Wistjij
Image default
Gezondheid

Passende zorgverzekering afsluiten 2019

Sluit jouw zorgverzekering volledig aan op de zorg die je jaarlijks nodig hebt? Zo niet, dan is het een goed idee om je eens te verdiepen in het aanbod bij een nieuwe zorgverzekeraar. Een zorgverzekering afsluiten in 2019 die echt bij je past is natuurlijk het beste. Bij ZorgDirect kun je een ziektekostenverzekering op maat samenstellen. Doordat onze basisverzekering een restitutiepolis is, kun je met ZorgDirect altijd helemaal zelf kiezen door welke zorgverlener je behandeld wilt worden. Je kunt zelfs terecht bij zorgverleners waar wij geen afspraken mee hebben gemaakt. Daarnaast kun je bij ons je basisverzekering desgewenst uitbreiden met een van de vijf aanvullende verzekeringen die we bieden. 

Basisverzekering fysiotherapie

Maak je regelmatig gebruik van fysiotherapie? Dan wordt dit in sommige gevallen vergoed vanuit de basisverzekering, maar in de meeste gevallen niet. Als je jonger bent dan 18 jaar, dan kun je bijvoorbeeld rekenen op de vergoeding van een bepaald aantal fysiotherapie behandelingen. Daarnaast zijn er ook voor volwassenen een aantal situaties die recht geven op de vergoeding van fysiotherapie. Meer informatie over de basisverzekering fysiotherapie 2019 kun je vinden op onze website. Als je geen fysiotherapie vergoed krijgt vanuit de basisverzekering, dan kun je hiervoor het beste een aanvullende verzekering afsluiten waarmee deze behandelingen wel gedekt worden.

Voordelen ZorgDirect

Bij ZorgDirect willen we je niet alleen een zorgverzekering op maat bieden, maar je ook helpen met het behouden van een goede gezondheid. Het is belangrijk om je te blijven ontwikkelen op zowel fysiek als mentaal vlak. Daarom geven wij je graag nuttige en interessante informatie over hoe je dit kunt doen. Daarnaast bieden we ook een aantal handige apps en tools die je helpen om te werken aan je ontwikkeling op bepaalde vlakken. Nog een groot voordeel van ZorgDirect, is dat je zelf je zorgadministratie kunt regelen en inzien met Mijn ZorgDirect. Zo heb je alles zelf in de hand!

Passende zorgverzekering afsluiten 2019