Kan ik met een slechte gezondheid een uitvaartverzekering afsluiten?

Je gezondheidstoestand gaat achteruit. Je had nog nooit over een uitvaartverzekering nagedacht, maar het zou toch handig zijn moest je uitvaart voor je geregeld worden. Je wil je nabestaanden immers niet tot last zijn. Maar kan je die nu nog wel afsluiten?

Een medische selectie bij het afsluiten van de verzekering

Een slechte gezondheid is niet per se een probleem om een uitvaartverzekering af te sluiten. Er zijn drie mogelijke scenario’s. Ten eerste maken verschillende verzekeraars gebruik van een medische selectie bij het afsluiten van de verzekering. Hierbij wordt gekeken naar je medische voorgeschiedenis en je huidige gezondheidstoestand. Tijdens deze medische selectie krijg je een heel aantal medische vragen voorgeschoteld. Het is belangrijk deze correct te beantwoorden om zo fraude te vermijden.
De verzekeraar gebruikt deze vragenlijst om jouw premie te bepalen. Hoe gezonder je bent, hoe lager de premie zal zijn. Ze weten immers dat ze je op een gegeven moment zullen moeten uitbetalen. De vragenlijst geeft hen een beter inzicht wanneer dit ongeveer zal zijn. Zo verzekeren ze zich ervan dat het uitgekeerde bedrag niet hoger zal zijn dan de al betaalde premie.

Carentzjaren: een periode zonder uitkering

Na de medische selectie heeft de verzekeraar drie opties. ?Hij kan je accepteren voor de verzekering, hij kan je accepteren tegen beperkt voorwaarden of hij kan je weigeren.
Ben je geweigerd betekent niet dat je nergens een uitvaartverzekering kan afsluiten. Er zijn ook verzekeraars die geen gebruik maken van een medische selectie, maar de zogenaamde carentzjaren toepassen. Overlijd je gedurende deze jaren, zal de verzekeraar geen geld uitkeren. De opgebouwde premie wordt wel aan de nabestaanden terugbezorgd. De carentzjaren bestaan meestal uit een periode van twee jaar. Er zijn echter wel uitzonderingen, meestal ben je bijvoorbeeld wel verzekerd in geval van een dodelijk ongeval. Kijk de polisvoorwaarden dus goed na.

Een eenmalig kapitaaldeposito

Een derde optie die je hebt is die van het kapitaaldeposito. Hierbij schrijf je een eenmalig geldbedrag over aan de verzekeraar. Dit geldbedrag spaart de verzekeraar voor jou. Door de rente op dit bedrag stijgt de waarde van dit deposito jaarlijks. Verzekeringen voeren geen medische selectie uit voor deze optie en de voorwaarden zijn heel wat flexibeler. Een verzekeraar loopt immers geen risico op geldverlies als je op deze manier spaart voor je uitvaart.

Uitvaartverzekering vergelijken

Het is dus heel belangrijk dat je met verschillende verzekeraars overlegt. Bespreek je gezondheidssituatie met hen en leg de voor- en nadelen naast elkaar. Maak een weloverwogen keuze, je sluit immers maar een keer een uitvaartverzekering af! Je uitvaartverzekering vergelijken kun je doen via de website van Totaalbesparen.com.

https://www.totaalbesparen.com/


Tagged with
Wistjij

Advocaat Baarn is de beste huurrecht advocaat in de omgeving van Baarn

De advocaat Baarn kan je helpen om de beste huurrecht advocaat te vinden voor jezelf in de omgeving van Baarn. Je geniet en zorgt weer dat je met zijn tweeën door één deur kan. Het kan soms zijn dat je er niet uit komt als huurbaas samen met je huurders. Ook als huurder kan je soms problemen hebben met huurbaas. Jullie willen beide gelijk krijgen en zo lopen de problemen alleen maar erger op. Advocaat Baarn kan ervoor zorgen dat jij en je tegenpartij er helemaal uit komen enzo kan je zorgen dat alle problemen goed en grondig worden opgelost. Ga voor een goede en mooie onderhandeling die alle problemen doet verdwijnen als sneeuw voor de zon. Laat je helpen en sta er niet langer alleen voor. In deze gevallen is het altijd handig om iemand aan je zijde te hebben die je bijstaat en je kan helpen om te zorgen dat jij en je huurbaas of huurder er helemaal uit komen en alle problemen zijn verdwenen en opgelost. Laat advocaat Baarn je helpen om te zorgen dat jij en je huurder of verhuurder weer kunnen ontspannen en samen weer een mooie tijd tegemoet kunnen gaan. 

