Tandarts Culemborg, de beste zorg voor uw gebit

De halfjaarlijkse controle bij de tandarts is belangrijk om uw gebit mooi en gezond te houden. Toch gaan de meeste mensen niet met plezier naar de tandarts. Wanneer u naar tandarts Culemborg gaat behoort dit tot het verleden. De praktijk in Culemborg wordt gerund door 2 tandartsen, Dennis en Daisy-Joyce. Deze tandartsen nemen alle tijd voor u om uw wensen en alle mogelijkheden te bespreken. Bent u bang om naar de tandarts te gaan? Geef dit dan van te voren even aan, er wordt dan extra tijd ingepland zodat de tandarts u rustig alles kan uitleggen en u op uw gemak kan stellen.

Behandelingen bij tandartsenpraktijk Culemborg

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt bij tandartsenpraktijk Culemborg kunt u eerst in de wachtkamer een tijdschrift doorlezen of gebruik maken van de gratis WIFI. De wachtkamer heeft een huiselijke sfeer. Lang zal u hier alleen niet zitten, de afspraken worden zo ingepland dat de wachttijd minimaal is. Wanneer u aan de beurt bent zult u een vertrouwd gezicht zien, u heeft bij tandartsenpraktijk Culemborg namelijk altijd dezelfde tandarts. De volgende behandelingen worden door tandartsen Culemborg uitgevoerd:

 • Periodieke controle
 • Tandvleesbehandeling
 • Wortelkanaalbehandeling
 • Sealen van putjes en groeven
 • Een brug
 • Een kroon
 • Implantaten
 • Vullingen
 • Röntgenfoto’s maken

Het team binnen de praktijk is enthousiast en biedt u de best mogelijke zorg. Naast het ervaren en hechte team werkt de praktijk nauw samen met andere specialisten zoals kaakchirurgen en tandarts-specialisten.

Neem uw kind mee naar de tandarts om te wennen

Heeft u jonge kinderen? Vanaf de leeftijd van 2 jaar kunt u uw kinderen met u meenemen naar uw eigen periodieke controle bij tandartsenpraktijk Culemborg. Wanneer kinderen vanaf een jonge leeftijd worden meegenomen naar de tandarts kunnen ze goed wennen aan de praktijk, de tandarts en de assistenten. Wil uw kind even in de tandarts stoel zitten? Dat mag gewoon! En wanneer kinderen kunnen tellen en het leuk vinden zal de tandarts de tandjes van uw kind tellen. Zo raakt uw kind spelenderwijs gewend aan de tandarts.

 

Tandarts Culemborg, de beste zorg voor uw gebit


Tagged with

De chiropractor in Bennekom

Laat u helpen om mobieler te worden

Een chiropractor werd vroeger ook wel een bottenkraker genoemd, maar daarmee doet u de chiropractor echt te kort. De term komt echter niet zomaar ergens vandaan. Bij behandelingen hoort u soms een krakend geluid. Dit geluid komt door een gasbel in het gewricht. Het klinkt misschien eng, maar bij een chiropractor bent u zeker in goede handen. Een chiropractor helpt mensen bij bijvoorbeeld rugpijn of stijve schouders, maar een chiropractor doet nog veel meer. Wilt u dit zelf ervaren? Maak dan een afspraak bij de chiropractor in Bennekom.

Wat doet een chiropractor?

Een chiropractor zorgt ervoor dat wervelblokkades opgelost worden. Hierdoor kan uw zenuwstelsel weer goed functioneren. Over het algemeen doet de behandeling geen pijn. Een behandeling kan ook helpen bij klachten zoals migraine, spanningshoofdpijn of langdurige vermoeidheid. Daarnaast heeft een chiropractie behandeling een positief effect op de organen. Ook bij preventie van klachten speelt de chiropractor een rol en kan u hierin adviseren.

Chiropractor Bennekom ook voor baby’s

Chiropractie is er niet alleen voor volwassenen. Ook baby’s kunnen hier baat bij hebben. Een ontroostbare baby, die maar blijft huilen. Als ouder weet u niet meer wat u moet doen. Soms kunnen baby’s bekkenklachten of pijnlijke nekwervels hebben, waardoor ze veel huilen. Een baby heeft dan vaak baat bij een behandeling van de chiropractor. Op zoek naar een chiropractor in Bennekom? Bij Chiropractie Bennekom bent u aan het juiste adres. Hebt u nog twijfels? Ook dan kunt u voor meer informatie terecht bij Chiropractie Bennekom.


Haal meer uit social media met Your Business Online

Social media uitbesteden? Bij Your Business Online ben je aan het juiste adres. Een belangrijke trend op dit moment is influencing. Tot voor een paar jaar geleden hadden we nog niet van influencersgehoord. Een beroep kun je het eigenlijk niet noemen, het is meer een manier van leven. Of eigenlijk het promoten van het eigen leven. Een influencer plaatst foto’s, filmpjes en artikelen op social media waarin hij of zij laat zien hoe geweldig bijvoorbeeld een bepaald make-up merk of een kledinglijn is. Met name op YouTube en Instagram zijn veel influencers actief. Ook jij kunt voor jouw bedrijf influencer marketing inzetten. Op Instagram bijvoorbeeld. Iedere dag opnieuw bezoeken meer dan drie miljoen Nederlanders dit platform. Ze connecten met vrienden en zijn op zoek naar trends, hypes en inspiratie. En dan gaat het niet alleen om een nieuwe outfit of eyeliner. Een nieuw exotisch restaurant, een slimme app, een sportschool om de hoek: ook daar is behoefte aan. Bij het kiezen van een influencer voor jouw product / dienst is het belangrijk dat de betreffende persoon past bij jouw brand. En andersom: dat jouw merk matcht met de influencer.

Breng je dienst of product onder de aandacht

Nog steeds zeer doeltreffend als we het hebben over social media strategieën is adverteren op LinkedIn. LinkedIn geldt op zakelijk gebied nog steeds als nummer 1 sociaal medium. Nieuwe zakelijke connecties worden snel en eenvoudig gemaakt. Opdrachtgevers zijn in een mum van tijd te traceren. Het is mogelijk je netwerk in kaart te brengen en up-to-date te blijven als het gaat om ontwikkelingen in jouw specifieke branche. Voor de lange termijn kan LinkedIn ervoor zorgen dat gestelde marketing goals gehaald worden. Wist je dat er wereldwijd meer dan 500 miljoen mensen gebruik maken van LinkedIn? De één is natuurlijk actiever dan de ander, maar dit is toch een onwaarschijnlijk mooi aantal? Ben je benieuwd wat LinkedIn voor jou kan betekenen? Neem snel contact op met Your Business Online via 076 8897629.

Haal meer uit social media met Your Business Online


Tagged with

Auto theoriecursus van Gelijk Geslaagd, binnen 1 dag geslaagd!

Wil jij zo snel mogelijk in je eigen auto kunnen rondrijden maar moet je je theorie examen nog halen? Woon je in of rond Den Haag? Schrijf je dan nu in voor de cursus theorie in 1 dag Den Haag! Heel vaak wordt het lastig gevonden om de saaie theorie uit boeken te moeten leren. Gelijk Geslaagd heeft hier iets voor bedacht. Een goede, unieke en doeltreffende eendaagse cursus om de theorie goed onder de knie te krijgen en op een makkelijke manier te kunnen slagen voor je theorie examen. Het unieke aan deze cursus is dat je er geen boeken voor hoeft te kopen. Er wordt les gegeven door een docent die ontzettend veel praktijk ervaring heeft. Door die ervaring weet hij niet alleen wat de belangrijke dingen zijn om te weten maar ook wat voor vragen er worden gesteld op het examen van het CBR. Hierdoor leer je heel gericht en precies dat wat je moet weten, niets meer en niets minder!

