Wistjij

Maak je huis slimmer

Verlichting

Voor veel mensen bestaat er maar een grote naam binnen slimme verlichting, en dat is Hue. Hue is een merk van Phillips dat bekend staat om zijn zeer eenvoudig systeem en breed kleurenspectrum. Voor Hue moet je eenmalig een basisstation kopen waarna je in totaal 100 lampen op dat bassistation kun toevoegen. Dit is voor de meeste mensen meer dan genoeg. De Hue lampen zien er uit en werken als normale led lampen echter ze zijn ook bestuurbaar via de app van Hue. Behalve dat je ze van afstand kunt besturen kun je ook routines instellen. Zo kun je er voor zorgen dat als je thuiskomt de lichten aan gaan. Of bij zonsondergang de lampen langzaam aan gaan. Behalve Hue bestaan er ook wel andere merken zoals de Innr lampen echter hebben deze niet zo veel functionaliteit zoals die van Hue maar ze zijn wel goedkoper dus het hangt er van af wat je er mee wil doen.

Deurbel

Voor slimme deurbellen zijn er ook voldoende oplossingen. Een van de meest gebruikte is Ring. Deze deurbel installeer je net zoals iedere andere gewone deurbel echter komt hij wel met wat extra functies. Zo kun je bijvoorbeeld vanaf afstand met je telefoon via de camera kijken wie er voor de deur staat nadat je een melding krijgt. En dan ook via een intercom systeem praten met bijvoorbeeld een bezorger. Ook kun je tot 30 dagen terugkijken dat is al helemaal handig omdat hij dan ook als beveiligingscamera werkt.

Van je huis een slim huis maken is dus niet zo moeilijk als veel mensen denken. Echter is het enige nadeel dat het wel wat kan kosten maar het is wel een investering in je kwaliteit van wonen.

https://finesmart.nl/collections/innr-lampen

Wistjij

Hoe maak je een gratis website?

Op een dag word je wakker met het idee om een website te maken. Het zal niet iedereen gebeuren. Maar, stel je voor dat het jou overkomt. Je hebt gewoon ineens het idee om een website te maken voor je persoonlijke hobby. In dat geval moet je natuurlijk erachter komen hoe je dit zo snel mogelijk voor elkaar krijgt. Een website maken doe je niet zo snel en makkelijk toch? Of toch wel?

Het belangrijkste is gewoon beginnen met je website

Heel veel mensen willen veel, maar doen uiteindelijk niks. Ze hebben geen zin of geen tijd. Maar, geen tijd bestaat eigenlijk niet. Het is allemaal een kwestie van prioriteiten stellen. Ja, je kunt de hele avond liggen Netflix en chillen. Maar, je kunt ook van je luie bips afkomen en aan de slag gaan met iets moois. Een eigen website is zoiets moois. Het is niet te vergelijken met eigenlijk niets anders. Een website maakt het mogelijk om natuurlijk informatie te delen met mensen over de hele wereld. Dat is eigenlijk zoals de Engelsen zeggen priceless. Dus wees niet lui en begin gewoon met je eigen site. Je kunt namelijk vandaag nog starten.

Waar kan je een website maken?

Waar moet je beginnen? Wat moet je leren? Gelukkig zijn er verschillende website builders op de markt. Denk aan JouwWeb, Wix en diverse andere internationale spelers. Zij bieden allemaal eigenlijk wel prima oplossingen aan. Of een website builder tool de beste voor jouw persoonlijke situatie is hangt af van jouw eigen wensen. Wil je veel functionaliteiten. Tja, dan kan je beter een website laten maken door een doorgewinterde professional. Wil je weinig kosten maken? Tja, dan kan je het beste een gratis website maken. Dat kan gelukkig!

Wanneer is het beste moment op een website te starten?

Veel mensen willen een website maken. Maar, lang niet iedereen begint ook daadwerkelijk ermee. Het beste advies wat ik je kan geven is om gewoon te beginnen. Niet morgen, niet later op de dag vandaag. Maar, echt gewoon nu! Op dit moment. Je gaat gewoon een Youtube tutorial bekijken waardoor je sneller dan ooit tevoren een eigen website kan maken. Het is waarschijnlijk de snelle manier ooit. Daarnaast kan het best zo zijn dat je eigenlijk geen cent hoeft te betalen om je doel te bereiken. Hoe gaaf is dat eigenlijk? Je kan dus online je zeggenschap doen zonder ook maar een euro uit je portemonnee te halen.