Laat advocaat Baarn je helpen om te zorgen dat alle problemen snel zijn verdwenen.

Advocaat Baarn kan je helpen om te zorgen dat je een goede overeenkomst kan sluiten met je huurder of verhuurder. Het kan soms zijn dat je er niet uit komt als huurbaas samen met je huurders, je kan problemen hebben met elkaar en het niet eens zijn met elkaar. Ook als huurder kan je soms problemen hebben met huurbaas waar je ook weer tegen problemen aan kunt lopen. Jullie willen beide gelijk krijgen en zo lopen de problemen alleen maar erger op. Advocaat Baarn helpt je
Wistjij

Een snelle lening met een online keuring volledig veilig of zijn er kanttekeningen?

Snelle lening acceptatie is niet moeilijk te krijgen, steeds meer kiezen voor snel geld lenen zonder bkr en papierwerk. Het kost wat werk om de juiste plaats te vinden om het aan u te geven. Kijk online voor verschillende instellingen die dit soort dingen doen. Er zijn er veel. Kijk ijverig online voor de juiste en bel ze om vragen te stellen. U zult zeker de juiste vinden voor uw behoeften. Er zijn verschillende om uit te kiezen, dus wees kieskeurig als je er een selecteert. Er is een voor iedereen.

In de meeste gevallen heb je een inkomen nodig

U zult waarschijnlijk een baan moeten hebben om goedgekeurd te worden. Een baan en een chequeboekje waar ze het geld uit halen als je ze moet terugbetalen. Ze moeten terugbetaald worden, want dit is hun zaak waar ze hun brood verdienen. Je ondertekent iets wanneer je het geld leent en zegt dat je ze onder alle omstandigheden zult terugbetalen. Ze kunnen je krediet verpesten of je voor de rechter brengen als je ze niet terugbetaalt.

Toon een aantal loonstroken

Je zult moeten bewijzen dat je een of andere baan hebt. Het meenemen van een paar loonstrookjes zal helpen om dit te bewijzen. Ze zullen je moeten vertrouwen dat je ze kunt terugbetalen. Dit zal ervoor zorgen dat je ze kunt terugbetalen. Als je dit niet kunt doen, zullen ze waarschijnlijk niet in staat zijn om je het geld te lenen. Ze hebben veel klanten, dus ze moeten weten dat ze worden terugbetaald. Ze kunnen eerder zijn verbrand, dus ze nemen voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat ze hun geld terugkrijgen.

Sommigen van hen zullen uw krediet controleren en sommigen zullen dat niet doen. Kijk maar eens vooruit om te zien of ze dat wel doen. Als u een slecht krediet hebt, wilt u zich misschien niet eens aanmelden omdat u misschien geweigerd wordt. Het kan gênant zijn om afgewezen te worden, tenzij u het aankan.

Als je een eerlijk krediet hebt, kan je nog steeds goedgekeurd worden, maar dan wel onder bepaalde voorwaarden. Als uw krediet echt goed is, zal er waarschijnlijk geen probleem zijn. Werk elke maand aan uw krediet met uw loonstrookjes door een lijst van uw schulden en uw inkomen bij te houden. Op die manier raakt u niet achterop en blijft uw krediet in goede vorm. 

Bij vragen? Neem gerust contact op!

Als je vragen hebt, moet je het bedrijf bellen en vragen. Het kan zijn dat er een website is die een aantal van hen beschikbaar heeft, maar soms zijn de websites niet erg gedetailleerd. U kunt ook persoonlijk gaan om meer informatie te krijgen. Soms zijn ze druk bezig en hebben ze geen tijd om de telefoon te beantwoorden, maar als u persoonlijk gaat, wordt u niet genegeerd.

Dat is bij veel bedrijven het geval. Als je ze persoonlijk ziet, is het voor hen moeilijker om zich te verzetten tegen een gesprek met jou, omdat je voor hen staat. Het lijkt makkelijker om gewoon op te hangen als je niet met hen wilt praten.

Cheques?

