Wistjij

Haren verwijderen met IPL in Utrecht

Voor het verwijderen van die vreselijk haren die alsmaar weer terug komen op je bene, onder je oksels, in je bikini lijn of op andere plekken dan is het misschien een idee om een keer te kijken naar een behandeling bij IPL in Utrecht. Hier wordt dit probleem namelijk goed voor je aangepakt en zal je deze struggles niet meer hebben en hoef je jezelf na een aantal behandeling nog maar een keer per jaar te laten verschijnen bij IPL in Utrecht en verder heb je nooit meer last van haargroei op plekken waar je dit liever niet hebt. 

Experts werken zorgvuldig

De experts die werkzaam zijn bij de IPL in Utrecht weten goed hoe dit moet worden aangepakt. Je zal de eerste afspraak maken om te bekijken naar het soort haar dat jij hebt en waar je dit allemaal wilt laten behandelen. Heb je donkere haren? Dan zijn de behandelingen vaak lastiger en moet je vaker terugkomen. Met wat lichtere haren heb je weer minder behandelingen nodig. Ok ligt het aan de structuur van de haren die moeten worden verwijderd hoeveel behandelingen je nodig hebt en welke apparatuur en door IPL in Utrecht moet worden gebruikt. 

Behandelingen met IPL

De behandelingen die je kunt boeken bij IPL in Utrecht zijn allemaal van professionele aard en je kunt ervan uitgaan dat er uiterst zorgvuldig met je huid en je haren wordt omgegaan. Ook is een behandeling voor het haar dat groeit op je benen weer anders dan het haar dat groeit onder je oksels. Dit vraagt dan ook een andere behandeling bij IPL in Utrecht en daar zal ook op worden ingespeeld door de medewerkers. De wens van de klant staat altijd vooraan en ok hoe de klant zich voelt. De behandelingen zijn vrijwel pijnloos, maar wanneer je toch pijn ervaart wordt de behandeling aangepast of gestopt.Zonder de juiste voeding geen sport

Een gezonde levensstijl wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Steeds meer mensen worden zich bewust van de voordelen die fit zijn met zich meebrengt. Zo krijg je bijvoorbeeld een sterker lichaam met als gevolg een betere weerstand en een optimale bescherming tegen bacteriën en virussen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat mensen die regelmatig sporten een stuk minder last hebben van ziekte of kwaaltjes. Naast een sterk lichaam krijg je ook een beter uithoudingsvermogen, zowel conditioneel als mentaal. Doordat je lichaam fit is kan het ook meer belasting aan. Je kunt als je fit bent dus meer doen zonder moe te worden. Waar je voorheen dus al op de bank plofte na het stofzuigen van 1 kamer zal je nu dus opeens je hele huis een goede beurt kunnen geven. Maar niet alleen fysiek zal je sterker in je schoenen komen te staan, ook mentaal. Een fit lichaam zal namelijk zorgen voor een betere mentale gesteldheid. Je zal dus merken dat je mentaal ook sterker bent en jezelf minder snel uit het veld zal laten slaan. Kortom kan er dus gezegd worden dat een fit persoon een beter persoon is aangezien een fit lichaam zich door vertaald in vele andere positieve dingen.

Maar fit worden kan alleen als je hier moeite voor doet in de vorm van fysieke inspanning zoals sport. Gelukkig zijn er in Nederland veel mensen die regelmatig sporten en dus hun lichaam fitter maken. Uit onderzoek is gebleken dat in 2019 van alle personen boven de 4 jaar 54% gemiddeld 1 keer in de week sport. Dit is een positief gegeven aangezien dit aangeeft dat meer dan de helft van Nederland zich regelmatig fysiek inspant. Het grootste aandeel hiervan wordt gevorm door de mannen. Van deze groep gaf 55% aan wekelijks te sporten tegenover 53% bij de vrouwelijke ondervraagden. Een groot gedeelte van Nederland sport dus regelmatig en levert hierbij fysieke inspanning. Deze fysieke inspanning kan alleen worden geleverd als het lichaam over de juiste voedingsstoffen beschikt, zonder kan het immers niet functioneren. Voeding is dus een erg belangrijk aspect van het sporten. Daarom gaan we in dit artikel in op de soorten voeding en de do’s en dont’s op het gebied van voeding voor het sporten.

