Wistjij

Ook als alleenstaande fijn op reis

Als je de vakantiereis maar overslaat omdat je niet als alleenstaande wilt reizen, is dat eigenlijk doodzonde. Er zijn namelijk vele mogelijkheden om als single bijvoorbeeld met groepsreizen mee te gaan. Zo ga je met anderen op vakantie, zodat je ook nog eens andere mensen ontmoet, en de mooiste plekjes ter wereld bezoekt! Tijdens de fantastische reizen van One2gether Travel doe je als single de leukste activiteiten tijdens gezellige groepsreizen. Wil je liever in je eentje de mooie omgeving ontdekken? Dat kan natuurlijk ook. Als je als alleengaande wilt reizen, heb je bij One2gether Travel alle vrijheid. Je kunt namelijk zelf bepalen waar je naartoe gaat en je bepaalt ook zelf welke activiteiten je gaat ondernemen tijdens je reis op één van de mooiste plekjes op de wereld.

Ontdek de hele wereld tijdens een leuke groepsreis

Als je als alleenreizende op vakantie gaat en deelneemt aan één van de groepsreizen voor singles. Je ontdekt bijvoorbeeld de mooiste plekjes op de mooiste bestemmingen. Dit zijn bestemmingen in Europa, maar ook buiten Europa is er van alles te ontdekken. Een greep uit uw potentiële vakantielanden:

 • Italië
 • België
 • Griekenland
 • Oostenrijk
 • Frankrijk

Je kunt als alleenreizende natuurlijk nog veel meer landen op de wereld bezoeken. Zo geniet je van de mooiste bestemmingen over de hele wereld, ook als je in je eentje op vakantie.

Vraag om advies over de mooiste single groepsreizen

Bij One2Gether Travel begrijpen ze dat het soms lastig kan zijn om als single aan groepsreizen deel te nemen, zeker als je alleenstaande ouder bent. Kijk daarom eens op de website van deze reisspecialist. Je leest hier alles over de reizen die zij aanbieden. Heb je nog vragen of wil je direct je vakantie boeken, neem dan contact op met deze specialist. De ervaren, vriendelijke specialisten helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale vakantie. Waar reis jij naartoe?Tagged with
Wistjij

Laat vloerverwarming infrezen in uw cementdekvloer door een specialist

Heeft u interesse in een wapening in uw cementdekvloer? Of wilt u vloerverwarming laten infrezen door een professional? Bij Multi Vloeren Brabant uit Boekel, regio Brabant, bent u aan het juiste adres. Dit is namelijk dé vloerenspecialist die uw vloer met plezier onder handen neemt. Door de jaren heen hebben de professionals veel kennis en ervaring op gedaan op het gebied van vloeren. Door deze ervaring en kennis zijn zij in staat om hoogwaardige diensten te kunnen verlenen. Niet alleen stelt het team hoge eisen aan zichzelf, ook de materialen en de producten moeten aan een lange lijst aan eisen voldoen. Besluit u in zee te gaan met deze specialist, dan bent u gegarandeerd van een professionele dienstverlening en een hoogwaardig resultaat. Ontdek wat de vloerenspecialist voor u kunt betekenen.

Een duurzame oplossing om uw huis te verwarmen

Wilt u graag een vloerverwarming laten infrezen in uw cementdekvloer? Dan maakt u een zeer verstandige keuze. Dit is namelijk dé oplossing om ook in de wintermaanden een aangename temperatuur in het huis te bewaken. Vloerverwarming is een gezonde én duurzame manier om uw huis te verwarmen, dit in tegenstelling tot andere verwarmingsopties, zoals een houtkachel. Laat u vloerverwarming installeren, dan wordt bovendien de kans op vochtplekken en schimmel op uw vloer aanzienlijk teruggedrongen. Heeft u een standaard radiatorverwarming? Dan blijft de kans op dit soort ongemakkelijk zeer groot.

