Huis aan de Costa del Sol

Heb je wel eens nagedacht over het kopen van een huis onder de heerlijke Spaanse zon? Het is natuurlijk heerlijk om het hele jaar door in de zon te leven. Dit kan perfect in landen als Griekenland, Italië en natuurlijk Spanje! Wanneer je een huis in Spanje wilt kopen, is het verstandig om je van tevoren goed te oriënteren. Er zijn namelijk onwijs veel aanbieders van huizen in Spanje. Om een huis in Spanje te kopen kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van de website van Checkpablo. Zij bieden veel (vakantie)huizen aan in Spanje. Wanneer je een huis in Spanje wilt verkopen, kun je hier uiteraard ook terecht.

 

Een huis kopen in Spanje is waarschijnlijk veel gemakkelijker dan je denkt. Het is eigenlijk niet heel anders dan het kopen van een huis hier in Nederland. Je kunt huizen kopen in allerlei leuke Spaanse plaatsjes, zelfs op verschillende Spaanse eilanden staan huizen te koop. Via Checkpablo kun je zowel huizen van makelaars als van particulieren kopen. Dit zorgt voor een erg divers aanbod. Zowel in woningen als in prijzen. 

 

Je kunt ervoor kiezen om een huis kopen Tenerife. Op dit eiland zijn de prachtigste huizen te vinden. Het is dan ook de ideale plek om naartoe te gaan wanneer je even wat tijd voor jezelf wilt. Het uitzicht van de huizen hier is werkelijk adembenemend. Natuurlijk is het ook mogelijk om op een van de andere prachtige Spaanse eilanden een mooi huis te kopen. 

 

Wanneer je interesse hebt en overweegt om een huis te kopen in Spanje, is het slim om eens te kijken op de website van Checkpablo. Hier krijg je een breed aanbod te zien van diverse huizen helemaal verspreid over Spanje. Dankzij de uitstekende makelaars die hier werkzaam zijn, hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Veel vakantieplezier! 

Huis aan de Costa del Sol

Een kunstboom

Hoewel het nog vroeg in het jaar is wil ik het in dit artikel toch alvast hebben over iets wat zich pas aan het einde van het jaar afspeelt. Ik wilde het namelijk gaan hebben over de kerst. En aangezien de paaseieren al in de schappen liggen is dat al bijna toegestaan. De producten die horen bij dit soort feesten liggen al steeds vroeger in de winkel. Zodra de kerst af gelopen is duurt het maar even of de paaseieren liggen al in de schappen. Is dat niet een beetje gek?

Er zijn vanuit de visie van supermarktondernemers wel een paar redenen te bedenken waarom ze dit doen. Waarschijnlijk is hier onderzoek naar gedan en is gebleken dat deze producten toch het best verkopen ten opzichten van de alternatieven die er zijn om de leegtes tussen deze periodes door op te vullen.

Daarnaast is het een stuk meer gedoe om steeds maar andere producten in de schappen te leggen. Er moeten meer afspraken gemaakt worden en logistiek moet er ook steeds geschakeld worden. Hierdoor kan het zomaar zijn dat de kosten te hoog oplopen en dat ze hierdoor er voor kiezen om alvast de producten voor het volgende feest in de winkel leggen.

Wat je echter nog niet ver voor de kerst kan kopen zijn de kerstbomen. Deze kan je dan ook niet lang bewaren. Wat je echter wel heel het jaar door kan bestellen is een goedkope kunstkerstboom. Uiteraard hebben deze geen water nodig en kan je ze dus ver voor de kerst alvast bestellen. Het zijn vaak pakketten waar een complete kerstboom in zit. Alle decoraties die je nodig hebt om de boom op te fleuren zitten er in. Het enige wat je hoeft te doen is het zelf aan te kleden. En hiervoor zit een instructievideo in het pakket om te laten zien hoe je dat het best kan aanpakken.

Een kunstboom


Tagged with

Bestelbussen

De wereld van het transport is erg aan het veranderen. In de laatste 100 jaar is het al bizar veranderd. Dit kwam met name door de technologische ontwikkelingen. Er zijn tal van machines ontwikkelt die helpen bij van alles en nog wat. Veel bedrijven hebben dit als een kans gezien en zijn hier gebruik van gaan maken. Zo zijn er veel processen een stuk sneller geworden en krijgen klanten dus steeds sneller waar ze om gevraagd hebben. Daarnaast kunnen deze bedrijven zich eerder bezighouden met de volgende klant. Ze kunnen dus meer klanten helpen in hetzelfde tijdsbestek. Hierdoor gaat de omzet gigantisch omhoog.

