Boorplatform oplichting

Als je als vrouw ergens op het internet aan online dating doet dan is het slechts een kwestie van tijd totdat je op een dag een bericht van een onbekende man ontvangt. In principe is het normaal dat je contactverzoeken ontvangt. Dat is de reden waarom je op het internet aan het daten bent.Sommige van deze contactverzoeken zijn echt, maar veel ervan zijn nep. Het zijn profielen van mensen die niet echt bestaan. De mensen achter deze profielen stelen foto’s, bedenken een naam en contacteren veel vrouwen achter elkaar. Een manier om geld los te krijgen is de boorplatform oplichting praktijk.

 

De boorplatform oplichting werkt als volgt

Op de foto van profiel is een aantrekkelijke man te zien. Een foto van een knappe man die vrouwen waarschijnlijk niet gelijk zullen wegklikken. Ze lezen het bericht van de man die beweert dat hij werkzaam is als zelfstandige ingenieur op een booreilenad. Dit betekend dat hij dus voor zichzelf werkt maar wel werkzaam is op het booreiland. Hij vertelt graag dat het in de Noordzee is, maar dat hij soms ook op andere boorplatforms werkt.

Na een korte tijd vraagt hij om de chat voort te zetten via Google Hangouts of e-mail maar in ieder geval niet op de dating site of app. Hij is weduwnaar of gescheiden en zijn ouders zijn dood of zitten in een tehuis met dementie. Hij heeft geen broers en zussen, maar heeft een jong kind dat op een kostschool of bij een kindermeisje woont.

Dan vertelt hij dat hij erg eenzaam is en hij op zoek is naar de perfecte vrouw voor het leven. En wat een toeval: de vrouw waarmee hij schrijft is precies wat hij wil. Hij schrijft haar meerdere keren per dag. De e-mails worden steeds vertrouwder en na korte tijd wordt hij “verliefd” op de vrouw aan de andere kant van het gesprek. Daarbij stuurt hij haar romantische berichten, liefdesgedichten en links naar YouTube-video’s. En soms ontvangt ze zelfs bloemen of kleine cadeautjes per post. Hij gaat snel in het offensief en praat samen over een toekomst.

 

 

Er gebeurt iets op het boorplatform

Op een dag zal er een probleem ontstaan. De daders gebruiken hiervoor graag het verhaal van de geblokkeerde creditcard. Hier is een voorbeeld: Omdat hij bloemen naar de dame van zijn hart stuurde, sloeg het noodlot toe. Er was een hackersaanval bij de handelaar en daarom werden de creditcards van de klanten om veiligheidsredenen geblokkeerd.

Wat een pech, want nu heeft hij geen financiële middelen meer. Omdat hij op een booreiland werkt, is het moeilijk om hem een nieuwe creditcard te sturen. Het duurt ook een paar dagen om het te valideren. Nu van alle tijden, is er een noodsituatie in verband met zijn werk op het booreiland. Hij moet dringend materialen en gereedschap bestellen. Maar hij kan de levering niet betalen zonder zijn creditcard. Maar zolang hij het project niet heeft afgerond, komt hij niet van het booreiland af en kan hij zijn geliefde geen knuffel geven… Hiervoor vraagt hij dus aan de vrouw of deze geld kan voorschieten.Tagged with

Aandachtspunten gasbranders: het onderhoud en de aankoop

Branders genereren een vlam door het gebruik van brandstof zoals LPG of propaan, let hier op tijdens gasbrander kopen. De brandstof wordt geleverd via een leidingsysteem zoals in huishoudelijke en industriële verwarmingstoestellen. Een efficiënte warmteafgifte rond een object is afhankelijk van het ontwerp. Deze producten moeten dus voor gebruik worden getest om de kwaliteit te bepalen. Als u ze nodig heeft voor huishoudelijke of industriële gasbranders, bestel ze dan bij een fabrikant die alle maten op voorraad heeft.

Huishoudelijke gasbranders, de meest gerbuikte varianten

Branders spelen een zeer belangrijke rol in huizen omdat gas de brandstof is die gebruikt wordt om te koken. Bij de keuze van de kookplaat staat het aantal branders voorop. LPG-gasfornuizen moeten gemaakt zijn van hoogwaardig gietijzer en moeten een optimaal BTU-aantal hebben. Een goed ontwerp zorgt voor een eenvoudige afstelling en voorkomt gaslekkage, terwijl er tegelijkertijd wordt verwarmd zonder dat er koude plekken ontstaan.

Regelmatig onderhoud

Deze hebben regelmatig onderhoud nodig om efficiënt te blijven. Het gebruik van olie tijdens het koken veroorzaakt vetafzetting die moet worden verwijderd. De geproduceerde vlam is een indicatie van hoe goed deze functioneert. Een perfect werkend stuk dat wordt gevoed door LPG zal een constante blauwe vlam produceren zonder te sputteren. Hoewel de meeste lange, frequente problemen die niet weggaan bij het schoonmaken en afstellen, kunnen wijzen op de noodzaak van vervanging.

Industriële gasbranders, vele soorten en maten 

In tegenstelling tot de versies voor huishoudelijk gebruik zijn de industriële versies in vele soorten en maten. De toepassing bepaalt de keuze van het product. De types met een grote diameter worden gebruikt voor verwarmingsdoeleinden in ovens, terwijl de kleinere types worden gebruikt voor snijtoepassingen.

Industriële soorten moeten worden gemaakt voor de laatste temperaturen die meerdere malen hoger kunnen zijn in vergelijking met huishoudelijke verwarmingstoepassingen. Ook industriële verwarmingstoepassingen vereisen gerichte warmte ten opzichte van verdeelde verwarming, zoals in het geval van keukenverwarming. Dit maakt het gebruik van smalle branders gebruikelijker in de industrie.

