Wistjij

Meetbaar resultaat boeken via social media

De advertentiewereld van nu kan niet meer zonder beeld en geluid. Een reclamebord met daarop geschreven ‘Vandaag alles voor de helft van de prijs’; een betaald bericht in het regionale dagblad met een opsomming van de sale producten. Beide volstaan niet meer. Een zeer effectieve manier om de doelgroep te bereiken, is adverteren op landelijke televisie. Bij de Ster -de Stichting Ether Reclame- kan dat vanaf €30.000. Een behoorlijk bedrag, maar je krijgt er veel voor terug. De programma’s van NPO 1,2 en 3 belanden dagelijks in de lijstjes met meest bekeken programma’s. Het bereik is hoog. De impact groot. Zeker als je tegelijkertijd ook radiocommercials inzet. Naast de traditionele media mogen de online platformen zeker niet vergeten worden, ze zijn immens populair bij jong en oud. Pinterest, LinkedIn, Instagram, YouTube en Facebook marketing worden niet voor niets steeds meer toegepast.

Benader een groot publiek via YouTube

Op YouTube kijken mensen filmpjes over de meest uiteenlopende onderwerpen. De hoofdcategorieën zijn actueel nieuws, muziek, games en films. Rondom al die video’s plaatst YouTube advertenties. Het platform is gratis en op deze manier wordt er geld verdiend. YouTube kent meer dan 2 miljard maandelijkse gebruikers. Dit is voor jou als ondernemer dus een interessant social media kanaal om je te laten zien! Je kunt kiezen voor een traditionele ad. Een andere optie is influencer marketing. Hierbij zet je populaire vloggers in om jouw producten en / of diensten bekend te maken.

Bereik je marketingdoel via Instagram

Instagram moet het (nog) afleggen tegen YouTube, maar het aantal actieve, maandelijkse gebruikers van meer dan 1 miljard is zeer indrukwekkend. Op dagelijkse basis loggen rond de 500 miljoen mannen, vrouwen en kinderen in. Je kunt je onderscheiden door een professioneel, zakelijk profiel aan te maken. Plaats vervolgens regelmatig nieuwe content met interessante info, unieke acties en onweerstaanbare aanbiedingen. Zeker weten dat je snel jouw marketingdoelstellingen bereikt. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Instagram en YouTube? Your Business Online is een social media bureau dat al je vragen graag beantwoordt.

https://www.yourbusinessonline.nl/


Tagged with
Wistjij

Samen met Search4Love jouw liefde vinden

Tegenwoordig is het niet altijd meer makkelijk om een fijne partner te vinden. Veel mensen zoeken nu online naar liefde. Maar dat is toch echt anders dan in het echt andere mensen ontmoeten. Toch vinden mensen het vaak moeilijk om anderen zomaar aan te spreken of een gesprekje aan te knopen met degene die je leuk vindt in de kroeg. Wij, Search4Love, hebben hiervoor de perfecte oplossing: speeddaten!

Woon jij in Arnhem en wil jij het speeddaten eens een keer uitproberen? Schrijf je dan in voor een avondje speeddaten in Arnhem. Je zou zomaar eens een leuke toekomstige partner kunnen ontmoeten. En heb je allemaal leuke mensen ontmoet maar kreeg je bij niemand kriebels in je buik? Dan kan je het gewoon nog eens proberen. Je hebt in ieder geval gegarandeerd een leuke avond, waar je wellicht, naast liefde, leuke vriendschappen aan over houdt.

Snelle dates

De naam speeddaten zegt het eigenlijk al: je gaat ‘snel’ daten. Tijdens een speeddate avond heb je niet maar 1 date, je hebt meerdere dates. Tot wel 15 of 20 dates op 1 avond. De tijd die je per date krijgt is 4 minuten. We snappen dat je nu denkt, 4 minuten maar? Hoe kan ik iemand dan leren kennen? Het is zeker niet lang, maar toch lang genoeg om te ontdekken of je een date leuk vindt. En hoe beter jouw vragen zijn, hoe beter je jouw dates leert kennen. Een eerste indruk zegt heel veel en meestal weet je al binnen een korte tijd of je iemand leuk of aardig vindt.