Hoewel veel mensen geen gebruik meer maken van cheques, zullen er een paar post-dated cheques aan het bedrijf moeten worden gegeven om van je rekening af te halen als het tijd is om ze terug te betalen. Ze zullen deze automatisch uitvoeren op een bepaald moment dat u beiden akkoord gaat. Ze zullen een schema opstellen dat elke cheque van uw rekening wordt afgetrokken. Het kan zijn binnen dertig dagen nadat u geld van hen heeft gekregen. Zorg ervoor dat u alle voorwaarden van het contract begrijpt voordat u iets afspreekt. U wilt niet tot over uw oren gaan zitten met iets.

Online leningen, online goedkeuring

Op het internet moet u een aanvraag invullen en wachten tot ze uw aanvraag goedkeuren. Het kan een paar dagen of een paar minuten duren. Het hangt af van elke verkoper. Wacht geduldig als ze een beslissing nemen. Als u wordt geweigerd, maak u dan geen zorgen. Er kunnen wat problemen zijn met uw krediet die moeten worden opgelost. Laat een kredietwaardigheidscontrole uitvoeren en kijk wat ze zijn. Het is dan mogelijk om de problemen op te lossen zodat u niet het krediet krijgt dat u nodig heeft.

Een snelle lening acceptatie kan niet moeilijk zijn met een aantal klikken op het internet. Zoek de dingen op terwijl u online ijverig zoekt tot u de juiste vindt die u zoekt. Schoon uw kredietcontrole op als er problemen zijn door het online te bestellen. Kijk wat er op staat terwijl je het doorzoekt. Misschien kunt u alles betwisten wat er op staat waar u het niet mee eens bent. Blijf op de hoogte van uw krediet. Bestel af en toe een rapport zodat u op de hoogte bent van de activiteit die er op staat.

https://www.leningenhypotheek.com


Tagged with
Wistjij

Wist jij dat Ethereum een harde stijging gaat maken?

Als u probeert na te denken over hoe u Ethereum kunt kopen, zijn er een paar dingen die u moet weten voordat u enige vorm van investering doet. Allereerst moet u zich realiseren dat u iets koopt dat veel overeenkomsten heeft met andere populaire financiële instrumenten die momenteel bestaan. Dit is belangrijk om de reden dat als je eenmaal een idee hebt hoe het werkt en de mogelijkheden die ermee kunnen worden gecreëerd, het veel gemakkelijker voor je wordt om het juiste token te kiezen. Laten we eens kijken naar enkele dingen die u zou moeten overwegen.

Het is heel gemakkelijk om te investeren in elke vorm van Bitcoin of andere cryptocurrency met Ether, want alles wat nodig is, is een eenvoudige website. Het is niet nodig om betrokken te raken bij de complexiteit van het omgaan met een beurs of de complexiteit van een bedrijf of haar beleid. U hoeft niets te doen, behalve een klein beetje tijd om het hele concept te leren kennen. Het enige dat u hoeft te doen is een op Ether gebaseerde website te kiezen en u kunt met hen transacties uitvoeren. Nadat u uw investering hebt gedaan, hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken.

Ethereum koers in euro op 04-02-2020.

Volgens deze website waar je de actuele ethereum koers kunt bekijken staat de prijs op 171,02. Goed om de prijs dus te analyseren op eventuele stijgingen en of dalingen, wat denk jij dat er gaat gebeuren met de prijs van Ethereum? Wij persoonlijk denken dat deze een harde stijging gaat maken!

  • Open 24h
  • High 24h
  • Low 24h
  • Last price 171,16
  • Totale marktwaarde: 109,551,687,6
  • Marktcap: 18,74B
  • Vol 24h: 63.705,4

Het blijkt dat je veel kansen hebt als het gaat om het kopen en verkopen van Ether. Er zijn tal van beurzen waar u uw Ether kunt verkopen, wat betekent dat u een aantal goede winst kunt maken. Dit soort transacties kan bijna overal ter wereld plaatsvinden, zolang u toegang heeft tot internet. Dit is een van de redenen waarom er zoveel opwinding is over Ethereum, omdat deze vorm van investeringen meer kansen biedt.

Natuurlijk zal niet iedereen in staat zijn om hun Ether te verhandelen, wat betekent dat het voor beleggers moeilijker wordt om geld te verdienen. Dit is een van de redenen waarom er zoveel vraag is naar Ether, omdat mensen erover speculeren. Hetzelfde gebeurt met andere populaire financiële instrumenten.

