Een langgekoesterde wens

Voor veel mensen is het een langgekoesterde wens: een roadtrip maken. Heerlijk vrij en onbezorgd met je camper, auto of oldtimer op stap.
Het kan een onbereikbare droom lijken, maar dat hoeft niet. In deze blog geven we je een aantal tips voor je langgekoesterde wens. En we vertellen je meer over vintageroadtrips.nl, waar je de leukste vervoermiddelen kan huren om mee op roadtrip te gaan.

Tips voor een onvergetelijke roadtrip

  • Zorg dat je vantevoren de route bepaald en kies daar het juiste vervoermiddel bij. Voor goed begaanbare wegen heb je iets anders nodig dan wanneer je over slecht verharde wegen gaat.
  • Zorg voor een beetje basiskennis over auto’s. Niet overal is er pechhulp voor handen en dan is het handig als je jezelf kan redden. Zorg ook voor extra benzine en genoeg reserve onderdelen.
  • Zoek vantevoren goed uit welke documenten je nodig hebt op je roadtrip.
  • Hou je roadtrip avontuurlijk en neem ook genoeg tijd voor leuke tussenstops.
  • Bij een huurauto is het goedkoper om je eigen navigatie te gebruiken. Een handige app hiervoor is Maps.me, waar je offline mee kan navigeren.
  • Bij het navigeren met de telefoon: zorg voor een houdertje op je dashboard. Zo rij je veilig. Zorg ook voor een powerbank, zodat je je telefoon ook eenvoudig weer op kan laden.
  • Als je ‘off road’ gaat, neem dan genoegd eten en drinken mee.

Vintageroadtrips.nl

Je kan bij ons allerlei oldtimers huren om een fijne roadtrip te maken. Ga bijvoorbeeld lekker toeren in een ouderwetse Volkswagen bus of een lelijk eendje. Je kan bij ons dagtrips boeken, maar je kan ook meerdere dagen op pad. Wat jij wilt.
Vintageroadtrips.nl heeft een vestiging zowel een vestiging in Zuid Frankrijk als in Nederland. Kijk voor meer informatie op onze website en maak je langgekoesterde wens waar.


Fotohokje huren in de buurt

Foto’s zijn natuurlijk fantastisch. We vergeten nog wel eens het belang van foto’s, aangezien wij in een tijdperk leven alwaar elke telefoon een degelijke camera heeft. Het maken van filmpjes is om die reden tegenwoordig dus ook veel populairder dan foto’s. Toch is dat jammer, want een foto zegt meer dan duizend woorden, is een welbekende uitspraak. Je kunt dan je eigen kleur geven aan een bepaalde herinnering. Het prikkelt dus echt je fantasie. Omwille van die reden is het dan ook aan te raden om een fotohokje te huren bij bijzondere evenementen in je leven. In dit artikel geven we enkele voorbeelden van evenementen alwaar een fotohokje echt niet zou misstaan.

Beurzen

Heb jij een eigen bedrijf? In dat geval is het natuurlijk belangrijk om jezelf te profileren. Uiteraard kan dit op verschillende manieren via het internet, maar je kunt er ook voor kiezen om naar een beurs te gaan. Het voordeel daarvan is namelijk dat het een persoonlijke schwung geeft. Het is gemakkelijker om mensen aan je te binden wanneer jij ze persoonlijk ontmoet. Het kan dan ook leuk zijn om een tent bij een beurs op te zetten. Je kunt dan namelijk mensen naar je toetrekken. Ook kun je dan een fotohokje huren, want dan zijn bezoekers sneller geneigd om naar je toe te gaan.

Festivals

Als jij een festival gaat organiseren, dan kan het ook leuk zijn om deze te voorzien van een fotohokje. Het punt is namelijk dat iedereen geniet tijdens een festival. Het is een plaats alwaar iedereen samen komt om de vrijheid te vieren. Daarom kan een fotohokje ook prachtig zijn. Zo kan men leuke foto’s maken van mensen bij het festival. Daar kan iedereen dan ook optimaal van genieten.

Al met al zijn er dus verschillende redenen om een fotohokje te huren.


