Wistjij

Jarenlang niets doen aan je houten-kozijnen in Hengelo

Het aanschaffen van luxe houten-kozijnen in Hengelo zorgt ervoor dat jouw woning een mooie uitstraling krijgt. Je ziet het wel vaker dat mensen de kozijnen aan het schilderen zijn. Dit doet men natuurlijk ook voor het onderhoud, maar heeft grotendeels ook te maken met het aanzicht van een woning. Door direct goede houten-kozijnen in Hengelo aan te schaffen en in je woning te laten plaatsen, heb je hier de komende jaren geen omkijken meer naar. De houten-kozijnen in Hengelo zijn van een enorm goede kwaliteit en zijn niet alleen maar goed voor het aanzicht, maar zorgen ook dat geluid wordt geïsoleerd en dat je de warmte in een huis kunt bewaren. Het zorgt dat alle naden en kieren worden afgesloten en dat de kou buiten blijft. 

Kwaliteit van de houten-kozijnen in Hengelo

Niet ieder kozijn heeft dezelfde kwaliteit en soms kan je daardoor te maken krijgen met bijvoorbeeld regen dat naar binnen komt of kou die je door de ramen heen voelt. Dat komt dan omdat de kozijnen niet goed zijn afgewerkt. Bij de bestelling van de houten-kozijnen in Hengelo ben je ervan verzekerd dat deze van een zeer goede kwaliteit zijn en weet je zeker dat je hier de komende jaren helemaal niets meer aan hoeft te doen. Je kunt kiezen voor diverse soorten kozijnen, maar ze worden allemaal afgewerkt met een watervaste lijm, waardoor deze er niet af kan regenen. 

Diverse weersomstandigheden

Ook worden de houten-kozijnen in Hengelo afgewerkt met kit die goed kan tegen verschillende weersomstandigheden. Als een raam wordt gekit en er staat de geheel dag een zon op te branden, kan het soms zijn dat deze kit weg wordt gebrand en op een gegeven moment de werking verliest. Dan kan het alsnog zijn dat de regen naar binnen komt en dat moet uiteraard worden voorkomen.

 


Wistjij

Erkende mediator in Gouda

Op zoek naar een erkende mediator in Gouda? Maak kennis met Mediation Brooklyn Bridge. Deze mediator zorgt ervoor dat onenigheid een stuk gemakkelijker opgelost wordt. Misschien zit u wel midden in een scheiding en ziet het er niet naar uit dat jullie het eens worden, of is er iets voorgevallen tussen werkgever en werknemer?

Ik ben tijdens een conflict met mijn werkgever goed verder geholpen door deze mediator. Gabriëlle Gijsberts van Mediation Brooklyn Bridge biedt scheidingsmediation en arbeidsmediation aan. Dankzij de hulp van deze mediator gingen we op een efficiënte wijze van conflict naar oplossing en was samenwerken weer mogelijk.

Arbeidsconflict

Ik was het er niet over eens dat ik geen promotie kreeg, maar een andere collega de functie kreeg die ik voor ogen had. Het lukte helaas niet om er samen uit te komen, daarom waren we op zoek naar een onafhankelijke partij voor Arbeidsmediation. Ik had het idee dat mijn werkgever niet begreep waarom ik hier mee zat, ik kom maar niet tot hem doordringen.

Het leek me logisch dat ik promotie kreeg, aangezien ik langer werkzaam ben bij dit bedrijf dan die andere collega. Doordat ik geen promotie kreeg, heb ik het gevoel dat hij geen vertrouwen in me heeft en hij meer van mij had verwacht. Daardoor trok ik de kwaliteit van al mijn werkzaamheden in twijfel.

Voor beide partijen

Het is bij een mediator uiteraard heel erg belangrijk dat de mediator de belangen van beide partijen behartigt. Deze mediator in Gouda neemt te allen tijde een centrale positie in. Deze professional kiest geen kant en is te allen tijde compleet onafhankelijk. Dit vonden mijn werkgever en ik gedurende het traject een heel fijn idee.

