Kies voor een stalen buis van hoogstaande kwaliteit

Schakelt u binnenkort de staalspecialist in? Hier kunt u onder meer staalproducten bewerken. Voor Swanenberg IJzer Groep spreekt het voor zich dat de staalkwaliteit van een stalen buis uitstekend is. Om dit waar te maken voldoen alle buizen aan de Europese normeringen zoals S235, S275, S355 en S460 die allen vallen onder de kwaliteitsnorm EN10219. Andere normeringen zoals K52 en K56 zijn ook niet onbekend bij deze specialist. Naast dat de kwaliteit van de producten optimaal moeten zijn, is het voor de specialist ook belangrijk dat er alleen medewerkers werkzaam zijn die over de juiste certificeringen en normeringen beschikken. Zo bieden zij uitmuntende service en kwaliteit wanneer u bijvoorbeeld een stalen buis of rijplaten wilt huren.

Een stalen buis met een spiraalnaad of langsnaad

Welke buizen zijn voor u het meest geschikt. U kunt u vrijblijvend meer informatie over ontvangen. Weet u wat het verschil is tussen een spiraalnaad en langsnaad? Een spiraalnaad gelaste stalen buis wordt vervaardigd uit een coil. Of te wel een opgerolde staalplaat die spiraalwijs onder poederdek gelast wordt. Door middel van coiljunction kan er een nieuwe coil aangelast worden zodat er enorm lange buizen geproduceerd kunnen worden. Een langsnaad gelaste stalen buis kan onderverdeeld worden in twee groepen: LSAW en ERW. De LSAW is een buis die vervaardigd wordt uit een plaat die rond gezet wordt en onder poederdek wordt afgelast. Een ERW stalen buis wordt net als een spiraalnaad geproduceerd uit coils. Maar deze wordt rond gezet over de lengte en aan elkaar gelast. De specialisten van Swanenberg IJzer Groep geven u graag meer informatie over de verschillende buizen. Wist u dat u hier ook rijplaten kunt huren en kopen?

Kunststof rijplaten huren

Op zoek naar een stevige ondergrond? Dan zijn rijplaten huren bij Swanenberg IJzer Groep dé uitkomst. Naast stalen rijplaten heeft u ook de mogelijkheid om kunststof rijplaten te huren bij Swanenberg IJzer Groep. Kunststof platen zijn namelijk makkelijker te hanteren dan stalen rijplaten en bieden weer andere mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld een binnenstedelijk infraproject op de planning staan die u gaat voorbereiden? Dan bieden kunststof rijplaten de oplossing. Ook voor tijdelijke fietspaden en bescherming van een straat kunt u kunststof rijplaten huren. Naast stalen en kunststof rijplaten kunt u bij deze specialis ook terecht voor een stalen buis. Deze zijn weer zeer geschikt voor constructiedoeleinden bij een complexe ondergrond. Voor iedere ondergrond heeft deze specialist dé oplossing.Tagged with

Brandwerend plaatmateriaal heeft grote meerwaarde

Brandwerend plaatmateriaal is misschien niet het eerste waar u aan denkt wanneer u een huis bouwt. Toch is het zeker niet het onbelangrijkste. Bij de bouw zijn er diverse maatregelen die u kunt nemen om het gebouw brandveiliger te maken. Zo kunt u gebruikmaken van brandwerend plaatmateriaal. Dit wordt gebruikt om bijvoorbeeld wanden en plafonds brandveiliger te maken. Wilt u graag weten hoe u er precies voor kunt zorgen dat uw bouwproject brandveiliger wordt? Dan is het aan te raden om contact op te nemen met een specialist zoals Preficon. Zij leveren brandwerend plaatmateriaal en kunnen u adviseren over het meest geschikte materiaal voor uw toepassing.

Brandwerend plaatmateriaal is niet meer weg te denken

Preventieve brandveiligheid is voor uw gezin en woning van groot belang. Als u zich wilt verdiepen in brandwerend materialen, is het van belang dat u de juist maatregelen treft. Daardoor krijgt u een stuk veiliger gevoel in uw eigen huis. Het is toch een stuk fijner om te weten dat u de nodige maatregelen heeft getroffen voor het geval er brand uitbreekt. Om de brandveiligheid van uw huis te verbeteren, doet u er goed aan om gebruik te maken van brandwerend plaatmateriaal voor uw plafonds en wanden. U kunt dit gewoon bij de bouwmarkt halen. Een goed merk voor brandwerend plaatmateriaal is Preficon. U vindt hun materialen in talloze bouwmarkten verspreid door het hele land.

