Top 5 pokersets

Ben jij opzoek naar een pokerset? Zorg er dan wel voor dat je opzoek gaat naar de een pokerset, die geschikt is voor jou kwaliteiten. Het is erg belangrijk dat je chips moet zoeken die 11,5 gram of meer wegen, gemaakt zijn van stevige materialen, en houd er rekening mee dat je niet te veel onnodige kleuren op je chips laat bedrukken. Verder moeten alle benodigdheden in de set zitten die jij van toepassing vindt. Hieronder vind je de beste pokersets:

Fat Cat:

Deze pokerset bevat alles wat jij nodig hebt om een avond lekker te pokeren. In de pokerset zitten 500 pokerchips (50 zwart, 50 groen, 100 blauw, 150 wit en 150 rood) van 11,5 gram, twee kaartspellen, big blind button, small blind button en een dealer button.

Al deze items worden geleverd in een pokerkoffer van aluminium die je heel makkelijk mee kunt nemen naar je vrienden, zonder dat je items beschadigd worden. Een bakje binnenin de koffer houdt alle items goed geordend en zorgt ervoor dat je zonder problemen kunt beginnen met pokeren. De pokerset is het best te gebruiken met een aantal van 6 personen.

Claysmith Gaming:

De Claysmith Gaming pokerset is een upgrade van de Cat Fat pokerset. De pokerchips uit deze set hebben een gewicht van 13,5 gram, dus je hebt zekerheid dat je chips erg stevig zijn, en makkelijk te stapelen zijn. Deze set bevat 600 pokerchips verdeeld onder 9 verschillende chips. Elke chip heeft zijn eigen kleur, dit betekent dus dat het erg overzichtelijk is en je de bedragen makkelijk kunt onderscheiden.

Naast de pokerchips en speelkaarten bevat de Claysmith Gaming pokerset ook vijf dobbelstenen en een dealer button. Verder is de koffer volledig van aluminium en kun je de pokerset makkelijk vervoeren.

Smilejoy:

De Smilejoy pokerset is gemaakt voor de mensen die net zijn begonnen met pokeren en nog niet weten of ze willen blijven pokeren. De set is erg klein maar wel met hoge kwaliteit. De set bevat de klassiek ontworpen chips en verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart, blauw, rood en wit. In de set zitten maar 200 pokerchips, met de volgende verdeling;

–        75 wit

–        50 rood

–        25 blauw

–        25 groen

–        25 zwart

Op de chips staan geen bedragen of punten, dit betekent dat je ze goed kunt gebruiken in spellen met lage en hoge inzetten. Verder bevat de set twee kaartspellen, 5 dobbelstenen en een dealerbutton. Ook deze pokerset zit weer in een aluminium koffer voor extra bescherming. Begin jij dus net met pokeren en wil jij meer ervaring opdoen? Dan is deze pokerset geschikt voor jou.

Kovot:

Het perfecte gewicht van de pokerchips uit deze set geven jou het gevoel dat je echt aan het pokeren bent. Het gewicht van een chip is namelijk 11,5 gram. In de set zitten 300 pokerchips die verdeeld zijn onder 5 verschillende kleuren; 50 zwarte, 50 rode, 50 blauwe, 50 groene en 100 witte. Het materiaal van de chip is van hard plastic, waardoor ze stevig zijn en lekker in de hand liggen. Ook zijn deze pokerchips goed te stapelen en voorkomt dus onnodige problemen. Verder bevat de set vijf dobbelstenen, twee sets speelkaarten, een big blind button, small blind button en een dealer button. Net zoals de pokersets hierboven zit de set in een koffer van aluminium. Deze set is goed te gebruiken voor professionals en voor beginners.  

Clay Pro Poker:

Deze pokerset biedt de beste ervaring aan, die mogelijk is om te leveren. Er zitten namelijk veel extra items in die niet veel in andere pokersets voorkomen. De chips die in de set zitten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn namelijk gemaakt van klei en voelen hierdoor authentiek aan. De set bevat 320 pokerchips.

