Het schooljaar beginnen met De Bijlesmeester

Start van het schooljaar: nieuwe ronde, nieuwe kansen. Veel leerlingen hebben de gewoonte om rustig te beginnen met al hun schoolwerk. Is dat echter wel verstandig? Het schooljaar rustig beginnen kan er namelijk al snel voor zorgen dat een leerling achter de feiten aan gaat lopen. Er ontstaat dan het risico dat de leerling een lastige, slopende eindsprint zal moeten maken om het jaar toch nog te halen.

Geen lekker gevoel, voor zowel ouder als kind. Die stress zal natuurlijk niet bijdragen aan de gezelligheid in huis. Als je als ouder terugdenkt aan je eigen jeugd weet je waarschijnlijk ook nog wel hoe verleidelijk het was om huiswerk en moeilijkheden op te laten stapelen. Toch leverde dat niet altijd het beste resultaat op. Het was veel beter om alles vanaf het begin goed bij te houden, of hulp te vragen als je vastliep.

Op die manier hoefde je namelijk niet enorm te blokken voor die ene toets of opdracht, maar ging het van een leien dakje! Elke dag een beetje scheelt uiteindelijk een hele hoop. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw kind goed start en op schema blijft? En hoe doe je dat zonder ruzie? Schakel de hulp in van De Bijlesmeester!

Wij verzorgen al jaren bijles en huiswerkbegeleiding aan huis. Hiermee hebben wij al een hoop leerlingen geholpen met het behalen van de doelen die zij hadden opgesteld voor dat specifieke schooljaar.

Als je kind betere resultaten behaalt, leidt dat ook weer tot meer zelfvertrouwen en meer plezier op school. En dat is natuurlijk het doel van bijles: zelfvertrouwen en plezier krijgen in een vak!

Onze bijlessen zijn aan huis en vinden dus plaats in de vertrouwde omgeving van jouw kind. Zo durft jouw kind vragen te stellen die hij/zij misschien niet durft te stellen in de klas.

Erachter komen of bijles voor jullie kan werken? Maak vrijblijvend kennis via het formulier op onze website!

Wonen jullie in België? Geen probleem! De Bijlesmeester verzorgt ook bijlessen in België.

https://debijlesmeester.nl

In je eigen tijd een interieur opleiding op MBO niveau volgen

Werk je overdag? Maar wil je eigenlijk een andere richting op gaan met je carrière? Dan is het een idee om in de avonduren een opleiding naar keuze te volgen. Heb je het juist in de avond druk en zoek je een interieur opleiding op het MBO die je overdag kunt volgen? Bij Linnartz Opleidingengroep ben je dan aan het juiste adres. Je deelt je opleiding precies in zoals jij dat zelf wilt. Hiermee bieden wij optimale flexibiliteit en haal je op je eigen tempo je diploma. Toch nog aan het oriënteren? Neem dan eens een kijkje bij de andere MBO en HBO opleidingen van dit gespecialiseerde opleidingscentrum. Je vindt hier onder andere een hotel management opleiding op het HBO. 

Leren hoe jij dat wilt met een hotel management opleiding op het HBO   

Bij de opleiding Hotel management HBO denk je misschien aan veel leren. Maar deze beroepsopleiding voor horeca en hotel biedt juist de perfecte combinatie tussen leren en uitvoeren. Kies dan voor de hotel management opleiding op HBO van Linnartz. Bij dit gespecialiseerde opleidingscentrum deel jij je opleiding precies in zoals jij dat wilt. Ga je liever ’s avonds naar school om overdag te werken? Leer je liever voltijd of deeltijd? Het kan allemaal als je kiest voor de HBO hotelmanagement opleiding bij Linnartz. Je kunt hier ook terecht voor allerlei andere opleidingen. Denk aan een interieur opleiding op het MBO. 

Voltijd of deeltijd hotel management opleiding op het HBO

Heeft het werk in de horeca je altijd al getrokken, maar ben je toch een andere weg ingeslagen. Dit is je kans om alsnog jouw droom achterna te gaan. Volg dan een voltijd of deeltijd opleiding hotel management op het HBO bij Linnartz Opleidingengroep. Hier studeer je volledig op je eigen tempo. Kies je ervoor om de opleiding voltijd te volgen door twee dagen of avonden per week te volgen? Of volg je de hotel management HBO opleiding liever deeltijd door één dag of avond per week lessen te volgen? Bij dit opleidingscentrum heb je de volledige vrijheid om op je eigen tempo te studeren. Liever iets anders? Je kunt hier ook terecht voor het volgen van een voltijd of deeltijd interieur opleiding op het MBO.Tagged with

Binnen één dag slagen voor je auto theorie-examen

Een snelle theoriecursus in Arnhem waarbij je slechts één ochtend les krijgt en dezelfde middag examen doet. Zou jij dat willen? Je kunt je er 24/7 online voor opgeven. Dure boeken kopen en van te voren studeren hoeft dus niet! Het enige dat we vragen is dat je op de cursusdag op tijd aanwezig bent. Je krijgt les van professionele docenten. Op een duidelijke en ontspannen manier leer je alles wat je voor het examen moet kennen. Van voorrangsregels tot verbodsborden. Van milieubewust en energiezuinig rijden tot het gebruik van gordels en helmen. Zodra alles behandeld is, word je samen met je medeleerlingen door ons naar de examenlocatie gebracht. 

