Maak je tuin winterklaar met het juiste tuingereedschap!

De herfst loopt al op zijn einde en de winter staat voor de deur. Tijd dus om je tuin winterklaar te maken! De kans is groot dat je tuin nu bezaaid ligt met bladeren, daar wil je natuurlijk liever niet de hele winter tegenaan kijken. Ook is het nu nog net niet te koud om die klusjes te doen die nog moeten gebeuren. Straks vriezen je vingers er anders zowat af tijdens het verwijderen van bijvoorbeeld die oude boom, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ga daarom gauw aan de slag voordat het te laat en te koud is. Hierbij heb je natuurlijk wel het juiste gereedschap nodig om de klus snel te klaren.

De juiste zaag voor de juiste zaak

Als je kleine takken moet verwijderen in je tuin, kun je daar wel een heggenschaar voor gebruiken. Bij kleine boompjes voldoet een handzaag nog wel, hoewel die flink wat armspierkracht vergt als het kouder is. Voor grotere bomen is het verstandig om een kettingzaag te gebruiken. Hiermee is het zaagwerk zo gepiept en jouw tuin zo winterklaar!

De beste oplossing voor uw bladsituatie

In een kleine tuin met weinig bomen zal je waarschijnlijk weinig bladeren tegenkomen, tenzij je buren wel bomen hebben die veel bladeren verliezen in je tuin. Als de hoeveelheid bladeren nog te overzien is, volstaat een bladhark meestal om de bladeren te verwijderen. Het kost wat moeite, maar met een beetje aanpoten is het zo gebeurd. Heb je een grotere tuin met bomen die vol met bladeren ligt? Dan kan een bladblazer de juiste oplossing voor jou zijn! De bladblazer doet al het zware werk voor je en je tuin is in een mum van tijd bladvrij. Met een bladblazer maak je in een handomdraai je tuin bladvrij en is jouw tuin dus zo winterklaar!

 


Wistjij

Kartonnen dozen sluiten door het gebruik van tape.

Kartonnen dozen sluiten door het gebruik van tape.

Het lijkt zo makkelijk maar bij het sluiten van een kartonnen doos doormiddel van tape komen toch ook altijd veel verschillende aspecten kijken. Tapen kan gezien worden als het aanbrengen van verpakkingstape op een ondergrond of kartonnen doos. In veel verschillende industrieën wordt er vaak tape toegepast voor het sluiten van kartonnen dozen of tegenwoordig voor het aangeven van de juiste loop-weg op de grond. Tape is verkrijgbaar in veel verschillende soorten, kwaliteiten en uitvoeringen. Onderstaand zal er wat verder ingegaan worden op de manieren om tape aan te brengen op een kartonnen doos.

Tape aanbrengen op een kartonnen doos.
De omgevingstemperaturen zijn erg belangrijk bij het aanbrengen van tape op een kartonnen doos. De ideale temperatuur voor het plakken van tape is 15 graden, de tape blijft hierbij goed plakken en zal niet snel loslaten. Het is ook erg belangrijk dat de ondergrond schoon, stofvrij en vetvrij is. Tape kan aangebracht worden op verschillende manieren, denk aan handmatig aanbrengen of doormiddel van speciale tools. Twee handige tools die gebruikt kunnen worden is bijvoorbeeld een tape dispenser of een dozensluitmachine.

Het manueel aanbrengen van tape kan gebeuren doormiddel van een tape dispenser. Dit is een handmatige afroller waar de tape als het ware op geplaatst wordt. Het is erg belangrijk dat wanneer er tape wordt aangebracht met een tape dispenser de tape goed aangedrukt wordt. Anders is er kans dat de tape niet goed hecht en los kan laten tijdens de verzending. Het werkt als volgt: de tape wordt aangebracht op de ene kant van de doos en door de dispenser afgerold naar de andere kant. De scherpe tandjes op de dispenser snijden de tape af op het juiste moment.