De pokerchips hebben verschillende waardes, de waardes gaan als volgt; 1, 5, 25, 50, 100, 1000. Van de 320 chips zijn er 75 bedrukt met de waarde 1, 75 bedrukt met 5, 50 bedrukt met 25, 50 hebben de waarde 50, 25 de waarde 100, ook 25 hebben de waarde 500 en de laatste 20 chips hebben de waarde van 1000.

Op de pokerchip zit er geen dollar of euro teken op, dit geeft je de mogelijkheid om zelf te weten of je met euro’s of centen speelt. Dus speel je met een lage inzet kan een chip van 50 €0,50 waard zijn, speel je met een hoge inzet is de chip €50 waard.

De pokerset bevat naast de chips, twee kaartspellen, vijf rode dobbelstenen, small blind button, big blind button en een dealer button. Ook zit er een groene poker-, vilt- en twee snijkaarten.

Verder is de pokerkoffer niet van aluminium, maar van vinylleer en is de binnenkant gemaakt van hout in plaats van plastic. Dit zorgt voor extra bescherming, en maakt het meteen de stevigste koffer uit dit lijstje.

Ben jij echt opzoek naar de ultieme poker ervaring, maar dan thuis? Dan is dit de geschiktste pokerset die er voor jou bestaat.


LDH weet alles over led en deelt die kennis met u!

Aan het Weidehek 64D in Breda zit Led Design Holland: dé led-specialist van Nederland. LDH kan u alles uitleggen over werkplaatsverlichting. Een van de mannen kan op korte termijn bij u langskomen, de werkplaats inspecteren en direct adviseren. In zo’n advies  worden allerlei zaken meegenomen. De lichtkleur bijvoorbeeld is van essentieel belang. Dat geldt ook voor CRI: Color Rendering Index, oftewel kleurweergave index. De schaal die hierbij gehanteerd wordt gaat van 0 tot 100. Het licht van de ledlamp wordt hierbij afgezet tegen daglicht. 100 betekent overeenkomstig daglicht, bij een getal van 0 is nauwelijks kleur waarneembaar. Moderne ledlampen hebben een CRI-waarde van tussen de 80 en 100. Tot 89 wordt gesproken over hoge kleurweergave. 90 of meer wordt getypeerd als natuurgetrouw en excellente kleurweergave.

De Unified Glare Rating (UGR) is ook cruciaal. UGR-getallen geven aan in welke mate er sprake is van lichthinder. Vuistregel is: hoe lager de UGR hoe kleiner de ervaring van lichthinder. Hebben we het over LED verlichting bedrijfspand dan mogen verblinding door licht en lichtschittering natuurlijk niet voorkomen. Er moet te allen tijde veilig en secuur gewerkt kunnen worden. Om dit te garanderen heeft de EU aanbevelingen gedaan voor binnenverlichting in de NEN-EN 12464-1. Het gaat dan om minimale eisen voor verlichting op werkplekken.

Het advies van LDH kan worden uitgewerkt in een lichtplan dat speciaal is opgesteld voor uw bedrijfspand of werkplaats. De soorten lampen en hun eigenschappen, het aantal lampen dat nodig is en de plek waar ze het beste kunnen hangen: het wordt allemaal gedetailleerd vastgelegd. Een definitieve prijsopgaaf is ook onderdeel van het plan, zodat u ook financieel gezien weet waar u aan toe bent.

Het adres gaven we u al, hierbij ook het telefoonnummer en het emailadres van Led Design Holland: 076 – 888 3300, info@leddesignholland.nl. De telefoon wordt tijdens kantoortijden opgenomen. Het beantwoorden van mails doet het LDH-team zo snel mogelijk; in de meeste gevallen dezelfde dag.

https://www.leddesignholland.nl/


Tagged with

Hoe herken je een ziekte bij je hond?