Onze eendaagse cursus is geschikt voor iedereen

Iedereen kan onze eendaagse theorie cursus volgen, zowel jong als oud. Ook als je dyslectisch bent, faalangst hebt, concentratie problemen hebt doordat je bijvoorbeeld ADHD hebt of leren lastig vind, is onze cursus wat voor jou. Wij hebben al veel leerlingen met bovenstaande problemen gewoon laten slagen! Er wordt op een duidelijke, rustige en ontspannen manier les gegeven. Hierdoor kan je de informatie veel beter in je hoofd opslaan en hoef je je niet druk te maken. Door de fijne sfeer tijdens de cursus en de steun van mede leerlingen ga je relaxed het examen lokaal in. Tijdens het examen kan je fijn de geleerde trucjes en ezelsbruggetjes toepassen en voor je het weet is het examen achter de rug. Je hoort direct of je geslaagd bent en kan, als het goed is, dezelfde dag lekker een feestje vieren met je theorie certificaat op zak!

De theoriecursus wordt in meerdere steden gegeven

Gelijk Geslaagd geeft theoriecursussen door het hele land. Dus waar je ook woont, er is zeker weten een theoriecursus bij jou in de buurt! Zo is er onder andere een theoriecursus in Leiden, Den Haag en Rotterdam. Inschrijven voor de cursus is heel makkelijk, via GelijkGeslaagd.com. Hier vind je alle info en de cursusdata.

Auto theoriecursus van Gelijk Geslaagd, binnen 1 dag geslaagd!


Tagged with

Staan de Dakmakers op uw dak dan zit u goed!

Hoe lang een dak reparatie uiteindelijk gaat duren, is natuurlijk afhankelijk van meerdere omstandigheden. De belangrijkste daarvan zijn het soort schade dat is ontstaan en de ernst en grootte van de schade. Voordat de Dakmakers aan de slag gaan op uw dak zullen ze eerst het complete dak controleren. Zo’n inspectieronde is nodig om een goed totaalbeeld te krijgen van de conditie van het dak. En dan maakt het niet uit om wat voor dak het gaat. Soms ziet een dak er prima uit, maar zitten de gebreken verborgen daar waar u ze niet ziet. Aan de andere kant komt het ook voor dat een dak er oud en verweerd uitziet, maar in de kern toch in topvorm is. Worden er tijdens het checken van uw dak oneffenheden en /of schade aangetroffen? Een en ander kan direct en snel hersteld worden. De mannen van de Dakmakers hebben in hun bedrijfswagens namelijk standaard een mooie collectie materialen, gereedschappen en machines opgeborgen.

Dakmakers geven advies

Zit u verlegen om goed dakadvies? Klop eens aan bij de Dakmakers. Zij kunnen u alles vertellen wat u wilt weten. En moet er iets gebeuren op het dak? Ook dan staan de Dakmakers voor u klaar. Ze zijn onder meer gespecialiseerd in: -het inspecteren van daken; -het repareren van nokvorsten; -schoorsteen-werkzaamheden; -het herstel van kantpannen; -het plaatsen van dakkapellen; -reparaties aan dakgoten / kilgoten; -het oplossen van dakraamlekkages; -het ontwerpen en plaatsen van duurzame daken. Als u erachter komt dat er sprake is van een lekkage of stormschade, wacht dan niet te lang met contact opnemen met de Dakmakers. Dit soort problemen kunnen snel erger en groter worden en daarmee groeien ook de kosten. De Dakmakers zijn zeven dagen in de week 24/7 voor u bereikbaar. Dit is het nummer om een appje naar te sturen: 06 19 61 03 27. Verder kunt u bellen met 085 022 0680 of mailen naar info@dakmakers.nl. De Dakmakers horen graag van u!

Staan de Dakmakers op uw dak dan zit u goed!


Tagged with

De eerste verdieping opleidingen

In je leven zijn er onderwerpen waar je veel tijd aan besteed. Zoals werk, relaties, opvoeden en geld. Als het goed is zouden deze energie, inspiratie en betekenis aan je leven moeten geven. Soms ondervind je op een van deze onderdelen problemen, waardoor je meer vermoeid bent of geen overzicht meer hebt. Dit zou vanzelf over kunnen gaan maar in enkele gevallen kan het van langere duur zijn. In het laatste geval is het wellicht tijd om een nieuw werkwijze te kiezen die helpt bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

De opleiding systemisch werken helpt je hierbij. Je leert te kijken naar bewuste maar vooral onbewuste patronen die je van kinds af aan hebt meegekregen. Door bewust te worden van het onbewuste gedeelte, komt er ruimte voor verandering. Wil je uitvinden of Systemisch Werken iets voor jou is? Je kunt altijd kennismaken met een van onze trainers of een gratis adviesgesprek  aanvragen.

Opleiding NLP Practitioner

Heb je het gevoel dat je niet echt stappen maakt en wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dan kan de practitioner NLP training je hier goed bij helpen. Deze opleiding geeft je inzicht en gereedschappen om voor de gewenste ontwikkeling te zorgen. Dit kan bijvoorbeeld beter functioneren in je werk zijn of overtollige bagage kwijtraken. Door NLP leer je de regie in je eigen leven te nemen. Dit zorgt ervoor dat je gaat inzetten om je kwaliteiten en talenten te gaan benutten.

Meer mensen zijn zich ervan bewust dat gedachtes, emoties  gestuurd worden en dat je resultaten hierdoor bepaald worden. Dat hoe je communiceert met anderen veel meer is dan wat je denkt, voelt en zegt. De NLP Practitioner gaat over communicatie maar gaat hier wat dieper op in. We bieden erkende NLP-trainingen aan. Deze trainingen zijn inspirerend, persoonlijk en toegankelijk. Ze zijn geschikt voor iedereen die stappen wil maken. We gaan hierbij verder dan de standaard die bij een erkende NLP opleiding horen. En maken gebruik van vooruitstrevende breinkennis, die ervoor zorgt dat je meer en uitgebreider gebruik maakt van de kwaliteiten die je hebt.

De eerste verdieping opleidingen


Tagged with

Tuin- en aanverwante klussen kunt u het best aan een hovenier overlaten

Een carport bouwen brengt kosten met zich mee. Hoe het prijskaartje eruit zal komen te zien, hangt van een aantal zaken af. Bijvoorbeeld van de afmetingen van de carport, de huidige staat van uw tuin en uw specifieke wensen en verlangens op het gebied van materialen en extra’s.

Een carport of een dubbele carport naast uw woning is zeer nuttig. U kunt namelijk uw auto(‘s) voortaan veilig en droog binnen zetten. Als u er bij het ontwerp rekening mee houdt, kan de carport ook ruimte bieden aan de fietsen, een scooter, motorfiets, camper of caravan. Mocht u uw huis in de toekomst willen verkopen, dan zorgt een carport ervoor dat de waarde aanzienlijk stijgt. Een carport ontwerpen en plaatsen is niet iets wat u zelf zomaar even doet. Er zijn specialistische vaardigheden en kennis voor nodig.

Heeft u de wens op korte termijn te kunnen beschikken over een carport? Ons advies is: informeer allereerst of bouwen zonder vergunning is toegestaan. En zo niet, hoe u aan een vergunning komt. De gemeente waar u woont, kan u hier alles over vertellen.

Afmeting schuur, hoogte schutting?

Hoe hoog mag een schuur zijn? Dit is een van vele vragen waar een ervaren hovenier u antwoord op kan geven. Maar waar vindt u zo’n vakman? Op de site van vergelijkhoveniers. nl. U treft er tuinmannen en -vrouwen die al jaren lang werkzaam zijn in de branche. Ze weten wanneer het verstandig is een boom te kappen. Ze kunnen advies geven over passende struiken, planten en bloemen. Ze kunnen een vijver aanleggen, een schutting plaatsen en een schuur neerzetten die aan de wet- en regelgeving voldoet.

U bent bij deze uitgenodigd een hovenier in te schakelen via vergelijkhoveniers.nl. Heeft u eerst nog een vraag, het vergelijkhoveniers.nl-team is te bereiken door het online contactformulier in te vullen. Geef uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en uw vraag/opmerking op en er volgt zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord.

Tuin- en aanverwante klussen kunt u het best aan een hovenier overlaten


Tagged with

Hoe selecteer je een uitvaartcentrum?

Hoe selecteer je een uitvaartcentrum? Advies van een erkende begrafenisondernemer – Offerte.nl.