Een aantal tips voor het maken van bierverpakkingen

Momenteel is het (lokale) bieraanbod groot en groeit ook de vraag naar unieke bieren met een verhaal. Een verpakking is de ideale manier om de merkbeleving van jouw klanten te vergroten. Het lezen van dit artikel is de eerste stap naar een originele bierverpakking.

Wat is een bierverpakking

Een bierverpakking is een verpakkingen die ontwikkeld wordt uit één vel. Er zitten uitsparingen in voor de bierflesjes waardoor deze gemakkelijk om het product kan worden gevouwen en met een plakstrip aan de bovenkant kan worden dichtgeplakt. De etiketten van de bierflesjes blijven zichtbaar waardoor de verpakking ook de mogelijkheid biedt productinformatie te presenteren. De verpakking is ook voorzien van een handvat zodat deze gemakkelijk te tillen is. Een bierverpakking zorgt niet alleen voor het makkelijk vervoeren en de bescherming van het product maar het geeft ook de mogelijkheid originaliteit uit te stralen. Er zijn namelijk oneindig veel opties wat betreft het design.

Kies een kleur die bij het product past

De kleuren grijs, bruin en groen zijn hartstikke leuk als je neutraliteit en duurzaamheid wilt uitstralen (Waar natuurlijk niks mis mee is!) maar het grijpt nou niet meteen je aandacht. Gelukkig zijn er nog een hoop andere kleuren die wel een stuk meer opvallen. De kleur rood is daar één van! Rood geeft aan dat iets extra aandacht verdient. En als het om jouw product gaat weet ik zeker dat je het daar mee eens bent. Het kan natuurlijk zijn dat je niet zo’n fan bent van rood, dan kan de kleur paars ook een mooie optie zijn. Paars of violet is de kleur van luxe. Het weerspiegelt het gevoel met royaal, stijl, rijkdom en creativiteit.

Ga voor kwaliteit

Wij bij packaging.nl weten wij hoe belangrijk het hele plaatje rondom uw product is. Daarom worden onze verpakkingen altijd geprint op hoogwaardig vouwkarton. Dit kan al vanaf 25 stuks! Zo willen we ervoor zorgen dat jouw bierverpakkingen een luxe uitstraling hebben die een meerwaarde geven aan jouw bieren en brouwerij. Je hebt de keuze uit de volgende materialen:

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen.
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten.

Verpak een glas mee

Wil je naast flesjes ook jouw eigen glas mee verpakken? Geen probleem, samen met jou gaan wij op zoek naar de ideale pasvorm voor jouw verpakking. Dit doen we vanaf oplages van 500 stuks.


Jouw inkomen verdienen met YouTube, hoe gaat dat?

YouTube is al geruime tijd mateloos populair voor zoveel jong en oud. Je vind er van alles op. Van filmpjes van katten die in slaap vallen tot instructies voor het verwisselen van je auto band, er is voor ieder wat wils. Er zijn heel veel mensen die een YouTube-kanaal hebben er daar content op plaatsen die hun doelgroep. Zo heb je de laatste tijd vast gemerkt dat er veel vloggers zijn bijvoorbeeld. Dit zijn mensen die in een YouTube-video laten zien hoe hun dag er uit ziet. Deze mensen verdienen daarmee een heus maandsalaris! Dit komt doordat ze veel kijkers trekken, en bij YouTube werkt het zo dat hoe meer kijkers je hebt, hoe meer geld je verdiend. Maar daarover in deze blog.

 

Inkomsten

Als jouw videos een x aantal keer per maand worden bekeken op consistente basis, dan wordt je daarvoor beloond door YouTube. Maar niet alleen het aantal views betaald. Zo kunnen populaire YouTubers ook besluiten om advertenties in hun video te plaatsen. Dit is vergelijkbaar met de reclame die je op televisie zit. De vergoeding voor zo’n advertentie wordt meer naarmate je meer kijkcijfers trekt. Een mooi verdienmodel dus! Ook dat is nog niet alles. We hadden het al even over vloggers. Je hebt het misschien wel eens gezien vlog. De persoon maakt mondeling reclame voor een bedrijf midden in de video. Hier krijgen ze ook voor betaald. Daarom worden vloggers ookwel influencers genoemd. Zij hebben veel invloed op het koopgedrag van hun kijkers, voornamelijk de jeugd.

