Wistjij

De perfecte schuifpui

Wisten we maar eerder dat het bedrijf Schipper Ede bestond, dan hadden we veel eerder bij hen de aankoop gedaan. Al voor een langere periode zijn mijn partner en ik op zoek naar een hoge kwaliteit schuifpui voor ons in het huis. Sinds wij het huis hadden gekocht, hadden wij hier de behoefte aan alleen nog niet het geld voor. Gelukkig na een tijdje sparen hebben we dat geld wel. Nu moesten we alleen nog kijken waar we dit product gingen aanschaffen.

Een bedrijf zoeken, zoals Schipper Ede, om daar een schuifpui te kopen

We hadden in het begin geen idee dat Schipper Ede ook goede kwaliteit schuifpuien verkocht voor een goede prijs. Want we hebben eerst allerlei andere bedrijven benaderd en daar gekeken of we daar iets konden vinden. Elke keer was het net niet voor ons en sommige verkopers waren ook niet heel aardig tegenover ons. Dus daar gingen we ook snel weer weg. Na een tijdje zoeken kwamen we op de website van Schipper Ede terecht. Daar zagen we meteen dat ze specialist waren in hun vakgebied en daarbij ook goede producten hadden. Dus maakte een afspraak bij hen om te kijken wat ze konden betekenen voor ons.

Blij met onze aankoop

Toen we daar aankwamen werden we meteen vriendelijk begroet door het personeel en gingen we een klein rondje maken in hun showroom. Daar stonden al verschillende schuifpuien en eentje daarvan viel meteen voor ons op. We waren er geïnteresseerd in geraakt omdat deze schuifpui niet van hout maar aluminium was gemaakt. De medewerker zij dat dit een ideale oplossing is als je niet veel onderhoud wilden bij een schuifpui. Toen we dat hoorden wisten we meteen dat we deze gingen kopen. Ze hebben netjes de schuifpui bij ons geïnstalleerd en we genieten er van.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de verschillende producten die Schipper Ede aanbiedt voor een goede prijs? Bekijk dan eens de website van hen via www.schipper-ede.nl voor meer informatie over het diverse aanbod en andere diensten die zij aanbieden.


Wistjij

Een afvalcontainer huren voor het scheiden van afval

Een afvalcontainer huren bied je de mogelijkheid om al het afval dat vrijkomt op het bouwterrein, zorgvuldig te scheiden. Vaak ontstaat er een mix van verschillende soorten afval, waarbij het belangrijk is dat dit niet allemaal op één grote hoop gegooid wordt. Voor het milieu dient al het afval op een juiste wijze gescheiden te worden. Kluscontainerhuren.nl helpt jou hierbij door verschillende soorten containers aan te bieden. Elke container kan dan een bepaald soort afval opslaan, zodat het niet bij elkaar komt. Je kunt afvalcontainers huren voor bouwafval, houtafval, puin, papier of afvalresten van daken of muren. Een afvalcontainer huren doe je als je bijvoorbeeld je woning gaat verbouwen, renoveren of opruimen. Al het vuil en afval dat vrijkomt kun je zo gemakkelijk in een daarvoor bestemde container plaatsen.

Een container huren met verschillende afmetingen

Je kunt een container huren voor verschillende soorten afval en daarvoor containers gebruiken die ook verschillende afmetingen hebben. Zo past het afval altijd in de juiste container en hoef je niet onnodig meer te betalen als je met een kleinere container volstaat. Een container kun je bij Kluscontainerhuren.nl in afmetingen van 3m3, 4m3, 6m3 en 10m3 huren. Uiteraard voorzien zij je van de juiste informatie en adviezen voor het plaatsen van je container, zodat je verzekerd bent van de juiste afmetingen voor het scheiden van al het afval.

Tarieven voor het huren van een container

Je wilt uiteraard niet te veel betalen voor het huren van een afvalcontainer. Kluscontainerhuren.nl hanteert scherpe tarieven, zodat je altijd kunt rekenen op een eerlijke prijs voor het huren van een container. Je betaalt niet meer dan de afgesproken prijs, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Uiteraard zal er wel een controle plaatsvinden, om te zien of al het afval juist is gescheiden. Indien dit niet het geval is, zal de huurprijs worden verrekend op grond van een nieuwe afvalstroom. Het is dus verstandig om goed op te letten welk afval in welke container belandt.Tagged with