Hoe Joseph Ribkoff beantwoordt aan de behoefte van de moderne vrouw

Heeft u al eens eerder mode van Joseph Ribkoff of andere exclusieve merken zoals Marc Cain gekocht, dan weet u wat dit voor een moderne vrouw kan doen. Deze modelabels staan namelijk niet alleen voor originaliteit, maar ook voor draagcomfort en multifunctionaliteit. Zo zijn veel kledingstukken op diverse manieren te dragen, maar kunt u ze ook probleemloos met elkaar combineren. Zowel binnen één merk als verschillende merken onderling. Joseph Ribkoff probeert gemak en elegantie in elk kledingstuk te verenigen. Met succes!

Klasse en comfort hand in hand

Binnen de lijnen van Joseph Ribkoff en Marc Cain zijn klasse en comfort binnen elk seizoen en elk thema weer de pijlers. Want waarom zou u als vrouw altijd maar kunnen profiteren van één van deze twee eigenschappen? Neemt u als voorbeeld de diverse pantalons van Joseph Ribkoff, die voorzien zijn van een elastische tailleband. Dergelijke broeken passen zich aan uw lichaam aan en zijn haast als een tweede huid. Of de blouses van Marc Cain, waarbij de zachte stoffen soepel meegeven bij elke beweging die u maakt.

Zowel ingetogen als uitbundige kledingstukken

Zowel bij Marc Cain als Joseph Ribkoff bestaat een bepaald deel van de collectie uit items met felle kleuren en bijzondere grafische patronen. Elegantie kan namelijk prima samengaan met kleur, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht. Kleurrijke creaties met verrassende patronen doorbreken het verwachtingspatroon en voorzien u als draagster van extra energie. Hoewel u deze items kunt combineren met kledingstukken met andere patronen (zolang de basiskleur hetzelfde is), kunt u ze ook dragen met de ingetogener mode-items die ook ruim zijn vertegenwoordigd binnen de modehuizen.

U bent het die de outfit laat spreken

Zo beantwoordt exclusieve mode uw behoefte aan comfort en de behoefte aan het gemak van combineren. Comfort en klasse gaan hand in hand, op elk moment van de dag. Bij Penninkhof bestelt u bijzondere kledingstukken die tot het exclusieve segment worden gerekend, maar dat houdt niet in dat ze slechts op exclusieve momenten gedragen kunnen worden. Met behulp van uw eigen stijl, inzicht en eventuele accessoires laat u de outfit pas echt spreken.Tagged with

Winkelen voor galajurken

Een van de meest bijzondere momenten in het leven van een jonge vrouw is winkelen voor de perfecte prom jurk. Of ze het doet met haar moeder, een zus of haar beste vriendin, het is iets wat ze zich nog jaren zal herinneren. Zelfs als ze weet welke kleur ze zoekt, kan het nog steeds een ontmoedigend proces zijn met de veelheid aan keuzes van ontwerpers en winkels.

Galajurken Designers

Prom dress ontwerpers ontwerpen niet alleen het ultieme op de middelbare school danskledij; ze ontwerpen meestal jurken voor allerlei soorten formele kleding, waaronder spektakels en bruiloften. De volgende zijn de topontwerpers van prom dresses.

l  Jovani – De couture van deze ontwerper is bekend bij jongere vrouwelijke beroemdheden. Jovani-ontwerpen zijn populair bij iedereen, van Katy Perry tot Carrie Underwood tot Taylor Swift.

l  Alyce Designs – De in Frankrijk geboren Alyce Hamm begon het internationaal succesvolle bedrijf in 1967 met haar broer. Hun naam is nu verbonden aan zeer kleurrijke oogverblindende ontwerpen die niet bedoeld zijn voor ingetogen meisjes.

l  Morilee van Madeline Gardner – Madeline Gardner ontwerpt jurken gedurende het grootste deel van haar leven, nog voordat ze het Fashion Institute of New York City bezocht. Haar ontwerpen bevatten vaak pailletten en strass-steentjes voor een look van pure elegantie.

l  Faviana – Hoofdontwerpster, Shala Moradi, beweert: “Onze klant onderscheidt zich graag van de rest.” De ontwerpen van Faviana omvatten een lijn geïnspireerd door beroemdheden, waaronder Jennifer Aniston en Kim Kardashian.