Er werd goed naar onze wensen en belangen geluisterd, om te proberen een middenweg te vinden. Alleen op die manier kan een impasse doorbroken worden en konden onze banden hersteld worden.

Conflict oplossen

Mijn werkgever en ik zijn heel erg tevreden met de uitkomst van de mediation. We kunnen weer prettig met elkaar samenwerken, zoals we konden voordat dit conflict ontstond. We wilden beide niets liever dan onze verstandhouding verbeteren, zodat de werksfeer op kantoor niet langer onder ons conflict leidt.

We zouden het immers heel erg vervelend vinden als collega’s ook last hadden van ons conflict. Gelukkig is het conflict nu opgelost. Mijn werkgever begrijpt waarom ik het oneerlijk vond en hem wantrouwde.

Flexibele mediator

Deze mediator is werkzaam in Gouda, maar is daarnaast ook werkzaam in andere steden in deze omgeving. Denk hierbij aan steden als Breukelen, Maarssen, Houten, Utrecht, Amersfoort en Vinkeveen. Het maakt deze mediator echter helemaal niet uit waar u woont: ook wanneer u haar hulp in een andere stad nodig heeft bemiddelt ze met veel plezier, deskundigheid, expertise en professionaliteit.

Ook op zoek naar een mediator?

Bent u ook op zoek naar een mediator, bijvoorbeeld voor een conflict op werkgebied? Doordat deze mediator geschikt is in arbeidsmediation, weet ze als de beste hoe ze in iedere situatie zo goed mogelijk bemiddelt. Neem dus gerust eens een kijkje op de website of neem contact op voor het maken van een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan komt ze bij u thuis of ze komt langs op kantoor.

Straatweg 103 3621BK Breukelen Nederland

Erkende mediator in Gouda


Tagged with

Tandarts Culemborg, de beste zorg voor uw gebit

De halfjaarlijkse controle bij de tandarts is belangrijk om uw gebit mooi en gezond te houden. Toch gaan de meeste mensen niet met plezier naar de tandarts. Wanneer u naar tandarts Culemborg gaat behoort dit tot het verleden. De praktijk in Culemborg wordt gerund door 2 tandartsen, Dennis en Daisy-Joyce. Deze tandartsen nemen alle tijd voor u om uw wensen en alle mogelijkheden te bespreken. Bent u bang om naar de tandarts te gaan? Geef dit dan van te voren even aan, er wordt dan extra tijd ingepland zodat de tandarts u rustig alles kan uitleggen en u op uw gemak kan stellen.

Behandelingen bij tandartsenpraktijk Culemborg

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt bij tandartsenpraktijk Culemborg kunt u eerst in de wachtkamer een tijdschrift doorlezen of gebruik maken van de gratis WIFI. De wachtkamer heeft een huiselijke sfeer. Lang zal u hier alleen niet zitten, de afspraken worden zo ingepland dat de wachttijd minimaal is. Wanneer u aan de beurt bent zult u een vertrouwd gezicht zien, u heeft bij tandartsenpraktijk Culemborg namelijk altijd dezelfde tandarts. De volgende behandelingen worden door tandartsen Culemborg uitgevoerd:

  • Periodieke controle
  • Tandvleesbehandeling
  • Wortelkanaalbehandeling
  • Sealen van putjes en groeven
  • Een brug
  • Een kroon
  • Implantaten
  • Vullingen
  • Röntgenfoto’s maken

Het team binnen de praktijk is enthousiast en biedt u de best mogelijke zorg. Naast het ervaren en hechte team werkt de praktijk nauw samen met andere specialisten zoals kaakchirurgen en tandarts-specialisten.

Neem uw kind mee naar de tandarts om te wennen

Heeft u jonge kinderen? Vanaf de leeftijd van 2 jaar kunt u uw kinderen met u meenemen naar uw eigen periodieke controle bij tandartsenpraktijk Culemborg. Wanneer kinderen vanaf een jonge leeftijd worden meegenomen naar de tandarts kunnen ze goed wennen aan de praktijk, de tandarts en de assistenten. Wil uw kind even in de tandarts stoel zitten? Dat mag gewoon! En wanneer kinderen kunnen tellen en het leuk vinden zal de tandarts de tandjes van uw kind tellen. Zo raakt uw kind spelenderwijs gewend aan de tandarts.

