Wistjij
Image default
Beauty en verzorging

Persoonlijke ringen die voldoen aan uw wensen

Bent u op zoek naar persoonlijke ringen die passen bij uw wensen? Dan zit u bij Bijzondere Trouwringen goed! Deze edelsmederij is gespecialiseerd in het ontwerpen van bijzondere ringen. Deze modellen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn met de hand vervaardigd.  

In het assortiment vindt u onder meer exclusieve trouwringen die een klasse apart vormen. Door de bezetting van schitterende diamanten zijn dit echte eyecatchers.

Bij invallend licht krijgt u een prachtig kleurenspectrum te zien. In vaktaal wordt dit het vuur van een diamant genoemd.

De speciaalste ring in deze categorie is het model Ricordo Particolare. Deze in het oog springende witgouden ring is bezet met maar liefst 32 diamanten.

Daarnaast is er ook een platina damesring uit de lijn van Levante die bezet is met briljanten wat er magnifiek uitziet.  

Het exclusiviteit van deze collectie wordt niet alleen bepaald door de schitterende diamanten, maar ook omdat goudsmid Hiljardan maar een paar exclusieve trouwringen in een jaar maakt.

 

Trendy en toch tijdloos

Zoekt u een ring die u een leven lang kunt dragen, zonder dat deze uit de toon valt? Dan zijn trouwringen van witgoud een uitstekende keuze! Deze ring is modieus en toch tijdloos en gaat prima samen met andere sieraden. Een bijkomend voordeel is dat deze ringen hypo-allergeen zijn. Dit komt doordat ze geen gebruik maken van nikkel. Wat voordelig is voor mensen die gevoelig zijn voor allergische reacties. Witgoud komt niet voor in de natuur. Het is een mening van goud, zilver, koper en palladium. Het palladium zorgt voor een fraaie kalme gloed.

Vroeger waren er bijna geen witgouden trouwringen. Deze waren meestal geelgoud met een traditionele vormgeving. In de jaren ’80 kwam witgoud ineens op. Dit was een goede optie voor mensen die witgoud aantrekkelijker vonden.

Wanneer u meer ringen wilt zien kunt u altijd een afspraak maken. U kunt Bijzondere Trouwringen bereiken op Tel. 033-4720027.

Persoonlijke ringen die voldoen aan uw wensen