Wistjij
Gezondheid

Botox kan ook helpen tegen hoofdpijn

Botox Oegstgeest biedt vanaf heden ook zijn speciale services aan voor jou! Faceland biedt hier tal van verschillende aanbiedingen aan die voor iedereen persoonlijk op maat zijn gemaakt. Een Botox behandeling zorgt ervoor dat je dat heerlijk ontspannen gevoel weer terugkrijgt en dat je er weer als een jonge god bij komt te lopen. De Botox behandeling zorgt er op een snelle en effectieve wijze voor dat rimpels tot het verleden horen en dat deze rimpels kundig verwijderd worden. Rimpels kunnen ontstaan door vaak te lachen of door heel erg veel te fronsen. Een Botox behandeling kan dit verwijderen, zonder dat je hier veel pijn van ondervind. In de toekomst zal je persoonlijke karakter weer helemaal terug komen.

Veel mensen stellen de zich de volgende vraag : helpt Botox tegen hoofdpijn? Het is wetenschappelijk bewezen dat een Botox behandeling hoofdpijn en ernstige vormen van migraine kan tegengaan. Mensen die circa tien keer per maand last hebben van hoofdpijn of migraine komen pas in aanmerking voor deze behandeling. Het effect van Botox op hoofdpijn is eigenlijk per toeval ontdekt. Nadat de behandeling was uitgevoerd bleek namelijk dat mensen opeens een stuk minder last hadden van migraine aanvallen dan voorheen. Zo is het balletje eigenlijk gaan rollen en is er verder onderzoek gedaan naar deze bizarre bijwerking.

Er moet wel gezegd worden dat niet iedereen effect merkt van een behandeling. Je moet echt chronisch last hebben van hoofdpijn en het moet minimaal tien keer per maand terugkomen wil je in aanmerking komen voor een behandeling. Mensen die zo nu en dan hoofdpijn hebben hoeven niet een ingreep te ondergaan omdat dit waarschijnlijk toch geen effect heeft. Vraag jezelf daarom eerst goed af, hoe vaak heb ik hoofdpijn? Is dit rond de tien keer per maand, maak dan eens een afspraak bij een van de klinieken van Faceland.

Botox kan ook helpen tegen hoofdpijn