Conclusie?

Dromen zijn leuk. Je kunt de beste ideeën hebben. Dat geloof ik graag. Maar wanneer je niet als de wiedeweerga direct aan de slag gaat, zal er nooit iets van terechtkomen. Jaar in jaar en geen resultaten boeken. Terwijl het enige wat je moet doen om een website te maken is gewoon beginnen. Niet zeuren, gewoon beginnen zo makkelijk is het nou eenmaal. Begin gewoon met het kijken van videos op Youtube en leer zo makkelijk en snel wat je moet weten. Ik zie je graag op Youtube. Geef ook niet te snel op. Wie weet is een website maken moeilijker dan je denkt, maar Rome is ook niet in een enkele dag gebouwd. De technologie is er, nu moet je gewoon beginnen.

https://www.bestewebsitebuilder.nl/reviews/


Tagged with
Wistjij

Waar koopt u de beste televisies in Amersfoort?

Wanneer u op zoek bent naar een televisie, zijn er verschillende dingen die u kunt doen. U kunt kijken bij een online webshop, maar dit wordt toch vaak afgeraden omdat u de televisie dan niet in het echt kan bewonderen. Vaak gaat een TV lang mee en wil u dus wel zeker weten dat het de TV is die u zoekt. U kunt ook langskomen bij Morelisse. Dat is namelijk een expert in de verkoop van tv’s en andere kijk- en luister apparatuur. In deze tekst gaan we kijken wat de voordelen zijn van een TV kopen bij Morelisse.

TV kopen Amersfoort

De locatie voor een tv kopen Amersfoort is Morelisse. De winkel is namelijk op een hele andere manier ingericht als andere winkels. Wanneer u Morelisse binnenloopt, ziet u dat de winkel is ingericht als een huis. Niet als een echte witgoed winkel, maar als een echt huis. Hierdoor komen de tv’s veel beter tot hun recht en ziet u hoe de tv er uit zal zien wanneer hij bij u in huis hangt. Bij Morelisse worden verschillende tv’s verkocht. Zo vindt u hier bijvoorbeeld b&o televisies, maar ook televisies van hele andere merken. Er is dan ook meer dan voldoende om naar te kijken. Toch zitten er ook andere verschillende voordelen verbonden aan het kopen van een tv bij Morelisse.

Redenen om een tv te kopen bij Morelisse

Omdat Morelisse een echte specialist is in de koop en verkoop van televisies, weet u hierdoor ook zeker dat u de juiste informatie krijgt over de tv waar u naar op zoek bent. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar b&o televisies dan bent u hier zeker aan het juiste adres. De winkel geeft u het juiste advies over welke tv het beste bij u past en helpt u ook bij het installeren van deze televisie. Het is niet zo dat u de winkel uitgaat met de televisie en het verder zelf mag uitzoeken, zeker niet. De specialisten van Morelisse zullen u vervolgens namelijk ook helpen met het installeren van de TV. Er kan zelfs hulp geboden worden bij het ophangen van de televisie. Door de jarenlange ervaring die de werknemers bij Morelisse hebben, weten zij precies hoe zij de televisies op de juiste manier moeten ophangen en installeren. Hierdoor is de televisie direct klaar voor gebruik wanneer hij bij u aan de muur hangt.

Overige service

Daarnaast is er natuurlijk nog voldoende waar de winkel u bij kan helpen. Er worden namelijk niet alleen televisies verkocht, maar ook andere producten. Zo vindt u er ook verlichting, meubels en andere accessoires die mooi bij uw tv passen. Mochten er problemen met uw tv ontstaan die u er heeft gekocht, kunt u altijd even contact opnemen. Er zal dan gekeken worden of de technische dienst u kan helpen met het verhelpen van de problemen. Kortom er zijn redenen genoeg waarvoor u uw tv het beste kunt kopen bij Morelisse. Mocht u interesse hebben in een van de tv’s dan is het wellicht een goed idee om eens een kijkje te komen nemen. U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie en krijgt de beste adviezen wat betreft de aanschaf van een televisie.

https://morelisse.nl/


Tagged with

Een telefoonhoesje nodig? Dit is waarom!