Het is een situatie waar je als huisdier en als huisdiereigenaar niet over wilt nadenken. Een situatie waarin een hond ziek wordt en je beiden volledig machteloos staat. Deze situatie dient te allen tijde vermeden te worden. Om de kans dat deze situatie plaatsvindt zoveel mogelijk te beperken heb je als hondeneigenaar enkele verantwoordelijkheden. De belangrijkste hiervan zijn het goed voeden van de hond, het vroeg herkennen van ziektes signalen en hier ook zo snel mogelijk naar handelen. Omdat de voeding van de hond en het handelen behoorlijk voor zich spreken willen we ons in deze blog focussen op het herkennen van ziektes bij honden. 

Check het plasgedrag

Er zijn weinig dingen zo sprekend in een ziekte van de hond als de verandering in het urine gedrag van het beestje. Als een hond ineens veel vaker dan normaal moet plassen dan is er over het algemeen iets mis in de blaas van het beestje. De hond kan bijvoorbeeld een blaasontsteking hebben opgelopen. Als er problemen met de blaas lijken te zijn, dan kan een bezoek aan de dierenarts niet snel genoeg plaatsvinden! Naast blaasontsteking komen blaasstenen bij honden helaas ook vaker voor dan ons lief is. Ook in het geval van blaasstenen is een bezoek aan de dierenarts een vereiste. Als je in beide gevallen snel genoeg gehandeld hebt, dan kan het beestje goed geholpen worden en zullen de gevolgen niet verstrekkend zijn!

Controleer het eetgedrag

Het eetgedrag van de hond is sprekend voor de gesteldheid van de hond. Dit uit zich gedurende het hele leven van de hond al. Als een hond bijvoorbeeld jong is en vol energie zit, dan zal het beestje zijn eten binnen enkele minuten naar binnen schuiven. Als de hond op late leeftijd is en wat van zijn energie verliest, zal ook het eten langzamer gaan! Dit is een natuurlijk proces dat de meeste honden doorgaan. Als er tijdens dit natuurlijke proces spontane afwijkingen zichtbaar zijn, dan kan het wel eens foute boel zijn! Als een hond bijvoorbeeld niet wilt stoppen met eten en het vervolgens ergens anders uitspuugt, dan kan er sprake zijn van suikerziekte. Suikerziekte bij honden is tegenwoordig gelukkig, net als suikerziekte bij mensen, behoorlijk goed te behandelen! De dierenarts zal je altijd enkele tips suikerziekte hond kunnen geven om het beestje van de juiste voeding te voorzien!

 

 

 


Maak je tuin winterklaar met het juiste tuingereedschap!

De herfst loopt al op zijn einde en de winter staat voor de deur. Tijd dus om je tuin winterklaar te maken! De kans is groot dat je tuin nu bezaaid ligt met bladeren, daar wil je natuurlijk liever niet de hele winter tegenaan kijken. Ook is het nu nog net niet te koud om die klusjes te doen die nog moeten gebeuren. Straks vriezen je vingers er anders zowat af tijdens het verwijderen van bijvoorbeeld die oude boom, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ga daarom gauw aan de slag voordat het te laat en te koud is. Hierbij heb je natuurlijk wel het juiste gereedschap nodig om de klus snel te klaren.

De juiste zaag voor de juiste zaak

Als je kleine takken moet verwijderen in je tuin, kun je daar wel een heggenschaar voor gebruiken. Bij kleine boompjes voldoet een handzaag nog wel, hoewel die flink wat armspierkracht vergt als het kouder is. Voor grotere bomen is het verstandig om een kettingzaag te gebruiken. Hiermee is het zaagwerk zo gepiept en jouw tuin zo winterklaar!