l  Tony Bowls – Tony’s jurken zijn verschenen in de Miss America Pageant, Miss USA Pageant, The Price Is Right en Wheel of Fortune. Deze jurken zijn de ultieme weelde met kralen, Swarovski-kristallen en pailletten.

l  Sherri Hill – Voor veel tieners is Hill de “go-to” -ontwerper. Miss America en Miss USA winnaars hebben haar jurken gedragen, evenals Carrie Underwood, Martina McBride en Kate Gosselin.

l  Veaul – Biedt betaalbare prom dresses, Het is een paar goede Chinese online-shop, Designer Josh’s, Lenna KS. Ook kunt u op maat gemaakt met hen.

Een jurk voor iedereen

Met alle winkelkeuzes die er zijn voor galajurken, moet iedereen, ongeacht zijn stijl, grootte of beschikbare fondsen, een jurk kunnen vinden die hij mooi vindt. Er is geen reden om u ontmoedigd te voelen als u lokaal niet vindt wat u zoekt, want er zijn tal van online opties. Omdat de grootte van ontwerper tot ontwerper kan verschillen, is het een goed idee om vroeg genoeg met zoeken te beginnen, zodat u de tijd heeft om de jurk terug te geven als deze niet past. Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken en trouwjurken.

https://www.veaul.com/

Waar je op moet letten bij het kopen van een avondjurk

Avondjurken staan altijd heel stijlvol bij de modellen op de foto’s. Trek je diezelfde jurk aan in het pashokje, dan trekt het plots op niets. Dat ligt niet aan jou of aan de avondjurk maar wel aan de verkeerde keuze voor jou. Als je volgende twee tips in het achterhoofd uit als je een avondjurk zoekt, maak je gegarandeerd de juiste keuze.

Koop de jurk die bij jou past

Ken je lichaamsvorm. Als je bijvoorbeeld brede schouders, een smalle taille en smalle schouders hebt, kan je een avondjurk kiezen die de schouders accentueren. Door de focus op de schouders te leggen, lijken ze breder en komen beter in balans met de heupen. Heb je daarentegen schouders, een taille en heupen die ongeveer even breed zijn, leg je het accent beter op de taille. Zo komt opnieuw het boven –en het onderlichaam in balans. Wil je een buikje verstoppen, draag dan een jurk met een A-lijn. Deze avondjurken zijn het nauwst net onder de borsten en gaan dan breder. De A-lijn legt de nadruk op de borsten en verhult de buik. 

Pak niet zomaar een kleur

De kleur is heel belangrijk. Je mag niet zomaar een avondjurk in een kleur kiezen omdat die toevallig in de mode is. Je moet rekening houden met je haar en de huid. Ben je een licht type met een bleke huid en blond haar, dan zullen lange avondjurken in kleuren die contrasteren jou goed staan. Je kan dan donkerblauw, bordeauxrood of donkergroen overwegen. Ben je eerder een donker type dan zullen geel, turquoise, blauw, rood of paars jou goed staan. Vergeet ook de make-up niet aan te passen aan de kleur van je jurk. Daarbij leg je het accent ofwel op de lippen met een bijvoorbeeld rode lippenstift, ofwel op je ogen, bijvoorbeeld met gouden eye-liner. 

Waar je op moet letten bij het kopen van een avondjurk

Kleuren en nog eens kleuren, waarbi spelen kleuren een rol?

Kleuren zijn van belang bij in de psychometrie en bij kleding

Bij kleding en de psychometrie, zou je zeggen? Jazeker, want bij bijna alle psychometrische analyse word wel gebruik gemaakt van kleur, om bepaalde types of karakters te duiden. Een van populairste psychometrische tools is DISC. Met DISC kun je doormiddel van een vragenlijst perfect inzicht krijgen in welk type je bent. DISC staat voor:

  • D staat voor: dominant en wordt weergegeven met de kleur rood
  • I staat voor: interactief en wordt weergegeven in de kleur geel
  • S staan voor: stabiel en wordt weergegeven in de kleur groen
  • C staan voor: consciëntieus en wordt weergegeven in de kleur blauw

Ieder zijn eigen DISC profiel

Uit de vragenlijst vormt zich een uniek DISC profiel dat voor iedereen als herkenbaar wordt beschouwd. De kleuren zijn puur om de herkenbaarheid van de verschillende typen te duiden, waarbij elk type natuurlijk op zich staat. Het disc profiel is ook nooit goed of fout. Het geeft inzicht in de eigen voorkeuren op het gebied van communicatie en gedrag. En naast het eigen inzicht geeft het DISC profiel ook informatie over hoe je met andere types het meest effectief kunt communiceren.