Als de 4 minuten erop zitten zet je op je speeddate kaart een vinkje bij ‘ja’ of ‘nee’. Hebben jullie allebei ‘ja’ ingevuld? Dan zijn jullie een match. Heeft één van jullie of hebben jullie allebei ‘nee’ ingevuld? Dan zijn jullie geen match. Als we klaar zijn met daten ontvang je van onze host of hostess jouw matches. Natuurlijk geven we deze in alle privacy aan je door. Aan jou nu de keus of je nog eens af wilt spreken met jouw match of matches. Want wie weet heb je een hoop leuke mensen ontmoet!

Registreren, inschrijven en daten maar

Bij Search4Love kan je speeddaten in Arnhem maar ook speeddaten in Eindhoven. En in Amsterdam. En in Den Haag. En in nog veel meer andere steden. Heb je interesse? Registreer je op onze site, bekijk de agenda en speeddate plaatsen en schrijf je in. Samen met ons kan jij de liefde vinden!

 

https://www.search4love.nl/Tagged with
Wistjij

Laat uw daklekkage zo spoedig mogelijk verhelpen

Heeft u last van een daklekkage en heeft u daarom naar een betrouwbare dakdekker gezocht? Uw zoektocht stopt hier. Want een dakdekker waar u te allen tijde op kunt rekenen is Dakonderhoud Nederland. De professionals die hier werkzaam zijn, weten waar ze mee bezig zijn en kunnen uw dak dus volledig herstellen. Bij een daklekkage is het zaak om hier zo spoedig mogelijk iets aan te doen. Hoe langer u wacht, hoe groter de gevolgen voor uw woning en dak namelijk zijn. Uw zolder kan dan namelijk vochtig worden. Dit betekent ook dat schimmels zich gaan ontwikkelen en dat wilt u natuurlijk niet laten gebeuren. Bij dit bedrijf zijn ze daarom snel ter plaatse. U kunt hen bellen via de spoedlijn, wat betekent dat ze snel bij u op de stoep staan om uw dak te repareren en de schade van de daklekkage te verhelpen.

Ook voor andere werkzaamheden schakelt u hen in

Natuurlijk hoeft u niet alleen gezocht te hebben naar een dakdekker wanneer u een lekkage heeft en u de professional met spoed nodig heeft. Het kan ook zijn dat u uw dak wilt laten vervangen of renoveren, of dat u uw dak wilt laten isoleren. Ook in al deze gevallen kunt u de professionals van Dakonderhoud Nederland inschakelen. Zij komen de klus graag snel en nauwkeurig voor u klaren. Daarnaast bieden ze ook aan om uw dakonderhoud te verzorgen. Dit houdt in dat ze frequent bij u langskomen om de kwaliteit van uw dak te waarborgen. Op deze manier voorkomt u eventuele toekomstige daklekkages. En voorkomen is natuurlijk altijd beter dan verhelpen!

Neem contact op met deze dakdekkers

Wie gezocht heeft naar een dakdekker en uit is gekomen bij Dakonderhoud Nederland heeft geluk! De dakdekkers van dit bedrijf zijn namelijk betrouwbaar en gaan nauwkeurig te werk. Wilt u graag een afspraak maken om uw dak te repareren, onderhouden, renoveren, vervangen of isoleren? Neem dan contact op met de specialisten van dit bedrijf. U bereikt hen via de contactgegevens op hun website.Tagged with
Wistjij

Ook als alleenstaande fijn op vakantie

Als je de vakantie maar overslaat omdat je niet als alleenstaande wilt reizen, is dat eigenlijk doodzonde. Er zijn namelijk vele mogelijkheden om als single bijvoorbeeld met groepsreizen mee te gaan. Zo ga je met anderen op vakantie, zodat je ook nog eens andere mensen ontmoet, en de mooiste plekjes ter wereld bezoekt! Tijdens de fantastische reizen van One2gether Travel doe je als single de leukste activiteiten tijdens gezellige groepsreizen. Wil je liever in je eentje de mooie omgeving ontdekken? Dat kan natuurlijk ook. Als je als alleenstaande op vakantie gaat, heb je bij One2gethertravel alle vrijheid. Je kunt namelijk zelf bepalen waar je naartoe gaat en je bepaalt ook zelf welke activiteiten je gaat ondernemen tijdens je reis op één van de mooiste plekjes op de wereld.