 

Tandarts Culemborg, de beste zorg voor uw gebit


Tagged with
Wistjij

De chiropractor in Bennekom

Laat u helpen om mobieler te worden

Een chiropractor werd vroeger ook wel een bottenkraker genoemd, maar daarmee doet u de chiropractor echt te kort. De term komt echter niet zomaar ergens vandaan. Bij behandelingen hoort u soms een krakend geluid. Dit geluid komt door een gasbel in het gewricht. Het klinkt misschien eng, maar bij een chiropractor bent u zeker in goede handen. Een chiropractor helpt mensen bij bijvoorbeeld rugpijn of stijve schouders, maar een chiropractor doet nog veel meer. Wilt u dit zelf ervaren? Maak dan een afspraak bij de chiropractor in Bennekom.

Wat doet een chiropractor?

Een chiropractor zorgt ervoor dat wervelblokkades opgelost worden. Hierdoor kan uw zenuwstelsel weer goed functioneren. Over het algemeen doet de behandeling geen pijn. Een behandeling kan ook helpen bij klachten zoals migraine, spanningshoofdpijn of langdurige vermoeidheid. Daarnaast heeft een chiropractie behandeling een positief effect op de organen. Ook bij preventie van klachten speelt de chiropractor een rol en kan u hierin adviseren.

Chiropractor Bennekom ook voor baby’s

Chiropractie is er niet alleen voor volwassenen. Ook baby’s kunnen hier baat bij hebben. Een ontroostbare baby, die maar blijft huilen. Als ouder weet u niet meer wat u moet doen. Soms kunnen baby’s bekkenklachten of pijnlijke nekwervels hebben, waardoor ze veel huilen. Een baby heeft dan vaak baat bij een behandeling van de chiropractor. Op zoek naar een chiropractor in Bennekom? Bij Chiropractie Bennekom bent u aan het juiste adres. Hebt u nog twijfels? Ook dan kunt u voor meer informatie terecht bij Chiropractie Bennekom.


Wistjij

Haal meer uit social media met Your Business Online

Social media uitbesteden? Bij Your Business Online ben je aan het juiste adres. Een belangrijke trend op dit moment is influencing. Tot voor een paar jaar geleden hadden we nog niet van influencersgehoord. Een beroep kun je het eigenlijk niet noemen, het is meer een manier van leven. Of eigenlijk het promoten van het eigen leven. Een influencer plaatst foto’s, filmpjes en artikelen op social media waarin hij of zij laat zien hoe geweldig bijvoorbeeld een bepaald make-up merk of een kledinglijn is. Met name op YouTube en Instagram zijn veel influencers actief. Ook jij kunt voor jouw bedrijf influencer marketing inzetten. Op Instagram bijvoorbeeld. Iedere dag opnieuw bezoeken meer dan drie miljoen Nederlanders dit platform. Ze connecten met vrienden en zijn op zoek naar trends, hypes en inspiratie. En dan gaat het niet alleen om een nieuwe outfit of eyeliner. Een nieuw exotisch restaurant, een slimme app, een sportschool om de hoek: ook daar is behoefte aan. Bij het kiezen van een influencer voor jouw product / dienst is het belangrijk dat de betreffende persoon past bij jouw brand. En andersom: dat jouw merk matcht met de influencer.

Breng je dienst of product onder de aandacht

Nog steeds zeer doeltreffend als we het hebben over social media strategieën is adverteren op LinkedIn. LinkedIn geldt op zakelijk gebied nog steeds als nummer 1 sociaal medium. Nieuwe zakelijke connecties worden snel en eenvoudig gemaakt. Opdrachtgevers zijn in een mum van tijd te traceren. Het is mogelijk je netwerk in kaart te brengen en up-to-date te blijven als het gaat om ontwikkelingen in jouw specifieke branche. Voor de lange termijn kan LinkedIn ervoor zorgen dat gestelde marketing goals gehaald worden. Wist je dat er wereldwijd meer dan 500 miljoen mensen gebruik maken van LinkedIn? De één is natuurlijk actiever dan de ander, maar dit is toch een onwaarschijnlijk mooi aantal? Ben je benieuwd wat LinkedIn voor jou kan betekenen? Neem snel contact op met Your Business Online via 076 8897629.