Daarnaast is er de mogelijkheid om de tape machinaal aan te brengen met een dozensluitmachine. Met de juiste dozensluitmachine kan er gezorgd worden voor een snelle en soepele sluiting van de dozen die in het verpakkingsproces zitten. Wanneer de kartonnen doos op de band wordt geplaatst wordt doormiddel van de machine de kartonnen doos automatisch dicht getaped. Dit scheelt veel handelingen en door de snelle sluiting kunnen er gemiddeld tot wel 10.000 kartonnen dozen per dag worden gesloten.

Technieken om de kartonnen doos dicht te plakken.
Er zijn verschillende technieken om een kartonnen doos te sluiten. Iedereen is natuurlijk bekend met de standaard manier om de kartonnen doos te sluiten oftewel het plaatsen van de verpakkingstape in een rechte streep over de ruimte waar de kartonnen flappen elkaar ontmoeten. Dit is perfect wanneer er niet te zware producten worden verzonden maar voor zwaardere pakketten wordt het erg aangeraden om de tape op een andere manier aan te brengen. Voor pakketten tussen de 20 en 40 kg en 40 kg+ is het verstandiger als de tape in de breedte ook nog een keer toegepast wordt of soms zelfs twee keer. De extra tapestroken zorgen ervoor dat de kartonnen doos absoluut niet meer open gaat en super stevig is gesloten.

Voor meer informatie over tapesoorten en tapekwaliteiten; houdt onze blogs in de gaten! In de volgende blog zal er wat verder worden ingegaan op de verschillende tapesoorten.

https://www.123kartonnendozen.nl/webwinkel/index.php?item=&action=page&group_id=10000082&lang=nl


Tagged with

Communicatie met de klant is erg belangrijk

Communicatie met de klant is heel erg belangrijk. Voor je namelijk kunt beginnen met verkopen is het eerst belangrijk om te kijken wie eigenlijk jouw klant is. Zo zie je namelijk of je het product of de dienst een beetje moet aanpassen misschien. Hierbij kan ook worden gedacht aan het taalgebruik dat je zult gebruiken tijdens de communicatie met jouw klanten.

Huisstijl

Ontwikkel dan ook bepaalde huisstijlen die zijn gebaseerd op de wensen en de behoeften van de klant. Zo is er namelijk bijvoorbeeld al een groot verschil tussen mannen en vrouwen. Daarbij is het natuurlijk ook van belang dat je gaat kijken naar de leeftijd. Zo zorg je er namelijk voor dat je ouderen niet met je gaat aanspreken terwijl het bij deze groep eigenlijk van belang is dat je deze mensen met u aanspreekt. Zo zorg je er namelijk voor dat je deze groep mensen de waardering geeft die zij verdienen. Daarentegen vinden jongeren het vaak juist apart als je ze aanspreekt met u. Zij vinden het dan veel fijner en juist persoonlijker als je ze met ‘je’ aanspreekt. Zo voelt deze groep zich sneller aangesproken. Kijk je hoeft je niet te verlagen tot straattaal maar een beetje gericht op de jeugd mag wel. Daarbij is het trouwens ook belangrijk dat je let op wat voor bedrijf je bent. Wanneer je in de zakelijk wereld rond huppelt dan kun misschien ook wel een iets formelere toon aanslaan. Denk maar eens aan een bank die in onderhandeling is met jou over een hypotheek dan wil je niet dat je al met een hele informele en gezellige toon dwars door het gesprek loopt. Je wilt gewoon weten hoeveel geld je kunt krijgen en wat de kosten daarvan zijn. Dat is het dan ook en niet meer. Dus dan moet er ook een formele toon worden aangeslagen. Deze toon zal dan gedurende het gesprek maar ook in het mailcontact moeten volgen

Mails en marketing

Over mails gesproken die zijn eigenlijk best interessant. Deze vorm van communicatie kun je namelijk ook gebruiken voor je marketing. E-mailmarketing zorgt er namelijk voor dat je klanten kunt bereiken via bijvoorbeeld een maandelijkse nieuwsbrief. Maar e-mailmarketing kan er ook voor zorgen dat je je juist je verkopen kunt stimuleren door mensen eraan te herinneren dat ze nog iets in het winkelwagentje hebben liggen. Dit zorgt ervoor dat 25% toch nog die aankoop gaat doen. Terwijl ze die eigenlijk dus al vergeten waren.