Gemakkelijk, snel en effectief!

Een dagcursus autotheorie is een slimme investering. Ons slagingspercentage is namelijk ongekend hoog. Iedereen kan zich bij ons aanmelden. Juist ook als je dyslexie hebt of last van faalangst. Onze methode heeft bewezen dat iedereen in één dag kan slagen. Het auto theorie examen bestaat globaal uit twee onderdelen: gevaarherkenning en kennis & inzicht. Beide worden uitgebreid behandeld. Je krijgt bovendien handige ezelsbruggetjes zodat je het allemaal goed onthoudt. Het leren gebeurt aan de hand van echte examenvragen van eerdere jaren. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld ‘handelen bij ongevallen en pech onderweg’, ‘voor laten gaan van blinden, gehandicapten en voetgangers’ en ‘verkeerstekens op het wegdek’.

Als je interesse hebt in de 123-theoriecursus, geef je dan snel op. Online vind je een overzicht met examenlocaties en -data bij jou in de buurt.

Binnen één dag slagen voor je auto theorie-examen


Tagged with

Spijker wiskunde bij en krijg hulp bij het leren

Bijles helpt je schoolprestaties

Bijles het is super handig als je bepaalde vakken niet goed begrijpt, maar bijles wordt niet alleen gebruikt om je bij te spijkeren met bepaalde vakken. Net als je leefstijl. Ook kan bijles namelijk ingezet worden wanneer je niet zo goed bent in plannen of je leert op een verkeerde manier dat dit verbeterd moet worden. Bijles kan op allerlei verschillende vlakken ingeschakeld worden.

 

Heb je moeite met een bepaald vak of meerdere vakken, dan bieden scholen zelf ook al vaak extra lessen aan om je hier mee te kunnen helpen, of dat je dit zelf bij de docenten aangeeft dan staan ze hier vaak wel open voor om je naast de lessen ook nog even te helpen met de stof. Vaak is het zo als iemand goed in cijfermatige vakken dat deze dan minder goed presteert op taalvakken en zo kan het ook andersom zijn. Bij taalvakken is het vaak het zelfde liedje alleen de grammatica is vaak verschillend wat het ook lastig kan maken.

Bijles wiskunde

Bij bijles wiskunde heb je te maken met allerlei verschillende berekeningen en andere vaardigheden die je moet kunnen beheersen om de wiskunde opdrachten en toetsen te kunnen maken. Wiskunde valt niet altijd te snappen en ook zit er niet altijd een logica achter, de leerlingen die overal logica’s achter zoeken kunnen hierdoor ook moeite hebben met wiskunde. Wiskunde is namelijk een vak wat je gewoon moet toepassen en er verder niets achter moet gaan zoeken. Iemand die bijles krijgt in wiskunde is in het ene hoofdstuk wel goed en in het andere loopt diegene helemaal vast, dat komt dus door de enorme variatie van vaardigheden die erin voorkomen. Zodat je ook verder kunt op zoek naar je vitaliteitscoach

 

Spijker wiskunde bij en krijg hulp bij het leren


Tagged with

Rijschool Nieuwegein

Rijschool Nieuwegein

Rijschool Snel is gevestigd in Nieuwegein en heeft kwaliteit, hoogslagingspercentage, lage lesprijzen en goede service. Rijschool Snel geeft jarenlang rijles in Nieuwegein en omgeving.

Eindelijk 16,5 jaar geworden en kom je uit Nieuwegein? Nu kun je vast niet wachten om de weg op te gaan. Het is de hoogste tijd voor rijlessen van Rijschool Snel in Nieuwegein!

Een proefles aanvragen is bij Rijschool Snel in Nieuwegein gratis als je bij ons komt lessen en geheel vrijblijvend. Deze proefles wordt aangeboden voor een goede start van de rijlessen. Je wordt in Nieuwegein of ergens anders opgehaald. Door onze proefles ontdekken we samen welk lespakket het beste bij jou past. We passen de rijlessen aan jouw tempo aan. Wachttijden vinden we verloren tijd. Daarom hebben we die niet. Je kan deze week nog aan de slag in Nieuwegein!

Zin om rijlessen te volgen in Nieuwegein tegen een betaalbare prijs? Wacht dan niet langer! Neem vandaag nog contact op met Rijschool Snel in Nieuwegein en vraag direct geheel vrijblijvend een proefles aan en volg je lessen samen met onze instructeur in Nieuwegein!