Het selecteren van een uitvaartcentrum is uiteraard de eerste stap en een vitaal onderdeel van de planning van een begrafenis. Afhankelijk van waar je woont, is dit soms, simpelweg vanwege de demografische gegevens of de langdurige relatie van een familie met een bepaald bedrijf, al vooraf bepaald. In meer landelijke gebieden heb je misschien maar één of twee faciliteiten om uit te kiezen. De meeste grotere grootstedelijke gebieden hebben wel meerdere faciliteiten met enorme keuzes en prijzen.

Als je in gebied of in de buurt van een gebied met meerdere uitvaartcentra woont, raad ik je aan eerst wat “vergelijkend winkelen” te doen voordat je een toezegging doet. Als je onbekend bent met de bedrijven in jouw omgeving, vraag dan je vrienden of andere familieleden om aanbevelingen. Ik adviseer je om drie uitvaartcentra (of tenminste twee!) te bellen met vragen over de gewenste diensten en de daaraan gerelateerde kosten. Pas op, want je kunt nog schrikken van de verschillende prijzen en de aangeboden diensten.

Het is niet ongebruikelijk dat mensen aarzelen om een uitvaartcentrum te bezoeken en vragen te stellen met betrekking tot de planning van een begrafenis, maar dat is echt nergens voor nodig. De zogenaamde “Funeral Rule” die in het leven is geroepen door de Federal Trade Commission heeft nu de alle uitvaartdiensten de opdracht gegeven om via de telefoon of op kantoor vooraf informatie te verstrekken. Vergeet niet dat gerenommeerde bedrijven altijd graag via de telefoon vragen willen beantwoorden. Ik zou voorstellen om een faciliteit die niet bereid is om deze informatie aan je te verstrekken op voorhand te mijden.

Deze proactieve benadering voor de planning van een begrafenis geeft je gemoedsrust en kan ervoor zorgen dat je de juiste keuzen wat betreft een begrafenis maakt.

Bezoek de webspagina van Offerte.nl begrafenisovernmers

Hoe selecteer je een uitvaartcentrum?

5 Kwaliteiten Die Je Moet Hebben als een Dynamische Jonge Leider

Een leider is iemand die mogelijkheden laat zien. De jeugd bezit vaak kwaliteiten als passie, energie en toewijding en wat er nodig is om een goede leider te zijn. Maar, wanneer je niet voldoende begrip hebt en de vaardigheden voor leiderschap op een jonge leeftijd dan kan dat schadend zijn.

Het is tegenwoordig van belang om een globale visie te hebben om goed te kunnen leiden. Het is kritisch om een voorbeeld te hebben of iemand om tegen op te kijken in deze uitdagende tijden. De uitdaging van leiderschap is om dominant te zijn zonder daarbij bot te wezen, empathisch maar niet zwak.

Hier zijn een aantal kwaliteiten waar een jonge leider aan moet voldoen: 

Moed
Hoewel veel karaktereigenschappen van nature komen, hebben mensen de eigenschap om moed aan te leren of te verliezen. Het klinkt cliché, maar het is uitermate belangrijk om een bewuste keuze te maken om moeilijke situaties aan te pakken.

Initiatief
Het initiatief nemen om iets te starten geeft men de mogelijkheid om zichzelf te testen op onbekend gebied met allerlei soorten mensen. Een idee is een kostbaar goed tegenwoordig, en het beste wat je kunt inbrengen.

Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid is een zeer gewaardeerde eigenschap. Mensen leggen nou eenmaal graag hun vertrouwen bij iemand die weet waar ze heen gaan, en die duidelijke samenhangende besluiten kan nemen, dan dat ze vertrouwen leggen bij iemand die verstijfd van de keuzestress.

Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen is een combinatie van passie en hard werken. Doorzettingsvermogen laat je jezelf opnieuw uitvinden en is een garantie voor succes. Doorzettingsvermogen wordt aangemoedigd door optimisme en hoop.

Verantwoordelijkheid
Wanneer je de leiding neemt over een groep dan ben je ook verantwoordelijk voor hun acties, samen met die van jou. Het is daarom van belang dat je de persoonlijkheden van de mensen om je heen begrijpt. Stel een taak niet uit omdat je je er niet prettig bij voelt, of iets is wat je eigenlijk niet wilt doen. Kom je beloftes na, niet alleen aan anderen, maar ook aan jezelf.

Bedrijven, organisaties en overheden moedigen meer jonge leiders aan om naar voren te stappen en het initiatief te nemen om te leiden. Deze kwaliteiten zijn belangrijk en zullen helpen om jou de jonge leider te maken die je wilt zijn. De wereld heeft een adequate leider nodig om het te leiden en jij kan één van hen zijn die verantwoordelijk is voor die wereld-verbeterende verandering.  

Lees meer over onze leiderschapstraining – IvPP

5 Kwaliteiten Die Je Moet Hebben als een Dynamische Jonge Leider

Inbraakpreventie politie Den Haag

Voor inbraakpreventie moet er op diverse dingen gelet worden volgens de politie in Den Haag. Het is een samenspel van verschillende factoren en niet minste is hierbij de materiaal dat gebruikt word.

Politie goedgekeurde materiaal

Voor inbraakpreventie moeten er bepaalde sloten gebruikt worden. Dit zijn sloten van hoog kwaliteit en zijn door de politie goedgekeurd. Deze sloten worden geplaatst door een slotenmaker Den Haag dat de politiekeurmerk veilig wonen heeft. Deze slotenmakers Den Haag mogen dan ook het logo van politiekeurmerk veilig wonen voeren. Ze gebruik voor inbraakpreventie enkel materiaal dat door de politie goedgekeurd is.

Goedkeuren van de slotenmaker Den Haag

De slotenmaker Den Haag dat de logo van veilig wonen wil voeren moet ook zelf aan strenge eisen voldoen. Zo moet het kwaliteit van het werk en materiaal hoog zijn. De tarieven dat een slotenmaker Den Haag vraagt moeten ook aan strenge eisen voldoen. Het moeten eerlijke prijzen zijn voor eerlijk werk. Een slotenmaker Den Haag kan enkel de politiekeurmerk veilig wonen krijgen als die aan deze en andere strenge eisen voldoet.

Voor meer informatie over inbraakpreventie volgens de politie in Den Haag kun je de onderstaande websites bezoeken en je leert ook gelijk meer over het politiekeurmerk veilig wonen.

Inbraakpreventie politie Den Haag

Salarisberekening uitbesteden

Steeds meer bedrijven nemen gebruik van een salarisservice. Vaak omdat de werkgever niet genoeg kennis heeft van de salarisberekening en er simpelweg zijn tijd niet aan wilt besteden om dit allemaal te regelen. Zo kunnen deze klusjes nog wel eens veel tijd in beslag nemen en heeft een werkgever het vaak druk met andere activiteiten die ook gedaan moeten worden. Elke salarisservice wordt op een andere manier aangeboden door de bedrijven en het is dan handig om te weten wat je je om de hals haalt wanneer je zo een loonservice inschakelt.

Loonservices bieden vaak verschillende pakketten aan waar je uit kan kiezen als werkgever. Zo heb je bijvoorbeeld een salarispakket wat een basispakket is. Hierbij worden dan alleen de salarisberekeningen gedaan, je krijg een jaaropgave van de werknemers en daarnaast krijg je online inzicht over de salarisberekening en de gegevens van de werknemers. Dit is het basispakket en daarnaast kan je nog meer services kiezen zoals bijvoorbeeld de salarisservice of loonservice. Dit kan dan bijvoorbeeld inhouden dat het overboeken van salarissen geautomatiseerd wordt, maar ook dit kan weer verschillen per bedrijf die de service aanbiedt. Je kan voor één van deze service kiezen om aan te vullen bij je basispakket maar hier betaal je dan natuurlijk ook weer een beetje extra voor. Je kan er ook voor kiezen om alle services te nemen en alles wat met het salaris te maken heeft binnen je bedrijf uit te besteden. Wil je graag meer informatie over de verschillende pakketten en de prijzen van deze pakketten dan kan je vrijblijvend contact opnemen met verschillende aanbieders van deze services. Je kunt dan een goede overweging maken tussen de services en bedrijven en ervoor zorgen dat je de juiste kiest, waar jij als werkgever het meest aan hebt en waarvoor je het minste geld aan kwijt bent.

