Rouwbloemen Utrecht kosten soms een vermogen. U kunt de bloemen meestal direct via de uitvaartverzorger bestellen. Helaas werkt deze samen met dure bloemisten of worden er courtages aan de uitvaartverzorger betaalt. Dit gaat meestal ten kosten van de kwaliteit en u betaalt er flink meer voor. Vooral als u een beperkt budget van onder de € 50 heeft dan kunnen rouwbloemen Utrecht best lastig zijn. De Lotus maakt alleen maatwerk op bestelling van de nabestaanden. Aan ons hoeft u geen courtages te betalen en betaalt u puur voor onze ambacht. Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u ons een budget van € 50 prima toevertrouwen.

Rouwbloemen Utrecht in de vorm van een rouwboeket.

Natuurlijk heeft u met rouwbloemen Utrecht wel een beperkte keuze uit verschillende bloemstukken. Op onze website kunt u uit drie verschillende stukken kiezen. Natuurlijk is dit lang niet alles want de Lotus kan ook prima maatwerk maken op basis van uw budget. U geeft aan dat u € 50 te besteden heeft en wij maken een prachtig rouwboeket. Een rouwboeket wordt meestal niet op de kist geplaatst, maar ernaast. Uiteraard kan deze ook nog voorzien worden van een rouwlint. Het drukken van rouwlinten hebben wij in eigen beheer zodat wij uw wensen op een lint kunnen verwerken.

Neem contact met ons op voor rouwbloemen Utrecht.

Heeft u speciale wensen of wilt u andere bloemen vergeleken met het voorbeeld boeket? Het is mogelijk om rouwbloemen Utrecht geheel op maat te maken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw rouwboeket helemaal na wens wordt opgemaakt. Met meer dan 30 jaar ervaring is er een heel hoop mogelijk om uw rouwboeket geschikt te maken voor een waardig afscheid. Zelfs als u een budget heeft van slechts € 50 of minder.

Rouwbloemen Utrecht onder de € 50.


Tagged with