Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Glazen met bedrukking onmisbaar in je collectie

Voor bedrijven, (evenementen)organisaties en de horeca zijn glazen met bedrukking onmisbaar. Je kunt daarmee namelijk je organisatie positief in de schijnwerpers zetten. Bovendien is het een prachtige manier om je glazen- en serviescollectie compleet te maken. Alles in dezelfde huisstijl, dat is wat je wilt toch? Je kunt je glasservies op allerlei manieren personaliseren. Lees er alles over in deze blog!

Glazen laten bedrukken

Je collectie glazen kan enorm uitgebreid zijn. Denk bijvoorbeeld aan bierglazen, wijnglazen en cocktailglazen. Voor niet-alcoholische dranken heb je longdrinkglazen, water- en frisdrankglazen en theeglazen. Een en al glas dus. Het mooiste is als je al deze glazen laat bedrukken met hetzelfde logo of tekst. Je kunt vaak kiezen voor een bedrukking in een of meerdere PMS-kleuren en soms is zelfs een full colour opdruk mogelijk. Je hebt ook speciale etscoating. Dit lijkt op graveren, maar is een stuk voordeliger. 

Glazen bedrukken aangeleverd werk

Je kunt natuurlijk een nieuwe collectie glazen aanschaffen en die laten bedrukken, maar het is ook mogelijk om je huidige glaswerk te laten bedrukken. Het nadeel hiervan is natuurlijk dat je het even niet kunt gebruiken, en je dus moet zorgen voor een back-up. Eens in de zoveel tijd is het uiteraard wel een goed idee om nieuwe glazen met bedrukking aan te schaffen.

Bedrukte glazen personaliseren

Wil je je medewerkers bedanken met een persoonlijk cadeau? Ga voor een glas met persoonsnaam. Een mooi, duurzaam geschenk waar mensen lang plezier van kunnen hebben. Zoek je een specialist voor bedrukt glaswerk, dan ben je bij Riké Group aan het goede adres. Bij Riké zijn vrijwel alle glazen al verkrijgbaar vanaf 36 stuks. Wil je een kleinere oplage, dan kun je contact opnemen met de klantenservice.

Bedrukte glazen als relatiegeschenk

Een origineel relatiegeschenk verzinnen is soms best lastig. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een bedrukt glas als relatiegeschenk. Het voordeel hiervan zit hem in de duurzaamheid. Een glas gaat tenslotte – als het goed is – lang mee. Bovendien zien je klanten of relaties steeds weer jouw bedrijfsnaam. En wie weet waar dat nog eens toe leidt!

 

https://www.rikegroup.com/