Salarisberekening uitbesteden


Tagged with

Wil jij een Huwelijkscadeau?

Na een aantal jaar gaat één van mijn beste vrienden eindelijk trouwen! en voor hem moest ik een Huwelijkscadeau hebben. Nu ben ik opzoek naar iets speciaals, omdat dit een van mijn beste vrienden is wilde ik niet een standaard cadeau, zoals een tostiapparaat of een koffiezetapparaat. Hiervoor moest ik echt iets speciaals hebben. Ik wilde een soort van huwelijks boek kopen voor hun, met allemaal foto’s erin. Dus ik ben gaan zoeken naar Huwelijkscadeau magazine. Om te kijken of het überhaupt mogelijk was om te maken. Want ik heb natuurlijk nog niet zoveel ervaring met Huwelijkscadeau, dit is de eerste vriend van mij die gaat trouwen.

Het zoeken naar een tijdschrift

Na het zoeken van Huwelijkscadeau kwam ik terecht bij jilster.nl, via deze website kan je een magazine maken voor degene die gaat trouwen. Dit magazine kan je helemaal zelf ontwerpen, dit kwam natuurlijk perfect uit omdat ik zelf kan ontwerpen. Je kan zelf je tekst toevoegen en plaatsen op de plek waar jij dat wilt hebben. Op deze manier kon ik een mooi tijdschrift maken met foto’s van het bruidspaar. Daarnaast heb je ook de mogelijkheden om nog andere dingen te ontwerpen zoals: posters of voor je zakelijke kant. Ik heb gekozen om een tijdschrift te maken omdat ik erg veel foto’s van hun samen heb.

Bedankt jilster.nl

Op jilster.nl is de service erg goed, ik had een aantal vraagjes over hoe ik het moest opslaan en ontwerpen. Ook was het belangrijk dat mijn Huwelijkscadeau op tijd binnen zou zijn. Want ik wilde dit cadeau natuurlijk op de trouwerij geven aan mijn vriend. Door de goede service van jilster.nl kwam mijn magazine precies op tijd binnen, gewoon binnen een week. Tijdens de trouwerij heb ik het cadeau aan mijn vriend gegeven hij was er echt superblij mee. Niet alleen hij vond het helemaal geweldig ook zijn vrouw en familie wilde weten waar ik dit gemaakt had, bedankt jilster.nl!

Wil jij een Huwelijkscadeau?

Inbound callcenter, mis geen enkel gesprek meer met je klant.

Er zit verschil tussen een callcenter die belt om je producten aan te smeren of een inbound callcenter. Bij een inbound callcenter word je niet gebeld maar zitten er telefonistes die juist de telefoon opnemen als jij hun belt. Het is eigenlijk de omgekeerde wereld van een callcenter.

Daar is ze weer die vriendelijke vrouw van webshop Plekzat denk je, maar het tegendeel is waar. De vrouw die je aan de lijn hebt is eigenlijk helemaal geen medewerker van Plekzat, maar is een telefoniste van een telefoonservice. Als ondernemer kun je een inbound callcenter inschakelen die de telefoon opneemt als jij daar even geen tijd voor hebt. Er wordt dan een telefoniste gekoppeld aan je bedrijf die altijd de telefoon zal opnemen voor je. Doordat je altijd dezelfde telefoniste gekoppeld heb, krijgen de klanten een vertouwde stem aan de telefoon. Na ieder gesprek ontvang je een kort verslag, waarin staat wat er besproken is. Op basis van dit verslag kun je op elk gewenst moment de klant terug bellen en weet je de reden waarom er gebeld is.

Flexibiliteit is mogelijk bij een telefoonservice, als er een drukke periode aankomt, kun je dit gemakkelijk aangeven, omdat je vrijwel in direct contact staat met je eigen telefoniste. Je kan zelfs in overleg ervoor zorgen dat je eigen agenda wordt beheert of dat er afspraken worden gemaakt in je eigen systeem door het inbound callcenter. Ook is het mogelijk dat de klanten voor je terug gemaild worden, omdat je hier zelf geen tijd voor hebt. Met een inbound callcenter kun je je als ondernemer concentreren op andere zaken dan telefoonafhandeling of het inplannen van agenda-items. Het bied comfort, rust en efficiëntie. De klanten geef je een professionele uitstraling mee en je geeft het gevoel af dat je altijd voor ze klaar staat. Met een eigen telefoniste in dienst van een telefoonservice heb je geen gemiste oproepen meer.

Inbound callcenter, mis geen enkel gesprek meer met je klant.


Tagged with

Lessen bij Autorijschool Arnhem

Afgelopen week heb ik dankzij autorijschool Arnhem mijn rijbewijs gehaald. Ik heb bij Cees Vendrik mijn rijlessen genomen en ben zeer te spreken over de werkwijze van autorijschool Arnhem. Ik heb super goede begeleiding gekregen en hij hielp mij op een goede manier. Aan het begin ging het namelijk niet heel goed. Ik was heel erg zenuwachtig en vond het doodeng. Dankzij Cees Vendrik ben ik over dat punt heen geklommen en heb ik ook kunnen genieten van het autorijden. Ik vind het nu heel erg leuk, best wel raar eigenlijk, maar het is wel zo. Lees in deze blog hoe ik Cees Vendrik gevonden heb en waarom ik die rijschool aan een ieder zou aanbevelen!

Zoeken naar autorijschool Arnhem

Bij autorijschool Arnhem heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik ben na wat zoekwerk en vergelijken van websites bij hem als winnaar uitgekomen. Ze hanteren een goede prijs en daar tegen over stellen ze super begeleiding. Ook ben ik bij Cees Vendrik terecht gekomen doordat een vriend van mij bij hem zijn rijlessen heeft gevolgd en het een goede rijschool vond. Naar aanleiding van zijn positieve woorden ben ik gaan kijken en ik vond het ook wel goed eruit zien en het was uiteindelijk precies de autorijschool Arnhem waar ik naar opzoek was! Ik heb na het bekijken van de site een afspraak gemaakt. Bij de eerste rijles klikte het meteen tussen mij en de rijlesinstructeur, daarom ben ik ook verder gegaan bij Cees Vendrik. Uiteindelijk na veel werk ben ik in 1 keer geslaagd bij Cees Vendrik rijschool.

Aanbeveling

Om al deze redenen kan ik autorijschool Arnhem aan iedereen aanbevelen. Voor een goed tarief krijg je super goede begeleiding terug. De rijschoolhouder is vriendelijk, helpt je super goed en heeft het beste met je voor. Je kan met hem lachen en je kan alles vragen. Zoek jij dus een autorijschool in Arnhem? Kijk dan eens op ceesvendrik.nl/5601/Autorijschool-Arnhem en laat je overtuigen!

Lessen bij Autorijschool Arnhem

Trouwkaarten bestellen

Laatst ging ik trouwkaarten bestellen bij De Familiedrukker. In dit blogje leg ik graag uit hoe ik op hen terecht ben gekomen, waarom ik eigenlijk trouwkaarten zoek en wat het eindresultaat is geworden. Als jij hier nog een heel goede drukkerij voor kent, dan hoor ik dat graag in een reactie.

Waar trouwkaarten bestellen?

Maar waar moet ik nu trouwkaarten bestellen? Ik ben er naar op zoek omdat ik met mijn man plannen heb om te gaan trouwen. Er is al heel veel geregeld. En dus kunnen de trouwkaarten ook al gedrukt worden. Maar omdat wij hier beiden geen ervaring mee hebben, hebben we geen idee waar we trouwkaarten bestellen moeten. Daarom zijn we op het internet gaan zoeken. En al gauw vonden wij de website van De Familiedrukker. Daar lazen wij dat zij goedkoop trouwkaarten verkopen. En dat je ze daar dus ook kunt laten drukken! Ook viel het ons op dat zij kaarten hebben van vele grote en bekende merken. Want merken zoals Belarto en Buromac hadden wij ook al bij anderen voorbij zien komen!