Haal meer uit social media met Your Business Online


Tagged with
Wistjij

Auto theoriecursus van Gelijk Geslaagd, binnen 1 dag geslaagd!

Wil jij zo snel mogelijk in je eigen auto kunnen rondrijden maar moet je je theorie examen nog halen? Woon je in of rond Den Haag? Schrijf je dan nu in voor de cursus theorie in 1 dag Den Haag! Heel vaak wordt het lastig gevonden om de saaie theorie uit boeken te moeten leren. Gelijk Geslaagd heeft hier iets voor bedacht. Een goede, unieke en doeltreffende eendaagse cursus om de theorie goed onder de knie te krijgen en op een makkelijke manier te kunnen slagen voor je theorie examen. Het unieke aan deze cursus is dat je er geen boeken voor hoeft te kopen. Er wordt les gegeven door een docent die ontzettend veel praktijk ervaring heeft. Door die ervaring weet hij niet alleen wat de belangrijke dingen zijn om te weten maar ook wat voor vragen er worden gesteld op het examen van het CBR. Hierdoor leer je heel gericht en precies dat wat je moet weten, niets meer en niets minder!

Onze eendaagse cursus is geschikt voor iedereen

Iedereen kan onze eendaagse theorie cursus volgen, zowel jong als oud. Ook als je dyslectisch bent, faalangst hebt, concentratie problemen hebt doordat je bijvoorbeeld ADHD hebt of leren lastig vind, is onze cursus wat voor jou. Wij hebben al veel leerlingen met bovenstaande problemen gewoon laten slagen! Er wordt op een duidelijke, rustige en ontspannen manier les gegeven. Hierdoor kan je de informatie veel beter in je hoofd opslaan en hoef je je niet druk te maken. Door de fijne sfeer tijdens de cursus en de steun van mede leerlingen ga je relaxed het examen lokaal in. Tijdens het examen kan je fijn de geleerde trucjes en ezelsbruggetjes toepassen en voor je het weet is het examen achter de rug. Je hoort direct of je geslaagd bent en kan, als het goed is, dezelfde dag lekker een feestje vieren met je theorie certificaat op zak!

De theoriecursus wordt in meerdere steden gegeven

Gelijk Geslaagd geeft theoriecursussen door het hele land. Dus waar je ook woont, er is zeker weten een theoriecursus bij jou in de buurt! Zo is er onder andere een theoriecursus in Leiden, Den Haag en Rotterdam. Inschrijven voor de cursus is heel makkelijk, via GelijkGeslaagd.com. Hier vind je alle info en de cursusdata.

Auto theoriecursus van Gelijk Geslaagd, binnen 1 dag geslaagd!


Tagged with

Staan de Dakmakers op uw dak dan zit u goed!

Hoe lang een dak reparatie uiteindelijk gaat duren, is natuurlijk afhankelijk van meerdere omstandigheden. De belangrijkste daarvan zijn het soort schade dat is ontstaan en de ernst en grootte van de schade. Voordat de Dakmakers aan de slag gaan op uw dak zullen ze eerst het complete dak controleren. Zo’n inspectieronde is nodig om een goed totaalbeeld te krijgen van de conditie van het dak. En dan maakt het niet uit om wat voor dak het gaat. Soms ziet een dak er prima uit, maar zitten de gebreken verborgen daar waar u ze niet ziet. Aan de andere kant komt het ook voor dat een dak er oud en verweerd uitziet, maar in de kern toch in topvorm is. Worden er tijdens het checken van uw dak oneffenheden en /of schade aangetroffen? Een en ander kan direct en snel hersteld worden. De mannen van de Dakmakers hebben in hun bedrijfswagens namelijk standaard een mooie collectie materialen, gereedschappen en machines opgeborgen.