Het is een waardevol bezit omdat het een handelswaar is. Het is gebaseerd op de belofte dat een valuta gelijke tred kan houden met de rest van de wereld. Daarom zal het moeilijk zijn voor iedereen om er nieuwe prijzen voor te maken, omdat het al tot een bepaald niveau wordt gewaardeerd. De enige manier om de waarde van dit activum te verhogen, is door er nieuw gebruik van te maken.

Zodra u de basisprincipes kent van beleggen in Ether, zult u veel gemakkelijker de verschillende factoren begrijpen die de prijs beïnvloeden. Wat je kunt verwachten is dat de prijs van deze markt wordt beïnvloed door de vraag en het aanbod van het token. Het zal ook worden beïnvloed door veranderingen in de prijzen van andere financiële instrumenten zoals die worden gebruikt voor het verhandelen van de prijs van grondstoffen. Het is een perfect voorbeeld van het verband tussen vraag en aanbod van het actief zelf. Dit betekent dat u met goed gebruik van Ethereum de mogelijkheid kunt hebben om een ​​goede hoeveelheid geld te verdienen.

Veel mensen vinden het moeilijk om te begrijpen hoe Ethereum te kopen, maar als ze het eenmaal begrijpen, zijn ze veel beter af. Ze zullen merken dat het gemakkelijk zal zijn om er geld aan te verdienen. Het is een slimme investering die het potentieel heeft om veel geld te verdienen voor iedereen die het op de juiste manier gebruikt. Nadat u uw investering hebt gedaan, krijgt u ook de mogelijkheid om er veel geld mee te verdienen, wat het een slimme investering maakt.


Wil jij de scherpste hypotheekrente?

Waar kunt u het beste uw hypotheek afsluiten?

Tegenwoordig zijn er vele goede hypotheekverstrekkers in Nederland. Dit heeft een voordeel wanneer u graag keus wilt hebben, maar het kiezen van de juiste hypotheekverstrekker kan ook een groot nadeel zijn.  Om u alvast een opstapje te geven voor het zoeken naar de beste hypotheekverstrekkers zijn er hier al een aantal op een rijtje gezet. Hierbij moet u wel rekening houden met het feit dat de hoeveelheid hypotheekrente die u moet betalen onder andere afhangt van het bedrag wat u wilt lenen en de marktwaarde van de woning. 

Rabobank

Wanneer u op zoek bent naar een bank met een bekende naam en een gemiddeld rentepercentage kunt u goed terecht bij Rabobank Hypotheken. Daarnaast kunt u niet alleen uw hypotheek hier regelen, ook om verzekeringen af te sluiten, spaarrekeningen te openen en te beleggen kunt u hier terecht. ABN AMRO

Qua hypotheken biedt ABN AMRO nogal wat mogelijkheden aan. Hierdoor verschilt de rente veel, wat het lastiger maakt om te kiezen welke hypotheek het beste bij u past. Dit is echter ook een voordeel: door de verschillende hypotheken zult u zeker de geschikte hypotheek kunnen vinden, ondanks dit wellicht meer tijd en moeite kost. Daarnaast kunt u natuurlijk ook hier weer voor meerdere geldzaken dan enkel het afsluiten van een hypotheek terecht. 

SNS bank

SNS biedt hypotheken aan met een relatief lage hypotheekrente, wat ervoor zorgt dat de bank bij veel mensen in de smaak valt. Ook is de bank speciaal in zijn soort, omdat het naast de hypotheken van SNS zelf, ook hypotheken van andere hypotheken aanbiedt. Daarnaast kunt u met andere geldzaken zonder twijfel bij SNS bank terecht. 

Aegon

Wanneer u een hypotheek aan wilt vragen voor het kopen of verbouwen van een huis, kunt u gerust bij Aegon terecht. Deze hypotheekverstrekker is namelijk naast beleggen, verzekeringen en pensioenen ook gespecialiseerd in hypotheken, waardoor u altijd het passende advies kunt krijgen. Hierdoor zult u altijd met de juiste hypotheek thuiskomen. 

Florius

Deze hypotheekverstrekker is gespecialiseerd in hypotheken en is daarmee misschien het meest geschikt om uw hypotheek bij af te sluiten. Dit heeft echter ook zijn nadelen. Wanneer u de rente van de verschillende hypotheken die Florius aanbiedt vergelijkt met hypotheken van andere verstrekkers zult u opvallen dat ze hoger liggen en dus duurder zijn. 

