Wistjij
Image default
Eten en drinken

Een geschikt restaurant voor een mooi feest in de buurt van Alblasserdam

Restaurant De Krom vlak bij Alblasserdam is een uitstekende locatie als u iets te vieren heeft. Het restaurant ligt prachtig aan het pittoreske riviertje de Alblas en biedt alles wat u zoekt voor een geslaagd feest. Er is een gastvrije entree, er zijn gevarieerde mogelijkheden om te borrelen of te dineren én het restaurant beschikt over diverse zalen die volledig naar eigen inzicht ingericht kunnen worden. Neem contact op en laat u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden

De ideale locatie voor een gezellige bedrijfsborrel

Heeft u met uw bedrijf iets te vieren of wilt u met uw afdeling een gezellige bedrijfsborrel houden? Ook dan is het sfeervolle restaurant De Krom in de buurt van Alblasserdam een uitstekende keus. U kunt er kiezen voor een hapje en drankje, maar u kunt ook heerlijk dineren in dit à la carte-restaurant. Voor groepen is er ook de mogelijkheid tot het samenstellen van menu’s of het organiseren van bijvoorbeeld een barbecue. Na de sfeervolle entree kunt u met uw collega’s plaatsnemen aan de bar of gebruikmaken van een aparte, gezellige ruimte om samen te borrelen; ideaal voor kleine én grote groepen.

Romantisch diner voor twee

Ook voor een gezellig en overheerlijk etentje met z’n tweeën is restaurant De Krom bij Alblasserdam uitermate geschikt. De gevarieerde kaart biedt voor ieder wat wils, of u nu van vlees of vis houdt of juist vegetarisch eet. Heeft u een allergie of dieetwensen? Geen probleem: als u het van tevoren even meldt, dan wordt hier rekening mee gehouden, zodat u zonder problemen geniet van heerlijke gerechten. In dit leuke à la carte-restaurant kunt u van maandag tot en met donderdag zelfs voor maar 33 euro uw persoonlijke driegangenmenu samenstellen van de gevarieerde en regelmatig wisselende menukaart! Reserveer snel online een tafel en kom heerlijk samen genieten van een overheerlijk en ontspannen diner. Het gastvrije team zal ervoor zorgen dat u een fijne avond beleeft.