DISC team training; een van de toepassingen van DISC

DISC kent vele toepassingen. Een daarvan is teamontwikkeling. Een Disc team training is erg geschikt om de onderlinge communicatie en samenwerking de bevorderen. Een ander positief effect van een DISC team training kan zijn dat men meer acceptatie krijgt van het feit dat elke mens anders is. Wil je een DISC team training volgen? Let er dan vooral ook op dat deze op een interactieve wijze gegeven wordt, want zorgt voor een beter effect van de team training. Een mooie combinatie zou bijvoorbeeld kunnen zijn om een kledingadvies te  integreren in de training.

Kledingadvies geïntegreerd in een DISC teamtraining

Kleur speelt bij kleding een belangrijke rol, toch? Bij een kledingadvies wordt er gekeken wat de persoonskenmerken zijn aan de buitenkant. Terwijl DISC een kijkje geeft in de binnenkant van een persoon. Door een kledingadvies te combineren met een DISC profiel, combineer je dus de binnen- met de buitenkant en heb je en training voor de totale mens. Naast kleuren wordt er bij een kledingadvies ook gekeken naar stijl. De kledingkleuren en kledingstijlen die je draagt vormen samen je uiterlijke presentatie. Een kledingadvies maakt het plaatje dus helemaal compleet!

 

 

Kleuren en nog eens kleuren, waarbi spelen kleuren een rol?


Tagged with

Strijkvrije overhemden

Strijkvrije overhemden

Een overhemd moet van een goede kwaliteit zijn zodat hier niet snel kreukels in komen. Dit is natuurlijk erg vervelend. Daarom is het belangrijk om 1 of meerdere overhemden aan te schaffen die van een goede kwaliteit zijn en ervoor zorgen dat er geen kreukels in komen. Kies dan ook voor een strijkvrij overhemd dat is gemaakt van de hoogste kwaliteit. Strijkvrije overhemden kunt u dan ook vinden op de website van hemdvoorhem waar er een groot aanbod is aan deze overhemden. Deze overhemden op de site voor hemd voor hem zijn door verschillende keuringen gedaan en de website verkoopt dan ook alleen overhemden waarvan het zeker is dat ze een goede kwaliteit hebben en een goede en lange levensduur. Door op de website het in te toetsen kunt u direct het aanbod bekijken van verschillende overhemden. Aan de linkerkant op de website staan verschillende filters waaruit u kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een maat die het beste voor u is, en kies daarnaast ook voor een merk dat u aanspreekt. Wanneer u deze filters heeft geselecteerd krijgt u de nieuwe resultaten te zijn die zijn gefilterd op basis van uw wensen. Daarnaast kunt u ook kiezen uit een groot aanbod van diverse soorten merken en maten. Zo kunnen mannen met een zeer slanke maat gegarandeerd een goed overhemd vinden, en ook mannen met wat grotere afmetingen kunnen kiezen uit een groot aanbod. Zo biedt de site verschillende overhemden aan waarvan de maten gaan tot maar liefst 7xl.

Hemd voor hem

Wanneer de werkdag eenmaal voorbij is, is het belangrijk om thuis helemaal tot ontspanning te komen. De kans is groot dat u zich even omkleed en wat nieuwe kleding aandoet. Het is belangrijk om kleding te hebben dat lekker zit, en wat u de mogelijkheid geeft om goed tot ontspanning te komen op de bank. Kies dan ook voor een paar lekkere losse t-shirts en kies voor wat goede loungekleding. Zo heeft de website verschillende joggings broeken en truien die zo ontzettend comfortabel zijn dat u ze niet meer uit wilt doen. Ook een goede badjas is een belangrijk onderdeel van de vrijetijdskleding. Tot slot kunt u op de website van hemdvoorhem ook kiezen uit een groot aanbod van heerlijke vesten en wat broeken. Een goede aanrader is het Schiesser heren lounge shirt wat een knoopsluiting heeft en is gemaakt van een heerlijk zacht materiaal. Ook zijn er verschillende sets zodat u zelf niet nog de producten bij elkaar hoeft te zoeken. Ook dit is een strijkvrij overhemd.