Je kunt zoeken naar een telefoonhoesje zodra je op zoek gaat naar een nieuwe mobiele telefoon. Waarom heb je er een nodig?

Aflossingswaarde:

Als u een van degenen bent die mobiele telefoons serieus upgradet, moet u overwegen te investeren in een duurzame telefoonhoes. Zelfs als je de vele krasjes en kleine krasjes over het hoofd ziet! Als u van plan bent in de toekomst telefoons te verkopen of te wisselen, is het een goed idee om uw telefoon in goede staat te houden.

Aangezicht

Om dergelijke ongevallen te voorkomen, is het belangrijk dat we onze mobiele telefoons goed beschermen met een telefoonhoesje dat je telefoon effectief beschermt tegen ongevallen. We gebruiken elke dag mobiele telefoons. Veelvuldig gebruik kan ook de telefoon besmetten. Deze markeringen kunnen uw telefoon beschadigen. Een andere belangrijke reden om uw persoonlijke telefoon te hebben, is de mogelijkheid om uw stijl en mogelijkheden te laten zien!

Een nieuw telefoonhoesje kopen? Ik heb er zin in!

https://www.telefoonhoesje.nl/


Tagged with
Wistjij

De iPhone SE; welk telefoonhoesje

Natuurlijk wil je jouw nieuwe iPhone zo goed mogelijk te beschermen tegen vuil, val of stoot schade. Je wilt niet dat jouw iPhone direct op de eerste dag kapot valt. Daarom is het verstandig om een hoesje om jouw nieuwe telefoon de doen. Wil je graag een telefoonhoesje waarmee je jouw iPhone SE (2020) optimaal beschermt, dan zijn book- of flip cases goede opties. Deze hoesjes beschermen jouw smarthphone aan de voor- en achterzijde. Heb je liever een hoesje dat makkelijk in je broekzak past? Dan is een siliconen hoesje waarschijnlijk een betere optie voor jou.

Een nieuw scherm formaat…

De afgelopen jaren werden iPhone schermen steeds groter. Inmiddels is het een hele worsteling om ze in je broekzak te krijgen. Sommige mensen vinden het fantastisch, sommigen vinden het helemaal niks. Zo was de iPhone 11 Pro Max met zijn 6,5” scherm de grootste iPhone tot nu toe. Zoals we al eerder zeiden, zijn de iPhones in de SE-series een stuk goedkoper. Daarom is voor de nieuwste iPhone gekozen voor een mooi 4,7” scherm, een stuk goedkoper en handzamer. Dat betekent dat deze iPhone waarschijnlijk wel weer met gemak in je broekzak gaat passen. En er is nog een voordeel…

… met thuisknop

Het grootste verschil tussen de iPhones die Apple sinds de release van de iPhone 8 in 2017 heeft uitgebracht en de nieuwe serie SE iPhones, is de scherm vullende voorkant. Met de scherm vullende voorkant, verloren we de thuisknop en daarmee de vingerafdruksensor. Omdat in de SE-series bewuste keuzes worden gemaakt om de prijs laag te kunnen houden, is het grote scherm nu weer ietsje gekrompen en is de thuisknop weer terug van weggeweest.

Tot slot

Wist je dat de iPhone SE (2020):

  • Een opslagcapaciteit van 64, 128 en 256 GB heeft.
  • Een dual SIM bevat.
  • Spat-, water- en stofbestendig is.

Vergeet dus niet op tijd een iPhone SE 2020 telefoonhoesje te bestellen. Zo heb je jouw telefoonhoesje al in huis voordat de je jouw nieuwe iPhone SE 2020 binnen hebt. Dan weet je zeker dat hij goed beschermd is en je er lang plezier van zult hebben.!

https://www.telefoonhoesje.nl/Apple-iPhone-SE-2-hoesjes


Tagged with
Wistjij

Gebruik een noodknop voor meer veiligheid

Er zijn drie verschillende toepassingen wanneer je graag hulp wilt krijgen. Hulp krijgen bij agressie en geweld, voor alleenwerkers en bij ernstige bedreiging. Voor iedere situatie waarbij snel en soms discreet hulp ingeschakeld moet worden heeft Secure2Go een betrouwbare oplossing: de noodknop. De noodknop van Secure2Go is een snellere en veiligere oplossing voor verschillende situaties. In dit artikel wordt er verder uitgelegd waar je noodknop allemaal voor kunt gebruiken.

