Wistjij
Hobby en vrije tijd

Import fietsverlichting van Ikzi

Omdat mensen op de fiets en mensen te voet de zwakste groepen zijn binnen het verkeer is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn voor medeweggebruikers. Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje en je moet goed voorbereid op pad gaan.

Vooral mensen die in de avond terugkomen van het stappen of kinderen die al vroeg in de ochtend naar school gaan moeten hun fiets goed verlichten. Naast de standaard verlichting op je vervoersmiddel en op bijvoorbeeld je jas door reflecterende strepen aan de mouwen en aan de achterkant van je jas, kan wat extra verlichting nooit kwaad.

Als het slecht weer is en het regent dan kun je moeilijker voor automobilisten zichtbaar zijn in het verkeer. Het is aan te raden om altijd je verlichting te gebruiken ook overdag om het zekere voor het onzekere te nemen.

Er is nu een webshop voor groothandel import met een ruim assortiment online producten waaronder import Ikzi fietsverlichting bekend van de campagne ik wil je zien. Deze professionele webwinkel kan je voorzien van tal van producten en alle items staan met een duidelijke omschrijving en foto op de site.

Mocht je toch nog vragen hebben of je wilt advies van een deskundige medewerker dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. De import fietsverlichting van Ikzi komt in een verpakking van twee stuks en is gemakkelijk door middel van een elastiekje te bevestigen aan het stuur, onder je zadel of gewoon aan de ritssluiting van je jas of tas.

Omdat deze fietsverlichting werkt op LED gaat het lang mee en is het voordelig in gebruik. De lampjes worden geleverd met een 2030 knoopcell batterij die vervangbaar is. Met de import Ikzi fietsverlichting ben je wel tot 500 meter zichtbaar voor anderen.

Deze import fietsverlichting van Ikzi is onmisbaar in het al bestaande assortiment van je winkel of is geschikt als nieuw assortiment voor de wintermaanden. Omdat we bij Waltox alles uit voorraad kunnen leveren heb je als je het voor 15.00 uur bestelt het de volgende dag al in huis.

Import fietsverlichting van Ikzi