De beste oplossing voor uw bladsituatie

In een kleine tuin met weinig bomen zal je waarschijnlijk weinig bladeren tegenkomen, tenzij je buren wel bomen hebben die veel bladeren verliezen in je tuin. Als de hoeveelheid bladeren nog te overzien is, volstaat een bladhark meestal om de bladeren te verwijderen. Het kost wat moeite, maar met een beetje aanpoten is het zo gebeurd. Heb je een grotere tuin met bomen die vol met bladeren ligt? Dan kan een bladblazer de juiste oplossing voor jou zijn! De bladblazer doet al het zware werk voor je en je tuin is in een mum van tijd bladvrij. Met een bladblazer maak je in een handomdraai je tuin bladvrij en is jouw tuin dus zo winterklaar!

 


Wistjij

Kartonnen dozen sluiten door het gebruik van tape.

Kartonnen dozen sluiten door het gebruik van tape.

Het lijkt zo makkelijk maar bij het sluiten van een kartonnen doos doormiddel van tape komen toch ook altijd veel verschillende aspecten kijken. Tapen kan gezien worden als het aanbrengen van verpakkingstape op een ondergrond of kartonnen doos. In veel verschillende industrieën wordt er vaak tape toegepast voor het sluiten van kartonnen dozen of tegenwoordig voor het aangeven van de juiste loop-weg op de grond. Tape is verkrijgbaar in veel verschillende soorten, kwaliteiten en uitvoeringen. Onderstaand zal er wat verder ingegaan worden op de manieren om tape aan te brengen op een kartonnen doos.

Tape aanbrengen op een kartonnen doos.
De omgevingstemperaturen zijn erg belangrijk bij het aanbrengen van tape op een kartonnen doos. De ideale temperatuur voor het plakken van tape is 15 graden, de tape blijft hierbij goed plakken en zal niet snel loslaten. Het is ook erg belangrijk dat de ondergrond schoon, stofvrij en vetvrij is. Tape kan aangebracht worden op verschillende manieren, denk aan handmatig aanbrengen of doormiddel van speciale tools. Twee handige tools die gebruikt kunnen worden is bijvoorbeeld een tape dispenser of een dozensluitmachine.

Het manueel aanbrengen van tape kan gebeuren doormiddel van een tape dispenser. Dit is een handmatige afroller waar de tape als het ware op geplaatst wordt. Het is erg belangrijk dat wanneer er tape wordt aangebracht met een tape dispenser de tape goed aangedrukt wordt. Anders is er kans dat de tape niet goed hecht en los kan laten tijdens de verzending. Het werkt als volgt: de tape wordt aangebracht op de ene kant van de doos en door de dispenser afgerold naar de andere kant. De scherpe tandjes op de dispenser snijden de tape af op het juiste moment.

Daarnaast is er de mogelijkheid om de tape machinaal aan te brengen met een dozensluitmachine. Met de juiste dozensluitmachine kan er gezorgd worden voor een snelle en soepele sluiting van de dozen die in het verpakkingsproces zitten. Wanneer de kartonnen doos op de band wordt geplaatst wordt doormiddel van de machine de kartonnen doos automatisch dicht getaped. Dit scheelt veel handelingen en door de snelle sluiting kunnen er gemiddeld tot wel 10.000 kartonnen dozen per dag worden gesloten.

Technieken om de kartonnen doos dicht te plakken.
Er zijn verschillende technieken om een kartonnen doos te sluiten. Iedereen is natuurlijk bekend met de standaard manier om de kartonnen doos te sluiten oftewel het plaatsen van de verpakkingstape in een rechte streep over de ruimte waar de kartonnen flappen elkaar ontmoeten. Dit is perfect wanneer er niet te zware producten worden verzonden maar voor zwaardere pakketten wordt het erg aangeraden om de tape op een andere manier aan te brengen. Voor pakketten tussen de 20 en 40 kg en 40 kg+ is het verstandiger als de tape in de breedte ook nog een keer toegepast wordt of soms zelfs twee keer. De extra tapestroken zorgen ervoor dat de kartonnen doos absoluut niet meer open gaat en super stevig is gesloten.

