Excel xbrl software

Excel is een van de meest gebruikte software voor het maken van rapporten. Dit omdat het makkelijk is in gebruik en het is ook nog eens heel uitgebreid. Je kunt gegevens makkelijk omzetten in grafieken en tabellen. Je kunt Excel ook makkelijk gegevens laten vergelijken. Dit maakt het heel geschikt voor het maken van financiële rapporten.

Verplicht aanleveren in xbrl

Nu is het alleen zo dat het steeds vaker verplicht word om de rapporten in xbrl aan te leveren. De Nederlandse overheid wil namelijk een standaard stellen voor het aanleveren voor financiële rapporten. De bedrijven dat dan toch nog Excel willen blijven gebruiken hebben Excel xbrl nodig. Het is een software waarmee Excel bestanden kunnen omgezet worden naar xbrl. Daarom dan ook de benaming Excel xbrl.

Laten converteren

Naast Excel xbrl software is er ook nog een tweede keuzen. Dit is het Excel xbrl uitbesteden aan een bedrijf dat ervaring heeft met converteren. In Nederland zijn er diverse bedrijven dat zich richten op het converteren naar en van xbrl. Zo is Excel xbrl dus ook mogelijk. Op deze manier hoeft het bedrijf zich geen zorgen meer te maken en kunnen ze het converteren van Excel naar xbrl overlaten aan de professionals.

Excel xbrl software


TOP