 

https://web-wings.nl/wat-maakt-e-mail-marketing-zo-bijzonder/


Tagged with

Jezelf goed en natuurlijk verzorgen

Lekker douchen, daar heb je toch geen plastic voor nodig? Je zou denken van niet, maar toch is er bijna geen badkamer te vinden die vrij is van flessen shampoo en douchegel. Slecht voor het milieu, maar het goede nieuws is dat we daar iets aan kunnen doen. Iedere plastic fles die we vervangen door een product zonder reststoffen is winst. Hoe vaker we dat doen, des te meer mensen zien ons voorbeeld en begrijpen de noodzaak. Probeer het daarom gewoon eens uit! Koop eens een shampoobar of body bar voor jezelf, of geef er eentje weg. De verschillende bars gaan erg lang mee, en staan per stuk gelijk aan ongeveer drie volle flessen.

Speciale natuurlijke verzorging

Een body- of shampoobar is niet te vergelijken met een stuk zeep. Wat vorm betreft lijken ze op elkaar, maar de ingrediënten zijn anders. Body- en shampoobars zijn te koop in verschillende soorten met ieder hun eigen specifieke ingrediënten om huid- en haarproblemen te verminderen. Zo zijn er bodybars met anti-aging bestanddelen en bodybars voor de tere kinderhuid. Ook als het om shampoo gaat is er voldoende keuze. Wat dacht je van een anti roos shampoo bar met sinaasappelgeur of een zilvershampoo bar die je grijze haar prachtig laat glanzen. Is je haar erg droog en twijfel je nog? Kijk dan eens bij de conditioner bars.

Een heerlijke natuurlijke geur zonder schadelijke stoffen

De geur van een reinigend en verzorgend product is heel belangrijk, dat weten we allemaal. Gaat het om bars, dan gaan onze gedachten vaak terug naar de scherp geurende zepen van vroeger. Natuurlijke shampoo- en bodybars bevatten echter ingrediënten zoals sinaasappel, lavendel en citroen. Heerlijk fris, maar ook zacht, aangenaam en niet overheersend. De verschillende bars zijn allemaal vrij van SLS en SLES en andere chemische bestanddelen. Bewaar de bar in een stoffen zakje of leg hem na gebruik op een schaaltje. Op deze manier gaat de bar lang mee en ruikt je badkamer ook nog eens heel lekker!


Wistjij

Wat kost een BHV-cursus?

De kosten van de BHV cursussen die aangeboden worden, zijn erg uiteenlopend. Dit komt doordat er veel aanbieders van BHV-cursussen zijn, die met elkaar concurreren. En dit komt omdat er heel veel variaties van een BHV-cursus aangeboden worden. Zo heb je bijvoorbeeld teamleider BHV, e-learning BHV, BHV-basis en – herhaling en natuurlijk BHV-cursussen die in een andere taal gegeven worden.

Als je kijkt naar de kosten van een cursus en verschillende aanbieders met elkaar vergelijken, moet je ook kijken naar of bijvoorbeeld de kosten van het lesmateriaal en het examen bij die prijs inbegrepen zijn. Bij de meeste aanbieders is de prijs inclusief de lunch, het examen en de BHV-pas, maar er zijn ook aanbieders waar de kosten hiervan er later nog bij komen.

Een BHV-basis cursus een en BHV-herhalingscursus zijn de twee meest populaire BHV-cursussen en deze worden dan ook aangeboden door (bijna) iedere cursusaanbieder. Hieronder ziet u een indicatie van de kosten van deze BHV-cursussen.

Kosten BHV-basis cursus:

De kosten van cursussen lopen, door een stevig concurrerende markt, dus erg uiteen. Zo betaal je bij een van de grotere aanbieders; BHV Nederland al €299,-* voor een cursus. Maar er zijn ook partijen zoals UwBedrijfshulpverlening waar je maar €195,-* kwijt ben voor een BHV-basis cursus.

