Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Je haar in model met Dyson

Niet iedereen is al bekend met de haarstyling producten van Dyson. Er zijn er meer dan genoeg. Zoals bijvoorbeeld de Dyson Corrale stijltang. Je kent de innovatieve designstofzuigers van Dyson misschien wel. Diezelfde innovatie op het gebied van technologie en ontwerp kun je verwachten van een stijltang van Dyson. De stijltang van Dyson die je op dit moment kunt krijgen is de Dyson Corrale. Deze is verkrijgbaar in een viertal kleuren: blauw met koper, fuchsia, roze en goud. Je bepaalt dus zelf welke je het mooist vindt en haalt jouw favoriete design in huis.

Voordelen van de Dyson stijltang

Je koopt een stijltang natuurlijk in eerste instantie niet om het design. Wel is het zo dat de Dyson Corrale stijltang goed in de hand ligt. Daarnaast is er in het ontwerp rekening gehouden met praktische aspecten. Je kunt hem bijvoorbeeld draadloos gebruiken. Tot een half uur kun je de stijltang van Dyson draadloos gebruiken. De oplaadtijd is 70 minuten. Je kunt hem ook gebruiken terwijl hij aan de oplader ligt. Als je dus wel een stopcontact hebt, kun je die gebruiken. Maar het hoeft niet. De stijltang draadloos gebruiken maakt dat je er flexibel mee kunt werken.

Geen pluizig en beschadigd haar meer

De Dyson Corrale stijltang werkt niet met hitte. De flexibele platen gebruik wel warmte, maar een stuk minder dan andere stijltangen. Daardoor voorkom je dat je je haar beschadigt, want hitte is heel slecht voor je haar en zorgt dat het breekt. Hitte kan je haar ook pluizig maken. Met de Dyson Corrale heb je hier geen last van. Je krijgt met deze stijltang van Dyson mooi steil en glanzend haar.