Wistjij
Auto’s en Motoren

Een auto van de zaak

Wanneer je voor je werk een auto nodig hebt, dan kan het zinvol zijn om je te verdiepen in de mogelijkheden van auto lease. Zeker als je de wagen intensief gebruikt voor je werkzaamheden, wanneer je iedere dag weer veel kilometers maakt of als je bijvoorbeeld veel materialen moet vervoeren, kan een lease auto heel wat voordelen bieden. Zo heb je de mogelijkheid om uit een groot scala aan auto’s te kiezen, en de auto samen te stellen in een uitvoering die past bij jouw wensen en voorkeuren. Maar wat zijn nu eigenlijk de grootste voordelen van een lease auto?

Een vast maandbedrag

Eén van de grootste voordelen van een lease auto is natuurlijk het feit dat je een vast bedrag per maand betaalt, waarmee vrijwel alle kosten van de auto gedekt zijn. Met een lease auto kom je dus niet meer voor onverwachte kosten te staan. Zeker voor zelfstandige ondernemers is dit een fijn en geruststellend idee. Een auto is immers een flinke kostenpost, en als er onverwacht iets gerepareerd moet worden dan kunnen de kosten snel oplopen. Door te leasen weet je precies wat je auto iedere maand kost. Daarnaast rijd je in een nieuwe auto, voorzien van alle moderne gemakken en technieken. 

Een auto met veel ruimte

Wanneer je op zoek bent naar een lease auto met veel laadruimte, dan is een Renault Trafic leasen een goede optie. De Renault Trafic is beschikbaar in zeer veel verschillende versies, zodat je altijd kunt kiezen voor een uitvoering die past bij wat jij nodig hebt. Zo kun je hem bijvoorbeeld inrichten met tussenschotten, een inwendig imperiaal en diverse vloeren, afhankelijk van de eisen die jouw werkzaamheden stellen aan de wagen. Ook kun je gaan voor een extra lange laadruimte en kun je kiezen v oor een enkele of een dubbele cabine.

Een auto van de zaak