*Deze kosten zijn inclusief lunch, examen, lesmateriaal etc.…

Kosten BHV-herhaling cursus

Ook de kosten van een BHV-herhalingscursus verschillen enorm. Ze lopen uiteen van €200,- tot €100,-. Houd wel rekening mee dat deze cursus elk jaar opnieuw gevolgd moet worden om erkend BHV’er te blijven. Het is bij een aantal aanbieders mogelijk om een vrijstelling te krijgen voor een deel van de herhalingscursus wanneer u in bezit bent van een EHBO-diploma. Dit heeft soms invloed op de prijs die u uiteindelijk moet betalen.

Kosten BHV-examen

Zoals eerder al vermeld werd, zijn de meeste prijzen van een BHV-cursus inclusief de examenkosten, maar zijn er ook aanbieder waarbij de kosten hiervan later nog in rekening gebracht worden. Het BHV-examen kost gemiddeld rond de €30,- euro. Vind u dus een aanbieder waarbij de examenkosten niet inbegrepen zijn bij de prijs, zult u met ongeveer €30,- rekening moeten houden.


Wistjij

APK laten doen in Hengelo

Eens in het jaar is het tijd voor de goedkope APK Hengelo. Die moet gedaan worden om te kijken hoe het is gesteld met de auto of de wagen die de bezitter heeft. Het is zaak dat die APK Hengelo goed verricht wordt, omdat het dan ook weer zeker is dat de auto langer door kan rijden. Het kan goed zijn dat er problemen aan de auto zijn die de eigenaar nog niet had opgemerkt. Bij de APK kunnen die aan het licht komen. Dat is ook wel zo veilig, omdat op die manier eventuele ongelukken of problemen worden voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen, zo simpel is het.

 

Veiligheid van auto

 

De auto is een relatief veilig vervoersmiddel en dat stemt de eigenaren tevreden. Dat moet ook wel, aangezien de auto het meest wordt gebruikt als vervoersmiddel. Het kan dan niet zo zijn dat die niet veilig is. De APK Hengelo kan er voor zorgen dat de auto ook veilig blijft. Veel mensen hechten grote waarde aan de veiligheid van de wagen en zitten met een lekkerder gevoel in de auto als dit allemaal op orde is. Dat is natuurlijk wel zo fijn. Zeker ook als er kinderen of familie plaatsneemt in de auto dan is het wel zo goed als de auto ook in goede staat is en veilig is.

 

Goede service

 

Via APK Hengelo staat veiligheid voorop, maar wat ook heel belangrijk is is het contact met de klant. Er kan gemakkelijk een afspraak worden gemaakt of eventueel worden afgezegd als dat nodig is. Dat is allemaal om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daar gaat het immers om bij APK Hengelo. Een APK is bovendien nodig als de auto verkocht moet worden als bewijs dat hij in goede staat is.

 

 

 

 

 

 

 

 
Wistjij

Je vaststellingsovereenkomst laten controleren is erg belangrijk

Een goede vaststellingsovereenkomst laten controleren is van cruciaal belang wanneer je in een procedure zit van een ontslag. Je bent ontslagen en dit is natuurlijk niet zomaar een situatie die zich voordoet. Het kan ernstige gevolgen voor jou hebben. Stel dat je een alleenstaande bent en je hebt een huishouden te runnen en een huur te betalen. Misschien heb je nog wel kinderen die je moet voeden het kan rauw op je dak komen vallen wanneer je hoort dat je bent ontslagen. Het is dan ook van groot belang dat je de procedure van het ontslag op een goede manier doorloopt, z0odat je jezelf de tijd geeft om een nieuwe baan te zoeken, onder dat je in financiële problemen komt te zitten. Het heeft uiteindelijk een hoge prioriteit dat je jezelf financieel goed kunt onderhouden en dat kan alleen maar wanneer je in het bezit bent van een baan die je een salaris geeft waar jij alles mee kunt betalen.