Ervaren sporters weten precies wat voor voeding zij moeten consumeren om hun lichaam en geest zo optimaal mogelijk te laten presteren. Het grootste gedeelte van de recreatieve sporters is hier echter niet bekend mee en dat is zonde. Het lichtelijk aanpassen van je voeding op je training kan namelijk tot goede resultaten leiden. Daarom gaan we hieronder in op de verschillende soorten basisvoeding en wat deze doen voor jouw lichaam.

Eiwitten als bouwstof

Eiwitten kun je eigenlijk zien als de bouwstenen van het lichaam. Zonder eiwitten is je lichaam bijvoorbeeld niet in staat om spierweefsel aan te maken. Je lichaam zet eiwitten dan ook voornamelijk om in cellen en niet in energie. Daarom zijn eiwitten bijvoorbeeld zo belangrijk bij het opbouwen van spiermassa. Eiwitten bestaan uit ketens van aminozuren, hiervan zijn er maar liefst 22 waarvan er 9 essentieel zijn. Essentieel houdt in dat je lichaam deze niet zelf kan aanmaken, je zult deze aminozuren dus binnen moet krijgen doormiddel van je voeding.

Koolhydraten voor energie

De term koolhydraten wordt gebruikt voor de aanduiding van zetmeel en suikers. Waar eiwitten vooral gebruikt worden voor het aanmaken van cellen worden koolhydraten vooral omgezet in energie. Energie die je lichaam vervolgens gebruikt bij fysieke of mentale inspanning. Iemand die dus erg actief is, zowel lichamelijk al geestelijk, heeft dus veel koolhydraten nodig. Een belangrijke eigenschap van koolhydraten is dat ze snel energie kunnen leveren. Ze zijn daarom een belangrijke bron voor sporters zoals hardlopers of krachttrainers die veel energie nodig hebben.

Vetten, ook belangrijk

Vet is in de volksmond bekend als dat zwembandje rond je middel na een lange vakantie of een stevig kerstdiner. Maar dit is niet het vet waar we het over hebben als we praten over vetten als bouwstof voor je lichaam. Vetten bestaan uit verzadigde en onverzadigde vetten, dit heeft te maken met de hoeveelheid waterstofatomen per vetmolecuul. Vetten hebben, net als koolhydraten, als doel om energie te leveren voor het lichaam.

Vezels voor gezonde darmen

Voedingsvezels zijn grotendeels niet verteerbare deeltjes in onze voeding. Dit houdt in dat onze darmen slechts gedeeltelijk in staat zijn deze vezels af te breken en op te nemen in ons bloed.

Vezels hebben dan ook geen energie aanvullende functie maar iets heel anders. Ze zorgen namelijk voor een gezond klimaat binnen onze darmen en voorkomen problemen zoals obstipatie en maag-en darmklachten. Vezels zijn dus erg belangrijk voor een goede en gezonde werking van de darmen.

Last but definitely not least: vocht

Waar veel mensen zich enkel bewust zijn van de meerwaarde van de bovenstaande voedingsstoffen vergeten ze vaak het belang van water ofwel vocht. Vocht is namelijk de belangrijkste voeding voor je lichaam. Zonder kan je namelijk maar voor korte duur functioneren. Je lichaam heeft namelijk vocht nodig voor het opnemen van de voedingsstoffen in het bloed. Ook maakt je lichaam gebruik van vocht voor bijvoorbeeld temperatuurregulatie en het transport en afvoeren van afvalstoffen.

Je begrijpt dus wel dat je lichaam zonder vocht met een groot probleem zou zitten.

Nu je bekend bent met de verschillende soorten voeding voor je lichaam is het ook belangrijk om wat informatie te weten over hoe je ermee om moet gaan. Het lukraak innemen van verschillende voedingsstoffen heeft namelijk niet altijd het gewenste effect en kan zelfs schadelijk zijn voor je lichaam. Daarom geven wij jou hieronder wat do’s en dont’s op het gebied van sportvoeding.

De dont’s

Eén van de meest gemaakte fouten op het gebied van sportvoeding is het niet vooraf bepalen van de nodige inname. Veel sporters proberen van alles wat te eten in de hoop een juiste balans tussen de voedingsstoffen te vinden. Dit heeft in de meeste gevallen weinig nut aangezien je de verhouding tussen de voedingsstoffen aan dient te passen op het soort inspanning.