Gebruik de noodknop bij agressie en geweld

Agressie en geweld tegen mensen komt helaas nog regelmatig voor. Zeker als je alleen werkt of een riskant beroep hebt loop je een verhoogd risico om met agressief gedrag geconfronteerd te worden. Als het zelf niet luk om dit ongewenste gedrag de de-escaleren is het een veilig idee dat je met één druk op de noodknop hulp in kunt schakelen. Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van onderlinge alarmering naar je collega’s of externe alarmering naar een alarmcentrale. Tijdens een incident in een spreekkamer, op straat of op een afgelegen plek wil je zo snel mogelijk collega’s of de politie informeren voor assistentie. Dit kan veilig en snel gedaan worden door de noodknop van Secure2Go in te drukken. Bellen naar 112 duurt te lang. Dankzij deze knop kan er direct naar de goede locatie versterking komen.

Gebruik de noodknop bij ernstige bedreiging

In Nederland worden naar schatting jaarlijks duizenden mensen ernstig bedreigd. Dit kan te maken hebben met huiselijk geweld, stalking of eerwraak. Maar ook werkgerelateerde bedreiging komt vaak voor, zoals bij politici, advocaten of (jeugd)zorgmedewerkers. Via werkgevers, de politie en Veilig Thuis (Aware-systeem) levert Secure2Go noodknoppen voor deze mensen. De systemen die hiervoor worden ingezet voldoen aan het keurmerk ‘mobiele alarmering van personen’ en zijn daardoor uiterst betrouwbaar. Deze noodknop kan onder kleding gedragen worden en kan meteen op de noodknop gedrukt worden op het moment dat de persoon bedreigd of aangevallen wordt. Er wordt meteen meegeluisterd wat er gebeurd en direct hulp naar de juist locatie gestuurd. Dit geeft de bedreigde personen een veilig gevoel.

 

Gebruik een noodknop voor meer veiligheid

Brother inktcartridge

Brother inktcartridges van Inkt Partner

Als u thuis een printer van het merk Brother heeft zult u ook Brother inktcartridges dienen te gebruiken om te kunnen printen. Brother inktcartridges zijn echter zeer prijzig. De printers zelf zijn voor een klein prijsje te kopen, maar de printerinkt blijft duur. Bij Inkt Partner snappen we heel goed dat u niet de hoofdprijs wilt betalen voor Brother inktcartridges. Daarom verkopen wij printer inkt die door onszelf is ontwikkeld, maar wel van dezelfde kwaliteit is. Als u op zoek bent naar betaalbare inkt om mee te kunnen printen bent u bij Inkt Partner dus aan het juiste adres.

Printerinkt kopen bij Inkt Partner

Vandaag de dag is een gewone printer niet duur meer. Omdat fabrikanten toch geld willen verdienen aan hun printers verkopen zijn Brother inktcartridges tegen hoge prijzen. Mensen die veel printen en daarom regelmatig een Brother inktcartridge aanschaffen zijn daarom erg veel geld kwijt aan de printerinkt. Met de door Inkt Partner ontwikkelde Brother inktcartridge kan dat voorkomen worden. Wij verkopen daarnaast ook inkt voor printers van Canon, Epson en HP.

Een Brother inktcartridge kopen van hoge kwaliteit

Inkt Partner heeft haar eigen Brother inktcartridges ontwikkeld. Deze zijn van zeer goede kwaliteit, maar verkrijgbaar voor aanzienlijk lagere prijzen. Wij hebben inktcartridges voor diverse modellen printers. Bij ons kunt u dus een Brother inktcartridge voor uw printer kopen van hoge kwaliteit, zonder dat u daar veel geld aan kwijt bent. Wilt u weten welk type Brother inktcartridge u nodig heeft voor uw printer? Neem gerust eens contact met ons op om verder te informeren.

Bestel een Brother inktcartridge in onze webshop!

Om ons aanbod aan Brother inktcartridges te bekijken kunt u onze webshop bezoeken. Wij hebben een breed assortiment aan schappelijk geprijsde printerinkt voor diverse merken printers. Voor meer informatie over de Brother inktcartridge kunt u contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 06-87767474.