De Familiedrukker

Uiteindelijk hebben wij dan ook voor De Familiedrukker gekozen. Het viel ons op dat de prijzen ook best goedkoop waren. En persoonlijk contact met de drukker! Dat is voor ons heel belangrijk. Want voor zo’n speciale dag willen wij natuurlijk ook graag dat alles perfect is geregeld. Zo ook de trouwkaarten. Wij hebben dan ook contact opgenomen met De Familiedrukker. En zij reageerden direct enthousiast dat wij bij hen graag trouwkaarten wilden bestellen en laten drukken.

Uiteindelijke hebben wij hele mooie uitgekozen. De kwaliteit is fantastisch. En dat voor een voordelige prijs! Een mooie prijs- / kwaliteitsverhouding dus. Wij kunnen de Familiedrukker voor iedereen die trouwkaarten bestellen wilt dan ook van harte aanbevelen! Als jij nog een goede drukker kent, hoor ik dat graag in een opmerking.

Trouwkaarten bestellen

Opa en oma 50 jaar getrouwd

Binnenkort zijn mijn opa en oma 50 jaar getrouwd. En dan kan ik als kleinkind natuurlijk wel heel saai een kaartje geven, maar eigenlijk wil ik iets originelers, iets creatievers! Daarom ben ik gaan Googelen. En al gauw vond ik iets heel leuks. Namelijk een eigen glossy! Op die manier maak je je eigen tijdschrift. Dit is natuurlijk hartstikke persoonlijk! Met leuke foto’s erin en mooie verhalen die ook zij nooit meer zullen vergeten.

Tijdschrift 50 jaar getrouwd

Ik ben dus met een 50 jaar getrouwd tijdschrift gestart. Dit samen met mijn nichtje en neefje, twee andere kleinkinderen van het stel die dus 50 jaar getrouwd zijn. Mijn nichtje en neefje hebben allerlei foto’s verzameld en die meegenomen naar mij toe, om ook te kunnen gebruiken in het tijdschrift. Na een account aangemaakt te hebben, zijn we gestart met het ontwerpen. De meest leuke foto’s kwamen voorbij en het begon al heel erg mooi te worden!

Vervolgens leek het ons leuk dat ieder kleinkind een eigen pagina krijgt om zijn of haar verhaal op te doen. Er zijn namelijk nog veel meer kleinkinderen! En ook zij reageerden er positief op, nadat wij hen hadden benaderd met het idee. Toen het ontwerp dus af was, hebben wij de aangeleverd inhoud geplaatst. Het zag er erg leuk en creatief uit. En wij konden niet wachten met het geven van deze leuke glossy!

De trouwdag

Precies 50 jaar geleden dat ze getrouwd zijn, was het feest. En vervolgens hebben wij namens alle kleinkinderen het tijdschrift aan ze gegeven. Ze vonden het hartstikke leuk! Direct gingen ze er doorheen bladeren om de verhalen te lezen en de foto’s te bekijken. Nogmaals gaven ze aan er heel erg blij mee te zijn en dat ze binnenkort het tijdschrift uitvoerig zouden gaan doorlezen.

 

Opa en oma 50 jaar getrouwd

Gebruik van rvs in de voedselindustrie

In de voedselindustrie wordt er veel gebruik gemaakt van rvs. Het wordt voor het maken van voedsel tot het opslaan er van gebruik. Er gelden wel strikte regels voor het gebruik van rvs, om verontreiniging te voorkomen.

 

Oppervlakteruwheid

 

Bij de regels en wetten dat zijn opgesteld voor het gebruik van rvs in de voedselindustrie, speelt de ruwheidswaarde een grote rol. Er zijn dan ook specifieke waardes vastgesteld, waaraan de rvs in de voedselindustrie aan moet voldoen. De waarde is afhankelijk van waar het ingezet word. De waarde voor de voedselcontainers zijn anders, dan die voor de apparaten dat de voedsel produceren. De oppervlakteruwheid is wel altijd heel laag, maar hoe laag dit word, is afhankelijk van het doel van de rvs.

 

Certificaat voor het slijpen van rvs

 

De rvs moet in alle gevallen wel goed glad geslepen worden en de bedrijven die dit doen moeten meestal een certificaat tonen, waarmee ze kunnen aantonen dat ze voldoen aan de eisen van de voedselindustrie. Ze moeten namelijk de instrumenten hebben om de ruwheid te kunnen meten en het daadwerkelijk tot de gewenste graad kunnen slijpen. De reden dat de rvs glad moet zijn, is dat bacterie en vuil zich hechten aan ruwe oppervlaktes. Het is dan ook moeilijk om ruwe oppervlaktes te reinigen en in de voedselindustrie kiezen ze juist voor rvs, omdat het goed reinigbaar is.

 

Reinigen volgens strikte regels

 

Ook de rvs reinigen moet volgens strikte regels gebeuren, want het gaat tenslotte om voedsel. Wanneer de rvs reinigen niet goed gebeurt kan dit grote gevolgen hebben, want zo kan het verontreinigd raken, doordat er nog bacterie of vuil op de rvs zit. Vroeger was het proces van rvs reinigen, een heel lange en uitdagende proces. Tegenwoordig is de rvs reinigen wel wat makkelijker geworden, dankzij recente innovaties. Zo een innovatie dat vaak word ingezet voor het reinigen van rvs is de ultrasoon methode.

 

De ultrasoon methode voor rvs reinigen

 

Ultrasoon is de meest efficiënte manier, om rvs volledig schoon te krijgen. De ultrasoon apparaat werkt met lage frequentie geluidsgolven. Het zijn dan ook deze lage frequentie geluidsgolven dat voor het geweldige reiniging effect zorgen. De lage frequentie geluidsgolven begeleiden namelijk het reinigingsvloeistof tot diep in de poriën van de rvs. Hierdoor word niet alleen het oppervlakte van de rvs grondig schoon, maar ook in de metaal zelf word er gereinigd, waardoor er een steriele effect word bereikt. Zo is de rvs niet alleen schoon, maar ook nog eens volkomen steriel.

Gebruik van rvs in de voedselindustrie


Tagged with

NS klantenservice

De trein staat niet bekend als het meest betrouwbare vervoermiddel in Nederland. Toch valt dit erg mee. Er zijn momenten waarop bekend is dat treinen wel eens vertraging kunnen hebben. Je kunt hierbij vooral denken aan de tijden dat het weer enigszins een rol speelt. Met name in de winter willen er wel eens problemen ontstaan door gladheid van het spoor. De vervoerder probeert er echter alles aan te doen om ongemakken voor de reizigers te voorkomen. Mochten er toch vragen of problemen zijn, dan kunnen de reizigers contact opnemen met de NS klantenservice. De NS klantenservice is er voor de reizigers en is er voor de mensen die vragen hebben over diensten van de vervoerder of mensen die problemen hebben ervaren tijdens hun reis. Als je bijvoorbeeld staat te wachten op een trein en je ziet dat de juiste tijden niet worden weergegeven op een digitaal bord, dan kan je dit altijd even melden bij de NS klantenservice.  

Naar een betere dienstverlening met jouw input 

De NS klantenservice kan niet overal van op de hoogte zijn, tenzij problemen gemeld worden. Daarom zijn ze ook blij met de input die ze krijgen en gebruiken ze de input om de dienstverlening te verbeteren zodat problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden. Op deze manier help je dus niet alleen jezelf met het bellen van de NS klantenservice, maar help je ook andere reizigers die anders wellicht tegen dezelfde problemen aangelopen zouden zijn. Uiteindelijk gaat het er toch om dat je kunt vertrouwen op de dienstregeling en met plezier de trein pakt. Het gaat erom dat je je geen zorgen hoeft te maken over vertragingen en van tevoren kunt vertrouwen op het feit dat je op tijd bij je bestemming zal aankomen. Over het algemeen is dit zeer zeker mogelijk. 

NS klantenservice


Tagged with

Bedrijfsauto leasen

auto leasen

Het opzetten van een goed plan om op een verantwoorde manier een bedrijfsauto lease plaats te laten vinden kan de nodige kopzorgen met zich meebrengen. Zeker als financiele zaken niet helemaal uw corebusiness zijn. Daarnaast is de keuze voor de juiste auto nog niet zo snel gemaakt. Gebruikt u de auto bijvoorbeeld ook prive? In dat geval moet u rekening houden met de bijtelling.