Dakmakers geven advies

Zit u verlegen om goed dakadvies? Klop eens aan bij de Dakmakers. Zij kunnen u alles vertellen wat u wilt weten. En moet er iets gebeuren op het dak? Ook dan staan de Dakmakers voor u klaar. Ze zijn onder meer gespecialiseerd in: -het inspecteren van daken; -het repareren van nokvorsten; -schoorsteen-werkzaamheden; -het herstel van kantpannen; -het plaatsen van dakkapellen; -reparaties aan dakgoten / kilgoten; -het oplossen van dakraamlekkages; -het ontwerpen en plaatsen van duurzame daken. Als u erachter komt dat er sprake is van een lekkage of stormschade, wacht dan niet te lang met contact opnemen met de Dakmakers. Dit soort problemen kunnen snel erger en groter worden en daarmee groeien ook de kosten. De Dakmakers zijn zeven dagen in de week 24/7 voor u bereikbaar. Dit is het nummer om een appje naar te sturen: 06 19 61 03 27. Verder kunt u bellen met 085 022 0680 of mailen naar info@dakmakers.nl. De Dakmakers horen graag van u!

Staan de Dakmakers op uw dak dan zit u goed!


Tagged with

De eerste verdieping opleidingen

In je leven zijn er onderwerpen waar je veel tijd aan besteed. Zoals werk, relaties, opvoeden en geld. Als het goed is zouden deze energie, inspiratie en betekenis aan je leven moeten geven. Soms ondervind je op een van deze onderdelen problemen, waardoor je meer vermoeid bent of geen overzicht meer hebt. Dit zou vanzelf over kunnen gaan maar in enkele gevallen kan het van langere duur zijn. In het laatste geval is het wellicht tijd om een nieuw werkwijze te kiezen die helpt bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

De opleiding systemisch werken helpt je hierbij. Je leert te kijken naar bewuste maar vooral onbewuste patronen die je van kinds af aan hebt meegekregen. Door bewust te worden van het onbewuste gedeelte, komt er ruimte voor verandering. Wil je uitvinden of Systemisch Werken iets voor jou is? Je kunt altijd kennismaken met een van onze trainers of een gratis adviesgesprek  aanvragen.

Opleiding NLP Practitioner

Heb je het gevoel dat je niet echt stappen maakt en wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dan kan de practitioner NLP training je hier goed bij helpen. Deze opleiding geeft je inzicht en gereedschappen om voor de gewenste ontwikkeling te zorgen. Dit kan bijvoorbeeld beter functioneren in je werk zijn of overtollige bagage kwijtraken. Door NLP leer je de regie in je eigen leven te nemen. Dit zorgt ervoor dat je gaat inzetten om je kwaliteiten en talenten te gaan benutten.

Meer mensen zijn zich ervan bewust dat gedachtes, emoties  gestuurd worden en dat je resultaten hierdoor bepaald worden. Dat hoe je communiceert met anderen veel meer is dan wat je denkt, voelt en zegt. De NLP Practitioner gaat over communicatie maar gaat hier wat dieper op in. We bieden erkende NLP-trainingen aan. Deze trainingen zijn inspirerend, persoonlijk en toegankelijk. Ze zijn geschikt voor iedereen die stappen wil maken. We gaan hierbij verder dan de standaard die bij een erkende NLP opleiding horen. En maken gebruik van vooruitstrevende breinkennis, die ervoor zorgt dat je meer en uitgebreider gebruik maakt van de kwaliteiten die je hebt.

De eerste verdieping opleidingen


Tagged with
Wistjij

Tuin- en aanverwante klussen kunt u het best aan een hovenier overlaten

Een carport bouwen brengt kosten met zich mee. Hoe het prijskaartje eruit zal komen te zien, hangt van een aantal zaken af. Bijvoorbeeld van de afmetingen van de carport, de huidige staat van uw tuin en uw specifieke wensen en verlangens op het gebied van materialen en extra’s.