Ontdek de hele wereld tijdens een leuke groepsreis

Als je als alleenstaande op vakantie gaat en deelneemt aan een van de groepsreizen voor singles, ontdek je de mooiste plekjes op de mooiste bestemmingen. Dit zijn bestemmingen in Europa, maar ook buiten Europa is er van alles te ontdekken. Een greep uit de potentiële vakantielanden:

 • Italië
 • België
 • Griekenland
 • Oostenrijk
 • Frankrijk

Je kunt als alleenreizende natuurlijk nog veel meer landen op de wereld bezoeken. Zo geniet je van de mooiste bestemmingen over de hele wereld, ook als je in je eentje op vakantie gaat. 

Vraag om advies over de mooiste single groepsreizen

Bij One2Gethertravel begrijpen ze dat het soms lastig kan zijn om als single aan groepsreizen deel te nemen, zeker als je alleenstaande ouder bent. Kijk daarom eens op de website van deze reisspecialist. Je leest hier alles over de reizen die zij aanbieden. Heb je nog vragen of wil je direct je vakantie boeken? Neem dan contact op met deze specialist. De ervaren, vriendelijke specialisten helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale vakantie. Waar reis jij naartoe?Tagged with
Wistjij

Laat vloerverwarming infrezen in uw cementdekvloer door een specialist

Heeft u interesse in een wapening in uw cementdekvloer? Of wilt u vloerverwarming laten infrezen door een professional? Bij Multi Vloeren Brabant uit Boekel, regio Brabant, bent u aan het juiste adres. Dit is namelijk dé vloerenspecialist die uw vloer met plezier onder handen neemt. Door de jaren heen hebben de professionals veel kennis en ervaring op gedaan op het gebied van vloeren. Door deze ervaring en kennis zijn zij in staat om hoogwaardige diensten te kunnen verlenen. Niet alleen stelt het team hoge eisen aan zichzelf, ook de materialen en de producten moeten aan een lange lijst aan eisen voldoen. Besluit u in zee te gaan met deze specialist, dan bent u gegarandeerd van een professionele dienstverlening en een hoogwaardig resultaat. Ontdek wat de vloerenspecialist voor u kunt betekenen.

Een duurzame oplossing om uw huis te verwarmen

Wilt u graag een vloerverwarming laten infrezen in uw cementdekvloer? Dan maakt u een zeer verstandige keuze. Dit is namelijk dé oplossing om ook in de wintermaanden een aangename temperatuur in het huis te bewaken. Vloerverwarming is een gezonde én duurzame manier om uw huis te verwarmen, dit in tegenstelling tot andere verwarmingsopties, zoals een houtkachel. Laat u vloerverwarming installeren, dan wordt bovendien de kans op vochtplekken en schimmel op uw vloer aanzienlijk teruggedrongen. Heeft u een standaard radiatorverwarming? Dan blijft de kans op dit soort ongemakkelijk zeer groot.

Het laten aanbrengen van een wapening in uw vloer

Heeft u interesse in het laten aanbrengen van een bewapening in uw vloer, zodat deze wordt verstevigd? Ook dan helpen de professionals van Multi Vloeren Brabant u graag verder. Met een wapening in uw vloer, wordt het risico op kripscheuren nihil en kan uw vloer zwaarder worden belast. Het risico op scheuren kan op deze manier worde teruggebracht tot wel 70%.