Indien je bijvoorbeeld aan bodybuilding doet dien je een voedingsschema te hanteren die zich vooral focust op het binnenkrijgen van eiwitten. Eiwitten zorgen namelijk voor de aanmaak van nieuwe cellen ofwel spierweefsel. Een marathonloper bijvoorbeeld zal vooral baat hebben bij een hoog percentage aan koolhydraten voor een goede en constante afgeving van energie binnen het lichaam.

Het is dus erg belangrijk om goed in kaart te brengen welke voedingsstoffen jij nodig hebt voor jouw work-out.

De do’s

Op het gebied van sporten zijn er veel zaken aan te raden, echter is dit vaak vooral afhankelijk van iemand zijn persoonlijke doelen. Het daarom belangrijk om do’s te geven die voor iedereen van belang zijn. Eén zaak die door ons echter zeer belangrijk wordt geacht is het goed op de hoogte zijn van de uitwerkingen van voedingsstoffen op jouw lichaam. De ene persoon neemt energie bijvoorbeeld beter op dan de ander. Het is belangrijk om hier van jezelf goed op de hoogte te zijn zodat je jouw voeding aan kunt passen. Indien je dus bijvoorbeeld niet snel voedingstoffen opneemt kan het handig zijn om altijd te kiezen voor koolhydraten die snel in het bloed worden opgenomen.

Een opleiding sport en voeding

Indien jij werkzaam bent in de sportbranche of gewoon meer wilt weten over sportvoeding dan is het belangrijk om eens te kijken naar de mogelijkheden op het gebied van een sport- en voeding opleiding. Binnen dit type opleiding wordt er diep ingegaan op de verschillende soorten voeding en waar deze belangrijk voor zijn. Erg handig dus indien jij jezelf of anderen wilt coachen en sturen op dit gebied. Een opleiding op dit gebied wordt op veel locaties en door veel aanbieders in heel Nederland of online gegeven. Er is voor jou dus altijd een mogelijkheid om meer te leren over voeding en waarom dit nu zo belangrijk is voor sporters.

Wij hopen dat jij na het lezen van dit artikel duidelijkheid hebt gekregen over wat voeding nu precies is, welke soorten voeding er zijn en wat je wel en vooral niet moet doen. Hopelijk ben jij nu in staat om voor jezelf goede voedingskeuzes te kunnen maken die bijdragen aan jouw uiteindelijke doel.Tagged with

Wat maakt steppen met je hond zo leuk

Er zijn tal van manieren om je hond uit te laten. Zo kun kiezen voor een gewone wandeling met jouw huisdier door de stad, de wijk of door het bos. Of je pakt de mountainbike en gaat er al fietsend met de hond op uit. De laatste tijd is er nog een andere gave manier in opkomst om met je hond op stap te gaan: lekker steppen terwijl je de hond uitlaat! Steeds meer hondeneigenaars kiezen voor deze coole en actieve manier van steppen met je hond. Maar waarom eigenlijk? Wat is er zo kicken aan steppen terwijl je de hond uitlaat?

Precies het juiste tempo voor jullie beiden

Een van de grote voordelen van lekker de step pakken om je hond uit te laten, is dat steppen voor de hond én voor jezelf een perfect tempo heeft. Fietsen met de hond gaat feitelijk te hard, terwijl wandelen weer te langzaam gaat. Door te steppen houden jullie allebei een fijn tempo aan en kunnen jullie optimaal genieten van jullie gezamenlijk uitje! Kies je voor alleen wandelen, dan kunnen veel honden onvoldoende bewegen en raken ze hun energie niet goed kwijt. Vaak hebben baasjes namelijk te weinig tijd om meer dan drie kwartier met hun hond op stap te gaan. Ga je steppen, dan beweegt de hond veel meer en heeft hij/zij meer plezier.

Goed voor je eigen conditie

Een bijkomend voordeel van steppend de hond uitlaten, is het gegeven dat jezelf ook volop in beweging bent en daardoor veel calorieën verbrand. Feitelijk ben je dus zelf aan het sporten, terwijl je tegelijk de hond uitlaat. Je combineert dus het aangename met het nuttige en hebt door het uitlaten op de step meteen je dagelijks lichaamsbeweging gehad. Ideaal toch?