Ga voor de juiste kwaliteit van brandwerend plaatmateriaal

Brandveiligheid is een belangrijk punt bij uw bouwproject. Het gevaar en de gevolgen die brand met zich meebrengen, wilt u natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Wanneer u het aanbod van een bouwmarkt bekijkt, ziet u echter dat er brandwerend plaatmateriaal in verschillende kwaliteiten wordt aangeboden. Om de keuze voor u wat gemakkelijker te maken zijn er een aantal keurmerken het leven in geroepen. Het brandwerend plaatmateriaal moet immers zorgvuldig getest zijn. Wanneer het plaatmateriaal beschikt over Veritas-certificaten, Efectis en Peutz-rapporten, weet u zeker dat het goed zit met de brandwerende prestaties van de materialen. Kies altijd het beste materiaal voor uw pand en voorkom brand. Een leverancier van brandwerend plaatmateriaal, Preficon genaamd, beschikt over al deze certificaten. Bij producten van dit merk weet u dus zeker dat het goed zit met brandveiligheid van de materialen.

 

Brandwerend plaatmateriaal heeft grote meerwaarde


Tagged with

Voorkom lekkages en laat een Prevost snelkoppeling op maat maken

Silvent producten worden gebruikt om een defect in een persluchtsysteem te repareren. Voordat u gaat repareren, is het belangrijk om eerst goed te kijken waar de oorzaak van het defect zit. In veel gevallen ontstaat een lekkage in een persluchtsysteem omdat er verkeerde materialen zijn gebruikt. Als een koppelstuk niet goed past, dan is de kans natuurlijk groot dat deze gaat lekken. En zelfs als dat niet gebeurt, draait alsnog het hele systeem minder efficiënt. En dat kost keiharde euro’s! Door een Prevost koppeling op maat te bestellen bij KDS Advies, dé specialist in het verhelpen van persluchtlekkages, zorgt u voor een perfecte aansluiting tussen het blaaspistool en het persluchtsysteem. En heeft u nieuwe onderdelen nodig? Dan kan KDS Advies u ook aan alle vervangende onderdelen, zoals een blaaspistool van het bekende merk Silvent helpen. Alles voor uw persluchtsysteem onder een dak bij KDS Advies.

Voor het opsporen van lekkages en het leveren van Silvent producten om dit te verhelpen gaat u naar de specialist

Regelmatig maakt men gebruik van Silvent producten voor het vervangen van onderdelen in een persluchtsysteem. Heeft u zelf te maken met een persluchtsysteem waar een defect in zit? U weet als geen ander dat een lekkage in een klein hoekje zit en u vindt het zonde om waardevolle energie te verspillen. Dan loont het om eens contact op te nemen met KDS Advies, dé expert op dit gebied. U bent altijd verzekerd van kwaliteit bij KDS Advies. Niet alleen kunnen zij u alles leveren dat u nodig heeft voor een efficiënte werking van uw systeem, bij problemen komt er zelfs een professional langs om de lekkage op te sporen en u te helpen met de reparatie. In veel gevallen is het een kwestie van een slecht passende snelkoppeling. Een Prevost snelkoppeling kan in dat geval al gauw soelaas bieden.

Ook uw persluchtsysteem werkt efficiënter met de producten van Silvent

Eigenlijk maakt het niet uit in welke sector uw onderneming werkzaam is, er is altijd één ding dat overeenkomt: u bent voortdurend op zoek om een balans te creëren tussen de opbrengsten en kosten die uw onderneming maakt. Te hoge kosten drukken natuurlijk de omzet en de winst, maar er schuilt ook een gevaar in de kosten te veel drukken. Als u te weinig investeert in goed onderhoud van uw persluchtsysteem bijvoorbeeld, neemt de kans op lekkages en andersoortige beschadigingen sterk toe. Het resultaat is dat u bijvoorbeeld een mooi Silvent blaaspistool heeft, dat vervolgens niet goed werkt vanwege een lekkage in de koppeling. Door een nieuwe Prevost snelkoppeling te bestellen bij KDS Advies kunt u uw systeem goed onderhouden en voorkomt onnodige verspilling van energie. En daarmee geld.

