Met een vaarbewijs veilig het water op

Varen is heerlijk, maar het moet wel verantwoord gebeuren. U kunt niet met alle vaartuigen zomaar het water op. In sommige gevallen heeft u een vaarbewijs nodig. 

Soorten vaarbewijzen 

Bewijs I heeft u nodig, als uw vaartuig sneller kan dan 20 kilometer per uur, maar minder dan 15 meter is. Dit geldt dus bijvoorbeeld ook voor een waterscooter. U kunt vervolgens op kleinere wateren varen. Naast bewijs I heeft u bewijs II nodig als u in Nederland ook op het IJsselmeer wilt varen, het Markermeer, het IJmeer, de Waddenzee, de Westerschelde, de Oosterschelde, de Eems en Dollard. 

Optimale voorbereiding met een cursus 

Om één of beide vaarbewijzen te halen, moet u een examen afleggen. Het is belangrijk om u hier goed op voor te bereiden. Dit kan door middel van een cursus. Het lesmateriaal is hier vaak ook al bij inbegrepen. Er zijn vaak verschillende pakketten mogelijk. 

Varen in het buitenland 

Met een schip op vakantie en varen over buitenlandse wateren is een echt avontuur. Het is belangrijk om uzelf goed te laten informeren welke vaarbewijzen nodig zijn in de landen waar u doorheen vaart. Bewijs I, het ICC for inland waters, is bijvoorbeeld verplicht in Frankrijk bij een boot van minder dan 20 meter lang met een motor van meer dan 6 pk. U kunt dan op de binnenlandse meren en kanalen varen. Wilt u ook voor de kust varen? Dan heeft u ook bewijs II nodig, het ICC for inland and coastal waters. Met een vaarbewijs kunt u veilig het water op.

 


Hoe dagelijkse horoscopen worden gemaakt

De horoscoop wordt door de meeste mensen gelezen om erachter te komen wat de toekomst voor hen betekent. Ze voelen zich sterker in staat om met het onbekende om te gaan als ze mentaal voorbereid zijn om die omstandigheden het hoofd te bieden.

Een horoscoop wordt voorbereid door de positie van de planeten en sterren ten opzichte van elkaar te gebruiken ten tijde van de geboorte van de persoon in kwestie.

Bij het schrijven van algemene horoscopen voor een aantal mensen, worden de Zonnetekens in aanmerking genomen. Dergelijke horoscopen geven je een algemeen idee van wat voor soort persoonlijkheid je hebt en voorspellen belangrijke gebeurtenissen in jouw leven.

Eerder moest iemand in aanwezigheid van een astroloog zijn om uit te zoeken wat de toekomst voor hen in petto had. Het was niet haalbaar om na te gaan hoe de dag eruit zou zien, omdat astrologen slechts enkele van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven zouden voorspellen.

Dankzij de technologie kan tegenwoordig de horoscoop op smartphones worden gelezen. Deze horoscopen geven dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse voorspellingen.

Dagelijkse horoscopen worden dagelijks bijgewerkt en het lezen aan het begin van de dag kan iemand helpen de dag op een positieve manier tegemoet te treden. Een toegevoegde charme voor hen is dat dit gratis horoscopen zijn.

Een actuele dagelijkse horoscoopvoorspelling is gebaseerd op de beweging van de maan aangezien van de snelst bewegende ‘astrologische planeet’. Dit komt door de tekenen van de maan om de 2 tot 2 en een halve dag. De maan wordt beschouwd als de derde belangrijkste ‘planeet’ in een astrologische geboortehoroscoop, na de zon en de ascendant.

Van de verschillende planeten die ons leven beïnvloeden, heeft de maan een sterke invloed op onze gemoedstoestanden en emoties. Het verandert het gedrag van een persoon. Dus de frequente overgangen van de maan veranderen op onze beurt onze gemoedstoestand en emoties van dag tot dag, en beïnvloeden ons werk en onze relaties. We zijn op ons  beste gedrag en meest opgewonden als we samenwerken met de energie van de maan. Deze dagen blijken we gelukkig te zijn, als men van plan is om een relatie te beginnen, een interview te doen, een verhoging aan te vragen, etc. De authentieke dagelijkse horoscopen zijn gebaseerd op het huis waar de maan doorheen gaat, voor het teken van de bewoner van dit huis.

