Wistjij
Gezondheid

Botox is dichterbij dan je denkt.

De behandelingen voor je gezicht zijn overal te krijgen tegenwoordig en relatief gezien wordt de prijs ook steeds beter. Zo zou je, bij wijze van, tijdens het winkelen even langs je botox Amsterdam of botox Rotterdam kunnen gaan en een afspraak maken om even een ingreep te laten doen, zodat je rimpels weer wat verminderd worden. Met een eenvoudige injectie kun je er al heel wat jaren jonger uit zien. Met behulp van de verschillende injecties die er momenteel zijn kun je er al snel wat jaartjes afsnoepen. Dit kan gedaan worden met het bekende botox, maar ook met fillers of je kunt kiezen voor een liquid facelift.

Deze opties bespreek je natuurlijk door met de artsen bij de kliniek, want het is niet voor elk gezicht mogelijk om van elke stof gebruik te maken. Een andere stof die vrijwel wel altijd gebruikt kan worden is hyaluronzuur. Dit is een stof die lichaamseigen is en dus geen ‘slechte’ stof is. Voor de beste informatie is een arts toch het beste. Dan weet je gelijk waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten als je er voor kiest om een ingreep te laten doen om er weer jong uit te zien.

Een van de ingrepen die je kunt laten doen is een liquid facelift. Bij een liquid facelift wordt je hele gezicht onder handen genomen en kun je, zonder operatie, dus een facelift laten doen. Het voordeel van een liquid facelift ligt bij het feit dat het allemaal met injectables gedaan kan worden en dit zorgt er dus voor dat je geen lelijke littekens eraan overhoudt zoals dat kan gebeuren bij een facelift operatie. Ga dus tijdens het winkelen even langs bij je lokale kliniek om te kijken wat voor jou mogelijk is. Vragen kan geen kwaad dus laat je niet tegenhouden.

Botox is dichterbij dan je denkt.