Brother inktcartridge


Tagged with

Wist jij dat Ethereum en Ripple opkomende crypto’s zijn?

Ideeën, formules en snelkoppelingen voor Coinmarketcap Helaas is er op dit moment nog geen eenvoudige en directe methode om Ripple te kopen met iDeal in Nederland. In tegenstelling tot Bitcoin is Ripple dan ook geen digitale cryptocurrency. Het is een makkelijke, snelle en goedkope manier creëren om niet alleen geld over te maken, maar ook elke vorm van informatie. Opvallend genoeg is dat u misschien zou willen zeggen dat u dan geen Ripple zou willen kopen, omdat dit niet mogelijk is met iDeal. De Ripple-token is een gedecentraliseerde cryptocurrency. Want als je die aankomende enorme cryptocurrency-wave wilt pakken, moet je wel goed opletten. Er zijn namelijk een heel groot aanbod van cryptocurrencies, een aantal van ‘s werelds meest bekende cryptocurrencies hebben een paar dagen geleden een enorme stijging weten te maken. Dat geld ook voor de cryptocurrency munt Ripple, (dat is hier te lezen).

Cryptocurrency kopen voor dummies.

Een van de allereerste maatregelen in de handel is leren hoe je risico’s en beloningen kunt beoordelen. De methode voor het profiteren van de ripple koers begint met een portie gezonde verstand. Als je niet begrijpt wat cryptocurrency inhoudt is misschien een beter idee om daar eerst onderzoek over te doen voordat je begint met het handelen in cryptovaluta.

Zelfs als een organisatie de allerbeste bedoelingen heeft, is er geen enkele garantie voor succes, hoewel het wel enige troost biedt in het geval de betrokken oprichters een gevestigde staat van dienst hebben. Een dergelijke Ripple miner stuurt miningcodes in vergelijking met de huidige waarde van Ripple, zodat investeerders of beleggers geen zorgen hoeven te maken over inflatie. Met zoveel bedrijven die proberen een ICO uit te brengen, en in de meest gevallen ook vaak falen. Is het geen wonder dat er slechts een paar grote namen zijn die de markt domineren. In termen van Ripple heeft het bedrijf (Ripple Labs) dat recentelijk vragen heeft gesteld over het real-world doel van de XRP de mogelijkheid om te demonstreren dat het in staat is om snelle geldoverdrachten tegen een zeer laag prijskaartje te presenteren.

Het cryptocurrency-bedrijf is snel aan het veranderen en veel minder voorspelbaar als de conventionele markten. Op elk moment dat u de cryptomarkt betreedt, is het mogelijk dat er een druppel of stagnatie plaatsvindt. Investeer in de langetermijngroei (hodler) als je op de markt denkt. Hoewel de crypto-sector relatief nieuw is, zijn er meer dan 1.300 cryptocurrencies op de markt (volgens coinmarketcap).

Wat is de beste prijs voor Ethereum
Je bent in staat om onmiddellijk valuta’s tussen beide beurzen kosteloos om te zetten, wat echt goed is. Zoals vermeld op onze pagina over waar Ethereum te verkrijgen is, zijn beurzen niet het enige middel om ETH aan te schaffen. Als je vaardig bent in margehandel is het mogelijk om dat als een winstkans te gebruiken. Om altcoins te krijgen moet een handelaar een rekening aangaan met een andere exchange zoals Binance, die een grotere verzameling cryptocurrencies biedt. Om altcoins te kopen dien je dus eerst Bitcoins te kopen om deze vervolgens in te wisselen voor Ethereum, dit vindt niet iedereen handig en dat is waarschijnlijk ook de grootste reden waarom altcoins niet zo populair zijn.

Lees meer informatie over cryptocurrency en ethereum op koersethereum.nl

Wist jij dat Ethereum en Ripple opkomende crypto’s zijn?

Wistjij

Software testen is niet saai

U heeft vast wel eens het begrip software testing voorbij zien komen. Als u niet zo in de computerwereld zit dan lijkt dit onderdeel misschien heel erg saai, maar dit is het allesbehalve. We zullen in dit korte informatieve stukje tekst proberen uit te leggen wat er nou de bedoeling is van het testen van software en waarom dit eigenlijk helemaal niet zo saai is als dat het klinkt. Het testen van software is om te beginnen erg belangrijk, omdat er op deze manier kan worden gecontroleerd of de software werkt en doet zoals hij dat zou moeten doen.

