Wistjij
Image default
Financieel

Salarisadministratie: zelf doen of uitbesteden?

Bij Actium.nl kun je terecht om de administratie uit te besteden. Je houdt dan tijd over om je zaak draaiende te houden, en te laten groeien. Tevens kunnen zij voor beginnende ondernemingen de boekhouding opstarten, en levert Actium.nl andere diensten omtrent het voeren van de boekhouding van jouw bedrijf.

Goede dienstverlening is maatwerk

Nederland heeft veel ZZP’ers, zij hebben niets aan de salarisadministratie uitbesteden, want een ZZP’er heeft geen personeel. Daarin zit de kracht van Actium.nl, een ZZP’er kan bij het kantoor aankloppen voor belastingadvies en automatisch boekhouden. Een nette en verzorgde boekhouding van een ZZP’er is bij Actium.nl net zo belangrijk als de jaarrekening van een grote BV. Als bewijs dat de administrateurs alles op alles zetten om de kosten omtrent het voeren van een boekhouding te drukken bieden zij Pre Audit aan. Mocht je besluiten om je boekhouding te laten ondertekenen door een accountant dan kun je vooraf je gehele boekhouding laten toetsen tegen een scherpe prijs waarna je bij de accountant voordeliger uit bent. In dit alles geldt dat de dienstverlening maatwerk is. Misschien ben je niet voornemend om je boekhouding te laten ondertekenen door een accountant, misschien heb je geen grote BV waar een jaarrekening bij moet zijn en ben je met enkel kasboek en balans klaar. Ook dan kun je bij Actium.nl terecht.

Tijd is geld

Anders dan bij andere administratiekantoren beseffen de administrateurs bij Actium dat je niet te veel tijd wil verdoen met de administratie. Vandaar dat zij ver zijn met automatisch boekhouden, berekeningen zoals afschrijvingen zijn dan geautomatiseerd. Dit geldt ook met de salarisadministratie uitbesteden, enkel de urenstaten inleveren moet voldoende zijn om voor een goede verwerking van de salariskosten. De term tijd is geld is waar, en daar zijn de administrateurs zich al te bewust van. Urenlang per week of per maand bezig zijn met de administratie is tijd waarin je niets verdient, deze uren terugbrengen is winst.

Bij vragen, neem vrijblijvend contact op

Er zijn genoeg mogelijkheden om contact te leggen met Actium. Wacht daar niet te lang mee, zeker niet als je pas begonnen bent als zelfstandig ondernemer. Vanaf de start een boekhouding goed beginnen is winst aan het einde. Dit gaat tot zover dat het in feite een terugverdienmodel heeft. Het terugverdienmodel is er zeker met de adviezen omtrent de belastingen. Iedereen kan een eenvoudige btw-berekening maken, maar niet iedereen kan dat correct afhandelen met de fiscus. Neem dus contact op met Actium, ga voor advies, en doe je voordeel.