Neem contact op met de professionals

Wilt u een wapening laten aanbrengen in uw cementdekvloer? Of wilt u een duurzame vloerverwarming laten infrezen? Wat uw wensen ook zijn: de specialisten van Multi Vloeren Brabant staan graag voor u klaar en komen samen met u tot een juiste oplossing. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Of heeft u een specifieke vraag? Dan neemt u natuurlijk vrijblijvend contact op met de professionals.

https://www.multivloerenbrabant.nl/


Tagged with
Wistjij

Uw verhuizing professioneel georganiseerd met Verhuisbedrijf Heteren

Kijkt u vol ongeduld uit naar uw nieuwe leven in uw nieuwe woning, maar is het vooruitzicht van de komende verhuizing van het goede teveel? Verhuisbedrijf Arnhem biedt u graag een professionele helpende hand aan.

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Iedere verhuizing is anders, daarom werken wij steeds met een persoonlijke aanpak op maat van uw verhuizing. U kiest welke taken u ons toevertrouwd en wij voeren die met de grootste zorgvuldigheid voor u uit.
Uw verhuizing begint met het leegmaken van de oude woning. Uw gerief wordt met de grootste ingepakt en extra beschermd voor transport en uw meubelen worden vakkundig gedemonteerd. Voor iedere verhuizing kiest Verhuisbedrijf Arnhem het gepaste vervoer uit, een kleinere bestelwagen waar mogelijk of een grotere vrachtwagen waar nodig. Voor verhuizingen van en naar appartementen hebben wij bovendien ook een verhuislift beschikbaar.

 

Inrichting van de nieuwe locatie

Bij aankomst op het nieuwe adres worden de dozen met gerief netjes gestald in de kamers waar u ze wilt hebben, zo volgt geen zoektocht naar de spullen die u dringend nodig heeft. Ook uw meubelen worden terug gemonteerd als nieuw.
Gedurende de volledige verhuizing wordt veel aandacht besteed aan de veiligheid van uw goederen en wordt alleen gewerkt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften.

Een ongelukje is echter snel gebeurd en dan kunt u rekenen op de tussenkomst van onze verzekering. U neemt dus geen enkel risico, Verhuisbedrijf Arnhem is op alles voorbereid.

Uw nieuwe avontuur kan nu beginnen na een zorgeloze en veilige verhuizing door Verhuisbedrijf Arnhem.


Wistjij

Jarenlang niets doen aan je houten-kozijnen in Hengelo

Het aanschaffen van luxe houten-kozijnen in Hengelo zorgt ervoor dat jouw woning een mooie uitstraling krijgt. Je ziet het wel vaker dat mensen de kozijnen aan het schilderen zijn. Dit doet men natuurlijk ook voor het onderhoud, maar heeft grotendeels ook te maken met het aanzicht van een woning. Door direct goede houten-kozijnen in Hengelo aan te schaffen en in je woning te laten plaatsen, heb je hier de komende jaren geen omkijken meer naar. De houten-kozijnen in Hengelo zijn van een enorm goede kwaliteit en zijn niet alleen maar goed voor het aanzicht, maar zorgen ook dat geluid wordt geïsoleerd en dat je de warmte in een huis kunt bewaren. Het zorgt dat alle naden en kieren worden afgesloten en dat de kou buiten blijft. 

Kwaliteit van de houten-kozijnen in Hengelo

Niet ieder kozijn heeft dezelfde kwaliteit en soms kan je daardoor te maken krijgen met bijvoorbeeld regen dat naar binnen komt of kou die je door de ramen heen voelt. Dat komt dan omdat de kozijnen niet goed zijn afgewerkt. Bij de bestelling van de houten-kozijnen in Hengelo ben je ervan verzekerd dat deze van een zeer goede kwaliteit zijn en weet je zeker dat je hier de komende jaren helemaal niets meer aan hoeft te doen. Je kunt kiezen voor diverse soorten kozijnen, maar ze worden allemaal afgewerkt met een watervaste lijm, waardoor deze er niet af kan regenen. 

Diverse weersomstandigheden

Ook worden de houten-kozijnen in Hengelo afgewerkt met kit die goed kan tegen verschillende weersomstandigheden. Als een raam wordt gekit en er staat de geheel dag een zon op te branden, kan het soms zijn dat deze kit weg wordt gebrand en op een gegeven moment de werking verliest. Dan kan het alsnog zijn dat de regen naar binnen komt en dat moet uiteraard worden voorkomen.