Een carport of een dubbele carport naast uw woning is zeer nuttig. U kunt namelijk uw auto(‘s) voortaan veilig en droog binnen zetten. Als u er bij het ontwerp rekening mee houdt, kan de carport ook ruimte bieden aan de fietsen, een scooter, motorfiets, camper of caravan. Mocht u uw huis in de toekomst willen verkopen, dan zorgt een carport ervoor dat de waarde aanzienlijk stijgt. Een carport ontwerpen en plaatsen is niet iets wat u zelf zomaar even doet. Er zijn specialistische vaardigheden en kennis voor nodig.

Heeft u de wens op korte termijn te kunnen beschikken over een carport? Ons advies is: informeer allereerst of bouwen zonder vergunning is toegestaan. En zo niet, hoe u aan een vergunning komt. De gemeente waar u woont, kan u hier alles over vertellen.

Afmeting schuur, hoogte schutting?

Hoe hoog mag een schuur zijn? Dit is een van vele vragen waar een ervaren hovenier u antwoord op kan geven. Maar waar vindt u zo’n vakman? Op de site van vergelijkhoveniers. nl. U treft er tuinmannen en -vrouwen die al jaren lang werkzaam zijn in de branche. Ze weten wanneer het verstandig is een boom te kappen. Ze kunnen advies geven over passende struiken, planten en bloemen. Ze kunnen een vijver aanleggen, een schutting plaatsen en een schuur neerzetten die aan de wet- en regelgeving voldoet.

U bent bij deze uitgenodigd een hovenier in te schakelen via vergelijkhoveniers.nl. Heeft u eerst nog een vraag, het vergelijkhoveniers.nl-team is te bereiken door het online contactformulier in te vullen. Geef uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en uw vraag/opmerking op en er volgt zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord.

Tuin- en aanverwante klussen kunt u het best aan een hovenier overlaten


Tagged with
Wistjij

Hoe selecteer je een uitvaartcentrum?

Hoe selecteer je een uitvaartcentrum? Advies van een erkende begrafenisondernemer – Offerte.nl.

Het selecteren van een uitvaartcentrum is uiteraard de eerste stap en een vitaal onderdeel van de planning van een begrafenis. Afhankelijk van waar je woont, is dit soms, simpelweg vanwege de demografische gegevens of de langdurige relatie van een familie met een bepaald bedrijf, al vooraf bepaald. In meer landelijke gebieden heb je misschien maar één of twee faciliteiten om uit te kiezen. De meeste grotere grootstedelijke gebieden hebben wel meerdere faciliteiten met enorme keuzes en prijzen.

Als je in gebied of in de buurt van een gebied met meerdere uitvaartcentra woont, raad ik je aan eerst wat “vergelijkend winkelen” te doen voordat je een toezegging doet. Als je onbekend bent met de bedrijven in jouw omgeving, vraag dan je vrienden of andere familieleden om aanbevelingen. Ik adviseer je om drie uitvaartcentra (of tenminste twee!) te bellen met vragen over de gewenste diensten en de daaraan gerelateerde kosten. Pas op, want je kunt nog schrikken van de verschillende prijzen en de aangeboden diensten.

Het is niet ongebruikelijk dat mensen aarzelen om een uitvaartcentrum te bezoeken en vragen te stellen met betrekking tot de planning van een begrafenis, maar dat is echt nergens voor nodig. De zogenaamde “Funeral Rule” die in het leven is geroepen door de Federal Trade Commission heeft nu de alle uitvaartdiensten de opdracht gegeven om via de telefoon of op kantoor vooraf informatie te verstrekken. Vergeet niet dat gerenommeerde bedrijven altijd graag via de telefoon vragen willen beantwoorden. Ik zou voorstellen om een faciliteit die niet bereid is om deze informatie aan je te verstrekken op voorhand te mijden.

Deze proactieve benadering voor de planning van een begrafenis geeft je gemoedsrust en kan ervoor zorgen dat je de juiste keuzen wat betreft een begrafenis maakt.

Bezoek de webspagina van Offerte.nl begrafenisovernmers

Hoe selecteer je een uitvaartcentrum?