Strijkvrije overhemden

Zilveren sieraden kopen online

In het boek “Treasure Island” ofwel “Schateiland” heet de grote schurk in het verhaal “Long John Silver”. Dit karakter groeide uit tot het meest populaire en herkenbare figuur uit dit klassieke boek. Hij is zeer herkenbaar met zijn houten been en imposante uiterlijk. Vrijwel elke piraat uit films en moderne boeken zijn geïnspireerd op dit figuur. Er wordt nergens vermeld of hij ook zilveren sieraden droeg, als dat het geval was zou het waarschijnlijk Sterling zilver geweest zijn, hij wilde immers een rijk man worden. Wat is Sterling zilver eigenlijk, waarom komen we deze term zo vaak tegen wanneer we online zilveren sieraden kopen?

 

Sterling zilveren sieraden

De term “Sterling” zilver betekent eigenlijk zilver van een zeer hoge kwaliteit. Om precies te zijn een edelmetaal met een zilvergehalte van 92,5 procent, vandaar ook de aanduiding 925 Sterling zilver. De andere 7,5 procent is een ander materiaal, vaak koper maar dit kan ook een ander metaal zijn.

 

Waarom niet puur zilver gebruiken?

Bij het maken van zilveren sieraden worden er complexe vormen gemaakt van het zilver, er worden ook vaak steentjes ingelegd. Puur zilver is harder dan goud, maar wel te zacht om gedetailleerde zilveren sieraden van te maken. Door een ander materiaal toe te voegen wordt het zilver duurzamer en sterker. Je zult eigenlijk geen 100 procent zilveren sieraden sieraden tegenkomen.

 

Verzilverde en Silver Plated zilveren sieraden

Wanneer je online heel goedkoop zilveren sieraden kunt kopen betreft dit doorgaans verzilverde sieraden. Dat zijn sieraden met een kern van een ander materiaal met een dun laagje echt zilver. Het ziet eruit als zilver, de buitenzijde is ook echt zilver maar van binnen schuilt een ander materiaal. Met vergulde of Gold Plated sieraden wordt dezelfde bewerking toegepast.

 

Wel mooi, niet duur

Voor het uiterlijk maakt het eigenlijk niet uit of je compleet zilveren sieraden koopt of verzilverd, voor de prijs wel. Naast de prijs kun je met Silver Plated sieraden ook sterkere sieraden maken die langer meegaan. In betrouwbare online sieraden winkels wordt dit altijd netjes vermeld, zo weet je zeker wat je koopt.

 

Zilveren sieraden worden al duizenden jaren gedragen en zijn nog steeds net zo trendy als vroeger, wat is jouw stijl?

Zilveren sieraden kopen online

Online je shirt laten bedrukken, dit kan nu!

T-shirts laten bedrukken, erg leuk en heeft niet iedereen!

Misschien heeft u binnenkort met uw bedrijf een leuk evenement. Dat is natuurlijk heel erg leuk maar het is misschien nog leuker dat jullie als bedrijf herkenbaar zijn. Op die manier maakt u indirect ook nog een stukje reclame voor uw bedrijf en zorgt u ook nog eens dat de mensen die werken bij het bedrijf lekker opvallen. Dit kunt u doen door T-shirts te laten bedrukken. Dit is natuurlijk erg origineel omdat u er alles op kunt laten bedrukken wat u maar wilt. Daarnaast kan het ook mogelijk zijn dat u een evenement organiseert waarbij veel vrijwilligers verschillende taken hebben. Het is dan natuurlijk ook leuk om leuke shirtjes te laten bedrukken, op die manier weet iedereen wat hij of zij voor functie heeft tijdens het evenement. Ook wanneer u met vrienden een weekje op vakantie gaat dan is het extra leuk om allemaal een bedrukt shirt te dragen. U kunt er zelf voor kiezen wat voor T-shirt u wilt en wat u hierop wilt laten bedrukken. Willen u en uw vrienden bijvoorbeeld graag jullie (bij-) naam op het T-shirt hebben staan of graag een motto die u met uw vrienden deelt, dan is dit allemaal geen enkel probleem. U kunt het shirt zo indelen zoals u zelf wilt. Op deze manier kunt u uw shirt echt persoonlijk maken en zorgt u ervoor dat u na de vakantie ook nog regelmatig herinnerd wordt aan dat fantastische weekend wat u met uw vrienden heeft gehad.

