Een weekendje weg of zelf vakantie is niet voor ieder huishouden eenvoudig te plannen. De post kan veelal door de buren gedaan worden, maar de verzorging van een huisdier…dat is andere koek. Veel dierenliefhebbers gaan met een dubbel gevoel op vakantie. Ja, je wilt er even tussenuit maar je laat je huisdier liever niet achter bij een kille opvang of in onervaren handen.

Een ervaren en betrouwbare dierenoppas aan huis zou mooi zijn. Maar waar vindt u die? Neem dan maar eens een kijkje op de website kattten-en-hondenoppas.nl. De plek waar dierenliefhebbers elkaar ontmoeten.

Dierenoppas zoeken en vinden

De site heeft een flinke database met dieren oppassers, ook bij u in de buurt.

Wellicht een student die gek is van dieren, maar zelf geen ruimte heeft maar wel twee keer per dag even langs wil komen om uw poes te eten te geven, lekker aaien en gezellig spelen. Of een gezin met een hond, die tijdens de vakantieperiode uw viervoeter in huis wil nemen. Misschien een gepensioneerde heer of dame die graag zijn of haar tijd doorbrengt in het gezelschap van dieren?
Hij of zij kan wellicht ook de post netjes opbergen, plantjes water geven of wat huishoudelijke taakjes op zich nemen tijdens uw afwezigheid.

Wat het ook mag worden, de keuze is aan u. Kijk eens in de database, en wellicht trekt een advertentie uw aandacht. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een hondenoppas, kattenoppas of iemand die de konijnen kan verzorgen. U kunt de dierenoppas eerst ontmoeten en even kennismaken. Mocht dit goed verlopen kunt u overwegen de dierenoppas in te schakelen.
Door het maken van goede afspraken over de verzorging kunt u met een gerust gevoel op vakantie en na afloop zelfs uw waardering geven. Voor meer informatie: katten-en-hondenoppas.nl.

Dierenoppas in de buurt, dat is handig!