Rijschool Nieuwegein


Tagged with

Zakelijk cursus Engels

Tegenwoordig wordt de Engelse taal op grote schaal gebruikt als tweede of officiële taal. Engels is voor de meeste internationale organisaties de voorkeurstaal. Ook is het Engels één van de zes officiële talen van de Verenigde Naties. De Engelse taal heeft zich verspreid sinds het Britse Rijk is gaan groeien, aan het einde van de 19e eeuw was de taal werkelijk wereldwijd verspreid. De Engelse taal is dominant in de Verenigde Staten en door de groeiende economische en culturele invloed en status van dit land als wereldmacht sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog is ook de positioneel is de taal ook wereldwijd versterkt, waardoor het zicht tot een echte wereldtaal heeft ontwikkeld. Een goede kennis van het Engels is een vereiste in een aantal werkgebieden en beroepen zoals geneeskunde en informatica, heb je dit nog niet goed onder de knie dan zou je een zakelijke cursus Engels kunnen nemen om het te verbeteren. Het Engels wordt doorgaans als volgt geperiodiseerd:

–          Oudengels, vanaf midden  5e eeuw tot midden 12e eeuw, ook bekend als Angelsaksisch, geattesteerd in Beowulf.

–          Middelengels, 12-15e eeuw, invloed vanuit het Normandisch dit is een Frans dialect, na de slag bij Hastings.

–          Nieuw-Engels, ongeveer midden 16e eeuw tot het heden wordt deze soort van Engels gesproken.

– De nieuwste bundelmachine gewoon bij ons te verkrijgen.

Vanaf de 20e eeuw is het Engels de meest invloedrijke taal ter wereld. Het Nederlands heeft ook een bijdrage geleverd aan het Engels, vooral woorden die met de scheepsvaart te maken hebben. Enkele woorden in het Engels die met een Nederlandse oorsprong zijn: cookie (koekje), dike (dijk), cruise (doorkruisen), yacht (jacht (boot)). Ook het woord apartheid is van een woord dat via Zuid-Afrika van het Nederlands naar het Engels verhuisd is. Het Engels heeft een zeer diepe orthografie, dit wil zeggen dat er weinig verbad tussen uitspraak en schrijfwijze is. Veertig klanken worden op 1120 verschillende wijzen geschreven. In Engelstalige landen wordt er tweemaal zoveel dyslexie-diagnose gesteld als in Italië. In Italië worden 25 klanken op slechts 33 verschillende wijzen geschreven. Moet je voor je beroep veel Engels schrijven en kan dit op bepaalde punten nog verbeterd worden dan is ook hier een zakelijke cursus Engels goed om nog even deze punten te verbeteren.

Met bepaalde beroepen moet je je goed kunnen redden in het Engels bijvoorbeeld: Geneeskunde, Informatica, een baas van een bedrijf, in het leger. Moet je je nog verbeteren in het Engels dan is een zakelijke cursus Engels geschikt voor jou.

Zakelijk cursus Engels


Tagged with

Op een juiste manier in het Engels leren communiceren

Goed Engels leren spreken is belangrijk. Wellicht is het ook een van de belangrijkste competenties die je aan jouw baan bijdraagt. Door een levendige aanpak helpen wij mensen met zelfverzekerdheid schrijven en spreken.

Daag jezelf uit en doe een taalcursus Engels in Amsterdam. Hier heb je de rest van je leven veel profijt van. Als je deze veel gebruikte taal spreekt kun je jezelf voortaan overal verstaanbaar maken. Zowel met spreken als op schrift. Ga je binnenkort op sollicitatiegesprek of heb je een internationale business meeting en wil je daarvoor snel Engels leren? Volg dan een spoedcursus Engels bij The English Center.

Volg een taalcursus Engels in Amsterdam en leer snel de Engelse taal perfect verstaan, spreken, lezen en schrijven.

The English Center biedt Zakelijk Engels Coaching (korte of lange termijn), Executive Communicatie Training, Zakelijk Engels schrijven,  Zakelijk Engels accent reductie, Spreken in het openbaar (toespraken), Presenteren in het Engels, enz.

Wij zijn specialistisch in op maat gemaakte privé en kleine groepstrainingen in Amsterdam of Amstelveen. Alle cursussen worden gegeven door hoog gekwalificeerde cursusleiders met een passie voor Engels. The English Center werkt met klanten uit vele diverse landen en bedrijfstakken en met bedrijven zoals Mammoet, eBuddy en L’Oreal.

Ben je vaak op reis of heb je internationale klanten? Volg dan een taalcursus Engels

Van een taalcursus Engels in Amsterdam heb je levenslang plezier. Je hebt hier tijdens je carrière plezier van, maar ook privé of tijdens internationale business trips. The English Center in Amsterdam is het juiste adres voor een (spoed)cursus Engels voor beginners en gevorderden

Verrijk jezelf en doe een cursus Engels in Amsterdam. Hiervan heb je de rest van je leven plezier, zowel zakelijk als privé. Met een spoedcursus Engels in Amsterdam leer je snel en effectief Engels spreken, lezen en schrijven. Je gaat snel aan de slag en bereikt snel resultaat.

Op een juiste manier in het Engels leren communiceren


Tagged with