 


Wistjij

Erkende mediator in Gouda

Op zoek naar een erkende mediator in Gouda? Maak kennis met Mediation Brooklyn Bridge. Deze mediator zorgt ervoor dat onenigheid een stuk gemakkelijker opgelost wordt. Misschien zit u wel midden in een scheiding en ziet het er niet naar uit dat jullie het eens worden, of is er iets voorgevallen tussen werkgever en werknemer?

Ik ben tijdens een conflict met mijn werkgever goed verder geholpen door deze mediator. Gabriëlle Gijsberts van Mediation Brooklyn Bridge biedt scheidingsmediation en arbeidsmediation aan. Dankzij de hulp van deze mediator gingen we op een efficiënte wijze van conflict naar oplossing en was samenwerken weer mogelijk.

Arbeidsconflict

Ik was het er niet over eens dat ik geen promotie kreeg, maar een andere collega de functie kreeg die ik voor ogen had. Het lukte helaas niet om er samen uit te komen, daarom waren we op zoek naar een onafhankelijke partij voor Arbeidsmediation. Ik had het idee dat mijn werkgever niet begreep waarom ik hier mee zat, ik kom maar niet tot hem doordringen.

Het leek me logisch dat ik promotie kreeg, aangezien ik langer werkzaam ben bij dit bedrijf dan die andere collega. Doordat ik geen promotie kreeg, heb ik het gevoel dat hij geen vertrouwen in me heeft en hij meer van mij had verwacht. Daardoor trok ik de kwaliteit van al mijn werkzaamheden in twijfel.

Voor beide partijen

Het is bij een mediator uiteraard heel erg belangrijk dat de mediator de belangen van beide partijen behartigt. Deze mediator in Gouda neemt te allen tijde een centrale positie in. Deze professional kiest geen kant en is te allen tijde compleet onafhankelijk. Dit vonden mijn werkgever en ik gedurende het traject een heel fijn idee.

Er werd goed naar onze wensen en belangen geluisterd, om te proberen een middenweg te vinden. Alleen op die manier kan een impasse doorbroken worden en konden onze banden hersteld worden.

Conflict oplossen

Mijn werkgever en ik zijn heel erg tevreden met de uitkomst van de mediation. We kunnen weer prettig met elkaar samenwerken, zoals we konden voordat dit conflict ontstond. We wilden beide niets liever dan onze verstandhouding verbeteren, zodat de werksfeer op kantoor niet langer onder ons conflict leidt.

We zouden het immers heel erg vervelend vinden als collega’s ook last hadden van ons conflict. Gelukkig is het conflict nu opgelost. Mijn werkgever begrijpt waarom ik het oneerlijk vond en hem wantrouwde.

Flexibele mediator

Deze mediator is werkzaam in Gouda, maar is daarnaast ook werkzaam in andere steden in deze omgeving. Denk hierbij aan steden als Breukelen, Maarssen, Houten, Utrecht, Amersfoort en Vinkeveen. Het maakt deze mediator echter helemaal niet uit waar u woont: ook wanneer u haar hulp in een andere stad nodig heeft bemiddelt ze met veel plezier, deskundigheid, expertise en professionaliteit.

Ook op zoek naar een mediator?

Bent u ook op zoek naar een mediator, bijvoorbeeld voor een conflict op werkgebied? Doordat deze mediator geschikt is in arbeidsmediation, weet ze als de beste hoe ze in iedere situatie zo goed mogelijk bemiddelt. Neem dus gerust eens een kijkje op de website of neem contact op voor het maken van een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan komt ze bij u thuis of ze komt langs op kantoor.

Straatweg 103 3621BK Breukelen Nederland

Erkende mediator in Gouda


Tagged with

Tandarts Culemborg, de beste zorg voor uw gebit

De halfjaarlijkse controle bij de tandarts is belangrijk om uw gebit mooi en gezond te houden. Toch gaan de meeste mensen niet met plezier naar de tandarts. Wanneer u naar tandarts Culemborg gaat behoort dit tot het verleden. De praktijk in Culemborg wordt gerund door 2 tandartsen, Dennis en Daisy-Joyce. Deze tandartsen nemen alle tijd voor u om uw wensen en alle mogelijkheden te bespreken. Bent u bang om naar de tandarts te gaan? Geef dit dan van te voren even aan, er wordt dan extra tijd ingepland zodat de tandarts u rustig alles kan uitleggen en u op uw gemak kan stellen.