 

Een jurist inhuren

Door een jurist in te huren kan je een vaststellingsovereenkomst laten controleren op juistheid en echtheid van geschrift. Het kan zijn dat een werkgever wil proberen om een lager bedrag aan je uit te keren dan je eigenlijk verdient. De werkgever weet zelf ook dat het een enorme weg is om via het UWV een ontslag door te drukken en heeft zelf ook meer baat bij om het rechtstreeks af te handelen met de ex-werknemer, met jou dus.

 

Baat bij een overeenkomst

Niet alleen heeft de werkgever baat hierbij, maar jij ook. De vaststellingsovereenkomst laten controleren is een belangrij onderdeel, zodat je weet dat je op een juiste manier hebt gehandeld en een eerlijk document gaat tekenen voordat je met een bedrag en voorwaarden akkoord gaat. Een jurist kan je daar zeker bij van dienst zijn en helpt je graag.
Wistjij

De lastechniek laten uitvoeren door een expert

Door middel van een goede lastechniek kunnen er behoorlijke doelen worden behaald maar het is dan wel van cruciaal belang dat dit wordt gedaan door een expert die verstand heeft van het gebruiken van de lastechniek, om zo de beste resultaten te kunnen boeken. Het is een partner in de lastindustrie en dat betekent dat ze hier veel verstand van zaken hebben en een expertise hebben op dit gebied. De lastechniek is voor hen niet vreemd en dat zie je terug in het werk dat er wordt afgeleverd. Het is niet alleen een partner in het lassen, maar daarnaast ook een partner in het ontwerpen en het realiseren van diverse projecten. Een bedrijf waar je voor alle zaken naar terecht kan, idealer kan bijna niet! 

Projecten managen

Ook zal het bedrijf naast het uitvoeren van de lastechniek en het ontwerpen en realiseren van de projecten, het management van het project op zich nemen. Je bent gegarandeerd van een zeer hoge kwaliteit en dat is nou precies wat je wilt bereiken met de lastechniek. De specialiteiten van het bedrijf zijn dat er gebruik wordt gemaakt van drukvaten. Dit kan niet ieder bedrijf aanbieden, maar ook hier hebben zij zich in gespecialiseerd. Daarnaast worden er ook vloeistoftanks gelast door middel van een speciale lastechniek. 

Kwaliteit producten

Je moet om een lastechniek te kunnen toepassen wel gebruik maken van hoogwaardige kwaliteit aan producten. Anders wordt het heel erg lastig om de lastechniek op een goede manier te kunnen doen. Het is al een behoorlijke klus om het lassen op een zorgvuldige manier uit te voeren en daarom is het ook belangrijk dat je dit laat doen door een specialist op het gebied van de lastechniek. Dit bedrijf heeft een ISO keurmerk en weet goed waar ze mee bezig zijn. De lastechniek wordt professioneel uitgevoerd.
Waterdichte urenregistratie

In elk beroep worden er dagelijks veel fouten gemaakt en dit is helemaal niet erg! Toch wil je dit , vooral in de administratie, het liefst vermijden. Toch gebeurd het vaker dan je denkt. Dit kan meestal wel verklaard worden. Een van de eerste dingen die fout gaat is de manier waarop uren geregistreerd worden. Deze manieren zijn vaak niet betrouwbaar, achterhaalt of beide. Denk hierbij aan een Excel bestand waarin de werknemer of werkgever de gewerkte uren in bijhoud of zelfs een papiertje waar is opgeschreven hoelang iemand heeft gewerkt. Fouten maken in de urenregistratie is cruciaal. Je wilt als werkgever niemand meer betalen dan is afgesproken en, misschien nog wel belangrijker, als werknemer wilt je zeker niet te weinig uitbetaald krijgen!