Wat is bijtelling
Bijtelling op een leaseauto wordt berekend aan de hand van een percentage van de prijs van de auto op het moment dat kentekenbewijs deel 1 wordt afgegeven. Het percentage dat de hoogte van de bijtelling bepaalt is afhankelijk van de hoeveelheid CO2 die een auto uitstoot. Hoe lager de CO2-uitstoot, hoe lager de bijtelling. Het laagste percentage bijtelling dat vanaf 2014 wordt gehanteerd is 4 procent. Auto’s die 0 gram per kilometer CO2 uitstoten vallen onder dit percentage. Het gaat hierbij om volledige elektrische auto’s. Auto’s die meer dan 117 gram CO2 per kilometer uitstoten krijgen te maken met een bijtelling van 25 procent.

Bedrijfsauto leasen bij Autoleasecentrale
Bijtelling blijft voor veel mensen een lastig en vaag begrip. Dat is absoluut geen schande want fiscale regels zitten namelijk vaak behoorlijk ingewikkeld in elkaar. Hebt u weinig verstand van de belastingregels waar u mee te maken krijgt als u een bedrijfsauto wilt leasen dan moet u niet aarzelen dit aan een van onze medewerkers te laten weten. Wij zien het als onze missie om zakelijk leasen simpel, transparant en begrijpelijk te maken. Ons motto is ”bij ons bent u geen rijdend kenteken”. Dat maken we graag waar door op een persoonlijke manier uw wensen centraal te stellen. Als leasemaatschappij zijn wij een dienstverlener, en de dienst die wij u verlenen moet ook echt een dienst zijn, en geen last.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website Autoleasecentrale

Bedrijfsauto leasen


Tagged with

Nuon klantenservice

Wanneer er een probleem is waar u zelf het antwoord niet op weet of wanneer er zaken zijn die niet geheel duidelijk zijn kunt u altijd besluiten om contact op te nemen met de Nuon klantenservice. De Nuon klantenservice is een dienst die in het leven geroepen is om de klant meer duidelijkheid te verschaffen zodat deze niet in het duister blijft tasten omtrent kwesties die hem of haar niet geheel duidelijk zijn. De Nuon klantenservice is een dienst die erop gericht is om zoveel mogelijk onzekerheden weg te nemen. Op die manier staat een team van specialisten dag en nacht voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Hoe kunt u de Nuon klantenservice bereiken?

Een veelgestelde vraag is vaak hoe de Nuon klantenservice te bereiken is? Welnu, dit kan op heel veel manieren. Laten we een korte opsomming geven:

 • per telefoon
 • per mail
 • per post
 • per fax
 • u kunt ook gewoon even langskomen

U ziet het, er is heel veel mogelijk wanneer u met deze firma in contact wil komen. Het is goed om te weten dat een bedrijf openheid biedt en dat het iedere klant in de gelegenheid wil stellen om zijn kwesties voor te kunnen leggen. Dat draagt bij aan de transparantie van het bedrijf en dat is iets waardoor het klanten tevreden kan houden. Waarom tenslotte moeilijker doen dan nodig is?

Stel uw vragen gerust!

Wanneer er onduidelijkheden zijn over het een of het ander dan is het een goede zaak om contact op te nemen met de Nuon klantenservice. Op die manier heeft u in een zeer kort tijdsbestek waarschijnlijk een goed antwoord op uw vraag en wordt daarmee een hoop onduidelijkheid weggenomen. Kijk vandaag nog op de klantenservice hoe u deze firma kunt bereiken en leg bel vandaag nog.

Nuon klantenservice


Tagged with

Asbest advies

Asbest advies

Het is een bekende angst als je in een relatief oud huis woont: is er misschien asbest gebruikt gedurende de bouw? En wat voor risico vormt die asbest? Advies inwinnen over de risico’s en de waarschijnlijkheid van de aanwezigheid van dit giftige goedje is dan een goed plan. Alleen met een vakkundig asbest advies kun je uit de voeten in situaties waarin je vreest voor de gezondheid van je gezin of wellicht van je werknemers, indien je denkt dat je bedrijfspand wellicht is besmet met asbest. Advies kun je inwinnen bij i4Solutions: een advies- en onderzoeksbureau met oog voor oplossingen, een onderzoek naar asbest is dus mogelijk. Omgaan met asbestsituaties is een van onze specialiteiten en we staan je dan ook graag bij als je zoekt naar een goede oplossing rondom een asbestprobleem. We kunnen je helpen bij testen of er sprake is van deze giftige stof in uw pand, we kunnen met u in kaart brengen wat de schade precies is en we kunnen natuurlijk ook met u gaan kijken naar de meest efficiënte manier om om te gaan met dit probleem. Daarbij houden wij te allen tijde erg goed de kosten in de gaten. We analyseren hoe u op de goedkoopste manier de beste resultaten kunt behalen: we stippelen de efficiëntste methode uit voor u hoe om te gaan met asbest. Advies als dat is natuurlijk niet weg als u zich begeeft op een gebied waar u hoogstwaarschijnlijk zelf niet veel verstand van heeft. Het is belangrijk om hier experts bij te halen aangezien het erbij gaat om erg ernstige risico’s voor de volksgezondheid.

Onze diensten qua asbest advies

Met de expertise en ervaring van i4Solutions worden projecten planmatig tot uitvoering gebracht. Qua asbest- en sloopmanagement moet u dan denken aan de volgende diensten.

 • Het vervaardigen van sloop- en saneringsadviezen. Zoals eerder is genoemd doen we uitgebreid onderzoek naar uw situatie. We stellen met veel zorg en aandacht adviezen op die precies aansluiten bij uw behoeften. We vertellen u eerlijk wat noodzakelijk is, wat de verschillende opties zijn indien daar sprake van is, en hoe u de situatie op de beste manier aan kunt pakken.
 • Plannen van aanpak opstellen, zoals een sloopplan en V&G-plan voorbereiding). In overleg met u, komen we tot de beste manier van werken. We stellen vervolgens een overzichtelijk plan op waarmee u concreet verder kunt.
 • Werkomschrijving/-bestek voor asbestverwijdering. We kunnen u duidelijk vertellen wat de werkzaamheden precies inhouden en hoe lang de experts hiermee bezig zullen zijn. U kunt zo een goede inschatting maken van hoe lang u uit uw kantoor moet wegblijven en kunt zo vooruit plannen.
 • Opstellen directiebegrotingen. Zoals gezegd zijn we financieel erg sterk, en daardoor kunnen we u qua asbest advies een kostenplaatje voorleggen.
 • Organisatie en coördinatie bij aanbestedingen. Wanneer u ervoor kiest om ons ook voor de uitvoering van het asbest advies in te huren, zorgen wij ervoor dat de hele operatie goed gecoördineerd wordt en uitgevoerd wordt door de mensen die verstand van zaken hebben.
 • Beoordelen van aanbiedingen en geven van gunningadvies. Voor wanneer u aanbiedingen krijgt van bedrijven die ervaring hebben met het verwijderen van asbest. Advies geven wij ook in dat soort situaties: we kijken of het een solide offerte is die u krijgt.

Kortom kunnen we u bij het gehele proces van asbestverwijdering helpen. We zijn een betrouwbare partner voor u, u kijkt naar ons als u inhoudelijke vragen heeft en overleg wilt plegen. Asbest advies is noodzakelijk aangezien u anders speelt met uw leven en dat van uw werknemers. Wij helpen u graag verder.

