Wat verder ook heel goed helpt voor de hygiëne van jouw telefoon? Een telefoonhoesje eromheen plaatsen! Hierdoor wordt voorkomen dat er veel kruimels en stofjes in je telefoon terecht komen.

Tip 3: verwijder stofjes, zand en kruimels

In het gat van de oplaadpunten, koptelefoon aansluitingen kunnen zich hoopjes stof, zand en kruimels makkelijk opstapelen. Deze moeten er eerst uitgehaald worden zodat de rest van de telefoon niet beschadigd wordt tijdens het schoonmaken.

Hoe doe je dat? Als er niet veel rotzooi in zit, dan is een paar keer bazen wel voldoende. Is er een grondigere schoonmaak vereist? Dan hebben wij een methode klaarliggen voor jou: Pak een paperclip en buig deze recht. Rol vervolgens om het uiteinde een aantal laagjes plakband met de plakkende kant naar buiten. Zo creëer je een mini stoffer voor je smartphone! Wees wel voorzichtig, zodat je niets beschadigd of kapot maakt.

http://telefoonhoesje.nl/


Tagged with

Waarom maken zo veel mensen constant gebruik van hun telefoon? En kun je het mischien minder doen?

Deze vraag stuit vaak op stilte, hoe vaak gebruik jij je telefoon en waarom doe je dat eigenlijk? Natuurlijk hebben veel mensen door de steeds lagere prijs van telefoons een abonnement of sim only afgesloten. Hoe vaak wilt u praten?” Soms leidt deze vraag toch tot een pauze, alsof het idee dat ze zelf de frequentie van deze gesprekken kunnen bepalen, gewoon niet klopt. Maar dan zeggen ze iets als: “Eén keer per week.” “En wil jij degene zijn die de gesprekken initieert?” Ik zal het vragen. “Ja!” zullen ze zeggen. “Doe het dan,” zeg ik ze.

  • Je traint mensen hoe ze je moeten behandelen. Als je door het leven gaat met een bordje op je rug waarop staat “KICK ME,” zullen de mensen je vreemd aankijken, hun schouders ophalen, en je dan een stevige laars geven. Als je daarentegen door het leven gaat met een fysieke draagkracht en een stem die aandringen, “Ik verdien respect”, dan krijg je over het algemeen respect.

Je kunt een aantal regels bedenken voor het gebruik van je telefoon

Wat de telefoon betreft, moet u eerst de regels bepalen door uw moeder (zus, dochter) te bellen en uit te leggen dat u voortaan liever één keer per week praat (of welke andere pauze u ook kiest) en dat u het gesprek in gang zet. U kunt verwachten dat u protesten zult ontvangen: “Ik reken erop met je te praten,” of “Je bent de enige persoon die naar me luistert,” of “Ik heb altijd met je kunnen praten wanneer ik er zin in had – hou je niet meer van me?”

Hoe kun je minder gebruik maken van je telefoon?

Als je probeert je beslissing te rechtvaardigen of uit te leggen, ben je gedoemd. In plaats daarvan, werk een simpel script uit en hou je eraan vast: “Het werkt het beste voor mij als we één keer per week praten; ik bel je.”

  • Als je het argument krijgt, “Je kunt me niet zo in de steek laten, ik moet je echt kunnen bellen wanneer ik dat nodig heb,” antwoord je zoiets als, “Ik begrijp wat je zegt, maar het werkt het beste voor mij als we één keer per week praten.”
  • Nogmaals, probeer je positie niet te verdedigen. Je moet je er gewoon aan houden zonder te ontluiken, met behulp van wat bekend is geworden als de “gebroken record techniek”.

Maak niet altijd gebruik van je telefoon

Als de persoon in kwestie je de volgende dag belt, moet je je beleid herformuleren en beloven dat je belt op het afgesproken tijdstip. Als de persoon aandringt op het argument, moet u misschien zeggen: “Ik moet nu ophangen” en het dan doen. Houd uw stem rustig en uw toon warm en oprecht. U kunt uw punt maken en toch ontspannen en zorgzaam blijven.

