Goed Engels leren spreken is belangrijk. Wellicht is het ook een van de belangrijkste competenties die je aan jouw baan bijdraagt. Door een levendige aanpak helpen wij mensen met zelfverzekerdheid schrijven en spreken.

Daag jezelf uit en doe een taalcursus Engels in Amsterdam. Hier heb je de rest van je leven veel profijt van. Als je deze veel gebruikte taal spreekt kun je jezelf voortaan overal verstaanbaar maken. Zowel met spreken als op schrift. Ga je binnenkort op sollicitatiegesprek of heb je een internationale business meeting en wil je daarvoor snel Engels leren? Volg dan een spoedcursus Engels bij The English Center.

Volg een taalcursus Engels in Amsterdam en leer snel de Engelse taal perfect verstaan, spreken, lezen en schrijven.

The English Center biedt Zakelijk Engels Coaching (korte of lange termijn), Executive Communicatie Training, Zakelijk Engels schrijven,  Zakelijk Engels accent reductie, Spreken in het openbaar (toespraken), Presenteren in het Engels, enz.

Wij zijn specialistisch in op maat gemaakte privé en kleine groepstrainingen in Amsterdam of Amstelveen. Alle cursussen worden gegeven door hoog gekwalificeerde cursusleiders met een passie voor Engels. The English Center werkt met klanten uit vele diverse landen en bedrijfstakken en met bedrijven zoals Mammoet, eBuddy en L’Oreal.

Ben je vaak op reis of heb je internationale klanten? Volg dan een taalcursus Engels

Van een taalcursus Engels in Amsterdam heb je levenslang plezier. Je hebt hier tijdens je carrière plezier van, maar ook privé of tijdens internationale business trips. The English Center in Amsterdam is het juiste adres voor een (spoed)cursus Engels voor beginners en gevorderden

Verrijk jezelf en doe een cursus Engels in Amsterdam. Hiervan heb je de rest van je leven plezier, zowel zakelijk als privé. Met een spoedcursus Engels in Amsterdam leer je snel en effectief Engels spreken, lezen en schrijven. Je gaat snel aan de slag en bereikt snel resultaat.

Op een juiste manier in het Engels leren communiceren


Tagged with