ING bank

ING is een bekende bank in Nederland, die naast ING hypotheken ook hulp kan bieden bij veel andere geldzaken. Toch kan het geen kwaad om naar de hypotheken van ING bank te kijken, die qua rente lager liggen dan het grootste gedeelte van de hypotheekrentes die andere hypotheekverstrekkers aanbieden. 

Knab

Ondanks dat er inmiddels andere banken zijn die ook hypotheken van andere hypotheekverstrekkers aanbieden, was Knab de eerste die hiermee begon. Inmiddels bieden ze naast hun eigen hypotheken ook 30 andere hypotheken aan van andere verstrekkers. Zo zult u hier altijd een geschikte hypotheek vinden. 

Nationale Nederlanden

Wanneer u de hypotheekrente van Nationale Nederlanden zult vergelijken met die van andere hypotheekverstrekkers zal het u wellicht opvallen dat het percentage nogal hoog ligt. Dit lijkt op het eerste gezicht nadelig, maar hier moet u ook rekening houden met het feit dat de bank vele andere dingen aanbiedt, zoals verzekeringen, beleggen en pensioenen. 

Vista

Vista biedt voornamelijk hypotheken aan en is daarmee zeer geschikt om uw hypotheek bij af te sluiten. Ondanks de minder bekende naam van de hypotheekverstrekker is het zeker de moeite waard om een keer een kijkje te nemen. 

Volksbank

De volksbank is een organisatie die achter verscheidene van de eerdergenoemde banken valt die samen één doel hebben: het vermenselijken van de banken. U kunt hier geen hypotheek afsluiten, maar u kunt eens naar de site gaan om te kijken welke sites hieronder vallen om de beste hypotheekverstrekker te vinden.

 

https://hypotheekberekenen.nl/hypotheekverstrekkers


Tagged with
Wistjij

Zorgverzekeringen vergelijken; het loont!

Zorgverzekeringen vergelijken; het loont!

Wil jij ook een hoop geld besparen? De mogelijkheid hiervoor ligt dichterbij dan je denkt. Maak gebruik van onze onafhankelijke vergelijkingsmodule. Dankzij onze overzichtelijke en handige website kan jij gemakkelijk alle zorgverzekeringen vergelijken.

Wist jij dat voor veel Nederlanders de zorgverzekering één van de grootste kostenpost is? In 2019 zal dat nog meer toenemen, gezien de stijging van de premie. Overigens is dat een trend die we al een paar jaar zien. De kans is dan ook groot dat we over een paar jaar nog meer moeten betalen voor een zorgverzekering. Jij kan er echter voor zorgen dat het geld in je portemonnee blijft zitten, zodat je er leuke dingen van kunt doen.

We kunnen met 100% zekerheid stellen dat het vergelijken van de zorgverzekeringen loont. Ben jij op zoek naar een goedkopere zorgverzekering? Heb je geen aanvullende modules nodig? Op onze website kan je dan gemakkelijk de goedkoopste basisverzekeringen terugvinden. Let hierbij wel goed op de voorwaarden; deze kunnen verschillen. Elke verzekeringsmaatschappij hanteert eigen voorwaarden en dat heeft ook betrekking op de verplichte basisverzekering.

Als je een écht lage premie wilt betalen, is het mogelijk om het eigen risico naar €885 te verhogen. Bedenk je wel het volgende; mocht je medische zorg nodig hebben, moet je dit bedrag zelf betalen. Je zou dan dus €885 op tafel neer moeten leggen. Heb jij zo’n grote buffer? Dan kan je ervoor kiezen om het eigen risico te verhogen. Heb jij niet zo’n grote buffer? Wees er dan voorzichtig mee. Standaard is het eigen risico overigens €385. Dat is het geval in 2018 en zal in 2019 ook zo blijven.

Ook kan je veel geld besparen door aanvullende modules te schrappen. Bedenk je daarbij ook goed of het wel handig is om die module te schrappen. Moraal van dit verhaal: het vergelijken van zorgverzekeringen kan je een hoop geld bewaren. Verlies echter niet je huidige levenssituatie uit het oog en eventuele benodigde zorg in de nabije toekomst.

Zorgverzekeringen vergelijken; het loont!


