Wistjij
Image default
Beauty en verzorging

Optimale verzorging voor je huid

De huid is een spiegel van onze gezondheid en levensstijl. Heb je veel last van stress? Of is er te weinig groenten en fruit in je dagelijkse voeding? Of slaap je slecht? Je huid laat dat snel merken door een vale kleur en donkere kringen onder je ogen.

Is het een chronische situatie dan zal jouw huid zich snel verouderen. Het is dus belangrijk om voor een gevarieerd dieet te kiezen dat rijk is aan verse groeten en fruit. Ook regelmatig leven met voldoende nachtrust helpt je aan een jongere look. Bovendien is de keuze van je huidverzorgingsproducten van essentieel belang.

Dat vindt ook de Amerikaanse dermatoloog dr Zein Obagi. Hij heeft daarom zijn professionele cosmetische lijn beschikbaar gemaakt voor consumenten. Ben je nu nieuwsgierig geworden? Kijk dan bij het aanbod van ZO Skin Health in de onlineshop van de Van Lennep Kliniek in Den Haag.

Kom eens langs bij Van Lennep Kliniek voor goed advies

Wil je nog meer voor je huid doen dan een optimale gezichtsverzorging met de producten van dr Zein Obagi? Dan kun je voor een goed advies eens langs een cosmetische kliniek gaan. In de kleinschalige Van Lennep Kliniek, die wordt geleid door cosmetische arts dr. Ludy Holst, kun je bijvoorbeeld je gebruik maken van een gratis intake gesprek.

De cosmetisch arts of huidtherapeute bekijkt je gelaat en geeft een bruikbaar advies over mogelijke huid verbeterende behandeling. Handig als je last hebt van acne, rimpels ogen of een grauw gelaat! De kliniek heeft een vestiging aan de Frederikstraat 70 in den Haag en aan de Kempenaerstraat 9 te Oegstgeest. Je kunt vrijblijvend en binnenstappen of een afspraak maken. Bel dan even met 070 – 737 00 88 of mail naar info @ vanlennepkliniek.nl.

Optimale verzorging voor je huid