Speciale hondensteps en dogscooters maken het nog gemakkelijker

Kies je voor steppen, dan heb je meer controle over jezelf en de hond, omdat je altijd één been op de grond hebt. Zo kun je de snelheid snel en gemakkelijk aanpassen. Hierbij is het slim, en natuurlijk supercool, om te kiezen voor een speciale dogscooter, ook wel bekend als hondenstep. Dit zijn stoere steps, die speciaal ontworpen zijn om samen met je hond mee op stap te gaan. Deze steps zijn erg veilig, omdat ze speciaal ontworpen zijn voor het uitlaten van de hond: je loopt bijvoorbeeld geen risico dat de hondenlijn tussen de spaken komt. Wil je graag meer informatie over het kopen van een hondenstep? Bezoek dan de website van Hondensteps.nl waar je een uitgebreid aanbod aan hondensteps vindt.

http://www.hondensteps.nl/

Wistjij

Advies bij het vinden van een goed trimvest

Bent u als duiker op zoek naar een nieuw trimvest en zou u graag deskundig advies krijgen bij de aankoop hiervan? Hiervoor kunt u goed terecht bij duikwinkel Herman Lieven. In het ruime assortiment aan duikmaterialen vindt u tal van trimvesten in verschillende prijsklassen en diverse uitvoeringen. De deskundige medewerkers van deze duikwinkel zijn u daarbij graag behulpzaam bij het maken van de voor u juiste keuze. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en u aanvullende informatie en advies geven. Zo weet u zeker dat u het trimvest koopt dat goed bij u past en aan uw wensen voldoet.

Ook trimvest accessoires verkrijgbaar

U kunt bij Herman Lieven voor meer terecht dan alleen het trimvest zelf. De grote winkel in ’s-Hertogenbosch beslaat 1000 m2 waar u een verscheidenheid aan duikmaterialen en accessoires kunt verkrijgen. Voor uw trimvest kunt u onder andere loodpockets, inflators en messen kopen. Verder vindt u bij deze duikwinkel een breed aanbod aan ademautomaten. Een ademautomaat kunt u aanschaffen in diverse prijscategorieën. Of u kunt uw keuze voor een ademautomaat baseren op een merk waar u bijvoorbeeld goede ervaringen mee heeft. Bij Herman Lieven kunt u een ademautomaat verkrijgen van het merk Aqualung, Apeks of Scubapro. Daarbij biedt deze duikwinkel in de eigen professionele werkplaats ademautomaat onderhoud aan op jaarlijkse basis.

Liever online shoppen?

Bent u niet in de gelegenheid langs te komen in de duikwinkel in ’s-Hertogenbosch? Of geeft u de voorkeur aan online winkelen? Bezoek dan de webshop van Herman Lieven. Ook hier is het volledige assortiment inzichtelijk en kunt u rekenen op een uitstekende service. Zo is er een telefonische klantenservice voor u als online klant. U kunt hier al uw vragen neerleggen en advies inwinnen alvorens een aankoop in de webwinkel te doen. Wanneer u bestelbedrag boven de 70 Euro uitkomt dan is de verzending gratis. Daarbij kunt u rekenen op een vlotte levering omdat de meeste producten ruim op voorraad zijn bij Herman Lieven.Tagged with
Wistjij

Voorkom lichamelijke klanten met een bikefitting

Er zijn diverse professionele bedrijven die aan bikefitting doen. Ten eerste kan bikefitting naar aanleiding van jou ideale fietspositie en wensen, een gehele fiets samenstellen. Heb je nog geen fiets aangeschaft, dan is bikefitting voor aanschaf zeker aan te raden. Je bent er dan zeker van dat je geen miskoop doet, maar een fiets aanschaft die het beste bij je past. Ten tweede, kan bikefitting je gehele fietshouding, gezondheid en fietsaccessoires onder de loep nemen, zodat je met een perfect afgestelde fiets naar huis gaat en je van jezelf ook op de hoogte bent van je eigen fietshouding.

Een groeiende groep Nederlanders van allerlei leeftijden ontdekt de racefiets. Mede door goede prestaties die Nederlandse fietsers behalen tijdens diverse wielerwedstrijden, neemt de populariteit van de racefiets toe. Nu kan je een hele mooie racefiets gaan kopen en dan de weg op gaan, maar het plezier van fietsen hangt niet alleen van de fiets af. Naast de fiets, zadel en pedalen, is ook de algehele houding van de fietser van uitermate belang voor plezier op de fiets en verbetering zonder blessures van je prestaties. Je kan je fietshouding en de instellingen van je fiets heel professioneel laten instellen door bikefitting.