Voorkom lekkages en laat een Prevost snelkoppeling op maat maken


Tagged with

Privé detective

Privé detective wordt steeds vaker ingezet om informatie uit te zoeken binnen bedrijven of privé levens. Er zijn zaken waarbij je gewoon niet kan aankloppen bij de politie. Dit is natuurlijk jammer, maar ook niet meer dan logisch. Voor een alimentatie onderzoek naar je ex-partner kan je echt niet aankloppen bij de politie. Toch vraagt de rechtbank om gedegen bewijzen door een erkend rechercheur. De enige manier om deze toch aan te leveren is door er een privé detective op te zetten. Quso.nl is de ideale site om een privé detective in te schakelen. Als erkend rechercheur kunnen we onderzoek doen namens justitie. De bewijzen die gevonden worden zullen gerapporteerd worden en zijn meteen klaar voor de rechtbank. Je kan zo aantonen dat je ex inderdaad samenwoont en je geen alimentatie meer hoeft te betalen. De kosten van het onderzoek verdien je zo terug als je geen alimentatie meer hoeft te betalen.

Observatie onderzoek via Quso.nl

Een observatie onderzoek mag in Nederland alleen door een erkend rechercheur uitgevoerd worden. Bij een observatie onderzoek wordt iemand geschaduwd. Er wordt gekeken of iemand inderdaad een dubbel leven heeft. Bijvoorbeeld een relatie met iemand anders of het ziekteverzuim volledig aan de laars lapt. Dit soort onderzoeken kunnen via Quso.nl geregeld worden. Ben je bang dat het onderzoek teveel geld gaat kosten? Geen probleem je kan via Quso.nl een kostenplafond afspreken. We geven van te voren aan wat een haalbaar tarief is om af te spreken. Vervolgens gaan we aan de slag om het onderzoek uit te voeren en de bewijzen te verzamelen. Dit doen we uiterst discreet en je mag zelf bepalen wat je met de uitkomsten doet. Quso.nl deelt hier verder geen mening in en dit is wel zo prettig als je een privé detective inschakelt voor het verkrijgen van antwoorden. 

Social media onderzoek als onderdeel van de screening

Het gedrag op social media kan veel antwoorden geven over de persoon die zich aanmeld als kandidaat voor een functie. Met een social media onderzoek neemt een privé detective een kijkje in het privé leven van de kandidaat. Als we bijvoorbeeld zien dat de kandidaat iedere week dronken is of zich regelmatig “ziek” meld weten we natuurlijk al voldoende. We geven meteen het advies om iemand niet te selecteren. Een social media onderzoek kan ook onderdeel zijn van een observatie. Als iemand bijvoorbeeld ziek is en wel op vakantie is gaan bij ons natuurlijk de alarmbellen rinkelen. Dit soort onderzoeken en bewijzen kunnen we voor je uitvoeren als officieel erkend privé detective. Aarzel dus vooral niet en schakel Quso.nl in voor je onderzoek.

 

Privé detective


Tagged with

Een nieuw industrieel product op de markt zetten, kies voor een product design bureau in België

Wilt u een nieuw industrieel product in de markt zetten? Kies dan voor een product design bureau in België. Zij hebben meer kennis en kunde op dit specifieke vlak ten opzichte van u. Een product op de markt zetten is ook niet eenvoudig. Er komt veel bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van het industrieel product. Heeft u al nagedacht over het design en de look? Daarnaast moet u er ook zeker van zijn dat het product design in België nog niet te vinden is. Uw productontwerp moet uniek zijn en een gespecialiseerd bureau zoals IDnA helpt u daar graag bij. Wij raden het u dan ook zeker eens aan om met hun contact op te nemen wanneer u een bepaald idee in uw hoofd heeft.

Een industrieel ontwerpbureau helpt u ook bij de praktische zaken van uw productontwerp

Niet ieder idee, hoeft een goed idee te zijn. Een industrieel ontwerpbureau met jarenlange ervaring weet dit als geen ander. Wanneer u bijvoorbeeld IDnA inschakelt voor het realiseren van uw productontwerp kunnen ze u ook voorzien van zeer praktische en nuttige informatie. Zij kijken niet alleen naar de functies die het product met zich meebrengt. Maar ook de potentiële rentabiliteit van uw product design wordt in België getoetst aan de hand van een aantal factoren. Klopt dit allemaal? Dan is het zeker de moeite waard om verder te gaan met het ontwerpen van uw industrieel product. Gelukkig geeft een specialist altijd eerlijk en betrouwbaar advies!