Voor meer informatie over tapesoorten en tapekwaliteiten; houdt onze blogs in de gaten! In de volgende blog zal er wat verder worden ingegaan op de verschillende tapesoorten.

https://www.123kartonnendozen.nl/webwinkel/index.php?item=&action=page&group_id=10000082&lang=nl


Tagged with

Communicatie met de klant is erg belangrijk

Communicatie met de klant is heel erg belangrijk. Voor je namelijk kunt beginnen met verkopen is het eerst belangrijk om te kijken wie eigenlijk jouw klant is. Zo zie je namelijk of je het product of de dienst een beetje moet aanpassen misschien. Hierbij kan ook worden gedacht aan het taalgebruik dat je zult gebruiken tijdens de communicatie met jouw klanten.

Huisstijl

Ontwikkel dan ook bepaalde huisstijlen die zijn gebaseerd op de wensen en de behoeften van de klant. Zo is er namelijk bijvoorbeeld al een groot verschil tussen mannen en vrouwen. Daarbij is het natuurlijk ook van belang dat je gaat kijken naar de leeftijd. Zo zorg je er namelijk voor dat je ouderen niet met je gaat aanspreken terwijl het bij deze groep eigenlijk van belang is dat je deze mensen met u aanspreekt. Zo zorg je er namelijk voor dat je deze groep mensen de waardering geeft die zij verdienen. Daarentegen vinden jongeren het vaak juist apart als je ze aanspreekt met u. Zij vinden het dan veel fijner en juist persoonlijker als je ze met ‘je’ aanspreekt. Zo voelt deze groep zich sneller aangesproken. Kijk je hoeft je niet te verlagen tot straattaal maar een beetje gericht op de jeugd mag wel. Daarbij is het trouwens ook belangrijk dat je let op wat voor bedrijf je bent. Wanneer je in de zakelijk wereld rond huppelt dan kun misschien ook wel een iets formelere toon aanslaan. Denk maar eens aan een bank die in onderhandeling is met jou over een hypotheek dan wil je niet dat je al met een hele informele en gezellige toon dwars door het gesprek loopt. Je wilt gewoon weten hoeveel geld je kunt krijgen en wat de kosten daarvan zijn. Dat is het dan ook en niet meer. Dus dan moet er ook een formele toon worden aangeslagen. Deze toon zal dan gedurende het gesprek maar ook in het mailcontact moeten volgen

Mails en marketing

Over mails gesproken die zijn eigenlijk best interessant. Deze vorm van communicatie kun je namelijk ook gebruiken voor je marketing. E-mailmarketing zorgt er namelijk voor dat je klanten kunt bereiken via bijvoorbeeld een maandelijkse nieuwsbrief. Maar e-mailmarketing kan er ook voor zorgen dat je je juist je verkopen kunt stimuleren door mensen eraan te herinneren dat ze nog iets in het winkelwagentje hebben liggen. Dit zorgt ervoor dat 25% toch nog die aankoop gaat doen. Terwijl ze die eigenlijk dus al vergeten waren.

 

https://web-wings.nl/wat-maakt-e-mail-marketing-zo-bijzonder/


Tagged with

Jezelf goed en natuurlijk verzorgen

Lekker douchen, daar heb je toch geen plastic voor nodig? Je zou denken van niet, maar toch is er bijna geen badkamer te vinden die vrij is van flessen shampoo en douchegel. Slecht voor het milieu, maar het goede nieuws is dat we daar iets aan kunnen doen. Iedere plastic fles die we vervangen door een product zonder reststoffen is winst. Hoe vaker we dat doen, des te meer mensen zien ons voorbeeld en begrijpen de noodzaak. Probeer het daarom gewoon eens uit! Koop eens een shampoobar of body bar voor jezelf, of geef er eentje weg. De verschillende bars gaan erg lang mee, en staan per stuk gelijk aan ongeveer drie volle flessen.

