Wistjij
Woning en Tuin

Online lampenkap op maat bestellen

Waar bestel ik online een lampenkap op maat?

Lamppenkappen op maat

Wij zijn al tijden op zoek naar een lampenkap op maat. We zijn eerst naar een lampenwinkel gegaan om een lampenkap te kopen maar helaas konden we niet slagen. We hadden een aantal specifieke wensen en konden dus niet kiezen uit een standaard lampenkap. Ik heb toen de stoute schoenen aangedaan en ben via Google op de website van Lampentoppers terecht gekomen. Er ging een wereld voor me open, hier kan je kiezen uit heel veel modelen in allerei maten. Deze online webshop is duidelijk, informatief en simpel. Wij waren opzoek naar een ronde en een vierkante lampenkap en vonden deze meteen op Lampentoppers. Ook in de keuze van de stoffen waren vele mogelijkheden.

Lampenkap bestellen

Nadat ik stap voor stap mijn lampenkap op maat had samen gesteld was er toch nog een twijfel of de stof. Mijn partner wilde de stof eigenlijk eerst zien namelijk. Wij hebben toen gratis en voor niks een sample van de stof aangevraagd en die was de volgende dag al binnen! Nu wisten we het zeker en hebben toen de lampenkappen direct besteld. Na 5 dagen stonder keurig een bezorger voor onze deur met onze lampenkappen. De bestelling was boven de vijftig euro dus was de verzending ook nog eens gratis! We hebben gelijk de kappen uitgepakt die trouwens top verpakt waren en neer gezet. De woonkamer was gelijk een compleet andere ruimte met precies de juiste sfeer.

Aanrader webshop Lampentoppers.nl

We zijn echt ontzettend blij met onze aankoop en zullen ook iedereen deze webshop aanraden die een lampenkap nodig heeft. Wij hebben inmiddels al een aantal vrienden de tip gegeven om bij Lampentoppers een stoffen lampenkap te bestellen en ook zij waren heel tevreden over de service en kwaliteit van deze webshop.

 

Online lampenkap op maat bestellen