Het ontstaan van het Internet of Things

Het idee om sensor en intelligentie toe te voegen aan apparaten werd in de loop van de jaren tachtig en negentig besproken (en er zijn aantoonbaar een aantal veel vroegere voorouders), maar afgezien van enkele vroege projecten – waaronder een verkoopautomaat met een internetverbinding – ging de vooruitgang langzaam omdat de technologie niet klaar was.

Processoren die goedkoop en energiezuinig genoeg waren om bijna wegwerpbaar te zijn, waren nodig voordat het rendabel werd om miljarden apparaten aan te sluiten. De goedkeuring van RFID-tags – chips die op weinig energie draaien en draadloos kunnen communiceren – loste een deel van dit probleem op, samen met de toenemende beschikbaarheid van breedband internet en draadloze netwerken.

De goedkeuring van IPv6 — die, onder andere, genoeg IP adressen voor elk apparaat zou moeten verstrekken die de wereld ooit nodig zal hebben — was ook een noodzakelijke stap voor het Internet of Things op een grotere schaal. Kevin Ashton bedacht de term ‘Internet of Things’ in 1999, hoewel het nog minstens tien jaar duurde voordat de technologie ver genoeg was om de visie werkelijkheid te maken.

Het toevoegen van RFID-tags aan dure apparatuur om hun locatie te kunnen volgen was een van de eerste Internet of Things-toepassingen. Maar sindsdien zijn de kosten voor het toevoegen van sensoren en een internetverbinding aan objecten verder gedaald en deskundigen voorspellen dat deze basisfunctionaliteit op een dag nog slechts 10 cent zal kosten, waardoor het mogelijk is om bijna alles met het internet te verbinden.

Wil je zelf ook een apparaat verbinden met het internet door middel van een M2M simkaart? Lees er meer over bij Olivia Wireless en geniet van het gemak van het Internet of Things.

https://www.oliviawireless.nl/

Kies voor het gemak van een alles in 1 pakket

Heb je er wel eens aan gedacht om voor een alles in 1 pakket te kiezen? Dan weet je zeker dat je de beste aanbiedingen tegen perfecte tarieven combineert op het gebied van televisie, telefonie en internet. Alleen de vraag is: waar vind je die deals? Bezoek de website van Allesin1pakketvergelijken.nl en ontdek wat voor jou de beste abonnementen zijn. Vergelijk de verschillende providers met elkaar en kom erachter welk alles in 1 pakket het best in jouw situatie past. Heb je een groot gezin thuis of zijn jullie met z’n tweeën? Check je postcode op de vergelijkingssite en bekijk in één oogopslag welke acties het best bij jou aansluiten.

Je nummer blijft hetzelfde als je overstapt naar een alles in 1 pakket

Heb je een alles in 1 pakket gevonden dat bij je aansluit? Dat is goed nieuws! Op moment dat de overstap een feit is, blijven je van alle gemakken voorzien. Zo kom je geen moment zonder internet te zitten en blijft zelfs je nummer behouden. Blijf voor iedereen bereikbaar en stream, download en bekijk wat je maar wilt op het wereldwijde web. Met de hulp van Allesin1pakketvergelijken.nl verloopt de overstap vlekkeloos. Haal nóg meer uit je televisie, telefonie en internet, zonder het maar een seconden te hoeven missen. Dat is de service die je mag verwachten van Allesin1pakketvergelijken.nl. Dat is nog eens handig, nietwaar?

Binnen 2-5 weken is je alles in 1 pakket in huis

Je hebt een abonnement gekozen van een provider en weet wat de positieve gevolgen van een overstap zijn. Maar hoe lang duurt het dan voordat je nieuwe alles in 1 pakket in huis is? In de meeste gevallen duurt dat 2-5 weken, al scheelt dat per provider. Er zijn zelfs providers waar je, tegen extra betaling, al binnen één dag gebruik kan maken van je nieuwe abonnement. Het is helemaal aan jou. Hoe lang je ook wilt wachten, Allesin1pakketvergelijken.nl regelt een vlekkeloze overstap voor jou. Zij zorgen ervoor dat de nieuwe provider contact met je opneemt, zodat alles tot in de puntjes regelt wordt.Tagged with

Uw gecertificeerde partner in Office 365 migratie en beheer

Wilt u graag weten wat de waarde van Office 365 binnen uw organisatie is of wilt u het beheer uitbesteden aan een gecertificeerde organisatie? PeopleWare is u graag van dienst. Deze IT Service Provider is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en  beheren van uw ICT infrastructuur. De betrouwbare organisatie werkt pragmatisch, professioneel en persoonlijk en werkt dagelijks aan het succes van opdrachtgevers. PeopleWare heeft de expertise in huis om uw organisatie te migreren naar Office 365, waarbij u zich ook geen zorgen hoeft te maken om het beheer. Wat kunt u verwachten? Totale ontzorging voor uw organisatie, gecertificeerde Office 365 specialisten, opleiden van uw gebruikers en een hoog niveau van support op Office 365. Vraag gerust een Cloud Readiness Assessment aan.

Totale ontzorging voor uw organisatie door het uitbesteden van Office 365 beheer

Overweegt u een overstap naar de cloud? Dan kan PeopleWare u adviseren en ondersteunen bij de implementatie van cloudproducten, zoals Office 365. Net zoals bij iedere andere oplossing, vraagt Office 365 om het maken van keuzes, zowel functioneel als infrastructureel. PeopleWare staat voor u klaar om uw organisatie te migreren naar Office 365 waarbij zij ook het beheer op zich nemen. Altijd, overal en op ieder willekeurig apparaat toegang krijgen tot uw agenda, e-mail en bedrijfsbestanden. Samenwerken aan documenten of informatie uitwisselen. Het kan allemaal. En dat dankzij het online werken. Wilt u als organisatie gebruik maken van de voordelen die werken in de cloud met zich meebrengt? Kies voor een gecertificeerde partner en zorg voor een solide ICT infrastructuur, dit is namelijk de basis van de bedrijfsvoering!

ICT infrastructuur: van ontwerpen tot implementeren en beheren van nieuwe technologieën

ICT infrastructuur is het hart van uw organisatie en de basis voor toekomstige innovaties. Maar waar zorgt het voor? Het zorgt ervoor dat uw medewerkers effectief en efficiënt werken. Vanaf centrale storage, servers, networking tot aan werkplekontsluiting. PeopleWare heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de ICT en heeft een breed specialisme opgebouwd. Door middel van een geïntegreerd en breed dienstenportfolio wordt u ondersteund bij het implementeren van nieuwe technologieën. Op het gebied van ICT infrastructuur ondersteunt de specialist u door middel van advies, implementatie & migratie, architectuur, projectmanagement, review & troubleshooting en managed services. Bent u nu nieuwsgierig naar de mogelijkheden om te innoveren binnen uw organisatie? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening, waaronder Office 365 beheer? Vraag gerust vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Uw gecertificeerde partner in Office 365 migratie en beheer


Tagged with