Speciale natuurlijke verzorging

Een body- of shampoobar is niet te vergelijken met een stuk zeep. Wat vorm betreft lijken ze op elkaar, maar de ingrediënten zijn anders. Body- en shampoobars zijn te koop in verschillende soorten met ieder hun eigen specifieke ingrediënten om huid- en haarproblemen te verminderen. Zo zijn er bodybars met anti-aging bestanddelen en bodybars voor de tere kinderhuid. Ook als het om shampoo gaat is er voldoende keuze. Wat dacht je van een anti roos shampoo bar met sinaasappelgeur of een zilvershampoo bar die je grijze haar prachtig laat glanzen. Is je haar erg droog en twijfel je nog? Kijk dan eens bij de conditioner bars.

Een heerlijke natuurlijke geur zonder schadelijke stoffen

De geur van een reinigend en verzorgend product is heel belangrijk, dat weten we allemaal. Gaat het om bars, dan gaan onze gedachten vaak terug naar de scherp geurende zepen van vroeger. Natuurlijke shampoo- en bodybars bevatten echter ingrediënten zoals sinaasappel, lavendel en citroen. Heerlijk fris, maar ook zacht, aangenaam en niet overheersend. De verschillende bars zijn allemaal vrij van SLS en SLES en andere chemische bestanddelen. Bewaar de bar in een stoffen zakje of leg hem na gebruik op een schaaltje. Op deze manier gaat de bar lang mee en ruikt je badkamer ook nog eens heel lekker!


Wistjij

Wat kost een BHV-cursus?

De kosten van de BHV cursussen die aangeboden worden, zijn erg uiteenlopend. Dit komt doordat er veel aanbieders van BHV-cursussen zijn, die met elkaar concurreren. En dit komt omdat er heel veel variaties van een BHV-cursus aangeboden worden. Zo heb je bijvoorbeeld teamleider BHV, e-learning BHV, BHV-basis en – herhaling en natuurlijk BHV-cursussen die in een andere taal gegeven worden.

Als je kijkt naar de kosten van een cursus en verschillende aanbieders met elkaar vergelijken, moet je ook kijken naar of bijvoorbeeld de kosten van het lesmateriaal en het examen bij die prijs inbegrepen zijn. Bij de meeste aanbieders is de prijs inclusief de lunch, het examen en de BHV-pas, maar er zijn ook aanbieders waar de kosten hiervan er later nog bij komen.

Een BHV-basis cursus een en BHV-herhalingscursus zijn de twee meest populaire BHV-cursussen en deze worden dan ook aangeboden door (bijna) iedere cursusaanbieder. Hieronder ziet u een indicatie van de kosten van deze BHV-cursussen.

Kosten BHV-basis cursus:

De kosten van cursussen lopen, door een stevig concurrerende markt, dus erg uiteen. Zo betaal je bij een van de grotere aanbieders; BHV Nederland al €299,-* voor een cursus. Maar er zijn ook partijen zoals UwBedrijfshulpverlening waar je maar €195,-* kwijt ben voor een BHV-basis cursus.

*Deze kosten zijn inclusief lunch, examen, lesmateriaal etc.…

Kosten BHV-herhaling cursus

Ook de kosten van een BHV-herhalingscursus verschillen enorm. Ze lopen uiteen van €200,- tot €100,-. Houd wel rekening mee dat deze cursus elk jaar opnieuw gevolgd moet worden om erkend BHV’er te blijven. Het is bij een aantal aanbieders mogelijk om een vrijstelling te krijgen voor een deel van de herhalingscursus wanneer u in bezit bent van een EHBO-diploma. Dit heeft soms invloed op de prijs die u uiteindelijk moet betalen.

Kosten BHV-examen

Zoals eerder al vermeld werd, zijn de meeste prijzen van een BHV-cursus inclusief de examenkosten, maar zijn er ook aanbieder waarbij de kosten hiervan later nog in rekening gebracht worden. Het BHV-examen kost gemiddeld rond de €30,- euro. Vind u dus een aanbieder waarbij de examenkosten niet inbegrepen zijn bij de prijs, zult u met ongeveer €30,- rekening moeten houden.