 

Zelf geld verdienen met YouTube

Lijkt het jou ook iets om geld te verdienen met YouTube, dan is dat het proberen zeker waard. Het heeft best wel wat voordelen. Je bent je eigen baas, dus je hoeft nergens te solliciteren. Een vog verklaring aanvragen of iets dergelijks is dus nergens voor nodig. Daarnaast heb je veel groei mogelijkheden in salaris. Ook heb je de vrijheid om videos te maken over wat jij zelf wil. Misschien ben jij wel heel goed in wiskunde, of hou je van videogames? Op YouTube is overal een markt voor!.

 

 


Bijverdienen in de coronaperiode

Heel Nederland heeft al een tijdje last van het coronavirus. Het weerhoudt ons ervan om te gaan winkelen, op een terras te zitten of om onze familie te bezoeken. Maar het kan nog erger. Sommige van ons zullen ook wel ervaren hebben dat ze niet of minder kunnen gaan werken, en dat is natuurlijk jammer. Zeker jongeren die in de horeca of in de retail werkzaam waren zullen dit merken. Extra vervelend als je net aan het sparen was voor een rijbewijs of om je opleiding te betalen. Gelukkig zijn er aantal baantjes waarbij je ondanks corona nog steeds veel uren kunt maken. Wij hebben de beste opties even voor je samengevat.

 

Een oppasadres zoeken

Oppassen is nog steeds een razend populair bijbaantje, ook tijdens de crisis. Kinderen zitten veel thuis wegens de gedeeltelijke sluiting van de meeste scholen. Dit betekent dat ouders vaak op zoek zijn naar een oppas. Ken jij nog mensen of weet je van familie dat zij nog iemand zoeken om op de kids te passen, wees dan niet bang om dit te vragen. Als je gaat oppassen in de buurt van je eigen woning is dat nog beter. Je kent de mensen dan waarschijnlijk en er zal wederzijds vertrouwen zijn.

 

Een bijbaantje als bezorger

Meer dan ooit wordt er eten online besteld. Thuisbezorgd maakt overuren en dit biedt kansen voor jou! Er staan veel vacatures open voor bezorgers van fastfood. Dit kan zowel op de fiets zijn als op de scooter. Het mooie aan deze baan? Je krijgt vaak niet in gewerkte uren betaald, maar in bezorgde bestellingen. Besluit jij dus harder te werken dan het gemiddelde, dan zul je dit meteen merken op je loonstrook!

 

Supermarktmedewerker

De supermarkten hebben over het algemeen niet zoveel last gehad van het coronavirus wat betreft maatregelen. Er zal altijd werk te vinden zijn. Of dit nu is als kassamedewerker of als vakkenvuller. Het voordeel van een baantje bij de supermarkt is dat je meestal veel uren kunt draaien en je over het algemeen ook nog eens goed betaald krijgt. Ga een langs bij je lokale supermarkt of kijk op internet of er nog vacatures zijn.

 


Wistjij

Hoeveel kcal wordt geadviseerd tijdens het afvallen

Afvallen kan op meerdere manieren gebeuren en voor iedereen werkt iets anders. Wel zijn er echter een aantal zaken die moeten gebeuren om af te kunnen vallen, zoals het caloriebehoefte tijden het afvallen. Er worden hier en daar verschillende cijfers genoemd waar je je aan moet houden tijdens het afvallen. Veel daarvan zijn echter fout en zal je altijd 200-300 kcal onder je dagelijkse behoeften moeten zitten om veilig en verantwoord af te kunnen vallen. Als je daaronder gaat zitten dan moet dit altijd onder goede begeleiding gebeuren anders is dit heel ongezond voor je en kan je zelfs in het ziekenhuis belanden omdat je lichaam niet voldoende voedingsstoffen binnen krijgen. Als je opzoek bent naar een aantal tips om af te vallen dan kan je gerust verder lezen.

Calorie Planner

Door dagelijks je calorieën bij te houden kan je goed in beeld krijgen wat je nou allemaal binnen krijgt. Krijg je op een dag teveel dan weet je dat je voor de volgende dag moet minderen. Als je de volgende dag wel goed zit dan kan je dit natuurlijk voortzetten. Hetzelfde geldt als je te weinig calorieën binnen krijgt, hier kan je ook aanpassingen in maken en dan kan je de volgende dag gerust iets meer eten. 