Waar kunt u T-shirts laten bedrukken en hoe verloopt de bestelling?

Als u graag T-shirts wilt laten bedrukken dan zult u dit bij een goed gespecialiseerd bedrijf moeten doen, zodat u weet dat alles op rolletjes gaat lopen. Daarnaast kunt u een T-shirt ook nog eens erg gemakkelijk online bestellen. Er zijn namelijk erg veel voordelen van het online bestellen van bedrukte T-shirts. U heeft op deze manier namelijk een erg snelle levering. Digitaal werk gaat namelijk veel sneller tegenwoordig dan het mensenwerk, daarom kunnen de shirts snel geleverd worden. U kunt zelf kiezen wat voor shirt u bedrukt wil hebben en dan het shirt laten bedrukken. Daarnaast worden de shirts natuurlijk bij u thuis afgeleverd, wel zo makkelijk voor u. U hoeft zich ook zeker geen zorgen te maken over het contact met een van de werknemers voor hulp. Wanneer u vragen heeft dan kunt u via de website namelijk ook nog gemakkelijk contact opnemen.

 

 

Online je shirt laten bedrukken, dit kan nu!


Tagged with

Cambio kleding: persoonlijk advies ontvangen

Cambio kleding: persoonlijk advies ontvangen. Op deze manier vindt u altijd de juiste kleding. In de webshop van Penninkhof kunt u kiezen uit vele verschillende Cambio kleding. Het aanbod is ruim en veelzijdig. Als u niet goed weet welk kledingstuk het beste bij u past? Wij presenteren Cambio kleding op een overzichtelijke wijze. Daarnaast hebben we een productomschrijving samengesteld en bieden we zelfs suggesties. Zo weet u precies welke kledingstukken u kunt combineren om uw perfecte outfit samen te stellen. Komt u er nog niet uit? Dat is geen probleem. Zelfs dan kunt u ons nog bellen om persoonlijk advies te ontvangen. We streven ernaar om het bestellen van de Cambio kleding zo aantrekkelijk, leuk en makkelijk mogelijk te maken.

Cambio kleding online bestellen: snel, veilig en gemakkelijk

Cambio kleding bestelt u eenvoudig en snel via de overzichtelijke webshop van Penninkhof. Deze webshop van het modehuis heeft veiligheid en een snelle service centraal staan. Wij doen er dan ook alles aan om dit te realiseren en te handhaven. U betaalt eenvoudig en bovenal veilig via de door u gewenste vertrouwde betaalomgeving. Hierbij kunt u denken aan iDEAL, Visa, American Express, Mastercard en meer. Er is zelfs de mogelijkheid om achteraf te betalen of om af te rekenen via overboeking per bank. Binnen Nederland en België verzenden wij de artikelen van Cambio gratis.

Cambio is het toonaangevende merk voor de vrouw

Het toonaangevende merk Cambio is hét merk voor de vrouw. Het biedt uitstekende pasvormen en een breed aanbod diverse modellen. Veel modebewuste vrouwen dragen dit merk dan ook al lange tijd. De collectie is veelzijdig en vormgegeven volgens de laatste trends op het gebied van mode. Er wordt gebruik gemaakt van innovatieve materialen en dessins. Deze worden op unieke wijze gecombineerd om de perfecte outfit te creëren. Cambio biedt voor elk seizoen een gepaste outfit. Parla is bijvoorbeeld een model broeken dat onder het merk Cambio valt. In het modehuis Penninkhof zijn deze broeken het hele jaar te vinden.