Astrologen bestuderen de verschillende cycli van de maan tijdens het schrijven van de dagelijkse horoscoop. De cyclus van de maan tijdens het doorlopen van de 12 tekens van de dierenriem heeft een duidelijke impact op zowel het individu als zijn / haar omgeving en dat geldt ook voor de cyclus van volle maan tot volle maan, die ongeveer 29 en een halve dag in beslag neemt. Gewoonlijk geven de wassende fasen van de maan aan dat dingen groeien of een nieuw begin plaatsvindt en dat de bewoner van het desbetreffende huis meer energie heeft dan op andere momenten. Aan de andere kant duidt een afnemende maan op een tijd van afname, een tijd waarin dingen zullen eindigen en over het algemeen minder energie voor activiteiten.

Bron:
Zodiac Horoscoop | Daghoroscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/


Tagged with

Waaruit bestaat een e-sigaret?

U wilt een E-sigaret kopen? Dan is het handig om te weten waaruit deze bestaat. Denk aan de clearomizer en de coil (verdamper). De clearomizer bestaat op zijn beurt uit de driptip (mondstuk), de tank, de coil en de base. Wij zoomen even verder in op de mod’s.

Maak kennis met Mods

Mod’s dus. Het is de batterijbehuizing van een e-sigaret. Mod’s zijn onder te verdelen in digitale of mechanische versie. Bij de digitale mod zijn er veel mogelijkheden voor instellingen als wattage of het voltage. Er zijn zelfs digitale mod’s die de temperatuur van een coil kunnen aflezen. De mechanische mod’s, oftewel Mech Mods zijn de meest simpele versie. Ook zijn deze batterijen er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er de groepen Box mod’s, de tube mod’s en de Sub Ohm Box Mod’s. Box en Tube Mod’s hebben vaak dezelfde instelmogelijkheden. Het verschil zit hem in het uiterlijk. De Box Mod’s hebben de vorm van een doosje. Tube Mod’s daarentegen hebben de vorm van een cilinder. De Sub Ohm Box Mod’s hebben ook de vorm van een doosje. Het voordeel van deze devices is dat het bereik erg groot is.

Stel uw vragen

Zeker wanneer u voor het eerst een e-sigaret gaat kopen, is het begrijpelijk dat u graag wat vragen zou willen stellen. Dit kan bij Smokesmarter. De medewerkers weten namelijk precies wat er in het assortiment e-sigaretten te vinden is en welke soort het best bij u past. Zij adviseren u graag tijdens kantooruren, bijvoorbeeld telefonisch of via live chat. Ook als u vragen heeft over een e-sigaret die u eerder kocht bij Smokesmarter kunt u bij hen terecht.

Waaruit bestaat een e-sigaret?

Zo komt u aan een nieuwe e-sigaret

Er zijn verschillende manieren om uw E-sigaret te kopen. Toch hebben wij sterk de voorkeur om uw aankoop online te doen. Waarom? Dat vertellen wij u graag. We zetten dan ook de voordelen van online uw e-sigaret kopen op een rij. Lees gauw verder!

De voordelen van online bestellen

U kunt natuurlijk naar de eerste de beste fysieke winkel gaan om uw e-sigaret te kopen. Er staat dan een medewerker die u het assortiment laat zien en vooral wijst op die ene aanbieding waar hij graag vanaf wil. U moet lang voor de schappen staan om overzicht te krijgen in het aanbod én u voelt zich door diezelfde verkoper wellicht wat gepusht om daadwerkelijk met een aankoop de deur uit te gaan. Uw e-sigaret kopen bij een fysieke winkel is dus zeker een mogelijkheid, echter raden wij aan om zeker eens online te kijken alvorens u de winkel binnenstapt. Waarom? Omdat het aanbod nog groter is én overzichtelijk voor u is weergegeven. U selecteert precies de criteria die voor u belangrijk zijn. Zonder hierbij actief te worden overtuigd door een verkoper. Er is natuurlijk wel hulp, maar op afstand, wanneer u dit wenst.

Neem contact op met de specialist

Het is niet alleen het grote assortiment waaruit u kunt kiezen dat het voordeel is van online uw e-sigaret bestellen. Wij zetten de voordelen nog eens voor u op een rij. Wanneer u online uw e-sigaret bestelt profiteert u namelijk van diverse voordelen. Bestellingen van tien euro of meer worden gratis verzonden, bestelt u vandaag voor 17 uur? Dan heeft u uw e-sigaret en toebehoren morgen al in huis én u betaalt veilig. Neem eens contact op met de experts van E-liquidmania om meer te horen over de mogelijkheden. Dit kan bijvoorbeeld door te bellen tijdens kantoortijden of neem contact op via de online live chat.

