Wistjij
Image default
Woning en Tuin

Teakhout blijft goed in weer en wind

Een teakhouten bank heeft vele voordelen boven banken van andere materialen.
Hout biedt eenmaal veel meer sfeer dan plastic. Toch is de ene houtsoort beter dan de andere. Teakhout kent een enorme lange levensduur en kan goed met temperatuurverschillen omgaan. Houtrot krijgt geen vat op de teak bank, ook niet al deze minimaal onderhouden wordt. Bijzonder handig, u kunt de bank en eventueel andere tuinmeubels van teak het hele jaar gewoon buiten laten staan.

Ook online bestellen, enkel A kwaliteit
In Naarden bevindt zich onze showroom. Daar kunt u ieder meubel bewonderen en uitproberen. Alle banken uit ons assortiment zijn overigens ook 24/7 te bestellen. Dit geldt voor de boombanken, Engelse tuinbanken, tennisbanken én stationsbanken. Als u uw bestelling online plaatst kunt u rekenen op een snelle, gratis bezorging. Onze medewerkers zetten de bank in elkaar en plaatsen ‘m waar u wilt. 

Stoere boomstamtafel?
Stelt u zich eens voor dat u naast die nieuwe bank ook over een prachtige teak tafel beschikt. Zo eentje waar u met het hele gezin aan kunt eten. Ook een kaartje leggen of gewoon bijkletsen met vrienden behoort dan tot de mogelijkheden. Qua afmeting valt er veel te kiezen. Zo zijn er tafels van 160 bij 80 cm, 240 bij 100 cm en 400 bij 100 cm. Gaat uw voorkeur uit naar een rond model, dan is de Butterfly een tip. Deze kan aan twee kanten in- en uitgeklapt worden. Met recht een multifunctionele tafel dus.

Bent u meer fan van een stoere tafel? Kies dan voor een industriele boomstamtafel, met prachtig onderstel. Welke teak tafel u ook kiest; u kunt rekenen op het allerbeste. Het hout dat onze meubelmakers gebruiken is authentiek en gecertificeerd. De import regelen we zelf en kwaliteit is gegarandeerd.

Teakhout blijft goed in weer en wind