Hoge kwaliteit gasbranders

Gezien hun belang voor verwarmingstoepassingen moeten branders van de hoogste kwaliteit worden gebruikt. Kwaliteitscompromissen kunnen leiden tot warmteverlies en gaslekkage. Minderwaardige branders kunnen gaan roesten of kunnen lange tijd niet tegen hoge temperaturen bestand zijn.

Een gerenommeerde fabrikant van LPG-gasbranders zal allerlei soorten branders op elkaar stapelen. Een goede fabrikant kan voldoen aan bulkbestellingen en concurrerende prijzen bieden voor de industrie. Het is absoluut cruciaal dat u er een kiest die niet alleen aan uw exacte eisen voldoet, maar die ook voldoet aan alle veiligheidsnormen die gelden.

https://123smeden.nl/


Tagged with
Wistjij

Privé detective

Privé detective wordt steeds vaker ingezet om informatie uit te zoeken binnen bedrijven of privé levens. Er zijn zaken waarbij je gewoon niet kan aankloppen bij de politie. Dit is natuurlijk jammer, maar ook niet meer dan logisch. Voor een alimentatie onderzoek naar je ex-partner kan je echt niet aankloppen bij de politie. Toch vraagt de rechtbank om gedegen bewijzen door een erkend rechercheur. De enige manier om deze toch aan te leveren is door er een privé detective op te zetten. Quso.nl is de ideale site om een privé detective in te schakelen. Als erkend rechercheur kunnen we onderzoek doen namens justitie. De bewijzen die gevonden worden zullen gerapporteerd worden en zijn meteen klaar voor de rechtbank. Je kan zo aantonen dat je ex inderdaad samenwoont en je geen alimentatie meer hoeft te betalen. De kosten van het onderzoek verdien je zo terug als je geen alimentatie meer hoeft te betalen.

Observatie onderzoek via Quso.nl

Een observatie onderzoek mag in Nederland alleen door een erkend rechercheur uitgevoerd worden. Bij een observatie onderzoek wordt iemand geschaduwd. Er wordt gekeken of iemand inderdaad een dubbel leven heeft. Bijvoorbeeld een relatie met iemand anders of het ziekteverzuim volledig aan de laars lapt. Dit soort onderzoeken kunnen via Quso.nl geregeld worden. Ben je bang dat het onderzoek teveel geld gaat kosten? Geen probleem je kan via Quso.nl een kostenplafond afspreken. We geven van te voren aan wat een haalbaar tarief is om af te spreken. Vervolgens gaan we aan de slag om het onderzoek uit te voeren en de bewijzen te verzamelen. Dit doen we uiterst discreet en je mag zelf bepalen wat je met de uitkomsten doet. Quso.nl deelt hier verder geen mening in en dit is wel zo prettig als je een privé detective inschakelt voor het verkrijgen van antwoorden. 

Social media onderzoek als onderdeel van de screening

Het gedrag op social media kan veel antwoorden geven over de persoon die zich aanmeld als kandidaat voor een functie. Met een social media onderzoek neemt een privé detective een kijkje in het privé leven van de kandidaat. Als we bijvoorbeeld zien dat de kandidaat iedere week dronken is of zich regelmatig “ziek” meld weten we natuurlijk al voldoende. We geven meteen het advies om iemand niet te selecteren. Een social media onderzoek kan ook onderdeel zijn van een observatie. Als iemand bijvoorbeeld ziek is en wel op vakantie is gaan bij ons natuurlijk de alarmbellen rinkelen. Dit soort onderzoeken en bewijzen kunnen we voor je uitvoeren als officieel erkend privé detective. Aarzel dus vooral niet en schakel Quso.nl in voor je onderzoek.

 

Privé detective


Tagged with
Wistjij

Verschillende soorten inkt

Er bestaan heel veel merken en soorten van inkt die je kan kopen en rechtstreeks in je printer kan stoppen. Mensen vragen hun al eens af waarom het toch zo duur is, het is namelijk bijna goedkoper om een nieuwe printer te kopen dan om de inkt te vervangen. Er zijn veel soorten inkt en elke soort is op een andere manier gemaakt. Zo is er bijvoorbeeld de inkt voor barcode printen, dit is inkt die veel goedkoper en eenvoudiger is omdat ze puur is om barcodes mee te printen. Welke soorten inkt zijn er dan nog?

De inkt waar we zelf het vaakst mee werken, is waarschijnlijk de inkt in balpennen. Ze zit in een buisje binnenin de pen en de inkt beweegt niet mee met de balpen. Dat komt omdat het stevigere inkt is, je kan er wel mee schrijven doordat ze over de bal in de balpen meerolt over het papier. Schoolinkt is dan weer iets heel anders, deze zit in flesjes en is heel vloeibaar. Het is net iets dikker dan water. Het verschil zie je heel duidelijk als je met een pen of met schoolinkt op je kleren komt, je pen laat een lijntje achter en schoolinkt een grote vlek. De vaste inkt is ook vaak gebruikt bij industriële toepassingen. Een voorbeeld is een DOD printer, wat staat voor Drop On Demand. Deze printers laten hele kleine druppeltjes inkt vallen om op het ondervlak te printen zonder het aan te raken. Dan is het natuurlijk nodig dat de inkt vast op die plek blijft.

Inkt werd vroeger gemaakt van kleurpoeder dat vermengd wordt met een bindmiddel. Dat bindmiddel was meestal is een soort olie, acryl of soms water. Tegenwoordig wordt inkt met machines gemaakt en wordt bindmiddel niet meer gebruikt. De machines maken gebruik van de kleurstoffen, water en allerlei chemische stoffen.

Verschillende soorten inkt


Tagged with