Het is belangrijk om te kijken waarom je een telefoon gebruikt

Als u het script volgt en niet instort, zult u verbaasd zijn hoe snel een patroon dat u al jaren frustreert, kan worden veranderd in een patroon dat past bij uw behoeften. En als je je eenmaal realiseert dat je de keuze hebt, kan het zijn dat dit patroon van zelfverzekerdheid zich ook uitstrekt naar andere gebieden van je leven.

https://gsm-stuntprijzen.nl

Wistjij

iPhone reparatie Twente

Wat doe je als je iPhone niet meer werkt? Je hebt dan twee opties je kunt het opsturen naar Apple voor reparatie of je kunt naar een iPhone reparatie Twente gaan. We zullen in deze artikel beide opties bespreken.

Apple

Apple is natuurlijk het bedrijf dat de iPhone maakt en Apple zelf raad consumenten aan om het naar hun toe te sturen voor reparatie. Als je iPhone het niet meer doet kun je het dus opsturen naar Apple in Nederland. Je moet dan een week of twee wachten totdat je een reactie krijgt van Apple. Ze zullen dan uitleggen wat het probleem is en hoeveel het reparatie gaat kosten. De kosten lopen meestal op in de honderden euro’s en je moet weer een week of twee wachten voordat je het toestel terug hebt.

Lokale reparatie

Bij een iPhone reparatie Twente kun je zelf langsgaan of het opsturen. Bij een iPhone reparatie Twente word je gelijk geholpen en kunnen simpele reparaties gelijk uitgevoerd worden. De wat meer tijdrovende reparaties worden binnen 2 werkdagen uitgevoerd. Je betaalt bij een iPhone reparatie Twente ook een stuk minder.

Als je niet lang zonder je iPhone kunt en niet te veel wil betalen is een iPhone reparatie Twente duidelijk de winnaar.

http://telefoontabletreparatie.nl/

iPhone reparatie Twente

Wistjij

Waarom een iPhone 6 plus abonnement vergelijken?

Hoe vind je de juiste telecom aanbieder?

Veel mensen zitten al jaren bij dezelfde aanbieder voor hun moobiel abonnement. Het is natuurlijk lekker makkelijk en overstappen is vaak een beetje een gedoe, vinden veel mensen. Toch loont het om af en toe op zoek te gaan naar een nieuwe aanbieder. Je kunt behoorlijk besparen als je regelmatig van provider wisselt. Veel providers bieden echter mooie aanbiedingen met addertjes onder het gras. Hoe maak je nu een goede vergelijking?

Waarom overstappen?

Overstappen van provider kan je een hoop geld schelen. Als je al jaren bij dezelfde provider zit, word je beschouwd als een zogenaamde slapende klant. Dit zijn mensen die al jaren hetzelfde, meestal te hoge, tarief betalen voor hun abonnement. Omdat deze mensen teveel betalen, hebben providers genoeg geld om nieuwe klanten mooie aanbiedingen te doen. Jij betaalt dus eigenlijk de korting die een nieuwe klant krijgt.

Maak een goede vergelijking

De beste manier om over te stappen, is door zelf een uitgebreide vergelijking te maken. Kijk op vergelijkingssites naar verschillende aanbiedingen en bepaal wat het beste bij jou past. Wil je een nieuw toestel, dan betaal je een stuk meer voor een abonnement dan wanneer je een sim only abonnement wilt afsluiten. Zoek dus gericht op basis van jouw eigen wensen. Lees tijdens het vergelijken altijd goed de voorwaarden en kleine lettertjes door, zodat je zeker weet waar op toezegt.

Vergelijk via internet

De beste vergelijking maak je als je zelf rustig op internet kunt zoeken. Bezoek onafhankelijke vergelijkingssites en neem de tijd om de beste aanbieding te zoeken. Bellen met afzonderlijke providers is alleen handig als je stevig in je schoenen staat. De telefonisten zijn immers getraind om jou binnen te halen als klant en zullen je vaak niet direct de beste aanbieding doen. Wanneer je via internet een keuze hebt gemaakt en je weet wat de actieaanbiedingen zijn, dan kan het juist wel lonen om de provider te bellen. Je weet immers wat ze kunnen aanbieden en soms zal je er zelfs nog een betere deal uit weten te slepen.

Waarom een iPhone 6 plus abonnement vergelijken?


Tagged with