Zo komt u aan een nieuwe e-sigaret

Ruime aanbieding babyspullen

Babyspullen kosten veel dus..

Wanneer je een baby verwacht is dat erg bijzonder. Maar vaak ontdek je bij het zien van de uitzetlijst dat het ook een vermogen kost. Je moet een x aantal hydrofiele doeken hebben, je moet een commode hebben met aankleedkussen en daarnaast nog een ledikant en eventueel een wiegje voor op de ouder slaapkamer. Je wilt je kind niet op een slecht matras laten slapen, dus ook daarvoor kies je een goede uit. Al met al, kun je enorm veel geld uitgeven aan babyspullen. Wat dus niet altijd nodig is. Babykoop.nl is voorzien van een outlet- en een opruimingshoek. Waardoor je voor lage prijzen babyspullen kunt kopen. De spullen zijn misschien niet helemaal van dit jaar, maar wel voordelig. Hierdoor ontstaat er weer ruimte om je geld aan andere spullen te besteden.

Neem een kijkje online of in de winkel

Bij Babykoop.nl is het mogelijk om zowel online als in de winkel te bestellen. Het makkelijke van online bestellen is dat je de deur niet uit hoeft. Maar als je twijfelt over een bepaald artikel dat je online hebt gezien, is het verstandig om toch even een kijkje in de winkel te nemen. Om teleurstelling te voorkomen maar ook om te zien of het daadwerkelijk geschikt is. Misschien denk je nu, maar ik heb geen plek of ruimte om het gelijk mee te kunnen nemen. Ook dat is geen probleem want Babykoop.nl levert de spullen, tegen een kleine vergoeding, graag bij jou thuis af.

Ruime aanbieding babyspullen

Zangeressen bij je etentje

Als je iets bijzonders te vieren hebt en ter gelegenheid van deze mijlpaal een etentje geeft, kun je ervoor kiezen dit muzikaal te laten begeleiden door één of meerdere zangeressen. Een formatie die a capella zingt, kan ontzettend veel sfeer geven. Dan kun je een speld horen vallen. Via Evenses Entertainment kun je zangeressen inhuren die thuis zijn in een bepaald genre, zoals bijvoorbeeld een soulzangeres of juist een dame die  een klassieke opleiding op het conservatorium heeft genoten en met haar sopraanstem de mooiste aria’s kan weggeven. Het ligt er maar net aan wat voor soort gasten er komen. Kies je liever voor achtergrondmuziek of juist van zangeressen die op de voorgrond treden? Evenses biedt uiteenlopende muzikanten aan; van solistes die zichzelf begeleiden op een piano of gitaar – vaak uitermate gepast bij een ceremonie, als achtergrondmuziek – of zangeressen die tegelijkertijd ook DJ zijn. De vocalistes die tot die laatste categorie behoren, geven hierbij een spetterende show weg en zullen niet door de gasten vergeten worden.

 

Een bekende zangeres

Het ruime aanbod van Evenses kent niet alleen Nederlandse zangeressen maar ook bekende artiestes zoals Edsilia Rombley en Glennis Grace. Ook als onderdeel van een band komen bekende Nederlandse zangeressen goed tot hun recht. Je zou Ilse de Lange, Anouk of Caro Emerald maar naar je kleine buurtcafé halen. Dat zal vlammen.

Zangeressen bij je etentje

Veilig paardrijden doe je met een paardrijcap !

Veilig paardrijden doe je met een paardrijcap

Een paardrijcap is een van de belangrijkste dingen van de uitrusting voor de ruiter. Het zorgt voor extra veiligheid en word op steeds meer plekken verplicht. Denk hierbij aan manges, wedstrijden, op straat of gewoon op een paardenstalling. Een paardrijcap heeft de functie jouw hoofd te beschermen wanneer je van je paard af valt. De binnenkant van een cap heeft een stevig harnas gemaakt van ABS (een soort kunststof). De buitenkant is meestal bekleed met een mooie stof. Op concoursen is het een echte hype geworden om met de meest luxe cap de ring in te gaan. Het kan voor komen dat je cap van binnen gebroken is na een val terwijl je aan de buitenkant niets ziet. Daarom is het verstandig om na iedere val je cap na te laten kijken, dit kan vaak bij grotere ruitersportzaken. Wanneer er geen breuk wordt opgemerkt hoef je dus niet direct een nieuwe cap te kopen. Als er geen breuken in de binnenkant van de cap zitten gaat deze gemiddeld 5 tot 10 jaar mee.

