Wistjij
Image default
Groothandel

Kookeiland kopen bij Keukenwinkel.nl

Uw kookeiland samenstellen bij Keukenwinkel.nl

Bent u op zoek naar een kookeiland voor in uw keuken? Zoek dan niet verder, want bij Keukenwinkel.nl kunt u deze zelf samenstellen en bestellen! Een complete keuken heeft u al voor 13.494 euro en dit is inclusief het kookeiland. Wij bieden Duitse kwaliteit keukenmeubelen, A-merken apparatuur en 5 jaar garantie.

 

Een kookeiland in een open kamer/keuken is een prominent onderdeel van de woonkamer. Complete keukens zijn bij ons voordelig geprijsd. In de categorie eilandkeukens compleet heeft u een ruime keuze aan eiland keukens van verschillende afmetingen. Alle keukens zijn compleet en scherp geprijsd.

 

Kookeiland bestellen

Kijk welke eiland afmeting het beste aansluit bij uw eigen keuken en u weet direct wat uw complete keuken inclusief kookeiland kost. De completekookeilanden zijn met de grootste zorg samengesteld en voorzien van alle gemakken. De Duitse keukenmeubelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor u er zeker van bent dat deze keuken jaren mee zal gaan. De prijs van de complete eilandkeuken is inclusief alle apparatuur, werkbladen, kraan en keukenmeubelen.

 

Een keuken met kookeiland wordt steeds vaker gekozen en is dus een veel gekozen keukenopstelling. Dit komt omdat de keuken steeds vaker betrokken wordt bij de woonkamer, waardoor er een nieuwe trend ontstaat en het kookeiland hier een onderdeel van is. Bent u bang dat een kookeiland te groot is? U hoeft hier niet bang voor te zijn, want een kookeiland heeft niet perse veel ruimte nodig. Met de juiste afmetingen weet u of een kookeiland in uw keuken kan worden gezet.

 

Ga nu naar www.keukenwinkel.nl! U kunt ook contact opnemen voor meer informatie of een afspraak maken voor een offertegesprek. Contact opnemen kan telefonisch op het volgende telefoonnummer: 072-5323131 of via mail info@keukenwinkel.nl. 

Kookeiland kopen bij Keukenwinkel.nl