Voorbeeld van asbest advies

Weet u niet precies wat u zich moet voorstellen bij een asbest advies, of weet u niet zo goed wanneer u er behoefte aan zou hebben? Hier een concreet voorbeeld van asbest advies op maat. Stel u bent directeur van een onderwijsorganisatie die kinderen die niet functioneren in het reguliere middelbare onderwijs, opvangt. U verzorgt alternatief onderwijs voor dit soort kinderen gedurende de tijd dat ze problemen thuis hebben en u heeft als doel deze leerlingen weer terug te laten keren naar reguliere onderwijsvormen wanneer de rust weer is wedergekeerd. U heeft verscheidene orthopedagogen en andere personeelsleden in dienst. Omdat uw organisatie groeit, is het nodig om een nieuw pand te betrekken. De gemeente biedt u aan om een redelijk oud pand te huren van hen, dat al een aantal jaar leegstaat. De ambtenaar waar u contact mee heeft waarschuwt u wel: het kan zo zijn dat er asbest in het gebouw aanwezig is. Op dat moment beseft u dat u natuurlijk zeker moet weten of dat het geval is: u werkt nota bene met kinderen die elke dag op school moeten zitten! U wilt weten hoeveel geld het uw organisatie zal gaan kosten om het spul weg te halen, daar laat u namelijk van af hangen of u het pand gaat huren of dat u verder gaat kijken. Ook wilt u weten over hoe lang u het pand kan betrekken als er wel asbest wordt gevonden. U schakelt ons bedrijf in om u te adviseren over deze situatie. Wij zullen in overleg een eerste asbest inspectie uitvoeren en vervolgens kunnen inschatten hoe erg het pand eraan toe is. In overleg met u stellen we dan een plan van aanpak op: we communiceren open met u zodat u het beste asbest advies mogelijk krijgt. Indien er vaker geïnspecteerd moet worden omdat niet alles in te schatten was tijdens het eerste bezoek, zullen we daar afspraken over maken.

Asbest advies


Tagged with

Advocaat strafrecht

Advocaat strafrecht

Ik kwam vorig jaar in aanraking met een advocaat strafrecht. Net als veel mensen, was dit niet mijn plan. Ik kwam, buiten mijn schuld om, in aanraking met justitie. Ik belandde door een geniepige truc van een paar foute ‘vrienden’ in de gevangenis. Natuurlijk is dit een standaardverhaal, dat alle gevangen zullen opvoeren. In mijn geval bewees de advocaat strafrecht gelukkig mijn onschuld. Na een avond stappen in de binnenstad van Amsterdam, haalde ik mijn jas op uit de garderobe van een aansprekende en hippe club. Tot dat moment was het een prachtige avond geweest. De avond was goed, de drank vloeide rijkelijk en ik had ontzettend veel plezier gehad in de gekte. Na drie maanden studeren had ik eindelijk weer de tijd genomen voor een gezellige avond met mijn vrienden. De avond begon bij een vriend in zijn appartement in de grachtengordel. Na het indrinken volgde een zwerftocht langs kroegjes in de binnenstad. Na de kroegen gingen we naar de club en de avond eindigde in de garderobe. Ik haalde mijn jas op in zwaar beschonken status. Ik kwam daar een oude vriend tegen, we praatten met zijn tweeën over het leven en hij haalde ook zijn jas op. Het vervolg van de avond is mij niet helemaal duidelijk. Ik weet alleen dat ‘vriend’ op een ongezien moment een zakje cocaïne in mijn jas had geplaatst. Door mijn beschonken status, was dit een peulenschil. Het volgende moment werden wij beiden gefouilleerd door de politieagenten die voor de club stonden. Ik maakte nog een geintje met de agent en het volgende moment zat ik met mijn dronken hoofd in de politieauto. Ik werd opgepakt op het bezig van harddrugs. Het werd tijd voor een advocaat strafrecht was het advies van de mensen bij de politie.

Advocaat strafrecht inschakelen

Ik had nog nooit nagedacht over het inschakelen van een advocaat strafrecht. Ik wist zelfs niet helemaal wat het inhield. Ik was zelfs nog nooit in een politiecel geweest. Mijn avond veranderde in een kort ogenblik in een hel. Het leek op een documentaire op de zondagavond op SBS. De volgende ochtend kwam pas het besef dat ik echt in de problemen zat. Ik sliep mijn roes uit in de cel en werd de volgende ochtend verhoord. Ik vertelde de politieagenten dat ik nog nooit verkeerde middelen had gebruikt en zeker nog nooit had verhandeld. De agent vertelde dat ik de advocaat strafrecht mocht inschakelen, indien ik daar behoefte aan had. Via mijn moeder kwam ik aanraking met Witlox Snijders Tuzkapan advocaten. Dit advocatenbureau in het hartje van Amsterdam heeft veel ervaring met strafrechtzaken. Zij kende een goede advocaat strafrecht via een bekende van haar. Ik ben geboren in de Bijlmer in Amsterdam. Ik groeide op in deze wijk en mijn moeder woont er nog steeds. Het is geen wonder dat mijn moeder een goede advocaat strafrecht kende. Bijna elke inwoner van de wijk, kent wel iemand met een crimineel verleden. Mijn lot werd dus in handen gelegd van de advocaat strafrecht van het advocatenkantoor Witlox Snijders Tuzkapan advocaten. Dit kantoor biedt vier verschillende advocaten op het gebied van strafrecht aan:

 • mr. M.A.I. Witlox
 • mr. J.H.W. van der Lee
 • mr. E. Tuzkapan
 • mr. H.G.S. de Heiden

Dit mannengezelschap is voor een deel verantwoordelijk voor de naamgeving van het bureau. Ik kreeg echter te maken met meneer De Heiden. Hij kwam langs in mijn politiecel en ik legde hem het verhaal uit. Ik zou niet lang in de cel moeten zitten, als ik veroordeeld zou zijn. Ik heb namelijk geen verleden in de criminaliteit en het bezit van drogerende middelen is niet een grote misdaad. Ik wilde echter gewoon mijn gelijk bewijzen en mijn naam zuiveren. Voor de rest van mijn leven zou ik anders rondlopen met een strafblad. Niet leuk en niet handig voor een jongeman met aspiraties in de wereld van de educatie. Wie gaat er een docent met een strafrecht in dienst nemen?

Op vrije voeten

Het verhoor werd vervolgd met de advocaat strafrecht aan mijn zijde. De man beantwoorde de meeste vragen en greep in wanneer de politie ongegronde vragen stelde. Ik legde nogmaals mijn verhaal uit en de advocaat strafrecht constateerde dat ik mij geen enkele zorgen hoefde te maken. Ik weet nog niet exact op welke manier de aanklacht tegen mij kwam te vervallen. Ik weet enkel dat het werk van deze advocaat strafrecht zeer succesvol verliep. Binnen een dag stond ik weer buiten op straat en zonder strafblad. Gezien mijn achtergrond en mijn logische verhaal, dat werd gesteund door een aantal vrienden, kwam ik snel weer op vrije voeten. Ik weet echter dat ik het niet zonder de advocaat strafrecht had kunnen afhandelen. Deze man heeft het verhaal keurig vastgelegd, getuigen gezocht en een sterke zaak neergezet. Voor hem was het een peulenschil, maar het heeft een grote impact gehad op mijn leven. Ik ben hem daar zeer dankbaar voor. Hij vertelde mij daarnaast dat het mogelijk zou zijn om de Staat der Nederlanden aan te klagen voor het leed dat ik had geleden. Ik vertelde hem echter dat ik daar geen behoefte aan had en dat ik ook geen enkele rancune kende tegen de politie. Ze hebben correct gehandeld en ik heb vertrouwen gehouden in het rechtssysteem van ons land. Het pakte goed uit, dus ik heb geen reden tot klagen. Zoekt u een goede advocaat strafrecht? Kies voor WST advocaten.

Advocaat strafrecht


Tagged with

Klantenservice Wehkamp

Toen ik laatst een bank bestelde bij Wehkamp, was ik erg benieuwd naar de bezorging van de bank, hoe versturen ze namelijk een hele bank? En hoe krijg ik de zware bank bij mij op de bovenste etage? Gelukkig kon ik terecht bij de Wehkamp klantenservice met al mijn vragen. Een vriendelijke medewerkster hielp mij met mijn vragen en ze kon me ook nog helpen met een beslissing nemen welke bank ik het beste kon bestellen! Ik doe niet vaak zulke grote uitgaven, en dan is het fijn als iemand toch even met je meedenkt. Het bleek dat Wehkamp gewoon zelf een bezorgservice heeft en de grotere artikelen gewoon bij je thuis aflevert. Mijn bank hebben ze helemaal uitgepakt en in de woonkamer neergezet, precies waar ik het wilde!

