Gratis verzending vanaf € 500, een snelle levertijd en uitstekende garantie- en servicevoorwaarden. Zomaar enkele pluspunten als u online uw nieuwe lockerkasten regelt. Het assortiment is veelzijdig en modern. Er zijn zowel eenvoudige kluizen als geavanceerde laptopkasten met een ingebouwd oplaadsysteem. Ook wat betreft grootte, kleur en materiaal is er volop keuze. Als u in het verleden een locker bij ons heeft aangeschaft en nu op zoek bent naar extra accessoires, welkom! Of het nu gaat om nummeringen, stofkappen of losse pootjes: wij zorgen dat u precies vindt wat u zoekt. Om de diverse lockers te bekijken, kunt u een bezoekje brengen aan onze showroom in Bergen op Zoom. Voor de openingstijden belt u naar 0164-764422 of mailt u naar info @ locker.nl

Lockerkast die er mag zijn!

Kijkend naar onze rubriek stalen lockerkasten, dan ziet u onder meer de volgende modellen. Een leg/leg kast bestaande uit twee delen. Een lockerkast met zowel een hang- als legcompartiment. Deze laatste is er met twee of drie deuren. Kasten met een deurtje bij ieder vakje. Andere opties zijn een rolkast of een werkkast van staal. Ieder ontwerp is oersterk en perfect afgewerkt. Stalen lockerkasten kunnen tegen een stootje en garanderen een veilige opbergplek.

Goed advies

Is het de eerste keer dat u een locker koopt? Het Locker.nl-team is u graag van dienst met advies op maat. Ieder bedrijf is anders en of een bepaalde kluis past, hangt van een aantal voorwaarden af. Hoeveel ruimte is er voor de kast? Wat gaat er in opgeborgen worden? En welke eisen stelt u aan het design? Als u contact met ons opneemt, leggen we u alle opties uit. We kunnen tevens met u meedenken over de inrichting van de locker-ruimte.

De voordelen van lockers online bestellen


Tagged with