 

 

Waarom rijd je met een paardrij cap?

Een paardrij cap is voor de veiligheid van de ruiter. De functie van een paardrij cap is het hoofd van de ruiter beschermen tijdens een val. Merendeel van de ruiters rijd altijd met cap, en op wedstrijden en maneges is het zelfs verplicht. Toch zijn er ook ruiters die niet met een cap rijden. Deze denken vaak; “Ik val toch niet van mijn paard” of “een paardrij cap helpt toch niet”. Ik raad jullie aan om altijd met een cap te rijden! Rijden met een paardrijcap kan ernstig letsel voorkomen. Tegenwoordig is er voor iedereen wel een geschikte cap te koop die lekker zit. Dus er is geen goed excuus om zonder cap op een paard te stappen.

 

Welke paardrij caps zijn er te koop? (opsomming)

Je kunt een paardrij cap kopen in verschillende soorten maten, merken en kleuren. Denk hierbij aan een mooie klassieke variant voor de dressuurruiters, een stevige hightech paardrij cap voor de springruiters of een simpele cap voor de jonge ruitertjes. De buitenkant is meestal bekleed met een mooie stof van fluweel, glans/mat of strass steentjes. Toch is zijn de meest gangbare kleuren zwart en blauwe caps. Deze kleuren zijn ook verplicht op wedstrijden. Voor kinderen kan een gekleurde cap met een print vaak erg leuk zijn. Tijdens de koude winterdagen heb je als ruiter behoefte aan een warm hoofd, daarom zijn er speciale cap hoezen op de markt die je over je paardrij cap heen kunt trekken. Deze houd dan je oren en kin lekker warm.

Het is erg prettig als de cap goed ventileert of een anti-zweet binnenlaag heeft. Zo word de paardrij cap niet te heet en klam op je hoofd, dit is een erg onprettig gevoel. Daarnaast is de perfecte aansluiting op je hoofd ook belangrijk. Als een cap niet goed zit, kan deze ook geen veiligheid bieden of ben je eerder geneigd om hem in de kast te laten liggen. De meeste rijhelmen zijn tegenwoordig ook voorzien van een veiligheidskeurmerk en die bevestigen de veiligheid. 

De bekendste merken in de paardensport zijn:

  • GPA caps
  • CAP caps
  • Charles Owen caps
  • HKM caps
  • Casco caps
  • Pikeur caps
  • Horka caps
  • Harry’s Horse caps

 

Hoe meet je de maat van een paardrij cap?

Koop een paardrij cap die goed bij jouw hoofd past. De maat is hierbij erg belangrijk. De maatvoering loopt over het algemeen van 50 t/m 62 centimeter. Een goede cap hoort niet te klemmen op je hoofd, maar ook niet los te zitten. Een te losse paardrij cap kan zo van je hoofd vallen en heeft dus weinig zin. Als je de paardrij cap op je hoofd zet, de kin band niet vast maakt, en voorover bukt dan moet die in principe op je hoofd blijven. Aan iedere paardrij cap zit een kinband, die kun je meestal verstellen van lengte. De kinband zorgt er voor dat de cap stevig blijft zitten. Wil jij meten welke maat jij hebt? Dan kun je het beste je hoofd opmeten. Dit doe je vlak boven de ogen, boven de oren en zo meet je de omtrek. De maten van paardrij caps worden altijd aangegeven in centimeters van de omtrek. Als jij dus een omtrek van 53cm hebt, moet je van paardrij cap ook maat 53 kopen. Sommige caps hebben de functie van ze verstelbaar zijn in maat. Dit kan vaak met behulp van een draaiknop aan de achterzijde. Ook is het een optie om de voering aan de binnen kant te veranderen. Sommige caps hebben een dikke voering, hier kun je ook een dunne in laten zetten.

 

In deze video kun je zien hoe je de maat paardrijcap kunt opmeten 

Paardrijcap kopen ? maar wat kost een paardrij cap?