Het laten aanbrengen van een wapening in uw vloer

Heeft u interesse in het laten aanbrengen van een bewapening in uw vloer, zodat deze wordt verstevigd? Ook dan helpen de professionals van Multi Vloeren Brabant u graag verder. Met een wapening in uw vloer, wordt het risico op kripscheuren nihil en kan uw vloer zwaarder worden belast. Het risico op scheuren kan op deze manier worde teruggebracht tot wel 70%.

Neem contact op met de professionals

Wilt u een wapening laten aanbrengen in uw cementdekvloer? Of wilt u een duurzame vloerverwarming laten infrezen? Wat uw wensen ook zijn: de specialisten van Multi Vloeren Brabant staan graag voor u klaar en komen samen met u tot een juiste oplossing. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Of heeft u een specifieke vraag? Dan neemt u natuurlijk vrijblijvend contact op met de professionals.

https://www.multivloerenbrabant.nl/


Tagged with
Wistjij

Uw verhuizing professioneel georganiseerd met Verhuisbedrijf Heteren

Kijkt u vol ongeduld uit naar uw nieuwe leven in uw nieuwe woning, maar is het vooruitzicht van de komende verhuizing van het goede teveel? Verhuisbedrijf Arnhem biedt u graag een professionele helpende hand aan.

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Iedere verhuizing is anders, daarom werken wij steeds met een persoonlijke aanpak op maat van uw verhuizing. U kiest welke taken u ons toevertrouwd en wij voeren die met de grootste zorgvuldigheid voor u uit.
Uw verhuizing begint met het leegmaken van de oude woning. Uw gerief wordt met de grootste ingepakt en extra beschermd voor transport en uw meubelen worden vakkundig gedemonteerd. Voor iedere verhuizing kiest Verhuisbedrijf Arnhem het gepaste vervoer uit, een kleinere bestelwagen waar mogelijk of een grotere vrachtwagen waar nodig. Voor verhuizingen van en naar appartementen hebben wij bovendien ook een verhuislift beschikbaar.

 

Inrichting van de nieuwe locatie

Bij aankomst op het nieuwe adres worden de dozen met gerief netjes gestald in de kamers waar u ze wilt hebben, zo volgt geen zoektocht naar de spullen die u dringend nodig heeft. Ook uw meubelen worden terug gemonteerd als nieuw.
Gedurende de volledige verhuizing wordt veel aandacht besteed aan de veiligheid van uw goederen en wordt alleen gewerkt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften.

Een ongelukje is echter snel gebeurd en dan kunt u rekenen op de tussenkomst van onze verzekering. U neemt dus geen enkel risico, Verhuisbedrijf Arnhem is op alles voorbereid.

Uw nieuwe avontuur kan nu beginnen na een zorgeloze en veilige verhuizing door Verhuisbedrijf Arnhem.


Wistjij

Jarenlang niets doen aan je houten-kozijnen in Hengelo

Het aanschaffen van luxe houten-kozijnen in Hengelo zorgt ervoor dat jouw woning een mooie uitstraling krijgt. Je ziet het wel vaker dat mensen de kozijnen aan het schilderen zijn. Dit doet men natuurlijk ook voor het onderhoud, maar heeft grotendeels ook te maken met het aanzicht van een woning. Door direct goede houten-kozijnen in Hengelo aan te schaffen en in je woning te laten plaatsen, heb je hier de komende jaren geen omkijken meer naar. De houten-kozijnen in Hengelo zijn van een enorm goede kwaliteit en zijn niet alleen maar goed voor het aanzicht, maar zorgen ook dat geluid wordt geïsoleerd en dat je de warmte in een huis kunt bewaren. Het zorgt dat alle naden en kieren worden afgesloten en dat de kou buiten blijft. 

Kwaliteit van de houten-kozijnen in Hengelo

Niet ieder kozijn heeft dezelfde kwaliteit en soms kan je daardoor te maken krijgen met bijvoorbeeld regen dat naar binnen komt of kou die je door de ramen heen voelt. Dat komt dan omdat de kozijnen niet goed zijn afgewerkt. Bij de bestelling van de houten-kozijnen in Hengelo ben je ervan verzekerd dat deze van een zeer goede kwaliteit zijn en weet je zeker dat je hier de komende jaren helemaal niets meer aan hoeft te doen. Je kunt kiezen voor diverse soorten kozijnen, maar ze worden allemaal afgewerkt met een watervaste lijm, waardoor deze er niet af kan regenen. 