Behandelingen bij tandartsenpraktijk Culemborg

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt bij tandartsenpraktijk Culemborg kunt u eerst in de wachtkamer een tijdschrift doorlezen of gebruik maken van de gratis WIFI. De wachtkamer heeft een huiselijke sfeer. Lang zal u hier alleen niet zitten, de afspraken worden zo ingepland dat de wachttijd minimaal is. Wanneer u aan de beurt bent zult u een vertrouwd gezicht zien, u heeft bij tandartsenpraktijk Culemborg namelijk altijd dezelfde tandarts. De volgende behandelingen worden door tandartsen Culemborg uitgevoerd:

 • Periodieke controle
 • Tandvleesbehandeling
 • Wortelkanaalbehandeling
 • Sealen van putjes en groeven
 • Een brug
 • Een kroon
 • Implantaten
 • Vullingen
 • Röntgenfoto’s maken

Het team binnen de praktijk is enthousiast en biedt u de best mogelijke zorg. Naast het ervaren en hechte team werkt de praktijk nauw samen met andere specialisten zoals kaakchirurgen en tandarts-specialisten.

Neem uw kind mee naar de tandarts om te wennen

Heeft u jonge kinderen? Vanaf de leeftijd van 2 jaar kunt u uw kinderen met u meenemen naar uw eigen periodieke controle bij tandartsenpraktijk Culemborg. Wanneer kinderen vanaf een jonge leeftijd worden meegenomen naar de tandarts kunnen ze goed wennen aan de praktijk, de tandarts en de assistenten. Wil uw kind even in de tandarts stoel zitten? Dat mag gewoon! En wanneer kinderen kunnen tellen en het leuk vinden zal de tandarts de tandjes van uw kind tellen. Zo raakt uw kind spelenderwijs gewend aan de tandarts.

 

Tandarts Culemborg, de beste zorg voor uw gebit


Tagged with
Wistjij

De chiropractor in Bennekom

Laat u helpen om mobieler te worden

Een chiropractor werd vroeger ook wel een bottenkraker genoemd, maar daarmee doet u de chiropractor echt te kort. De term komt echter niet zomaar ergens vandaan. Bij behandelingen hoort u soms een krakend geluid. Dit geluid komt door een gasbel in het gewricht. Het klinkt misschien eng, maar bij een chiropractor bent u zeker in goede handen. Een chiropractor helpt mensen bij bijvoorbeeld rugpijn of stijve schouders, maar een chiropractor doet nog veel meer. Wilt u dit zelf ervaren? Maak dan een afspraak bij de chiropractor in Bennekom.

Wat doet een chiropractor?

Een chiropractor zorgt ervoor dat wervelblokkades opgelost worden. Hierdoor kan uw zenuwstelsel weer goed functioneren. Over het algemeen doet de behandeling geen pijn. Een behandeling kan ook helpen bij klachten zoals migraine, spanningshoofdpijn of langdurige vermoeidheid. Daarnaast heeft een chiropractie behandeling een positief effect op de organen. Ook bij preventie van klachten speelt de chiropractor een rol en kan u hierin adviseren.

Chiropractor Bennekom ook voor baby’s

Chiropractie is er niet alleen voor volwassenen. Ook baby’s kunnen hier baat bij hebben. Een ontroostbare baby, die maar blijft huilen. Als ouder weet u niet meer wat u moet doen. Soms kunnen baby’s bekkenklachten of pijnlijke nekwervels hebben, waardoor ze veel huilen. Een baby heeft dan vaak baat bij een behandeling van de chiropractor. Op zoek naar een chiropractor in Bennekom? Bij Chiropractie Bennekom bent u aan het juiste adres. Hebt u nog twijfels? Ook dan kunt u voor meer informatie terecht bij Chiropractie Bennekom.