Wistjij
Woning en Tuin

Graszoden van kwaliteit

Goedkope graszoden

Is het kopen van graszoden niet een dure aangelegenheid? Het antwoord daarop dient te luiden: nee, zeker niet. Althans, niet wanneer u bij de specialisten van www.Boelensgraszoden.nl bestelt. Wij verkopen namelijk zeer goedkope graszoden. Voor de voordelige prijs van 1,50 euro per vierkante meter, een tarief dat u niet snel elders zult vinden, haalt u al de mooiste zoden in huis. En als u nu slim bent bestelt u nu meteen. In dat geval heeft u namelijk uw nieuwe gras al voor het echte zomerse weer eraan komt helemaal tip top liggen. Bestel dus gauw. Aangezien de zomer er weer aankomt kan dit wel eens een mooi moment zijn om nieuwe graszoden aan te schaffen. In het komende seizoen zult u immers weer veel, met de hele familie, in uw tuin te vinden zijn. De mooie graszoden van Boelens maken die beleving pas helemaal compleet. Wij verkopen namelijk erg mooie graszoden. Sommige zoden van andere bedrijven zien er nog wel eens niet al te mooi uit, maar hoe anders is dat bij ons bedrijf. Wanneer u bij ons koopt haalt u een fraaie en authentieke grasmat in huis. Neem daarom snel contact met ons op. Vorige week zat ik met mijn vrouw aan de koffie en toen besloten we nieuwe graszoden te kopen. We hebben dit al jaren uitgesteld, maar we vonden het nu toch echt eens tijd worden. Nieuwe graszoden zouden onze tuin namelijk nog mooier maken. We hebben toen na even op het internet gekeken te hebben gekozen voor Boelens, een bedrijf dat in Drenthe huisvest. Wat mij opviel was dat de bestelling al de volgende dag werd geleverd. Dit omdat we voor 11 uur hadden besteld. Als dat geen snelle levering is, weet ik het ook niet meer.

Graszoden van kwaliteit

Nu denkt u misschien: allemaal leuk en aardig, die graszoden bent zo’n voordelig tarief, maar de kwaliteit zal dan vast ook niet al te hoog zijn. In dat geval zit u er flink naast, moet ik u zeggen. Boelens is namelijk een echte kenner wanneer het om graszoden van kwaliteit gaat. Dat verklaart ook waarom de plaats Borger in Drenthe met het beste gras van Nederland wordt geassocieerd. Wij zijn daar namelijk gevestigd. Wij telen zelf de zoden, waardoor u beter bij ons kunt kopen dan bij een tuincentrum. De rollen worden bovendien maximaal 24 uur van tevoren gesneden. Zo weet u zeker dat u verse producten koopt. Wij van Boelens hebben al gedurende een groot aantal jaren (dertien om precies te zijn) ervaring met het telen van graszoden voor u, de klant. Wij stellen alles in het werk om niets anders dan alleen de beste kwaliteit aan u te leveren. Waar onze concurrenten nog wel eens netten gebruiken bij het telen, om zo meer dan eens per jaar te kunnen oogsten, doen wij dit niet. Dat komt namelijk de kwaliteit van het uiteindelijke product dat we aan u leveren bepaald niet ten goede. Het is ook beter om rechtstreeks van een teler te kopen dan via een tuincentrum, waar het gras altijd minder vers is. Omdat het toch om onze tuin ging, waar je de hele dag naar kijkt of, in de zomer, in zit, vonden we het belangrijk dat er wel een mooi nieuw gazon kwam te liggen. Dankzij de schitterende graszoden van genoemd bedrijf is dat ook zeker gelukt. Het gras is nu eindelijk eens niet groener aan de overkant, maar juist bij onszelf in de tuin. We kunnen niet wachten tot het weer zomer is en we hele dagen buiten om onze o zo mooie grasmat kunnen zitten. Buiten zitten is weer een waar feest geworden.

Weinig onderhoud

Een veel gehoorde klacht bij graszoden is dat het nog wel eens veel onderhoud kan kosten, hetgeen natuurlijk ten koste gaat van uw waardevolle tijd, en dat wilt u niet. Dat begrijpen wij ook, en dat is waarom wij graszoden leveren die relatief weinig onderhoud van u vergen. Ons gras is namelijk erg stevig, omdat wij bij het telen weigeren gebruik te maken van netten, iets wat andere massa-telers nog wel eens willen doen. Wij zorgen er graag voor dat uw nieuwe gras er gedurende het hele seizoen fraai bijligt. U heeft vast wel eens van het spreekwoord gehoord dat het gras aan de overkant altijd groener is. Bij ons is dit echter ook echt het geval. Wij verkopen mooie donkergroene graszoden. En dat voor een vaste lage prijs van € 1,50 per vierkante meter. Op onze website is een handige calculator geplaatst, waardoor u heel snel en eenvoudig uit kunt rekenen hoeveel de graszoden u gaan kosten. Die prijs is inclusief transportkosten, zodat u weet waaraan u toe bent. En ondanks dat de graszoden dus van uitstekende kwaliteit waren en razendsnel bezorgd werden, kostten ze bepaald niet veel geld. Voor € 1,50 per vierkante meter kan je al, net als wij gedaan hebben, een mooie nieuwe grasmat kopen. Wij hoefden dan ook niet lang na te denken voor we onze bestelling via het internet hebben geplaatst. De goede service van Boelens, dat ook nog eens advies gaf over hoe we ons nieuwe gras het beste konden onderhouden, maakt dan ook dat ik eenieder kan aanbevelen bij deze onderneming te kopen. U zult er geen enkel moment spijt van krijgen.

Graszoden van kwaliteit