Diverse weersomstandigheden

Ook worden de houten-kozijnen in Hengelo afgewerkt met kit die goed kan tegen verschillende weersomstandigheden. Als een raam wordt gekit en er staat de geheel dag een zon op te branden, kan het soms zijn dat deze kit weg wordt gebrand en op een gegeven moment de werking verliest. Dan kan het alsnog zijn dat de regen naar binnen komt en dat moet uiteraard worden voorkomen.

 


Wistjij

Erkende mediator in Gouda

Op zoek naar een erkende mediator in Gouda? Maak kennis met Mediation Brooklyn Bridge. Deze mediator zorgt ervoor dat onenigheid een stuk gemakkelijker opgelost wordt. Misschien zit u wel midden in een scheiding en ziet het er niet naar uit dat jullie het eens worden, of is er iets voorgevallen tussen werkgever en werknemer?

Ik ben tijdens een conflict met mijn werkgever goed verder geholpen door deze mediator. Gabriëlle Gijsberts van Mediation Brooklyn Bridge biedt scheidingsmediation en arbeidsmediation aan. Dankzij de hulp van deze mediator gingen we op een efficiënte wijze van conflict naar oplossing en was samenwerken weer mogelijk.

Arbeidsconflict

Ik was het er niet over eens dat ik geen promotie kreeg, maar een andere collega de functie kreeg die ik voor ogen had. Het lukte helaas niet om er samen uit te komen, daarom waren we op zoek naar een onafhankelijke partij voor Arbeidsmediation. Ik had het idee dat mijn werkgever niet begreep waarom ik hier mee zat, ik kom maar niet tot hem doordringen.

Het leek me logisch dat ik promotie kreeg, aangezien ik langer werkzaam ben bij dit bedrijf dan die andere collega. Doordat ik geen promotie kreeg, heb ik het gevoel dat hij geen vertrouwen in me heeft en hij meer van mij had verwacht. Daardoor trok ik de kwaliteit van al mijn werkzaamheden in twijfel.

Voor beide partijen

Het is bij een mediator uiteraard heel erg belangrijk dat de mediator de belangen van beide partijen behartigt. Deze mediator in Gouda neemt te allen tijde een centrale positie in. Deze professional kiest geen kant en is te allen tijde compleet onafhankelijk. Dit vonden mijn werkgever en ik gedurende het traject een heel fijn idee.

Er werd goed naar onze wensen en belangen geluisterd, om te proberen een middenweg te vinden. Alleen op die manier kan een impasse doorbroken worden en konden onze banden hersteld worden.

Conflict oplossen

Mijn werkgever en ik zijn heel erg tevreden met de uitkomst van de mediation. We kunnen weer prettig met elkaar samenwerken, zoals we konden voordat dit conflict ontstond. We wilden beide niets liever dan onze verstandhouding verbeteren, zodat de werksfeer op kantoor niet langer onder ons conflict leidt.

We zouden het immers heel erg vervelend vinden als collega’s ook last hadden van ons conflict. Gelukkig is het conflict nu opgelost. Mijn werkgever begrijpt waarom ik het oneerlijk vond en hem wantrouwde.

Flexibele mediator

Deze mediator is werkzaam in Gouda, maar is daarnaast ook werkzaam in andere steden in deze omgeving. Denk hierbij aan steden als Breukelen, Maarssen, Houten, Utrecht, Amersfoort en Vinkeveen. Het maakt deze mediator echter helemaal niet uit waar u woont: ook wanneer u haar hulp in een andere stad nodig heeft bemiddelt ze met veel plezier, deskundigheid, expertise en professionaliteit.

Ook op zoek naar een mediator?

