De woningmarkt gaat sowieso al skyhigh maar wij hebben opgemerkt dat de woningmarkt in Den Haag steeds populairder wordt, en dat is natuurlijk niet voor niets. Den Haag biedt de ideale combinatie van stad en strand en heeft een aantal zeer fijne en kindvriendelijke wijken. Eigenlijk is er in Den Haag voor ieder wat wils betreft de woningmarkt.

Naar wat voor wijk ben je op zoek?

Ben je een student, alleenstaand, net moeder geworden of gepensioneerd? Voor iedereen is er in Den Haag wel een fijne wijk te vinden, daarom is de woningmarkt in Den Haag ook zo populair. Kindvriendelijke wijken zijn bijvoorbeeld de vruchten- en bomenbuurt, in de componistenbuurt kan je op je oude dag heerlijk vertoeven en ben je gek op surfen en het strand? Dan is scheveningen ideaal voor jou. Je stapt zo op je fiets of loopt naar de zee met je surfplank onder je arm. De woningen in Den Haag zijn steeds meer in trek omdat veel mensen achter leuke nieuwe wijken en plekjes komen om te wonen. 

Nieuwbouw woningen in den haag

Ook steeds meer in trek zijn de nieuwbouwwijken in Vroondaal. Hier kon je losse kavels kopen die je dan geheel zelf kon inrichten. Van prachtige losstaande kavels die lijken op vernieuwde herenhuizen tot zeer mooie rijtjeshuizen en eengezinswoningen. Deze woningen in Den Haag moet je zeker eens checken.

Wil jij wonen in Den Haag?

Ben je van plan te gaan wonen in Den Haag, dan moet je je er wel van bewust zijn dat huizen en wijken die in trek zijn voor hoge bedragen worden verkocht, maar er zijn toch een aantal wijken waarvan wordt verwacht dat zij een boost krijgen, zoals de struikenbuurt. Bovendien zie je dat steeds meer mensen in Den Haag kiezen voor een opbouw of uitbouw omdat verhuizen naar een groter huis simpelweg veel duurder is geworden, dus het aantal huizen dat te koop staat is niet erg veel.