Het laten verrichten van milieubewuste uitvaarten is de laatste jaren ”booming business”. Hoogstwaarschijnlijk is dit gegeven niet alleen doordat men beter voor het milieu wil zijn. Het biedt mensen een hele persoonlijke stijl van begraven, die niet alleen perfect is voor het milieu, maar ook een heleboel geld kan bezuinigen. Hierbij valt bijvoorbeeld te bedenken aan het materiaalkeuze van de rouwkist.

Wat u kunt bewerkstelligen voor een beter milieu.

Op deze plaats volgt een overzicht van de mogelijkheden op een rij:

  • Het opbaren Dit kan in synthetische kleding of kleding van katoen
  • De rouwkist Men kan verkiezen voor milieuvriendelijk vervaardigd hout of karton
  • Het overlijdensbericht kaarten van milieuvriendelijk ongebleekt papier
  • De maaltijden ecologische koffie en thee
  • crematie of begrafenis Denk aan natuurbegraafplaatsen of as verstrooien i.p.v. een urn

Steeds veel meer verkiezen voor een groene crematie

Wie milieubewust en natuurlijkvriendelijk leeft of geleefd heeft wil dikwijls ook een milieubewust afscheid. in dit artikel staan tips om een uitvaart beter voor het milieu te maken.

Deze voorlichting is uitgebreider te vinden op www.meride.nl. Meride ondersteunt u in alle facetten die bij een goede begrafenisonderneming in Soest komen kijken. U wordt bijgestaan door één en dezelfde uitvaartverzorger die de uitvaart van A tot Z voor u regelt. Of het nu gaat om een eenvoudige uitvaart, een eco-uitvaart of een exclusieve uitvaart, bij Meride is het in goede en vakbekwame handen. Wij adviseren en u beslist. Meride heeft geen leden en verkoopt geen uitvaartverzekeringen, wij houden ons bij onze leest: Het naar uw wens verzorgen van een uitvaart.

Meer kennisgeving van een uitvaartonderneming uit uw regio

Meride is een van Nederlands bekendste uitvaartondernemers. De uitvaartverzorgers van Meride zijn in het bezit zijn de beste vak diploma’s. De uitvaartverzorgers van Meride zijn ervaren in het regelen van een uitvaart in Soest en staan u graag zelf te woord. U kunt voor veel meer informatie bellen op 085–4018123, mailen naar info@meride.nl of kijken op de website.

http://www.youtube.com/watch?v=6ZAjAflSjD0

Steeds veel meer mensen kiezen voor een groene uitvaart in Soest


Tagged with