Tagged with

Ethereum koers volgen

De ethereum koers begrijpen

De ethereum koers is één van de koersen die tegenwoordig heel belangrijk is voor heel veel investeerders. Het is de koers voor de digitale munt van ether. Dit is een munt waarvan veel experts zeggen dat deze een grote toekomst heeft. Om die reden zijn er dus ook veel mensen in geïnteresseerd. Dit betekent dus ook dat het mogelijk een leuke investering voor jou kan zijn. Juist om die reden is het slim om te begrijpen hoe deze koers werkt en hoe je hier goed het oog op kunt houden. Zo kan jij er mogelijk ook geld mee gaan verdienen.

Investeren in de munt

De ethereum koers volgen doe je vooral wanneer je wilt investeren in de cryptomunt. Je koopt dan één of een aantal van deze munten. Dat doe je voor een bepaald bedrag. Nu is het natuurlijk de bedoeling dat de waarde stijgt. Zo kan je ze later dan voor een hoger bedrag weer verkopen en er flink geld mee verdienen. Om het juiste moment van kopen en verkopen te bepalen, is het belangrijk om de koers te volgen. Zo kan je zien wanneer er weinig geld voor gevraagd wordt en wanneer er juist veel voor gevraagd wordt door anderen.

Waar volgen?

Het volgen van de ethereum koers doe je over het algemeen op de plek waar je de cryptocurrency ook kunt kopen. Brokers bieden vaak op hun websites livegrafieken aan waar je precies kunt zijn of de verschillende munten in waarde stijgen of dalen. Aan de hand daarvan is per moment goed te bepalen wat de beste zet is om te doen. Moet je nu kopen of moet je nu juist verkopen? Dit wil je als investeerder natuurlijk altijd op elk moment weten omdat je nu eenmaal altijd op zoek bent naar de allerbeste deal. De grafieken helpen hierbij.

Historie van de koers

Vaak kan het ook helpen om te kijken naar de historie van de ethereum koers. Omdat de digitale munt relatief nieuw is hoef je dan niet verder dan enkele jaren terug. Zo kan je goed zien hoe de ontwikkeling als geheel over die periode is gegaan. Aan de hand daarvan kan je dan een beter inschatting maken hoe het verloop in de nabije toekomst kan zijn. Natuurlijk loopt dit niet altijd helemaal evenredig met het verleden, maar het kan je wel goed helpen om het allemaal wat beter en duidelijker in te schatten. Daar kan je veel voordeel van hebben.

Nieuws blijven volgen

Als het gaat om de ethereum koers, dan is het vooral ook belangrijk om al het nieuws rondom deze digitale munt te blijven volgen. Dit zijn namelijk de zaken die in belangrijke mate de koers beïnvloeden. Daarom kan je wanneer je de koers volgt snel inschatten wat er gaat gebeuren aan de hand van het nieuws. Zo kan je dus mogelijk en goede slag slaan. Dit kan je veel geld opleveren en uiteindelijk is dat natuurlijk wel één van de allerbelangrijkste aspecten aan investeren. Neem er dus de tijd voor om dit te doen wanneer je investeert.

Ethereum koers volgen


Tagged with
Wistjij

Zuinige studentenleven

Voor iedere student is het lastig om goed met geld om te gaan. De ene persoon is hier beter in dan de andere. Maar het feit blijft dat je veel dingen nodig hebt, maar niet veel geld beschikbaar hebt. Zo is het aan het begin al een vrij dure investering om je kamer in te richten. Vervolgens is de huur van de kamer natuurlijk ook niet goedkoop. Dan ook nog het aanschaffen van boeken. Als je al deze dingen bij elkaar op telt blijft er weinig geld over. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het dagelijkse leven. In dit artikel vind je een aantal tips om zoveel mogelijk geld over te houden.

Het is verstandig om zoveel mogelijk producten te kopen wanneer deze in de aanbieding zijn. Zo houd je al snel veel geld over. Veel producten worden in veel verschillende winkels verkocht. Houd de folders in de gaten en koop veel van de producten tegelijk als het toch niet over de datum kan gaan.

Ook is het handig om de kleding van het seizoen niet in hetzelfde seizoen te kopen. In de winter is er vaak een enorme uitverkoop op de zomerkleding. Het is beter om dan kleding voor de zomer te kopen zodat je veel geld bespaart en alsnog leuke nieuwe kleding hebt.

Verder is het veel lastiger dan het lijkt maar; schaf geen producten aan die je niet nodig hebt. Vaak denk je bij het kopen dat je het toch wel nodig gaat hebben. Spreek met jezelf af dat als je het niet wekelijks gaat gebruiken, het niet nodig is om het te kopen.