Bent u ook op zoek naar een mediator, bijvoorbeeld voor een conflict op werkgebied? Doordat deze mediator geschikt is in arbeidsmediation, weet ze als de beste hoe ze in iedere situatie zo goed mogelijk bemiddelt. Neem dus gerust eens een kijkje op de website of neem contact op voor het maken van een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan komt ze bij u thuis of ze komt langs op kantoor.

Straatweg 103 3621BK Breukelen Nederland

Erkende mediator in Gouda


Tagged with

Tandarts Culemborg, de beste zorg voor uw gebit

De halfjaarlijkse controle bij de tandarts is belangrijk om uw gebit mooi en gezond te houden. Toch gaan de meeste mensen niet met plezier naar de tandarts. Wanneer u naar tandarts Culemborg gaat behoort dit tot het verleden. De praktijk in Culemborg wordt gerund door 2 tandartsen, Dennis en Daisy-Joyce. Deze tandartsen nemen alle tijd voor u om uw wensen en alle mogelijkheden te bespreken. Bent u bang om naar de tandarts te gaan? Geef dit dan van te voren even aan, er wordt dan extra tijd ingepland zodat de tandarts u rustig alles kan uitleggen en u op uw gemak kan stellen.

Behandelingen bij tandartsenpraktijk Culemborg

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt bij tandartsenpraktijk Culemborg kunt u eerst in de wachtkamer een tijdschrift doorlezen of gebruik maken van de gratis WIFI. De wachtkamer heeft een huiselijke sfeer. Lang zal u hier alleen niet zitten, de afspraken worden zo ingepland dat de wachttijd minimaal is. Wanneer u aan de beurt bent zult u een vertrouwd gezicht zien, u heeft bij tandartsenpraktijk Culemborg namelijk altijd dezelfde tandarts. De volgende behandelingen worden door tandartsen Culemborg uitgevoerd:

 • Periodieke controle
 • Tandvleesbehandeling
 • Wortelkanaalbehandeling
 • Sealen van putjes en groeven
 • Een brug
 • Een kroon
 • Implantaten
 • Vullingen
 • Röntgenfoto’s maken

Het team binnen de praktijk is enthousiast en biedt u de best mogelijke zorg. Naast het ervaren en hechte team werkt de praktijk nauw samen met andere specialisten zoals kaakchirurgen en tandarts-specialisten.

Neem uw kind mee naar de tandarts om te wennen

Heeft u jonge kinderen? Vanaf de leeftijd van 2 jaar kunt u uw kinderen met u meenemen naar uw eigen periodieke controle bij tandartsenpraktijk Culemborg. Wanneer kinderen vanaf een jonge leeftijd worden meegenomen naar de tandarts kunnen ze goed wennen aan de praktijk, de tandarts en de assistenten. Wil uw kind even in de tandarts stoel zitten? Dat mag gewoon! En wanneer kinderen kunnen tellen en het leuk vinden zal de tandarts de tandjes van uw kind tellen. Zo raakt uw kind spelenderwijs gewend aan de tandarts.

 

Tandarts Culemborg, de beste zorg voor uw gebit


Tagged with
Wistjij

De chiropractor in Bennekom

Laat u helpen om mobieler te worden

Een chiropractor werd vroeger ook wel een bottenkraker genoemd, maar daarmee doet u de chiropractor echt te kort. De term komt echter niet zomaar ergens vandaan. Bij behandelingen hoort u soms een krakend geluid. Dit geluid komt door een gasbel in het gewricht. Het klinkt misschien eng, maar bij een chiropractor bent u zeker in goede handen. Een chiropractor helpt mensen bij bijvoorbeeld rugpijn of stijve schouders, maar een chiropractor doet nog veel meer. Wilt u dit zelf ervaren? Maak dan een afspraak bij de chiropractor in Bennekom.

Wat doet een chiropractor?

Een chiropractor zorgt ervoor dat wervelblokkades opgelost worden. Hierdoor kan uw zenuwstelsel weer goed functioneren. Over het algemeen doet de behandeling geen pijn. Een behandeling kan ook helpen bij klachten zoals migraine, spanningshoofdpijn of langdurige vermoeidheid. Daarnaast heeft een chiropractie behandeling een positief effect op de organen. Ook bij preventie van klachten speelt de chiropractor een rol en kan u hierin adviseren.