Structuur

Ook door een duidelijke structuur aan te houden in je dieet kan je makkelijk afvallen. Door een lange tijd je dieet te volgen kan dit motiverend werken waardoor je het alleen maar langer vol wilt houden. Als je namelijk voor een korte tijd je dieet volgt en daarna niet meer en aankomt, en dit minimaal 2x gebeurd in een hele korte periode zal dit juist niet motiverend werken. Je zal dan denken dat het afvallen niet werkt en je geeft op. Hou dus goed vol aan je dieet en uiteindelijk kom je er heus wel.

 


Wistjij

Rijlessen bij rijschool Susteren

Susteren is een dorpje in Limburg, dit dorp telt ongeveer 7400 inwoners en is daarmee een rustig dorpje. Echter zijn er veel jongeren die oud genoeg zijn om te mogen beginnen met rijlessen. Er zijn genoeg rijscholen in Susteren die een diversiteit van lespakketten aanbieden. Maar het is belangrijk dat je een goede rijschool uitkiest. Denk eraan dat de goedkoopste rijschool niet altijd het beste is. Je kan ervoor kiezen om een proefles te nemen, het advies is daarom ook neem bij diverse rijscholen een proefles. Zo kun je kijken of de betreffende rijschool goed bij je past en of je goed overweg kan met je rijinstructeur. Je zal bij deze persoon alle vaardigheden leren over het autorijden en verkeersinzicht bijbrengen. Rijschool Susteren kan je helpen om deze competenties te ontwikkelen.  

Een goede rijschool vinden

Je kunt rijscholen vergelijken door middel van diverse opties. Je kunt ten eerste vrienden, familie of kennissen vragen voor goede referenties. Zij kunnen je vertellen over hun eigen ervaringen. Ook kun je rijscholen vergelijken door diverse websites te vergelijken op basis van prijzen en online referenties. Kijk bijvoorbeeld is naar de professionaliteit van de website, het aanbod van pakketten en eventuele proeflessen. Dit zijn enkele voorbeelden van belangrijke aspecten waar je rekening mee kunt houden. Interesse in een proefles kijk verder bij rijschool Susteren.Een proefles volgen is om een goed gevoel te krijgen in de auto, daarnaast moet er dus ook een goede klik zijn met de rijschool en rijinstructeur. Een rijschool in Susteren moet betrouwbaar zijn, voorzien zijn van een goede communicatie en transparant over het aantal rijlessen die nodig zijn en kosten hiervan. Ook is het belangrijk dat je door iemand opgeleid wordt die een certificaat en bevoegdheid heeft hierover. Als je na de proefles nog steeds twijfelt dan kun je ook op internet zoeken naar het slagingspercentage of zoeken naar reviews.

 

https://046rijopleidingen.nl/rijschool-susteren/


Tagged with

Werkplekinstructiekaart maken: waar moet ik op letten?

Werkt jouw bedrijf met gevaarlijke stoffen waar je werknemers aan worden blootgesteld? Dan ben je verplicht om je werknemers te informeren hoe ze veilig moeten werken. Omdat dit erg veel en vaak technische informatie is, wordt dit als het ware vertaald naar een werkplekinstructiekaart (WIK). Ga je een werkinstructiekaart maken? Let er dan op dat alle belangrijke informatie op de kaart staat. En dat deze duidelijk is voor iedereen, ook de mensen die over minder technische kennis beschikken.

Ik ga een werkplekinstructiekaart maken: wat moet er op staan?

Je kunt er voor kiezen om een gespecialiseerd bedrijf in te huren om de werkplek instructiekaart te maken. Ga je toch liever zelf aan de slag? Dan kan! Op de WIK moet worden aangegeven hoe je werknemer veilig kan werken. Ook moet er op vermeld staan wat je moet doen in geval van een noodsituatie. Werkt je werknemer met gevaarlijke stoffen? Ook dat moet op de WIK vermeld staan. De gevaren van de specifieke stof moeten vernoemd worden. Het is niet eenvoudig om dit zelf te doen. Daarom zijn er bedrijven die een werkinstructiekaart voor je kunnen maken.

