Wistjij
Winkelen

Lederen rugzak

De lederen rugzak is de laatste tijd helemaal terug van weggeweest…een ware comeback. De jonge modieuze zakenman en zakenvrouw hebben deze tas herontdekt vanwege zijn casual look en multifunctionaliteit. Wat alle rugzakken gemeen hebben, is dat ze voorzien zijn van een stevig handvat en verstelbare schouderbanden. U kunt de rugzak dus ook gewoon als tas gebruiken en in de hand dragen. Als u zich echter op de fiets of motor moet verplaatsen, of wanneer u gewoon even uw beide handen nodig heeft, is de leren rugzak echt een uitkomst.

De leren rugzakken hebben een elegante uitstraling en zijn bijzonder praktisch in gebruik. Afhankelijk van het model is de tas onderverdeeld in verscheidene compartimenten om bijvoorbeeld ook uw telefoon en tablet veilig op te kunnen bergen en daardoor ook zeer goed te gebruiken als aktetas. Er zijn ook leren rugzakken speciaal ontworpen om uw laptop in te vervoeren. Niet enkel de moderne zakenman of zakenvrouw kan goed uit de voeten met dit type tas, maar ook als u bijvoorbeeld graag fiets- of wandeltochten maakt, is de waterafstotende leren rugzak een uitkomst.

De rugzakken zijn te verkrijgen in diverse tijdloze en ‘strakke’ designs; van traditioneel tot hip. Iedereen kan hier een rugzak naar zijn smaak vinden. Marington heeft een groot assortiment rugtassen met een ruime diversiteit, zowel in tijdloze elegante rugtassen voor dames als stijlvolle stoere ontwerpen voor de heren.

Bij Marington.nl treft u een verrassend ruim aanbod aan lederen rugzakken van verschillende kwaliteitsmerken. De rugzakken zijn alle op ambachtelijk wijze gemaakt en zijn gelooid volgens een plantaardig proces, waardoor het milieu ontzien wordt.

Lederen rugzak