Als je een software tester wordt kun je meer kanten op dan alleen eenvoudig software testen. Zo zijn er verschillende onderdelen in dit testen die je op kunt splitsen in performancetesten, securitytesten, testautomatisering, testmanagement en nog veel meer richtingen. Het voordeel van deze richtingen is dat elk vlak weer compleet anders is en in zijn eigen soort uniek is. Als je een software tester bent of wilt worden dan geeft dit bijzonder veel variatie aan je vak. Een ander belangrijk bijkomend feit bij het beroep software testen is dat je meer doet dan alleen IT. Je moet niet alleen verstand hebben van techniek en inzicht in de applicaties, maar ook moet je leren om bedrijfsprocessen te begrijpen en je moet erg sociaal vaardig zijn.

Software testen is niet saai – deel 2

We hebben al kort proberen uit te leggen waarom software testen eigenlijk helemaal niet saai is en we gaan er nu nog iets dieper op in. Naast het feit dat software testen ontzettend breed is, je veel verschillende richtingen uit kunt en je meer moet kunnen dan alleen IT, zijn er nog andere vaardigheden die worden vereist als je een goede software tester wilt worden. Je moet sociaal vaardig zijn, omdat je veel verschillende soorten mensen tegenkomt. Je lost de problemen op van verschillende soorten afdelingen dus je moet leren samenwerken met meerdere mensen, zowel intern als extern. Het maakt je dag juist wisselend door met zoveel verschillende individuen te moeten werken en het maakt je werk als software tester bijzonder uitdagend.

Wat ook wel een leuk bijkomend feit is, is dat je vaak de regisseur bent van het proces. Het testvlak is op zich klein ten aanzien van andere richtingen in de IT. Toch is het wel een richting die de meeste variatie met zich meebrengt en waarin je vaak het meest te zeggen hebt. Je hebt vaak invloed om het complete ontwikkelproces en je bekijkt het proces vanuit meerdere perspectieven. Het testen van software is dus alles behalve saai.

Software testen is niet saai


Tagged with
Wistjij

Mediamarkt telefoonnummer klantenservice

Hoe kunt u het Mediamarkt contact telefoonnummer vinden?

Vaak komt het voor dat iemand zich afvraagt waar het Mediamarkt contact telefoonnummer het makkelijkst te vinden is. Alhoewel het geen ingewikkelde vraag is, kunt u toch verward raken. Er zijn immers talloze mediamarkten in Nederland, en zelfs in België. De vraag is dus, wie wil u spreken? Om deze reden kunt u het beste het Mediamarkt contact telefoonnummer gewoon googelen. Zo krijgt u snel een medewerker aan de lijn, die u vervolgens kan doorverbinden naar de door u gewenste afdeling. De afdelingen kunnen erg variëren. Moet u iemand spreken die verstand heeft van televisie’s? Of moet u iemand aan de lijn hebben die precies weet welk telefoon abonnement voor u het meest geschikt is. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u belt voor een goede vriend of een familielid, dan kan het zijn dat de vraag minder voor de hand liggend is, omdat u namens een derde partij belt, en dus niet precies weet wat de reden voor de vraag is.

U heeft het Mediamarkt contact telefoonnummer gevonden

Omdat u nu een medewerker aan de lijn heeft nadat u het Mediamarkt contact telefoonnummer heeft gegoogeld, is het slim om meteen ter zake te komen. Leg daarom zo kort maar bondig mogelijk uit waarom u belt, zodat de medewerker u zo nodig door kan verbinden met een andere medewerker op een specifiekere afdeling van Mediamarkt klantenservice.

Uw persoonsgegevens zijn belangrijk, bewaar ze goed

Als u belt, zorg dan dat u de volgende informatie bij de hand heeft:

  • Uw eventuele bonnetje
  • Het nummer dat op uw eventuele product vermeld staat
  • De datum van uw eventuele aankoop

Deze punten zijn natuurlijk alleen maar belangrijk als u belt met een vraag of een klacht die een eerdere aankoop betreffen.

Mediamarkt telefoonnummer klantenservice


Tagged with