Cambio kleding: persoonlijk advies ontvangen


Tagged with

De etalagepop die past bij uw situatie

Custom made etalagepop

Soms wil je net even iets anders, dus kies je voor een unieke custom made etalagepop. Een custom made etalagepop voldoet aan alle eisen waar een goede etalagepop aan moet voldoen, maar heeft net dat beetje extra wat jouw winkelconcept zo uniek maakt. Wil je eigenlijk geen standaard etalagepop meer? Laat je dan inspireren door de mogelijkheden.

Custom made met uiterste precisie
Je kiest natuurlijk niet zomaar voor een custom made etalagepop. Het heeft immers geen zin om een speciale etalagepop te laten maken als deze speciale aanpassing geen toegevoegde waarde heeft voor jouw winkel of warenhuis. Hans Boodt heeft zeer veel ervaring in het retail landschap en is uw specialist op het gebied van custom made etalagepoppen. Hierdoor weet het bedrijf precies de juiste winkelbeleving te creëren waar jij zo hard naar op zoek bent.

Vakmanschap van Hans Boodt met jouw eigen input
Als winkeleigenaar ken jij jouw winkel en klantenkring natuurlijk het beste. Je weet als geen ander wat jij wil met jouw winkel en vanuit welke stijl je wilt communiceren. Aan Hans Boodt is de eer om jouw ideeën te vertalen naar de werkelijkheid. Let op: Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Custom made etalagepop van hoge kwaliteit
Hans Boodt staat voor kwaliteit en precisie. Van het eerste ontwerp tot de afwerking staat de kwaliteit op nummer 1. Jouw custom made etalagepop wordt dan ook met alle zorgvuldigheid gecontroleerd voordat deze naar je wordt verzonden.

Van bestaande etalagepop naar custom made etalagepop
Heb je al een etalagepop, maar vindt je deze te standaard? Ook jouw huidige etalagepop is te renoveren naar een custom made etalagepop. Zo kun je jouw oude etalagepop nog op een goede manier hergebruiken. Dit is goed voor het milieu en voor je portemonnee. Informeer gerust, dan laten wij je graag zien wat er allemaal mogelijk is.

De etalagepop die past bij uw situatie

Overalls kopen

Overalls

Er zijn verschillende beroepen waarin het de gewoonte is om overalls te dragen. Het dragen van deze kledingstukken heeft verschillende voordelen:

  • u bent goed herkenbaar als personeelslid van een bedrijf
  • overalls in felle kleuren vergroten uw zichtbaarheid en daarmee uw veiligheid
  • het materiaal van het kledingstuk zorgt voor bescherming van uw lichaam tijdens uw werk
  • de kleding is berekend op de werkzaamheden die ermee uitgevoerd moeten worden en is daar sterk genoeg voor
  • uw onderkleding wordt goed beschermd

Er zijn dus verschillende redenen waarom er gekozen wordt voor het dragen van een overall. Gemak kan ook nog een reden zijn.

 

Verschillende soorten overalls

Nu zijn er vele beroepsgroepen die overalls gebruiken, maar ieder soort werk vraagt zo om zijn eigen soort kleding. Zo zullen de overalls die gebruikt worden door wegwerkers totaal niet geschikt zijn om te gebruiken door agrariërs. De laatste gebruiken deze kleding immers vooral om schoon te blijven tijdens het werk, terwijl bij wegwerkzaamheden een goede bescherming van het lichaam ook belangrijk is, net als een goede zichtbaarheid voor het verkeer dat langs de wegafzettingen komt. Daarom zijn er ook veel verschillende varianten van dit kledingstuk verkrijgbaar, altijd helemaal aangepast aan de omstandigheden waarin deze gebruikt gaat worden.

 

Specialistisch bedrijf

Voor goede overalls gaat u natuurlijk naar een onderneming die hierin gespecialiseerd is. Dergelijke bedrijven hebben vaak een jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfskleding en weten dan ook precies aan welke eisen deze kleding allemaal dient te voldoen. Deze ruime ervaring betekent ook dat zij u goede adviezen kunnen geven, mocht u nog vragen hebben over welke producten u het best aan zou kunnen schaffen. Daarnaast zoekt u natuurlijk een leverancier waarbij u er op kunt vertrouwen dat u producten krijgt van een hoge kwaliteit, tegen een zo gunstig mogelijke prijs.

Overalls kopen


Tagged with