Dat ook in Coronatijd er nog steeds getrouwd wordt?

Geloof het of niet maar ook in coronatijd wordt er nog iedere dag getrouwd. Op het stadhuis in Rotterdam worden er dagelijks koppels in het echt verbonden. Het aantal mensen dat hierbij aanwezig zijn is natuurlijk maar een handjevol, vanwege de corona regels, maar de hoeveelhed liefde blijft gelijk. Afgelopen week gaven in Rotterdam 28 koppels elkaar het jawoord.

Trouwen in coronatijd, wel of niet doen?

Tja, heb je je bruiloft gepland in het voorjaar of de zomer van 2021? Trouwkaarten verstuurd, jurk geregeld, ringen gekocht? Dan is alles nu anders, veel bruiloften zijn afgezegd en verplaatst naar een andere datum in de toekomst. Voor die mensen is de teleurstelling echt heel groot. Maar wil je je trouwdag eigenlijk wel verplaatsen? Nee, natuurlijk niet. Je kijkt er namelijk al zo lang naar uit en dan zomaar een jaar vooruit schuiven is nogal wat. En tenslotte trouw je met elkaar.

Een handjevol mensen kiest er toch voor om gewoon te trouwen op de afgesproken datum. Vaak is de datum speciaal voor hun, hebben ze elkaar voor het eerst ontmoet of is er een andere reden waarom het juist deze datum moet zijn. Dan laat je je niet zomaar afpakken door het coronavirus. Dat feest, dat komt dan later wel. 

Wij zijn getrouwd kaarten

Het blijft hoe dan ook een dag om nooit meer te vergeten, nu misschien wel meer dan ooit. Bij aankomst bij het stadhuis is er slechts een klein groepje familie en vrienden aanwezig, en allemaal staan ze uit elkaar. Ook de trouwfoto’s zullen later nog eens over moeten. Alleen de bruid en bruidegom zoenen elkaar na afloop en een traantje wordt weggepinkt. Bij de trouwceremonie zelf zijn alleen de getuigen welkom om aanwezig te zijn. Dus klein en intiem is het zeker.

Na afloop gaat iedereen gewoon weer naar huis. En de meeste kiezen ervoor om het volgend jaar nog eens dunnetjes over te doen. Zonder het officiële ‘ja-woord’ dan wel te verstaan, die wordt vandaag al gegeven. Tegen die tijd dat alles weer ‘back to normal’, is, en er is weer mogelijkheid je feest te geven dan kun je iedereen uitnodigen met een wij zijn getrouwd kaarten.

Bruiloft uitgesteld? Stuur een change the date

Had je je trouwkaarten al verstuurd? Dat is dan echt balen als jullie trouwdag niet doorgaat zoals gepland. Je moet nu iedereen laten weten dat de bruiloft verplaatst is naar een andere datum of dat jullie het zonder gasten door laten gaan en mogelijk later een feestje geven. Hoe dan ook, bij Koningkaart kun je change the date kaarten bestellen met 50% korting. Een sympathiek en vriendelijk gebaar toch? Deze kaarten zijn ook allemaal enkel, ook een voordelige keuze.  

Dat ook in Coronatijd er nog steeds getrouwd wordt?


Tagged with
Wistjij

Waar te beginnen met online daten?

Wanneer je wilt starten met online dating dan zult u meteen ondervinden dat hier vele mogelijkheden voor zijn. Zo zijn er de populairdere datingsites maar ook datingapps worden de laatste jaren erg veel gebruikt om nieuwe contacten op te doen. Het is dus wellicht allemaal wat overweldigend wanneer u al deze informatie tot u moet nemen. maar vrees niet! Er zijn veel vergelijkingswebsites die u op de juiste weg kunnen helpen om de beste keuze te kunnen maken.

 

Het is zeker aan te raden om altijd zeer voorzichtig te doen met het leggen van nieuwe contacten. Ga bijvoorbeeld nooit direct af spreken met een onbekend persoon. Zorg er altijd voor de voldoende info over het contact hebt. Spreek vervolgens af op een locatie waar u zich prettig bij voelt. Een voorbeeld daarvan in een openbare gelegenheid zoals een fijne bar of restaurant. Ook kun u overwegen om een dubbeldate te doen met een goede kennis of vriend. Dit is waarschijnlijk voor alle partijen iets eenvoudiger en minder stressvol. Een ander aandachtspunt is dat u niet zo maar geld overboekt naar een online contact. Waarschijnlijk heb u te maken met een oplichter wanneer er gevraagd wordt om een significant geld bedrag. Hoe klein dit bedrag en hoe droevig de (verzonnen) reden ook is. Sommige oplichters zullen heel overtuigend overkomen, U zult zeker niet de eerste persoon zijn die hier mogelijk in zal trappen.

 

 

Er zijn veel verschillende online datingsites

 

U kunt op het internet veel informatie vinden over alle verschillende datingsites. De meeste singles zullen kiezen voor een bekende datingsite. De bekende datingsite maken zeer veel reclame op radio, televisie en via banners op verscheidende websites. Deze datingsites zullen waarschijnlijk ook voor u het meest geschikt zijn. Het grote leden aantal zorgt ervoor dat er zeer veel keuze is. Het zal u zeker bevallen wanneer u een partner zoekt. Op een datingsite kunt u zelf uw voorkeuren aangeven. Dit zorgt ervoor dat u gekoppeld kunt worden aan de perfecte partner. Neem vervolgens eerder genoemde tips in acht om veilig te kunnen daten. U zult zien dat online daten zeer leuk en verslavend kan zijn. Iedereen vind het immers leuk om aandacht te geven of om te krijgen. Wij wensen u veel plezier toe met online daten.

 

 

Waar te beginnen met online daten?


Tagged with

Gezocht: een Chat zonder Registratie

Gezocht: een Chat zonder Registratie

Opzoek naar leuke chats zonder registratie? Dan zijn die er tegenwoordig in overvloed. Wist je dat er tegenwoordig enorm veel aanbod van dat soort sites is? De reden waarom deze chat sites zo bekend zijn is toch echt om het feit dat je kan vragen wat je wilt, en aan wie je dat wilt.

 

Welke chats zijn druk en leuk?

  1. Chatten met vreemden: dat is denk ik één van de bekendste sites van dit moment. Wat je daar kunt doen is uiteraard chatten, met wie je maar wilt. Je vindt daar vooral vrouwen en mannen van boven de 18 jaar.

  2. Chat zonder registratie: dit is wel echt een chatsite voor mensen van boven de 18 jaar. Je vindt daar veel profielen van members die online zijn, het is daar namelijk mogelijk om ook geregistreerd te chatten. Wanneer je daarvoor kiest dan kun je een profiel aanmaken en kunnen andere members jou vinden.

Wanneer je een chat bezoekt, dan wil je het liefst in contact komen met leuke vrouwen van boven de 18 jaar. Je wilt ze beter leren kennen, maar bovenal je fantasieën delen. De leuke dames die je op dit soort chats vindt, zijn dan ook vaak erg open-minded en vinden het absoluut niet erg om uitgebreid te vertellen wat zo zoal aanhebben.

 

Gezocht: een Chat zonder Registratie


Tagged with