 

Nadelen van urenregistratie Excel

 

  1. Geen overzicht à Excel is een handig programma wanneer je de uren voor één persoon bijhoudt. Op het moment dat dit er meer worden merk je snel dat Excel onoverzichtelijk is.
  2. Belasting à Gewerkte uren dienen secuur bij gehouden te worden aangezien je deze af moet geven bij de belasting.
  3. Niet altijd beschikbaar à Helaas is een Excel niet ten alle tijden beschikbaar. Ook kan het voorkomen dat bestanden verloren raken als er geen back-up is gemaakt.

 

 

 

 

Urenstaat-applicatie

Als er iets in orde moet zijn is het de administratie van een bedrijf. En dan zeker de urenregistratie. Met alle technologie van tegenwoordig is dit ook helemaal niet zo moeilijk. Keeping wordt gezien als dé oplossing voor een rommelige administratie. Maar wat is Keeping dan precies? Keeping heeft een applicatie ontwikkelt die het eenvoudig maakt om bijhouden hoelang jij of iemand anders hebt gewerkt aan een opdracht of taak. Deze urenstaat– app is overzichtelijk en bovendien gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken. Buiten dat je weet hoelang iemand aan een klus heeft gewerkt krijg je ook een inzicht in hoe efficiënt er is gewerkt, hoeveel tijd je per klant kwijt bent en of het financieel de moeite waard is geweest. 

https://keeping.nl/urenstaat


Tagged with
Wistjij

Uw brommer verzekeren? 7 tips bij het afsluiten van uw verzekering

Wilt u uw brommer verzekerenen bent u al even op zoek geweest naar een geschikte verzekering? Dan weet u waarschijnlijk ook dat er vrij veel keuze is op dat gebied. En omdat uw brommer weer een jaar de weg op moet, is het belangrijk dat u deze keuzes goed maakt. De beste manier om een brommer te verzekeren is door het maken van een vergelijking. Een goede voorbereiding is dan essentieel. We hebben hier 7 tips voor u samengesteld waarmee uw brommer verzekeren kinderspel wordt.

 

Tip 1: uw brommer verzekeren met de juiste dekking is de basis

Het is bijzonder belangrijk dat u de juiste dekking uitkiest voor uw brommerverzekering. Dit is de basis voor uw verzekering en hier kunt u eventueel extra opties aan toevoegen, mocht u dat willen. En dan heeft u 3 keuzes, namelijk WA, beperkt casco en allrisk.

  • WA: uw brommer moet minimaal WA verzekerd zijn om de weg op te mogen. Wilt u op deze manier uw brommer verzekeren, dan moet u er rekening mee houden dat de dekking beperkt is. Alleen schade die u bij anderen aanbrengt is hier namelijk mee verzekerd en dat betekent dat schade aan uw eigen voertuig eigenlijk nooit door uw eigen verzekering vergoed wordt. Dit is de goedkoopste optie en een goede manier om geld te besparen, als u met deze minimale dekking kunt leven.
  • Beperkt casco: met de beperkt casco verzekering bent u dus wel duurder uit, maar u bent ook beter gedekt. Loopt uw brommer schade op door hagel, bliksem, brand, diefstal, joyriding, een loslopend dier of overstroming, dan wordt dat door de beperkt casco verzekering gedekt. Alleen schade aan uw eigen brommer naar aanleiding van een ongeluk dat u zelf heeft veroorzaakt wordt niet gedekt. Met deze optie kunt u uw brommer verzekeren voor een gemiddelde prijs en toch veel zekerheid ontvangen.
  • Allrisk: de duurste optie is een allrisk verzekering. Het is de vraag of u deze nodig heeft en door één van de andere verzekeringen te kiezen bespaart u geld. Besluit u uw brommer allrisk te verzekeren, dan bent u eigenlijk overal voor gedekt, ook voor alle schade aan uw eigen brommer. Sommige mensen kiezen deze optie voor gemoedsrust, anderen omdat ze een nieuwe brommer verzekeren of een brommer hebben die veel waard is.

