Wistjij
Image default
Woning en Tuin

Parketvloeren Utrecht verkrijgbaar bij meerdere verkooppunten

Op zoek naar parketvloeren Utrecht? Bekijk dan de mogelijkheden van AvanceFloors parketvloeren Utrecht. De houten vloeren worden geproduceerd in Schijndel, een dorp nabij den Bosch. Echter zijn de parketvloeren daarentegen wel verkrijgbaar op meerdere locaties, ook in de omgeving van Utrecht.  Bezoek een AvanceFloors verkooppunt en laat je uitgebreid adviseren door professionele medewerkers. 

 

Planken parketvloeren Utrecht

Er zijn vele aanbieders en keuzemogelijkheden voor parketvloeren, die ook in regio Utrecht verkrijgbaar zijn. De meeste gekozen parketvloeren zijn de eiken houten vloeren ofwel lamelparket. Dit is een samengesteld vloerdeel dat is opgebouwd uit meerdere lagen. Deze zijn verkrijgbaar in planken, van extra smalle 6 cm brede delen tot super brede planken van maar liefst 38 cm. De grote vraag is natuurlijk: wat vind jij mooi en wat is de mooiste keuze voor in jouw woning? De houten vloerdelen met een breedte van 18 cm zijn de meest populaire. Het is een breedte die past in elke woning. Tegenwoordig zien we ook dat de plankbreedte van 24 cm voor de wat grotere ruimtes ook wint aan populariteit. Alle breedtes houten vloeren zijn verkrijgbaar in alle verschillende kleurtinten, van white wash tot populaire grijstinten. Welke kleur houten vloer kiezen? Dat bepaal jij! Bij AvanceFloors is alles mogelijk. 

 

Extra mogelijkheden parketvloeren Utrecht

Naast de verschillende kleurtinten zijn de parketvloeren Utrecht ook verkrijgbaar in verschillende extra afwerkingen. Wil je de nerfstructuur van het hout wat meer benadrukt hebben? Kies dan voor een geborstelde parketvloer. Nog net iets ruiger en doorleefder? Kies dan voor de parketvloeren met een fijnbezaagde toplaag. De zaagsnedes zijn erg goed zichtbaar wat een robuuste uitstraling geeft. Wat ook kan is de eiken houten vloer laten verouderen. Daarbij komen er putjes en oneffenheden in het oppervlak. Dit geeft een authentieke uitstraling. Vroeger was dit een erg populaire keuze. De verouderde eiken vloerdelen zijn vaak zonder velling. Dat geeft een nog mooiere en unieke uitstraling. 

De houten vloeren van AvanceFloors worden dus geproduceerd in Schijndel en hebben een uitgebreid assortiment. Laat je door ons team van professionals uitgebreid informeren over parketvloeren Utrecht.