Voor de optimale veiligheid kun je caps kopen in verschillende prijsklassen. Voor de beginnende ruiter voldoet een Harry’s Horse cap van €30,- prima. Als je een ervaren wedstrijdruiter bent die dagelijks meerdere paarden rijd, heb je behoefte aan een cap die jou daar bij ondersteund en veiligheid kan garanderen. Helaas kunnen de prijzen van de duurdere paardrij caps oplopen tot honderden euro’s. Soms zijn er via paardensport websites voordelige ruitersportaanbiedingen op paardrij caps. Hier koop je dan voor de helft van het geld toch een goede kwaliteit cap. De duurdere paardrij caps zijn gemaakt van bijvoorbeeld titanium en carbon. Wanneer je veel rijdt, raad ik deze caps aan. Je voelt direct verschil met een goedkopere en dus mindere kwaliteit paardrij cap. De voering aan de binnenkant zit comfortabeler, de paardrij cap ventileert beter en ziet er vaak ook nog mooier uit.

Veilig paardrijden doe je met een paardrijcap !


Tagged with

Welke zweep ben ik nodig voor het paardrijden?

Welke zweep ben ik nodig voor het paardrijden?

Het is voor veel ruiters een onmisbaar deel van het harnachement. De paardrijzweep (algemeen). Je moet een paardrijzweep zien als een soort aanwijs stok. Men gebruikt een zweep als hulpmiddel tijdens het paardrijden, mennen of longeren. De functie van de zweep is het verlengen van de arm van de ruiter. Hij dient alleen gebruikt te worden om te corrigeren, aan te sporen of om te straffen. Er zijn diverse zwepen op de markt, iedere zweep is geschikt voor een bepaalde discipline van de paardensport. Op concours is het een trend om met de mooiste zweep te rijden. Zwepen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en diverse handgrepen. Denk aan fluoriderende zwepen, een glanzende stok of een handgreep met een hengsel. Voor ieder wat wils. Ieder seizoen komen er weer nieuwe modellen!

 

 

 

Welke zweep hoort bij welke discipline?

Voor iedere discipline zijn er eigen zwepen te koop. Uiteraard kun je ook springen met een allround zweep, of een dressuurtraining doen met een springzweep. Maar het is een feit dat elke zweep specifieke eigenschappen heeft waarom die gemaakt is voor een bepaalde tak van sport.

 

Dressuur – dressuurzweep

Deze zwepen zijn lang en licht van gewicht. Ze liggen makkelijk in de hand en door hun lengte kun je je paard makkelijk corrigeren zonder dat het teveel opvalt. Dressuurzwepen zijn toegestaan in de klasse B en L en mogen maximaal 110cm lang zijn. Boven de klasse L is het rijden met zweep verboden. Voor het africhten zijn er wel zwepen te koop die langer zijn dan 110cm, maar deze mogen op geen enkele wedstrijd gebruikt.

Springen – springzweep

In de springsport maakt men gebruik van een springzweep. Deze zwepen zijn extra kort en vaak hebben ze een flapje aan het uiteinde. Dit is om het paard extra alert te maken. Springzwepen moeten extra kort zijn omdat ze geen belemmering mogen vormen op de sprong. Op wedstrijden zijn springzwepen tot 75cm toegestaan in alle klassen.

Mennen – koetsierszweep

De koetsierszweep heeft de eigenschappen lang en licht. De zweep is licht van gewicht zodat de koetsier hem gedurende de rit makkelijk kan dragen. Van lengte is de koetsierszweep lang, wanneer dit niet het geval was is het onmogelijk om je paard te corrigeren tijdens het mennen.

Recreatief rijden – allround zweep

De meest gebruikte zweep is de allround zweep. Deze zijn in verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten, van roze glitters tot bruin leer. De meest gangbare lengtes voor de allround zwepen zijn 60 tot 120cm. Hieronder vallen de meer spring gerelateerde zwepen als dressuurzwepen.

Longeren – longeerzweep

Longeerzwepen zijn extra lange zwepen met een “zwiep” stuk er aan. Die extra lengte is noodzakelijk omdat je tijdens het longeren uiteraard verder weg staat van je paard. Denk hierbij aan een zweep van ongeveer een meter lang. Deze zwepen worden gebruikt om het paard ondersteuning te bieden tijdens het longeren. Het is de bedoeling dat je ze gebruikt als verlengstuk van je eigen arm.

 

Waar koop ik een zweep voor het paardrijden?

Niet alle mensen zijn een voorstander van het rijden met zweep. Het grootste deel van de paardensporters rijd dagelijks met zweep. Terwijl een ander deel van de mensen hier juist fel op tegen is. Wanneer een ruiter de zweep gebruikt voor het afstraffen, wordt dit al snel als zielig gezien.

