Zo regel je het ultieme vrijgezellenfeest Den Haag

Een vrijgezellenfeest is een absolute mijlpaal. Het zijn de laatste momenten voor een man of vrouw als vrijgezel, voordat hij of zij het huwelijksbootje betreedt. Wanneer jij van plan bent om een vrijgezellenfeest te regelen is het dan ook zeker aan te raden om er een onvergetelijke dag van te maken. Wat dacht je van een vrijgezellenfeest Den Haag? Deze stad heeft heel wat te bieden voor iedereen en is dan ook het perfecte decor voor een vrijgezellenfeest waar nog heel lang over nagepraat zal worden. Ontdek hier je opties voor het regelen van het ultieme vrijgezellenfeest Den Haag.

 Ontdek de leukste citygames

Je hebt heel wat mogelijkheden voor leuke activiteiten als het gaat om het regelen van een vrijgezellenfeest Den Haag. Zo kun je onder andere kiezen voor activiteiten in de stad zelf. Er zijn bijvoorbeeld leuke citygames waarin je in teams opdrachten moet uitvoeren terwijl de tijd wegtikt. Stressbestendige groepen kunnen ook kiezen voor een spannende escape room of het populaire spel The Wedding Planner/ The Hangover. Tijdens dit spel wordt je door de stad geleid: er is van alles fout gegaan tijdens het vrijgezellenfeest, maar kunnen jullie het huwelijk nog redden? Dit spel is gebaseerd op de populaire film The Hangover.

 Andere opties voor activiteiten vrijgezellenfeest Den Haag

Er zijn ook wat rustigere activiteiten die je in de stad kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rondvaart door de stad of het volgen van een leerzame workshop. Het voordeel van een vrijgezellenfeest in Den Haag is dat er voor ieder wat wils is. Buiten dat Den Haag een prachtige stad is, kun je er ook enorm veel ondernemen en dat regel je allemaal gemakkelijk en snel via Flitz-events.

De dag sluit je natuurlijk af in stijl en dat betekent dat je de keuze hebt uit heel veel leuke restaurants in de stad. Maar het is ook goed mogelijk om een restaurant aan de boulevard in Scheveningen te regelen zodat je hier in alle rust op een prachtige locatie kunt nagenieten van een speciale dag met je vrienden of vriendinnen. Jullie zijn helemaal klaar voor de bruiloft!


Wistjij

Ontdek dé bestemming voor de leukste schoolreis van het jaar!

Het is weer zover: de tijd is aangebroken om het jaarlijkse schoolreisje te plannen. Hier komt elk jaar weer heel wat bij kijken. Uiteraard moet je eerst weten waar je naartoe gaat. Kies je daarbij voor een educatief uitje? Of hebben je leerlingen al hard gewerkt en verdienen ze nu een leuke schoolreis vol plezier met hun vrienden? Vervolgens moet je natuurlijk een geschikte datum vinden, vervoer regelen en nog veel meer zaken regelen. Ook niet onbelangrijk bij het zoeken naar een leuk uitje is het budget. De school en de leerlingen moeten natuurlijk wel de schoolreis kunnen betalen. Dit betekent dan ook meestal dat je best in eigen land blijft, en geen heuse trip door Europa gaat maken. Zoek je dus een leuke en voordelige schoolreis in eigen land? Dan is BillyBird de perfecte bestemming voor jouw klas!

Ontdek dit leuke park met jouw leerlingen en beleef samen een onvergetelijke dag

Een onvergetelijke dag beleven met alle leerlingen, dat is waar een schoolreis bij BillyBird om draait. In dit recreatiepark valt er elke dag heel wat leuks te beleven, ongeacht wat voor weer het die dag is. Er is namelijk heel wat te beleven binnen buiten. Zo is er een binnen- en buitenspeeltuin en heeft het park verschillende grote attracties én een speelgebied. Ook een kinderkermis en een kindercircus behoren tot de vele belevenissen in BillyBird. Dankzij de variëteit in attracties kan je daar op schoolreis gaan met leerlingen van groep 1 tot en met groep 8.

Ontdek de arrangementen voor scholen

BillyBird verwelkomt graag leerlingen van alle leeftijden op schoolreis. Het park is daarom voorzien van alle faciliteiten en biedt ook een arrangement aan speciaal voor scholen. Zo parkeert de schoolbus gratis op het terrein en kan je voordelig met je leerlingen lunchen op het terrein. Het terrein is bovendien open van 10.00 tot 18.00 uur zodat je de hele dag plezier kunt beleven in het park. Wil jij ook op schoolreis bij BillyBird? Aarzel dan niet en reserveer nu jouw ticket! Als je met 30 personen of meer komt, krijg je bovendien €1 korting per persoon. Zo ga je echt wel voordelig op stap met de hele school.

https://billybird.nl/hemelrijk/


Tagged with