 

Tip 2: denk goed na over de aanvullende verzekeringen

Heeft u een goede dekking gevonden om uw brommer te verzekeren? Dan is het tijd om deze aan te kleden en uit te breiden. Met de extra opties die de verzekeraars u aanbieden maakt u uw brommerverzekering specifiek voor uw situatie. U kunt ook geld besparen op uw brommerverzekering door deze extra opties niet uit te kiezen. Ze zijn voornamelijk bedoeld voor gemoedsrust, want de kans dat u ze gebruikt is klein. Is dit wel het geval, dan bent u blij dat u de aanvullende verzekering heeft afgesloten. Bekende voorbeelden van aanvullende verzekeringen zijn de Ongevallen voor Opzittenden verzekering en de verhaalsrechtsbijstand. Nogmaals uw brommer verzekeren kan net zo goed zonder deze extra opties, maar mocht u ze nodig hebben dan bent u wel blij dat u ze heeft afgesloten.

 

Tip 3: het eigen risico verschilt per verzekeraar

Een handige tip om mee te nemen is bij een brommer verzekeren het eigen risico niet te veranderen is. Verschillende verzekeraars hanteren wel verschillende regelingen. U zal een eigen risico percentage tegenkomen, bijvoorbeeld van 10 procent van de claimprijs. U kunt ook een vast eigen risico bedrag aantreffen, bijvoorbeeld van €125. Het is belangrijk dat u zich comfortabel voelt bij het eigen risico bedrag en zoek dit dus ook uit voordat u uw brommer verzekeren gaat. Sommige verzekeraars gooien het eigen risico omhoog als er bijvoorbeeld iemand jonger dan 25 jaar op uw brommer rijdt of als u geen goedgekeurd slot gebruikt. Gaat u uw brommer verzekeren, kies dan een aanbod met een eigen risico dat bij uw situatie past.

 

Tip 4: kies een goede vergelijkingssite

Een brommer verzekeren is dus niet zo simpel als het lijkt. En de keuzes die u heeft hebben allemaal invloed op de eindprijs die u betaalt. Het vinden van een goede vergelijkingssite is dan essentieel bij het aanwijzen van de beste brommerverzekering. U vindt deze door de volgende criteria na te trekken.

  • Het is bijzonder belangrijk dat de vergelijkingssite waarbij u uw brommer verzekeren gaat onafhankelijk is. Kies daarom voor een website met een keurmerk of een website waarbij duidelijk aangegeven staat hoe ze hun geld verdienen.
  • De dekking is ook belangrijk. Er zijn tientallen verzekeraars waarbij u uw brommer verzekeren kunt en als een vergelijkingssite er maar 5 vergelijkt, dan loopt u dus een groot aantal mis. Een goede manier om dit op te lossen is door meerdere websites uit te kiezen die dan gezamenlijk alle of nagenoeg alle verzekeraars betrekken.
  • Als laatste loopt u ook de filters even na die door de vergelijkingssite worden aangeboden. Het is belangrijk dat u daar uw wensen mee kunt instellen en de meest relevante resultaten naar voren kunt brengen. Een brommer verzekeren begint met een goede vergelijking en dat kan niet als u appels met peren aan het vergelijken bent.

 

Tip 5: vergelijk niet alleen op prijs

Een laatste tip die we met u willen delen is dat het niet verstandig is om alleen op prijs te vergelijken. De resultaten worden wel als zodanig aangeboden, maar er komt meer bij kijken. Wilt u uw brommer goed verzekeren dan betrekt u er de kleine letters ook bij. Zoek naar de informatie over het eigen risico, over wat er gebeurt als u pech heeft en over hoe de claims moeten worden ingediend. Dit helpt u allemaal in de toekomst mocht het gebeuren dat u een claim moet indienen.  Het is daarbij ook niet verkeerd om een website te zoeken met recensies over de verzekeraars en deze erbij te betrekken. Dan leest u van huidige klanten hoe het is om uw brommer te verzekeren bij dat bedrijf. Met deze informatie maakt u een weloverwogen beslissing en is uw brommer verzekeren weer voor een jaar klaar.

Uw brommer verzekeren? 7 tips bij het afsluiten van uw verzekering


Tagged with