Chiropractor Bennekom ook voor baby’s

Chiropractie is er niet alleen voor volwassenen. Ook baby’s kunnen hier baat bij hebben. Een ontroostbare baby, die maar blijft huilen. Als ouder weet u niet meer wat u moet doen. Soms kunnen baby’s bekkenklachten of pijnlijke nekwervels hebben, waardoor ze veel huilen. Een baby heeft dan vaak baat bij een behandeling van de chiropractor. Op zoek naar een chiropractor in Bennekom? Bij Chiropractie Bennekom bent u aan het juiste adres. Hebt u nog twijfels? Ook dan kunt u voor meer informatie terecht bij Chiropractie Bennekom.


Wistjij

Haal meer uit social media met Your Business Online

Social media uitbesteden? Bij Your Business Online ben je aan het juiste adres. Een belangrijke trend op dit moment is influencing. Tot voor een paar jaar geleden hadden we nog niet van influencersgehoord. Een beroep kun je het eigenlijk niet noemen, het is meer een manier van leven. Of eigenlijk het promoten van het eigen leven. Een influencer plaatst foto’s, filmpjes en artikelen op social media waarin hij of zij laat zien hoe geweldig bijvoorbeeld een bepaald make-up merk of een kledinglijn is. Met name op YouTube en Instagram zijn veel influencers actief. Ook jij kunt voor jouw bedrijf influencer marketing inzetten. Op Instagram bijvoorbeeld. Iedere dag opnieuw bezoeken meer dan drie miljoen Nederlanders dit platform. Ze connecten met vrienden en zijn op zoek naar trends, hypes en inspiratie. En dan gaat het niet alleen om een nieuwe outfit of eyeliner. Een nieuw exotisch restaurant, een slimme app, een sportschool om de hoek: ook daar is behoefte aan. Bij het kiezen van een influencer voor jouw product / dienst is het belangrijk dat de betreffende persoon past bij jouw brand. En andersom: dat jouw merk matcht met de influencer.

Breng je dienst of product onder de aandacht

Nog steeds zeer doeltreffend als we het hebben over social media strategieën is adverteren op LinkedIn. LinkedIn geldt op zakelijk gebied nog steeds als nummer 1 sociaal medium. Nieuwe zakelijke connecties worden snel en eenvoudig gemaakt. Opdrachtgevers zijn in een mum van tijd te traceren. Het is mogelijk je netwerk in kaart te brengen en up-to-date te blijven als het gaat om ontwikkelingen in jouw specifieke branche. Voor de lange termijn kan LinkedIn ervoor zorgen dat gestelde marketing goals gehaald worden. Wist je dat er wereldwijd meer dan 500 miljoen mensen gebruik maken van LinkedIn? De één is natuurlijk actiever dan de ander, maar dit is toch een onwaarschijnlijk mooi aantal? Ben je benieuwd wat LinkedIn voor jou kan betekenen? Neem snel contact op met Your Business Online via 076 8897629.

Haal meer uit social media met Your Business Online


Tagged with
Wistjij

Auto theoriecursus van Gelijk Geslaagd, binnen 1 dag geslaagd!

Wil jij zo snel mogelijk in je eigen auto kunnen rondrijden maar moet je je theorie examen nog halen? Woon je in of rond Den Haag? Schrijf je dan nu in voor de cursus theorie in 1 dag Den Haag! Heel vaak wordt het lastig gevonden om de saaie theorie uit boeken te moeten leren. Gelijk Geslaagd heeft hier iets voor bedacht. Een goede, unieke en doeltreffende eendaagse cursus om de theorie goed onder de knie te krijgen en op een makkelijke manier te kunnen slagen voor je theorie examen. Het unieke aan deze cursus is dat je er geen boeken voor hoeft te kopen. Er wordt les gegeven door een docent die ontzettend veel praktijk ervaring heeft. Door die ervaring weet hij niet alleen wat de belangrijke dingen zijn om te weten maar ook wat voor vragen er worden gesteld op het examen van het CBR. Hierdoor leer je heel gericht en precies dat wat je moet weten, niets meer en niets minder!