Wistjij

APK laten doen in Hengelo

Eens in het jaar is het tijd voor de goedkope APK Hengelo. Die moet gedaan worden om te kijken hoe het is gesteld met de auto of de wagen die de bezitter heeft. Het is zaak dat die APK Hengelo goed verricht wordt, omdat het dan ook weer zeker is dat de auto langer door kan rijden. Het kan goed zijn dat er problemen aan de auto zijn die de eigenaar nog niet had opgemerkt. Bij de APK kunnen die aan het licht komen. Dat is ook wel zo veilig, omdat op die manier eventuele ongelukken of problemen worden voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen, zo simpel is het.

 

Veiligheid van auto

 

De auto is een relatief veilig vervoersmiddel en dat stemt de eigenaren tevreden. Dat moet ook wel, aangezien de auto het meest wordt gebruikt als vervoersmiddel. Het kan dan niet zo zijn dat die niet veilig is. De APK Hengelo kan er voor zorgen dat de auto ook veilig blijft. Veel mensen hechten grote waarde aan de veiligheid van de wagen en zitten met een lekkerder gevoel in de auto als dit allemaal op orde is. Dat is natuurlijk wel zo fijn. Zeker ook als er kinderen of familie plaatsneemt in de auto dan is het wel zo goed als de auto ook in goede staat is en veilig is.

 

Goede service

 

Via APK Hengelo staat veiligheid voorop, maar wat ook heel belangrijk is is het contact met de klant. Er kan gemakkelijk een afspraak worden gemaakt of eventueel worden afgezegd als dat nodig is. Dat is allemaal om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daar gaat het immers om bij APK Hengelo. Een APK is bovendien nodig als de auto verkocht moet worden als bewijs dat hij in goede staat is.

 

 

 

 

 

 

 

 
Wistjij

Je vaststellingsovereenkomst laten controleren is erg belangrijk

Een goede vaststellingsovereenkomst laten controleren is van cruciaal belang wanneer je in een procedure zit van een ontslag. Je bent ontslagen en dit is natuurlijk niet zomaar een situatie die zich voordoet. Het kan ernstige gevolgen voor jou hebben. Stel dat je een alleenstaande bent en je hebt een huishouden te runnen en een huur te betalen. Misschien heb je nog wel kinderen die je moet voeden het kan rauw op je dak komen vallen wanneer je hoort dat je bent ontslagen. Het is dan ook van groot belang dat je de procedure van het ontslag op een goede manier doorloopt, z0odat je jezelf de tijd geeft om een nieuwe baan te zoeken, onder dat je in financiële problemen komt te zitten. Het heeft uiteindelijk een hoge prioriteit dat je jezelf financieel goed kunt onderhouden en dat kan alleen maar wanneer je in het bezit bent van een baan die je een salaris geeft waar jij alles mee kunt betalen.

 

Een jurist inhuren

Door een jurist in te huren kan je een vaststellingsovereenkomst laten controleren op juistheid en echtheid van geschrift. Het kan zijn dat een werkgever wil proberen om een lager bedrag aan je uit te keren dan je eigenlijk verdient. De werkgever weet zelf ook dat het een enorme weg is om via het UWV een ontslag door te drukken en heeft zelf ook meer baat bij om het rechtstreeks af te handelen met de ex-werknemer, met jou dus.

 

Baat bij een overeenkomst

Niet alleen heeft de werkgever baat hierbij, maar jij ook. De vaststellingsovereenkomst laten controleren is een belangrij onderdeel, zodat je weet dat je op een juiste manier hebt gehandeld en een eerlijk document gaat tekenen voordat je met een bedrag en voorwaarden akkoord gaat. Een jurist kan je daar zeker bij van dienst zijn en helpt je graag.