Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Een cocktail workshop op jouw feest: Origineel en interactief!

Vaak worden er feesten gegeven waarbij alle entertainment verzorgd is. Dit is erg fijn natuurlijk, maar hoe leuk is het als je gasten zelf ook mee kunnen doen? Normaal loop je naar de bar, bestel je een cocktail en drink je deze op. Op deze manier wordt er niet echt belangstelling voor de cocktail getoond. Ten eerste, dit is zonde van de cocktail. Deze smaakt namelijk veel beter wanneer je er aandacht aan besteedt! Ten tweede, door de snelle bestelling wordt de interactie tussen de shaker en je gast een stuk minder. Met een cocktail workshop zijn deze “problemen” makkelijk opgelost. Bar Company biedt volledig verzorgde cocktail workshops aan, daardoor word jij helemaal ontzorgd wordt op je eigen feest.

Een cocktail workshop is een verrassing op elk feest

Of je nu een tuinfeest, vrijgezellenfeest, verjaardag of personeelsfeest geeft, een cocktail workshop is altijd een originele verrassing. Een lekkere cocktail bestellen zal voortaan anders zijn. Na het volgen van een cocktail workshop weet je precies waar je op moet letten en wat een perfecte cocktail inhoudt. Ook als je gasten geen ervaring hebben met cocktails of juist heel veel, is een cocktail workshop op zijn plek. Dit zal nog lang het gespreksonderwerp van je feest blijven met als resultaat een onvergetelijk feest!

In de schoenen staan van een echte cocktailshaker

Een cocktail workshop zorgt voor interactie tussen zowel de barman als de gasten onderling op jouw feest! De professionele shaker van Bar Company zorgt voor een leuke en interessante demonstratie, waarna jouw gasten de cocktails zelf mogen maken (en proeven natuurlijk!). Het is super spectaculair om te zien hoe een professionele shaker aan de slag gaat. Dit dé kans om zelf in de schoenen te staan van zo’n cocktailshaker.

https://www.barcompany.nl/