Onze eendaagse cursus is geschikt voor iedereen

Iedereen kan onze eendaagse theorie cursus volgen, zowel jong als oud. Ook als je dyslectisch bent, faalangst hebt, concentratie problemen hebt doordat je bijvoorbeeld ADHD hebt of leren lastig vind, is onze cursus wat voor jou. Wij hebben al veel leerlingen met bovenstaande problemen gewoon laten slagen! Er wordt op een duidelijke, rustige en ontspannen manier les gegeven. Hierdoor kan je de informatie veel beter in je hoofd opslaan en hoef je je niet druk te maken. Door de fijne sfeer tijdens de cursus en de steun van mede leerlingen ga je relaxed het examen lokaal in. Tijdens het examen kan je fijn de geleerde trucjes en ezelsbruggetjes toepassen en voor je het weet is het examen achter de rug. Je hoort direct of je geslaagd bent en kan, als het goed is, dezelfde dag lekker een feestje vieren met je theorie certificaat op zak!

De theoriecursus wordt in meerdere steden gegeven

Gelijk Geslaagd geeft theoriecursussen door het hele land. Dus waar je ook woont, er is zeker weten een theoriecursus bij jou in de buurt! Zo is er onder andere een theoriecursus in Leiden, Den Haag en Rotterdam. Inschrijven voor de cursus is heel makkelijk, via GelijkGeslaagd.com. Hier vind je alle info en de cursusdata.

Auto theoriecursus van Gelijk Geslaagd, binnen 1 dag geslaagd!


Tagged with

Staan de Dakmakers op uw dak dan zit u goed!

Hoe lang een dak reparatie uiteindelijk gaat duren, is natuurlijk afhankelijk van meerdere omstandigheden. De belangrijkste daarvan zijn het soort schade dat is ontstaan en de ernst en grootte van de schade. Voordat de Dakmakers aan de slag gaan op uw dak zullen ze eerst het complete dak controleren. Zo’n inspectieronde is nodig om een goed totaalbeeld te krijgen van de conditie van het dak. En dan maakt het niet uit om wat voor dak het gaat. Soms ziet een dak er prima uit, maar zitten de gebreken verborgen daar waar u ze niet ziet. Aan de andere kant komt het ook voor dat een dak er oud en verweerd uitziet, maar in de kern toch in topvorm is. Worden er tijdens het checken van uw dak oneffenheden en /of schade aangetroffen? Een en ander kan direct en snel hersteld worden. De mannen van de Dakmakers hebben in hun bedrijfswagens namelijk standaard een mooie collectie materialen, gereedschappen en machines opgeborgen.

Dakmakers geven advies

Zit u verlegen om goed dakadvies? Klop eens aan bij de Dakmakers. Zij kunnen u alles vertellen wat u wilt weten. En moet er iets gebeuren op het dak? Ook dan staan de Dakmakers voor u klaar. Ze zijn onder meer gespecialiseerd in: -het inspecteren van daken; -het repareren van nokvorsten; -schoorsteen-werkzaamheden; -het herstel van kantpannen; -het plaatsen van dakkapellen; -reparaties aan dakgoten / kilgoten; -het oplossen van dakraamlekkages; -het ontwerpen en plaatsen van duurzame daken. Als u erachter komt dat er sprake is van een lekkage of stormschade, wacht dan niet te lang met contact opnemen met de Dakmakers. Dit soort problemen kunnen snel erger en groter worden en daarmee groeien ook de kosten. De Dakmakers zijn zeven dagen in de week 24/7 voor u bereikbaar. Dit is het nummer om een appje naar te sturen: 06 19 61 03 27. Verder kunt u bellen met 085 022 0680 of mailen naar info@dakmakers.nl. De Dakmakers horen graag van u!

Staan de Dakmakers op uw dak dan zit u goed!


Tagged with