Voor de ruiters die er wel voor kiezen om met een zweep te rijden is er een breed aanbod! Stap een ruitersportzaak binnen, en je ziet verschillende modellen en kleuren. Kijk je op een ruitersport webshop, dan heb je keus uit honderden soorten zwepen voor allerlei verschillende disciplines. Een normale zweep hoeft niet duur te zijn, die prijs ligt rond de €15. Zoals met de meeste artikelen kun je ook een zweep uitbreiden met exclusieve materialen en kleuren. Op die manier kunnen de prijzen hoger oplopen. Af en toe staan er leuke ruitersportaanbiedingen online waar ook leuke zwepen op kunnen worden aangeboden. Als je zelf creatief bent, kun je ook je eigen zweep maken! In deze video word er uitleg gegeven over hoe je dat kunt doen ! 

 

Je eigen zweep maken (video)

  

 

Welke zweep ben ik nodig voor het paardrijden?


Tagged with

Handvaardigheid en de 3d pen

Als lerares handvaardigheid op een basisschool hou ik altijd nieuwe ontwikkelingen in de gaten. Er zijn altijd vaste onderdelen die ik behandel in mijn klas. Zoals het werken met verschillende soorten materialen: verf, klei en bijvoorbeeld hout. Is er een rage en moedigt deze de creativiteit aan, dan verwerk ik deze altijd in mijn lessen. Handvaardigheid bij ons op school is dus bij de leerlingen erg favoriet. Maar sinds ik de 3d pen geïntroduceerd, die o.a. hier direct online is te bestellen, heb in de klas, zijn niet alleen de leerlingen, maar ook mijn collega’s erg enthousiast over de mogelijkheden.

De 3d pen gebruiken bij verschillende vakken

De eerste leraar die meer mogelijkheden met de 3d pen zag, was bezig met vormen en maten bij rekenles. Vooral bij de vormen zag hij mogelijkheden om leerlingen te helpen bepaalde zaken uit te leggen. Hij vroeg mij of ik een les zou kunnen besteden aan het maken van vierkantjes, driehoekjes en cirkels. De lesstof heb ik op zijn rekenlessen afgestemd en zo werd dat wat leerlingen moesten uitrekenen ineens heel concreet. Het was een leuke wisselwerking en zeer zinvol. Daarna volgden er nog meer onderwerpen, zoals zwaartekracht. En hoe kun je dat kinderen beter uitleggen dan met de 3d pen en een filament!

Creativiteit stimuleren

In het algemeen zijn de jongens in de klas meer geïnteresseerd in de techniek en de meisjes in het ontwerpen. In dit geval had ik met de 3d pen twee vliegen in één klap. Zowel de jongens als de meisjes vinden het werken met een 3d pen geweldig. We begonnen met een eenvoudig ontwerp: een tekening die ze met de pen moesten overtrekken; ze mochten kiezen uit een vlinder of een auto. Hierna maakte ik het wat moeilijker. We maakten een bril die uit verschillende onderdelen bestond die ze dan uiteindelijk aan elkaar moesten bevestigen. Het was dikke pret!

 

Handvaardigheid en de 3d pen

Actuele uitjes met korting

Actuele uitjes met korting.

Op zoek naar een leuk uitje bij jou in de buurt? Op Uitjesdeals.nl vind je leuke uitjes met korting. De aanbieders zetten zelf hun acties op de website waardoor het aanbod altijd up-to-date is en je niet voor nare verrassingen komt te staan, zoals uitverkochte kaartjes. Bovendien beslissen de aanbieders zelf hoeveel korting zij geven en komen er geen extra kosten boven op de aanbiedingsprijs. Wanneer je een uitje koopt betaal je alleen de administratiekosten.

Altijd in de buurt.

Op Uitjesdeals.nl kun je niet alleen uitjes vinden in heel Nederland, maar juist ook bij jou in de buurt. Door je postcode en het aantal kilometers waarbinnen je zoekt op de website in te vullen, krijg je snel een overzicht met alle aanbiedingen in je omgeving. Bijvoorbeeld een dagje weg. Als je dan ook nog de categorie kiest waarbinnen je zoekt, heb je snel en eenvoudig een overzicht van jouw perfecte uitje. Ga er samen met je gezin, vrienden of familie op uit voor avontuurlijke of sportieve activiteiten of kies voor een heerlijk rustgevende uitje. Misschien sta je er wel van te kijken wat er allemaal te doen is, zo dicht bij je in de buurt.

