Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Pampers met korting

Luiers van Pampers zijn gemakkelijk in gebruik en hebben de beste pasvorm. Deze hoge kwaliteit luiers zijn dan ook prijziger dan andere luiers. Als je toch de beste luiers van Pampers voor je kindje wil, ben je bij ons aan het goede adres. Wij verzamelen namelijk iedere week aanbiedingen van Pampers en geven hiervan een overzicht op de website. Zo kun je altijd de beste luiers met korting kopen. Bovendien kun je ervoor kiezen om je aan te melden voor de nieuwsbrief, zodat je mails krijgt met de aanbiedingen. De frequentie van deze mails kun je zelf bepalen.

 

Soorten Pampers

Pampers heeft een reeks aan verschillende soorten luiers. Pampers Simply Dry bijvoorbeeld heeft een extra laagje in de luier dat vocht opneemt en lekken aan de rekkende kanten voorkomt. Pampers Active Fit is speciaal voor baby’s die graag veel rondkruipen en gaat minder snel hangen dan andere luiers. Pampers Baby Dry luiers nemen vocht op in drie banen, zodat het vocht beter vastgehouden wordt en de luier minder zwaar is. De Easy Up van Pampers trek je als broekje aan en is daardoor gemakkelijk te verwisselen. Speciaal voor baby’s die net mee naar huis mogen heeft Pampers New Baby luiers.

 

Maattabel Pampers

Behalve verschillende soorten, zijn Pampers er van maat 0 tot en met 7. Deze maten komen overeen met het gewicht van je kindje. Zo is een maat 0 voor baby’s tot 2,5 kilo, een maat 2 voor baby’s tussen de 3 en 6 kilo, een maat 5 voor kindjes tussen de 11 en 23 kilo en een maat 7 voor kindjes vanaf 17 kilo. Er zit dus redelijk wat overlap in de maten en welke maat precies goed is voor jouw kindje, zal in de praktijk moeten blijken. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je een maattabel van Pampers om je hiermee op weg te helpen.

https://www.pampersweekaanbiedingen.nl/