Vaak is het door het drukke studentenleven lastig om ook nog te werken. Maar als je toch een baantje hebt, is het verstandig om online urenregistratie bij te houden. Zo weet je precies wat je wanneer te besteden hebt door een salarisberekening.

Zuinige studentenleven


Tagged with
Wistjij

Geld Lenen

Geld lenen

We zitten allemaal wel eens krap bij kas. Misschien is het net aan het einde van de maand en het meeste van je salaris is al gegaan naar rekeningen en leuke nieuwe dingen; vervelend, maar helaas niet altijd te voorspellen. Je weet nooit wanneer er iets breekt en je wat moet vervangen, maar dat je dan ineens geen geld hebt. Geld lenen van familie is een optie, maar wil je nu echt een schuld hebben bij je familie? Nee, natuurlijk niet. Er zijn “minileningen” waarbij je voor een zeer korte periode een bedrag kunt lenen. Deze “minileningen” komen vaak met torenhoge rentes. Deze rentes moet je dan ook op een gegeven moment weer terug betalen, wat je dan veel meer geld kost dan het initiële bedrag wat je nodig had… Kortom, geld lenen kan best een gedoe zijn, tenzij je de juiste soort leningen uitkiest.

Soorten leningen

Er zijn verschillende vormen van geld lenen. Zo kun je er voor kiezen om een doorlopend krediet lening af te sluiten of juist een persoonlijke lening. Er zitten grote verschillen tussen deze twee leningen. Dit zijn een paar verschillen waar je op moet letten wanneer je geld lenen wilt met een doorlopend krediet of juist een persoonlijke lening:

  • Een doorlopend krediet is ideaal voor mensen die tussendoor ook nog wel eens wat extra geld willen opnemen. Geld lenen met een doorlopend krediet betekent dat er een maximum bedrag aan de lening is verbonden, maar zolang je geld opneemt zonder die limiet te overschrijden is alles in orde. Je begint ook direct met terug betalen. Geld lenen met doorlopend krediet is aantrekkelijk vanwege de lage rente, waardoor het gemakkelijker is om de lening snel af te betalen. Je kunt een doorlopend krediet zien als een soort extra inkomen.

Persoonlijke leningen is een lening die je in 1 keer ontvangt. Je hebt samen met de kredietverstrekker een vast bedrag afgesproken met een vaste rente voor een bepaalde periode. Geld lenen op deze manier is fijn, omdat je direct die zekerheid hebt. Een nadeel is wel dat het minder flexibel is dan geld lenen met een doorlopend krediet lening. Wat je ook beslist, het is altijd slim om eerst leningen te vergelijken. Wie weet kom je er achter dat een doorlopend krediet lening meer bij jou past, of juist een persoonlijke lening. Geld lenen is erg persoonlijk, doe er dan ook goed onderzoek naar!

Geld Lenen


Tagged with
Wistjij

Een mediator inschakelen

Wanneer je te maken heb met een conflict op zowel zakelijk als privé gebied dan kan het verstandig zijn om een mediator in te schakelen. Een mediator is een conflictbemiddelaar die ervaring heeft met het oplossen van allerlei soorten conflicten Soms komt men er achter dat het conflict eigenlijk om niets draait en eenvoudig opgelost kan worden als er bemiddeld wordt tussen beide partijen. Graag vertellen we u in dit artikel precies wat een mediator doet en waarvoor u een mediator kunt inschakelen. Zoals u hier zult ontdekken is een mediator een handige oplossing als je wil voorkomen dat je een dure rechtszaak tegemoet gaat om een conflict op te lossen. Dit artikel is geschreven in opdracht van Mediatorscollectief.nl waar u in elke regio een gespecialiseerde mediator kunt vinden.

Waarvoor schakelt u een mediator in?

Een mediator wordt meestal ingeschakeld bij echtscheidingen en zakelijke conflicten. Wanneer beide partijen het bij een echtscheiding niet eens worden over de verdeling van het onroerend goed bijvoorbeeld. Ook op zakelijk gebied kunnen er geschillen ontstaan over de verdeling van goederen en geld bijvoorbeeld. Om te voorkomen dat het een rechtzaak wordt kan je eerst een mediator inschakelen die beide partijen dicht bij elkaar te brengen. Een mediator weet precies wat er nodig is om het geschil op te lossen en beide partijen tevreden te houden. Bezoek ook de websigte van het mediators collectief als je meer wil weten!

Een mediator inschakelen


Tagged with