Nieuwsbrief.

Naast de website brengt Uitjesdeals.nl iedere maand een nieuwsbrief uit. Hierin staan de nieuwste aanbiedingen en een selectie van alle aanbiedingen die ook op de website staan. Uitjesaanbod.nl ging in september 2015 onlineen bijna iedere maand komen er weer nieuwe ondernemingen met nieuwe aanbiedingen bij. Hierdoor wordt het aanbod van uitjes steeds groter en afwisselender. En heb jij nog meer keuze.

Actuele uitjes met korting


Tagged with

Import fietsverlichting van Ikzi

Omdat mensen op de fiets en mensen te voet de zwakste groepen zijn binnen het verkeer is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn voor medeweggebruikers. Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje en je moet goed voorbereid op pad gaan.

Vooral mensen die in de avond terugkomen van het stappen of kinderen die al vroeg in de ochtend naar school gaan moeten hun fiets goed verlichten. Naast de standaard verlichting op je vervoersmiddel en op bijvoorbeeld je jas door reflecterende strepen aan de mouwen en aan de achterkant van je jas, kan wat extra verlichting nooit kwaad.

Als het slecht weer is en het regent dan kun je moeilijker voor automobilisten zichtbaar zijn in het verkeer. Het is aan te raden om altijd je verlichting te gebruiken ook overdag om het zekere voor het onzekere te nemen.

Er is nu een webshop voor groothandel import met een ruim assortiment online producten waaronder import Ikzi fietsverlichting bekend van de campagne ik wil je zien. Deze professionele webwinkel kan je voorzien van tal van producten en alle items staan met een duidelijke omschrijving en foto op de site.

Mocht je toch nog vragen hebben of je wilt advies van een deskundige medewerker dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. De import fietsverlichting van Ikzi komt in een verpakking van twee stuks en is gemakkelijk door middel van een elastiekje te bevestigen aan het stuur, onder je zadel of gewoon aan de ritssluiting van je jas of tas.

Omdat deze fietsverlichting werkt op LED gaat het lang mee en is het voordelig in gebruik. De lampjes worden geleverd met een 2030 knoopcell batterij die vervangbaar is. Met de import Ikzi fietsverlichting ben je wel tot 500 meter zichtbaar voor anderen.

Deze import fietsverlichting van Ikzi is onmisbaar in het al bestaande assortiment van je winkel of is geschikt als nieuw assortiment voor de wintermaanden. Omdat we bij Waltox alles uit voorraad kunnen leveren heb je als je het voor 15.00 uur bestelt het de volgende dag al in huis.

Import fietsverlichting van Ikzi


Tagged with

Speeddate? Geweldig speeddaten bij Speeddating-belgie.be!

Speeddating-belgie.be: datingbureau speeddaten met klasse

Speeddaten? Nog geen speeddate ervaring opgedaan, maar wel interesse om dit concept bij u in de buurt uit te testen? Dan bent u bij speeddatingbureau Rich Romance aan het juiste adres. Bovendien  kunnen nu alle deelnemers tijdelijk profiteren van een gratis snit & brushing all-in bij kappersgroep Visaversa. Dit speeddatingbureau staat voor een stijvolle speeddate en met klasse waarin u zoek gaat naar een wederzijdse date met 91% matchgarantie. Bent u nog niet vertrouwd met het concept en  bent u voor de moment toch nog vrijgezel, maar open-minded om nieuwe mensen te leren kennen? Doe dan zeker eens mee aan een speeddate van Speeddating-belgie.be.

Het leuke concept bestaat  uit 10 vrouwen en 10 mannen die elkaar kortstondig leren kennen en dit op toplocaties in Vlaanderen, maar vooral Limburg, Antwerpen, Leuven en Hasselt. Wenst u ook eens een speeddate mee te maken van het datingbureau bij uitstek? Surf dan naar de website www.speeddating-belgie.be en schrijf u in voor een tijdstip en locatie naar keuze. U zal merken dat datingbureau Rich romance u de ideale setting aanbiedt om gelijkgestemde singles te ontmoeten bij u in de buurt.

Hoe werkt speeddaten bij Speeddating-belgie.be?