In zeven stappen gebruikmaken van de deskundigheid van een industrieel ontwerpbureau

Deskundig advies, expertise, kennis en kunde van iDnA gaat vaak volgens een vaste werkwijze. Maar wat houdt deze werkeijze nu precies in? U wilt immers gewoon uw idee, of droom verwezenlijken. Nou dat vertellen wij u graag. Wanneer u kiest voor product design in België moet uw idee wel eerst een paar fases overleven. Dit zijn een zevental stappen waarin het productontwerp wordt getoetst of het überhaupt haalbaar is om in de markt te slagen. Enkele van deze stappen bevatten onder andere: strategisch advies en conceptfase. Wanneer uw idee deze stappen succesvol heeft doorstaan, kan een specialist zoals IDnA uw industrieel product ontwerpen.

Een nieuw industrieel product op de markt zetten, kies voor een product design bureau in België


Tagged with

Verschillende soorten inkt

Er bestaan heel veel merken en soorten van inkt die je kan kopen en rechtstreeks in je printer kan stoppen. Mensen vragen hun al eens af waarom het toch zo duur is, het is namelijk bijna goedkoper om een nieuwe printer te kopen dan om de inkt te vervangen. Er zijn veel soorten inkt en elke soort is op een andere manier gemaakt. Zo is er bijvoorbeeld de inkt voor barcode printen, dit is inkt die veel goedkoper en eenvoudiger is omdat ze puur is om barcodes mee te printen. Welke soorten inkt zijn er dan nog?

De inkt waar we zelf het vaakst mee werken, is waarschijnlijk de inkt in balpennen. Ze zit in een buisje binnenin de pen en de inkt beweegt niet mee met de balpen. Dat komt omdat het stevigere inkt is, je kan er wel mee schrijven doordat ze over de bal in de balpen meerolt over het papier. Schoolinkt is dan weer iets heel anders, deze zit in flesjes en is heel vloeibaar. Het is net iets dikker dan water. Het verschil zie je heel duidelijk als je met een pen of met schoolinkt op je kleren komt, je pen laat een lijntje achter en schoolinkt een grote vlek. De vaste inkt is ook vaak gebruikt bij industriële toepassingen. Een voorbeeld is een DOD printer, wat staat voor Drop On Demand. Deze printers laten hele kleine druppeltjes inkt vallen om op het ondervlak te printen zonder het aan te raken. Dan is het natuurlijk nodig dat de inkt vast op die plek blijft.

Inkt werd vroeger gemaakt van kleurpoeder dat vermengd wordt met een bindmiddel. Dat bindmiddel was meestal is een soort olie, acryl of soms water. Tegenwoordig wordt inkt met machines gemaakt en wordt bindmiddel niet meer gebruikt. De machines maken gebruik van de kleurstoffen, water en allerlei chemische stoffen.

Verschillende soorten inkt


Tagged with

Laat u deskundig adviseren bij de aanschaf van een kalibrator of Fluke warmtebeeldcamera

LHM Instrumentation heeft een ruim assortiment Fluke Warmtebeeldcamera’s en kalibrators. Wanneer u een kijkje neemt in het ruime assortiment dan zult u al snel tot de conclusie komen dat er een zeer uitgebreid aanbod is aan verschillende soorten apparatuur. Zo kunt u een Fluke warmtebeeldcamera of kalibrator aanschaffen in verschillende uitvoeringen.  Aan de ene kant kan dit handig zijn: u vindt er altijd wel het specifieke product waarnaar u op zoek bent. Aan de andere kant maakt dit ruime aanbod het wel lastiger om de juiste keuze te maken. Gelukkig kan de specialist u hierbij helpen. U kunt bij een specialist als LHM Instrumentation namelijk altijd rekenen op deskundig advies bij uw aankoop. Zo weet u zeker dat exact de uitvoering aanschaft die perfect bij uw toepassing past.