Standaard begint bikefitting altijd met een intakegesprek. Daarin worden al je verwachtingen en je eventuele medische klachten besproken. Daarna volgt een lichamelijke screening. Er wordt gescreend op beenlengte, voet-, rug- en bekkenstand en je lenigheid en stabiliteit. Je fiets wordt daarna geplaatst op een trainer en mag je fietsen. Verschillende camera’s rondom de fiets registreren alle bewegingen, die je op de fiets maakt. Met zeer nauwkeurige apparatuur wordt alles vastgelegd. Alle uitslagen, worden geanalyseerd en in een rapport vastgelegd. Je fiets wordt op basis van dit rapport, helemaal afgesteld. Het rapport wordt met jou besproken; waar ligt de focus, je krijgt advies over je houding, stabiliteit en lenigheid en hoe je kan wennen aan je nieuwe fietshouding. Eventueel kan je na enkele weken nog gebruik maken van de terugkom service, om wat laatste details te finetunen.

Voorkom lichamelijke klanten met een bikefitting

Wist jij dat het kraken van sloten een sport is?

Lockpicking is een vaardigheid die je weleens voorbij ziet komen in films en andere media wanneer een actieheld een slot kan openen met een paperclip. Natuurlijk is dit ontzettend overdreven en gaat dit never nooit zo makkelijk zoals dat in deze films gaat maar het is wel degelijk gebaseerd op iets dat dus echt mogelijk is.

Maar in het echt kan het makkelijk uren duren voordat je een slot open krijgt. Helemaal als je er nog niet bekend mee ben, dan kan dat zelfs wel weken of maanden duren voordat je een bepaald slot open krijgt. Het is echt een vaardigheid die je jezelf moet aanleren en hier komt veel oefening aan de pas.

Een goede dosis theoretische kennis is zeker aan te raden voordat je begint zodat je wel wat je nou probeert te bereiken binnen in het slot met lockpicken. Maar daarnaast is het alleen maar oefenen, oefenen en nog eens oefenen.

Er zijn verschillende groepen lockpickers verspreid over Nederland die samenkomen om gezellig samen te oefenen. Maar vaak zijn deze groepen erg voorzichtig met nieuwe leden. Dit omdat sommige mensen proberen misbruik te maken van de vaardigheid lockpicking.

Deze verenigingen zijn er nieteens bang voor dat dat deze mensen gaat lukken, omdat dat best wel lastig is. Maar het trekt gewoon mensen aan met de verkeerde intenties omdat het de kunst van sloten openen is. Criminelen verwachten dat het in gezet kan worden voor praktische doeleinden. Maar dit valt bar tegen omdat het gewoon heel veel oefening vereist en er daarnaast gewoon nooit zekerheid bied om sloten open te krijgen. Lockpicking is een bezigheid een sport en geen gereedschap.

Het is voor mensen die het leuk vinden om uren te knutselen en priegelen met een lockpick set en niet voor mensen die alleen maar zo snel mogelijk een slot proberen open te krijgen. Als dit je doel is dan zul je heel snel gefrustreerd raken en dan lukt het helemaal niet meer om het slot nog open te krijgen.

Dus in plaats van uren zitten peuteren met geavanceerde instrumenten is het voor deze mensen veel makkelijker om gewoon met grof geweld hun doel te bereiken. Lockpicking is dus echt een sport voor de liefhebbers en geen gereedschap!

Wist jij dat het kraken van sloten een sport is?


Tagged with
Wistjij

Sportkleding laten bedrukken

Sportkleding laten bedrukken door een ervaren onderneming die een vriendelijke service, een hoge kwaliteit en een fijne prijs garandeert? Dan ben je bij Geef het door Reclame zeker aan het juiste adres. Wij zoeken voortdurend naar de beste oplossingen voor onze klanten, op elk vlak. Dit betekent dat wij ons inzetten voor een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, een breed dienstverleningspakket, een vriendelijke instelling en tal van mogelijkheden. Onder deze mogelijkheden vind je ook de mogelijkheid tot sportkleding laten bedrukken.