Sedert een aantal jaren worden er speeddates georganiseerd in België. Steeds vaker wordt een speeddate geaccepteerd als een interessante manier om heel wat gelijkgezinde vrijgezellen in een relatief korte periode te leren kennen. Speeddaten is een moderne vorm van dating.  Uit nader  onderzoek blijkt dat een speeddater gemiddeld 91% kans op een match heeft, dat wil zeggen een wederzijdse “ja in meer interesse omde persoon beter te leren kennen en dat er een klik is”. Op hippe locaties organiseert Speeddating-België.be wekelijks speeddates. De vrouwen blijven aan hun tafel zitten en de mannen roteren iedere keer als de bel luidt. u krijgt 10 minuten de tijd om met elkaar te praten. De gesprekspartners kruisen dan bij alle gesprekspartners  ja of neen aankruisen op hun matchkaart. “Ja” betekent interesse en “neen” geen belangstelling. Als beide gesprekspartners “ja” hebben ingevuld, is er een match voor die avond.

Speeddating-belgie.be maakt de uitslag van het Speeddaten dezelfde avond nog bekend. Iedereen krijgt zijn matchkaart terug. Heb je een match? Dan staat op jouw matchkaart het telefoonnummer van jouw match erop! Tijdens de avond kan je meteen uitgebreider kennis met elkaar maken.

Meer weten? surf snel naar Speeddating-belgie.be!

Speeddate? Geweldig speeddaten bij Speeddating-belgie.be!


Tagged with

Speeddating met datingbureau www.speeddating-belgië.be!

Welkom bij Speeddating België

Bent u vrijgezel man of vrouw en heeft u tijd voor een leuke avond op 31/03 of 03/04/2014 in Hasselt of Antwerpen? Zet dan alvast een speeddating event vast in uw agenda . Wat is speeddating? Nieuwsgierig naar  deze populaire vorm van direct daten Dan is  www.speeddating-belgie.be uw partner bij uitstek voor een onvergetelijke en uitzonderlijke speeddating avond! We informeren u hier grondig over waarom u dit moet meegemaakt hebben!

Speeddating is einde jaren 90  in de VS ontstaan en nadien begin jaren 2000 overgevlogen naar Europa. Speeddating is een populaire manier van dating die steeds meer aan terrein wint. Het wordt ook steeds meer gekend bij alle leeftijdsgroepen in België. En net daarom zal Speeddating-belgie.be  vanaf april  wekelijks speeddating evenementen organiseren in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg en Brussel.

Het concept bestaat uit 20 single mannen en vrouwen die elkaar gedurende 10 minuten aan de oppervlakte ontdekken. Gedurende deze 10 minuten maakt u kennis met andere vrijgezellen met behulp van assistentie van Speeddating-belgie.be 

Deze unieke vorm van dating geeft je naast de mogelijkheid om meerdere dates te vinden ook meer zelfvertrouwen. De interactie met meerdere personen zorgt voor een gewenning waardoor je veel zelfzekerder overkomt. Bij Speeddating-belgie.be gebeuren de speeddatings  op buitengewone toplocaties in Brussel, Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Meer en meer mensen nemen deel omdat het zo’n toffe en productieve manier is om in een korte tijdsspanne heel veel singles te ontmoeten. De beste speeddating agenda en tips voor speeddating vind je op Speeddating-belgie.be. Deze ongedwongen en laagdrempelige manier van dating is zeer hot in België. Speeddating is een uitstekende manier om zoveel mogelijk dates te scoren. 

Speeddating avonden zullen vanaf april 2014 wekelijks worden georganiseerd door Speeddating-belgie.be. Dit opstartend bedrijf is een nieuwe Belgische speler die deel uitmaakt van het dating – en relatiebureau Rich Romance. Wenst u zich in te schrijven voor een speeddating avond? Surf dan zeker eens naar speeddating-belgie.be!

Speeddating bestaat uit groepjes van 7-10 mannen en vrouwen die elkaar gedurende 10 minuten leren kennen en dit in een aangename en mooie setting. Bedeoling is dat men gedurende deze speeddating een 3 matches overhoud die dan aan het einde van de avond aan elkaar worden overhandigd. Met deze gegevens kunnen dan deelnemers met gedeelde interesses en voorkeuren met elkaar in contact komen en de eerste kennismaking tot een meer diepgaander gesprek laten voeren.

Spreekt deze manier van dating u ook aan? Neem dan vooral een kijkje op de website van Speeddating-belgie.be. U kunt er zich inschrijven voor een locatie naar keuze!

Speeddating met datingbureau www.speeddating-belgië.be!


Tagged with