Kies bij een kalibrator of warmtebeeldcamera voor een bekend merk, zoals Fluke

Het merk van een kalibrator of warmtebeeldcamera is erg belangrijk wanneer u van plan bent om deze te kopen. Er zit namelijk nogal wat verschil in kwaliteit tussen verschillende merken. Wanneer u kiest voor een gerenommeerd merk zoals Fluke, weet u zeker dat u apparatuur van hoge kwaliteit in huis haalt. Fluke is namelijk wereldwijd marktleider in het produceren, onderhouden en distribueren van allerlei test- en meetinstrumenten, maar ook de software die gebruikt wordt op deze instrumenten. U kunt een kalibrator of infraroodcamera aanschaffen bij LHM Instrumentationm,. Dankzij het ruime aanbod van deze Belgische leverancier vindt u zeker weten de juiste apparatuur.

Kalibrator of Fluke warmtebeeldcamera nodig? Ga naar de specialist!

U bent van plan een kalibrator of Fluke warmtebeeldcamera te gaan aanschaffen? Dan is het een goed idee om hiervoor naar een gespecialiseerde leverancier te gaan. Zo is bijvoorbeeld de Belgische onderneming LHM Instrumentation gespecialiseerd in het verkopen van kalibratie-, controle- en meetapparatuur en het onderhouden van stroomlussen. Door producten als een kalibrator of warmtebeeldcamera van het merk Fluke aan te schaffen bij een specialist op het gebied van kalibratie-, controle- en meetapparatuur, kunt u ervan op aan dat het met de kwaliteit wel goed zit. Tevens profiteert u bij de specialist van een uitgebreid aanbod, waardoor er bijna altijd wel het apparaat tussen zit dat u nodig heeft.

 

Laat u deskundig adviseren bij de aanschaf van een kalibrator of Fluke warmtebeeldcamera


Tagged with

Media fles uitstekend geschikt voor verpakkingen in de healthcare sector

In de healthcare sector heeft u goede, stevige en gebruiksvriendelijke verpakkingen nodig. Kies daarom voor de media fles. De media fles laat de gebruiker zien hoeveel milliliter vloeistof er nog in de verpakking zit. Dit is erg handig bij onder meer het exact afmeten van bepaalde medicijnen. Wel is het belangrijk wanneer u medicijnen of andere producten in de healthcare sector gaat verpakken, dat deze verpakking steriel is. Om er zeker van te zijn dat u uw producten in een steriele media fles verpakt, is het een goed idee om deze PET verpakking te laten produceren door een specialist als PET Power.  Zij produceren namelijk al hun steriele PET verpakkingen in een klasse 7 cleanroom. Na productie kunnen de media flessen worden doorgestraald met gammastralen. Hierdoor weet u 100% zeker dat de verpakking volledig steriel is.

Een specialist denkt aan het milieu bij de productie van uw media fles

Een PET media fles van PET Power is niet alleen zeer gebruiksvriendelijk, maar de productie ervan is ook niet schadelijk voor het milieu. De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht besteed aan het milieu. Steeds meer bedrijven nemen stappen om werkzaamheden zo milieuvriendelijk mogelijk uit te voeren. Dit geldt ook voor een specialist op het gebied van PET flessen zoals de media fles, namelijk PET Power. Het is hun doel om hun producten op milieuvriendelijke wijze te produceren en hiermee de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Dit doen ze door onder andere te zorgen voor minder CO2-uitstoot, het gebruiken van hernieuwbare materialen en het verminderen van afval. Door uw media fles te laten produceren door een specialist als PET Power kiest u ook direct voor een beter milieu.

Elk product in de healthcare industrie vereist een media fles op maat

Waarom kiezen voor de media fles? Omdat de vormgeving van de fles van grote invloed is op het gebruiksgemak. Voor medicatie is het dan ook uitstekend geschikt. Een voorbeeld van hoge mate van gebruiksgemak is de media fles. Hier is namelijk op de zijkant van de fles af te lezen hoeveel inhoud er nog in de verpakking zit. Dit is een handig hulpmiddel bij het afmeten van de juiste dosering. Alsnog blijft het een feit dat ieder soort medicatie nét iets anders is en daarmee net iets anders in gebruik is. Elk soort medicatie vereist daarom een speciaal op maat gemaakte verpakking. Voor het op maat laten maken van een media fles kunt u terecht bij PET Power, een specialist op het gebied van PET flessen.

Media fles uitstekend geschikt voor verpakkingen in de healthcare sector


Tagged with