Klantenservices bij online winkels

In het begin, toen ik nog niet zoveel online bestelde, was ik altijd een beetje huiverig voor onlinewinkels, word ik wel goed geholpen als er iets fout gaat? Je kunt immers niet zomaar even bij een filiaal langs om je verhaal te doen. Nu ik over de drempel heen ben, doe ik bijna al mijn uitgaven online! Natuurlijk houd ik wel in de gaten of een webshop een goede klantenservice heeft, dat vind ik erg belangrijk. Gelukkig is de Wehkamp klantenservice prima!

Hoe kun je de Wehkamp klantenservice bereiken?

Als je even iets moet weten over een product wat je wilt aanschaffen of over een andere dienst van Wehkamp, is het belangrijk dat je zonder veel gedoe je vraag kunt stellen. Ik heb gemerkt dat je de Wehkamp klantenservice op verschillende manieren kunt benaderen:

–          Via het sturen van een e-mail naar hun adres

–          Via twitter en facebook

–          En via de telefoon natuurlijk!

Klantenservice Wehkamp

Ontstoppingsbedrijf nodig: Scheur in riolering

Ontstoppingsbedrijf Twente bellen

Ik heb ongeveer twee maanden geleden het ontstoppingsbedrijf moeten bellen. De hele afvoer zat verstopt en we kregen er geen verandering meer in. We probeerden nog wanhopig ontstoppingsmiddel in de afvoer te gooien, maar het was al ruim te laat. Het was een typisch geval van de put dempen als het kalf verdronken is. Jarenlang hadden we ons niks aangetrokken van het afvoersysteem onder onze wasbak en hadden we nooit hoeven denken aan een ontstoppingsbedrijf. Het water liep altijd wel door, soms iets minder goed en een paar weken later ging het weer wat beer. Het systeem was zelfs al een keer eerder vastgelopen. Destijds hadden we het zelf nog kunnen verhelpen met een beetje drukken, wikken en wegen. De volgende dag stonden we gewoon weer het overtollige vet van de spekjes door de gootsteen te spoelen. Natuurlijk wisten we dat het niet goed voor de riolering kon zijn, maar het bleef goed gaan, dus waarom zouden we er aandacht aan besteden? Waarom zouden we ons spoelpatroon gaan veranderen. In het studentenhuis in Enschede brak echter paniek uit toen het water al drie dagen in de wasbak bleef staan en niemand een oplossing kon bedenken voor de spontane opstopping. Niemand had eten doorgespoeld en niemand kon een directe aanleiding bedenken. Het kunnen natuurlijk leugens zijn, maar als dat het geval was kwam de verantwoordelijke huisgenoot goed weg. Na een gesprek met een van de vaders uit de regio kwamen we uit bij het Ontstoppingsbedrijf Twente. De vader van de jongste huisgenoot was lovend over de diensten van dit bedrijf.

Ontstoppingsbedrijf nodig. Scheur in riolering

Ruim een jaar geleden had hij Ruben Kuiper nodig gehad voor het doorspoelen van zijn riool. Net binnen zijn eigen private grens was de riolering gescheurd. Net voor de erfgrensput was het euvel ontstaan. ‘Ontzettend zuur’, waren zijn woorden. Door deze ongelukkigheid draaide hij zelf op voor de kosten van de acties van het ontstoppingsbedrijf. Het noopte hem tot een zoektocht naar een voordelig en betrouwbaar ontstoppingsbedrijf. Die leidde uiteindelijk naar Ontstoppingsbedrijf Twente uit het mooie oosten van Nederland. De eigenaar van het bedrijf, Ruben Kuiper, had al snel door dat de riolering gescheurd was. De stank was immens en drong door tot in de hele straat. Het vermoeden was dat de verschillende tussen de warmte en de koud een scheur hadden veroorzaakt. De exacte reden was echter niet het belangrijks. Het was vooral van belang dat de scheur hersteld zou worden. Door de jarenlange ervaring in het ontstoppen van de rioleringen in Twente is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist in het repareren van de leidingen. Deze onderneming maakt daarbij gebruik van radiografische apparatuur om de exacte locatie van de scheur te lokaliseren. Het is daarbij niet van belang of u een riolering uit de volgende materialen bestaat:

 • gietijzer
 • lood
 • gress
 • pvc

Al deze materialen zijn zeer goed te behandelen door de vakspecialisten bij Ontstoppingsbedrijf Twente. De scheur in de riolering werd gemaakt door het openhalen van de tuin op de locatie die werd aangegeven door de radiografische apparatuur. Er moest een nieuw onderdeel in de constructie van de riolering gepast worden. Het ontstoppingsbedrijf deed dit binnen een dag. De volgende dag was de stank verdwenen en de afvoerbuizen onder de grond deden hun werk weer. Alles richting het gemeenschappelijke gemeentelijke rioleringssysteem. Dit complete verhaal kregen we tijdens het telefoongesprek met zijn vader. We waren eigenlijk al overtuigd als hij ons de onderneming alleen maar aangeraden had.

Snelle service, voordelige tarieven

We belden het ontstoppingsbedrijf op een koude zondagochtend. De helft van het huis was brak en had schone borden nodig. De douche was een optie die we liever nog niet wilden gebruiken. Gelukkig bood Ruben aan om dezelfde middag nog langs te komen. Ondanks de traditionele zondag stond hij zeer snel voor onze deur. We gaven hem een biertje en hij ging aan de slag. Het euvel bleek uiteindelijk zeer gemakkelijk te verhelpen. Hij pakte in eerste instantie een veer om de afvoer door te veren. De buis zat echter potdicht en het werd een iets viezer klusje. Hij pakte een wasteiltje uit zijn auto en schroefde de knik van de buis los. Zijn vermoeden bleek waar te zijn. Nadat hij een aantal schroefjes had losgehaald haalde hij de buis van zijn plaats. Een stinkend waterig goedje kwam uit de buis en na enig wikken en wegen werd het gevolgd door een dikke bol van vet, etensresten en haar. Het was afschuwelijk vies. Toch vertelde de man van het ontstoppingsbedrijf dat dit nog een schoon klusje was. Binnen een kwartier was het ongemak dat ons een aantal dagen had geteisterd weer verdwenen. Dankzij het ontstoppingsbedrijf kon onze jongste huisgenoot geen excuus meer verzinnen om niet de afwas te doen voor het hele huis. De douche hebben we gelukkig kunnen besparen van onze afwas van een week. De rekening werd naar de huisbaas gestuurd. Hij belde ons een aantal dagen nog op om te vragen of de prijs wel correct was. De tarieven van de meeste ontstoppingsbedrijven liggen blijkbaar veel hoger. Hebt u ook interesse in de diensten van dit ontstoppingsbedrijf? Neem dan contact op via de website of bel direct het volgende telefoonnummer. Ik kan dit ontstoppingsbedrijf ten zeerste aanraden. Snelle service, voordelige tarieven en betrouwbare dienstverlening. De drie belangrijkste pijlers voor een goed ontstoppingsbedrijf in mijn ogen. We zijn nog nooit zo dankbaar zijn geweest voor een afvoer die goed doorloopt.

Ontstoppingsbedrijf nodig: Scheur in riolering


Tagged with

verkeersregelaars

Daar het wegverkeer de komende jaren nog steeds verder zal toenemen wordt de vraag naar gespecialiseerde verkeersregelaars groter. De reden hiervan is een grotere toename van wegwerkzaamheden en wegomleggingen om het wegennet aan te passen aan de dagelijkse verkeersstromen. Deze wegwerkzaamheden moeten in goede banen worden geleid zodat de verkeershinder voor de weggebruiker tot een minimum gereduceerd wordt.
De verkeersregelaars spelen hierin een cruciale rol in. Sinds de taken met betrekking tot verkeersregeling van de politie steeds meer worden overgenomen door private bedrijven is er een explosieve vraag naar veiligheid en kwaliteit van de verkeersregelaars. ‘agvs Verkeersregelaar’ heeft zich gespecialiseerd in het ter beschikking stellen van vakbekwame mensen die het vak van verkeersregelaar serieus uitoefenen.
Al onze medewerkers zijn dan ook gecertificeerd met de navolgende papieren:
• VCA
• BRL9101
• Beroeps-Verkeersregelaar
verkeersregelaars


Tagged with