Wistjij
Image default
Woning en Tuin

Een tegelspecialist benaderen loont

Tegels zijn voor veel ruimtes een essentieel onderdeel. Het zorgt voor extra afwerking, en het heeft daarna ook nog een heleboel andere functies. In dit blogartikel geven we je tips op het gebied van tegels voor de badkamer en andere woontoepassingen.

De juiste tegels kiezen.

Je hebt wanneer het aankomt op het kiezen van de beste tegels allerlei soorten mogelijkheden tot je beschikking. Je vraagt je al gauw af, mede vanwege het grote aanbod aan keuze, welke soort tegel je moet kiezen. Dit is natuurlijk van verschillende factoren afhankelijk.

  • Het hangt er natuurlijk van af op welke ruimte de keuze van toepassing is. Voor een badkamer kies je niet dezelfde soort tegels als voor een keuken. Kijk daarom van te voren of het soort tegel wel goed van toepassing is op de desbetreffende ruimte.
  • Wat soorten betreft is er dus ook heel veel mogelijk. Keramische tegels bijvoorbeeld is veruit het meest gebruikte materiaal tegels in een badkamer. Dit vooral vanwege het feit dat ze makkelijk te reinigen zijn, en je hebt ze in allerlei kleuren en formaten. Daarentegen zijn keramische tegels wel relatief duur, daarom moeten de voor- en nadelen goed tegen elkaar worden afgewogen.
  • In ruimtes die wat vochtiger zijn, dan is het belangrijk dat je tegels kiest die een hoge slipweersrand hebben. De slipweerstand is bepaald door de oppervlakteruwheid, de slijtage- en vuilweerstand van de tegel. Ook het formaat van de tegel kan invloed uitoefenen op slipweerstand.
  • Iedere fabrikant probeert telkens het productieproces te innoveren, desondanks zijn verschillen nooit uitgesloten. Er zijn altijd verschillen te merken in de vorm van lichte afwijkingen van kleuren en afmetingen. Deze verschillen kunnen naargelang ingedeeld worden in de eerste en de tweede keus. De eerste keus tegels hebben een minimale afwijking wat deze verschillen betreft, en de kwaliteit van het type tweede keus tegel is sterk afhankelijk van de producent die hem gemaakt heeft.

Specialisme komt altijd van pas.

Keuze voor de juiste tegel is dus nog niet zo simpel als het daadwerkelijk lijkt te zijn, daarom is het altijd handig een tegelspecialist te benaderen. De Tegel Boutique heeft voor vrijwel iedere toepassing, op het gebied van zowel badkamers als andere woonruimtes. Of je nu op zoek bent naar tegels voor de vloer van de woonkamer, of tegels voor de wand in de keuken, tegels voor in de badkamer, tegelspecialist detegelboutique heeft het in huis.
Tegels kennen de laatste jaren steeds meer een opmars wat betreft toepassing in woonruimtes. En dit is ook volkomen logisch! Vroeger werden tegels vooral gekozen vanwege hun praktische voordelen. Je kunt ze makkelijk schoonmaken, en ze zijn slijtvast. Vandaag de dag kiezen we ze niet alleen voor de praktische functies, maar ook vanwege het uiterlijk. Je kunt vandaag de dag uit de voeten met zo veel verschillende stijlen, soorten en afmetingen. Tegels zijn ook steeds makkelijker toe te passen doordat ze telkens weer een stuk dunner worden.

De tegel kent verandering, eerst had deze een absolute noodzakelijke functie in de badkamer, en nu is deze het belangrijkste element binnen een woonkamer.
Er is zo veel aanbod in mogelijkheden. We hebben het al meermaals benoemd, er zijn diverse maten, kleuren soorten en diverse designs. Je hebt de bekende en klassieke vierkante tegels, maar tegenwoordig heb je ook tegels verkrijgbaar in de vorm van een hexagon, of hele mooie Portugese tegels met andere unieke vormen.
Detegelboutique kent ook een heel ruim aanbod in A-merken, tegen vrij leuke en scherpe prijzen. Je kunt de tegelspecialist ook benaderen, en dat loont!
Detegelboutique biedt uitstekende service en hulp bij het regelen van de betegeling van de woonruimte. Je kunt een bezoekje brengen aan de website, en daar een afspraak maken, of je kunt ook een keer langs komen in de showroom. Dit is misschien nog wel handiger, dan kun je het aanbod en de vele keuzemogelijkheden direct in het echt aanschouwen, misschien ben je wel direct verkocht op het gebied van een bepaalde tegel!

https://www.detegelboutique.nl/