Wistjij
Image default
Dienstverlening

Letselschade advocaat inschakelen

Als slachtoffer van een ongeval dat veroorzaakt is door iemand anders, kunt u baat hebben bij een letselschade advocaat. Deze zorgt ervoor dat u alle kosten vergoed krijgt die u maakt als gevolg van het ongeval. Het gaat om medische kosten, maar bijvoorbeeld ook inkomen dat u misloopt omdat u tijdelijk niet kunt werken, kosten voor huishoudelijke hulp, of hulp bij persoonlijke verzorging. Een letselschade advocaat onderzoekt en bewijst de aansprakelijkheid van de andere partij. Ook berekend hij alle kosten die u heeft gemaakt of nog zult gaan maken. Op basis hiervan kan een schadeclaim worden ingediend.

Van Dijk advocaten Den Haag

Niet elke advocaat heeft evenveel kennis en ervaring. Wilt u er zeker van zijn dat uw zaak professioneel wordt aangepakt, dan kunt u terecht bij Van Dijk advocaten Den Haag. Thomas van Dijk staat, samen met zijn collega’s, voor u klaar om alle juridische zaken van u over te nemen. Met als resultaat dat u alle kosten ten gevolge van het ongeval vergoed krijgt. Lukt dit om de een of andere reden niet, dan hoeft u ook niet te betalen voor de geleverde diensten. Net als andere letselschade advocaten, werkt Van Dijk op basis van het no-cure-no-pay principe.

First party verzekering bij verkeersongeval

Een verkeersongeval kan grote gevolgen hebben. Als u niet de veroorzaker van het ongeval bent, kunt u de geleden schade claimen bij de andere partij. De kosten worden verhaald op de WA verzekering van degene die aansprakelijk is. Er moet dan echter wel eerst worden aangetoond bij welke partij de fout ligt. Dit proces kan erg lang duren, waardoor u als slachtoffer lang op de schadevergoeding moet wachten. Met een first party verzekering hoeft dit niet. De schade kan dan direct worden geclaimd bij de eigen verzekeraar. Deze directe verzekering is er nog niet, maar de mogelijkheden worden wel onderzocht.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl