Wistjij
Image default
Woning en Tuin

Hangmat met een glaasje wijn

Tukje in de hangmat

 

Heerlijk in een hangmat. En dan een glaasje wijn. Maar welke wijn drink je erbij. Dat hangt natuurlijk af van je voorkeur. Maar wat je ook drinkt, nadat je de wijn ophebt kun je heerlijk een tukje doen in je hangmat. En het maakt niet uit of dat nu  een Mexicaanse of Braziliaanse hangmat is.

 

Welke wijn bevelen we aan? Nu komen we veel in Piemonte en hebben dan ook een voorkeur voor een Piemontese wijn. Voor rode wijn bijvoorbeeld de Barbera of Dolcetto. De Barbera heeft wat meer karakter, de Dolchetto is wat neutraler. Houd je van zoete wijn neem dan een heerlijke Moscato.

Piemonte is trouwens een geweldige streek in Italië. Relaxed, heel goed eten, hele goede wijn , leuke feesten en niet te toeristisch. Kijk op onze blog Piemonte voor meer informatie.

 

Na genoten te hebben van Piemonte en vooral ook van de wijn, lig ik dan ook graag in mijn  hangmat een powernap te doen. Op mijn vaste plek, onder de vijgeboom, voor de pollaio (kippenhok van vroeger).

 

Zoekt u zo’n mooie hangmat als op de foto, ga dan naar onze website. Hier vindt u Mexicaanse en Braziliaanse hangmatten.

Wij leveren in heel Europa, direct uit voorraad. Ook wholesale. Daarnaast ook Mexicaanse dekens. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze Mexikanische Decken op onze Duitse site.

Sinds kort zijn we ook actief in Denemarken. Zie onze mexicansk hængekøje.

Hangmat met een glaasje wijn