Voordelen uitbesteden werkplekinstructie kaart

Het is erg belangrijk dat je werk instructiekaart helemaal op orde is en volgens de geldende regels. Daarom is het beter om dit uit te besteden aan een bedrijf dat hier in is gespecialiseerd. Zij hebben vaak jarenlange ervaring met verschillende industrieën en weten dus precies wat ze doen. Ze maken kaarten met begrijpelijke instructies en zijn altijd op de hoogte van nieuwe regel- en wetgeving. Dus ga je een werkplekinstructiekaart maken? Let dan op bovengenoemde zaken of huur een specialist in.

https://www.devibfabriek.nl/werkplekinstructiekaart/


Tagged with

Een trouwauto huren?

Het huren van een trouwauto neemt heel wat zorgen bij je weg. Een weg naar een huwelijk en natuurlijk de huwelijksdag zelf is erg spannend en er moet van alles worden geregeld om deze speciale dag zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom is het wel zo handig dat je weet waar je terecht kan voor het regelen van allerlei zaken. Voor het huren van een trouwauto kun je bijvoorbeeld terecht bij Ikwileentrouwautohuren.nl. Dit is een handige website waar je terecht kunt voor het huren van een trouwauto. Alles wordt tot in de puntjes geregeld zodat je op je trouwdag geen omkijken meer hebt naar het vervoer. De kosten die je hier maakt zijn voordelig en daarnaast beschikt de website over een groot aanbod trouwauto’s zodat je voor de auto kan kiezen die het beste aansluit bij jullie wensen.

Een trouwauto huren bij Ikwileentrouwautohuren

Wat je allereerst zal opvallen aan de website is dat het een vrij overzichtelijke website is waarbij je al snel wegwijs wordt gemaakt over wat de dienstverlening inhoudt. Dat is maar goed ook want zo kun je makkelijk en snel beginnen met het kiezen van de trouwauto die het beste bij je past. Er zijn tal van mogelijkheden hierin omdat iedereen natuurlijk zijn eigen wensen heeft op dit gebied. Je vult de online formulieren in en door middel van het instellen van handige filters kom je al snel uit bij de meest geschikte auto voor jullie dag. Je kunt kiezen uit verschillende soorten auto’s, maar natuurlijk speelt de prijs hierin ook een grote rol. Vervolgens kijk je naar de beschikbaarheid. Zodra je al deze gegevens hebt ingevuld, is het tijd om een offerte aan te vragen. Deze is vrijblijvend en zo weet je vooraf waar je aan toe bent. Gun jezelf een mooie dag en bekijk de mogelijkheden die ikwileentrouwautohuren.nl voor je heeft.


Een water dieet kan altijd

Door de huidige situatie tijdens de pandemie hebben veel mensen moeite met een gezonde leefstijl te behouden. De sportscholen zijn al maanden dicht en buiten is het erg koud. Mensen zijn minder geneigd om in beweging te blijven. Het is ook lastig om zo een gezonde leefstijl aan te houden wanneer er zoveel maatregelen zijn en zo weinig mogelijkheid om te sporten. Een gezonde leefstijl is gelukkig op meerdere manieren te bereiken. Voeding speelt hierin een grote rol. Jouw eetpatroon kan ervoor zorgen dat jij je fit of juist vermoeid voelt.

Wat zegt je energie over jouw voeding

Over het algemeen is het bekend om producten uit de schijf van vijf te consumeren. Als je voldoende eet dan krijg je energie. Op het moment dat je deze energie niet verbruikt wordt deze opgeslagen als vet. Wanneer je minder energie binnen krijgt dan dat je verbruikt dan val je af. Dus als jij je vermoeid voelt is er een grote kans dat je te weinig energie binnen hebt gekregen. Met andere woorden je hebt te weinig gegeten.

Water dieet voor een gezondere leefstijl

Een gezonde leefstijl kun je dus bereiken door gezond te eten maar ook door drankjes met toegevoegde suikers achterwegen te laten. Een water dieet helpt u bij het bereiken van een gezonde leefstijl, maar ook met afvallen als u het dieet goed toepast. Het is wel belangrijk om niet meer dan 5 liter water per dag te drinken.

 

https://dieetschema.nl/water-dieet-helpt-bij-afvallen/


Tagged with