 

Unieke sportkleding laten bedrukken

Sportkleding laten bedrukken is ideaal wanneer je voordeel wilt halen uit unieke sportkleding of uit sportkleding waar promotie op bedrukt is. Geef het door Reclame kan sportkleding bedrukken voor iedereen, of het nu om grote of relatief kleine oplages gaat, bedoeld is voor privédoeleinden of zakelijke doeleinden, en of het nu gaat om een eenvoudige of zeer uitgebreide opdruk. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat geen project ons te lastig is. Wij zorgen voor unieke sportkleding, van hoge kwaliteit en volgens jouw eigen ontwerp. Zo kun je sportkleding laten bedrukken met tekst, een logo of bijvoorbeeld een afbeelding. Wij kunnen je helpen met het ontwerp, maar je mag natuurlijk ook een kant en klaar ontwerp aanleveren.

Sportkleding laten bedrukken voor sponsoring

Natuurlijk ben je bij Geef het door Reclame ook van harte welkom om sportkleding te laten bedrukken voor sponsoring doeleinden. Wil je als ondernemer een sportclub of actieve groep sponsoren bij wedstrijden of evenementen? Dan kun je de betreffende sportkleding laten bedrukken in ons atelier in Zoetermeer. Het bedrukken van kleding is slechts een enkele specialisatie van Geef het door Reclame. Wij bieden eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van reclame. Doordat wij alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren, in ons eigen atelier in Zoetermeer, zijn wij in staat onze tarieven aantrekkelijk te houden voor onze klanten, ook wanneer het gaat om het laten bedrukken van zowel sportkleding als bedrijfskleding.

Nog vragen?

Op onze website kun je veel informatie vinden over al onze mogelijkheden en kwaliteiten. Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend door onze website navigeren voor meer informatie, ook als je sportkleding wilt laten bedrukken. Toch kan het altijd zijn dat je nog met vragen blijft zitten. Wij staan graag voor je klaar met aanvullende informatie en advies. Je kunt contact met ons opnemen middels de aangegeven contactgegevens, ook wanneer je sportkleding wilt laten bedrukken en hiervoor een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Sportkleding laten bedrukken


Tagged with

eiwitshake kopen waar

eiwitshake kopen waar

Eiwitshakes kopen?

 

Dus je wilt graag lekker trainen onder het genot van een voedzame eiwitshake? Dan is het goed om te weten dat je via de onderstaande site eiwitshakes kunt bestellen:

 

www.eiwitshakestore.nl – via eiwitshakestore bestellen ruim 2.500 klanten om de maand hun sportvoeding. Gezien eiwitshake store geen vreemde b merken verkoopt is bijna alles altijd op voorraad.

Bestel je normaal vroeg in de middag dan wordt het product vaak nog dezelfde dag verzonden. Dit betekend dat jou sportvoeding meestal binnen 18 uur wordt geleverd. Dit doen bijna geen andere sport voeding shops eiwitshakestore na! Ook is het erg voordelig omdat eiwitshakestore vanaf 20 euro alle verzendkosten namelijk 7euro zelf op zich neemt!

 

Kortom wil je lekker sporten en ben je opzoek naar een vertrouwde partij om voortaan je sportvoeding te kopen, dan is eiwitshakestore prijs technisch en door hun rappe levertijden echt een partner waarmee jij lekker fit zal worden en niet uzelf hoeft te irriteren of ooit zonder sportvoeding komt te zitten.

 

Maak keuze uit het ruime assortiment bestaande uit afslanken middels eiwit, repen, fatburners. De creatine afdeling mag er ook wel zeker zijn met producten in de subgroepen zoals; Hydrochloride

Kre-Alkalyn, Monohydraat, Ethyl Estyer, Hydrochloride

en allerlei soorten eiwitten zoals casiene, whey, en natuurlijk smart mixes voor de sporters die niet slechts voor afslanken maar tegelijkertijd ook echt spiermassa willen opbouwen.

 

Ook zijn er vaak speciale acties, teveel eigenlijk om op te noemen. Zo heeft eiwitshakestore vorige maand al hun prijzen met ruim 5 procent verlaagd, hiermee zijn ze ongeveer de goedkoopste aanbieder van premium sportvoeding van heel Nederland en België.

eiwitshake kopen waar


Tagged with