Nog steeds zijn de ontwikkelingen in de transportwereld sterk aan het vorderen. Dit komt tegenwoordig ook door een verplaatsing van de markt. Er is tegenwoordig heel veel sprake van last mile delivery. Hiermee worden de bezorgingen aan huis bedoeld die je, vaak via online webshops, hebt besteld. De kleine pakketten die tot aan de deur worden geleverd vallen onder de last mile delivery. Veel bedrijven zagen deze kans en hebben hier hun focus op gelegd. Dit heeft het zicht op de Nederlandse wegen behoorlijk doen veranderen. Er zijn veel bestelbussen op de weg erbij gekomen. Deze kunnen niet zoveel meenemen als grote vrachtwagens uiteraard, maar kunnen wel op meer gebieden terecht doordat ze at kleiner van stuk zijn.

Voor deze voertuigen heb je geen speciaal rijbewijs nodig. Het is dus eenvoudig om bezorger te worden bij één van de vele bedrijven. Het enige nadeel is dat de bussen een stuk groter zijn dan normale personenauto’s. De dode hoeken zijn dus ook groter. Voor je eigen veiligheid en die van omstanders is daarom handig om een waeco achteruitrijcamera aan te schaffen. Deze helpen je bij het zicht naar achter. Zo heb je een beter zicht en vergroot je de veiligheid. Ze zijn vaak gemakkelijk aan te installeren. Zeker de draadloze achteruitrijcamera is eenvoudig om te monteren.

Bestelbussen


Tagged with

Rieten daken op boerderijen

Het is eindelijk weer lente en dat betekent dat we weer lekker veel naar buiten kunnen gaan. We kunnen weer stukjes gaan lopen, rennen en fietsen. Zeker wanneer het lekkere weer net zijn intrede heeft gedaan in Nederland zie je veel mensen die gelijk actie ondernemen. Ieder op zijn eigen manier. De mensen die graag letten op hun gezondheid gaan veel sporten buiten. De polder in en fietsen maar. En niet alleen de mensen die fietsen om fit te blijven komt je tegen. Er zijn veel mensen, met name gepensioneerden die graag een rondje fietsen wanneer het goed weer is. Lekker op hun gemak over één va de vele fietspaden dat ons land heeft. Ook hardlopen wordt steeds populairder. Vaak lopen veel mensen al vroeg in de ochtend hun vaste rondje. Het blijkt verslavend te werken.

Veel mensen die zich herkennen in de bovengenoemde activiteiten zullen veel kilometers afleggen buiten hun dorp en stad. Want het is heerlijk om de vrije natuur te sporten. Wat ze dan vaak zien zijn oude huizen die nog in de polders staan. Vaak zijn deze huizen vroeger gebruikt als boerderij. Soms is dit nog steeds de functie van het perceel. Het zijn oude gebouwen die soms wel meer dan 200 jaar oud kunnen zijn.

Wat opvalt is dat veel van deze huizen in het bezit zijn van mooie rieten dakbedekking. Vroeger was dit de standaard voor dit soort huizen. Het was goedkoop materiaal en zorgde voor voldoende bescherming. Het materiaal is echter droog en vat snel vlam. Dat was hét minpunt van dit type dakbedekking. Gelukkig leven we vandaag de dag in 2019 en zijn daar trucjes voor om te zorgen dat het materiaal bewerkt is en moeilijk vlam vat. Zo hoeft het rietdekkersbedrijf dat de daken aanlegt zich geen zorgen te maken over hoe het op de meest brandveilige manier aangelegd moet worden. Uiteraard wordt hier wel over nagedacht, maar zijn de gevolgen ervan kleiner.

Rieten daken op boerderijen


Tagged with

coding en marking

Heeft u problemen met de coding en marking van uw producten? dan kan het werk wat u doet moeilijker of zelf enorm vertraagd worden. Dat zou ontzettend lastig uit kunnen komen, en dat wilt u uiteraard voorkomen! Nou kunt u in zee gaan met een onbekende drukker of het zelf allemaal gaan doen, maar dat gaat u veel geld, tijd en moeite kosten. Kom in plaats daarvan eerst eens langs bij KBA Metronic. Wij zijn met onze 40 jaar ervaring de beste mogelijkheid voor u. dankzij onze hoge beschikbaarheid, bijzonder goede schriftbeeld en simpele bediening hebben wij, tot nu toe, geen klant gehad die een slecht beeld van ons heeft gekregen. Door ons unieke en toch moderne design kiezen steeds meer klanten voor ons in plaats van een concurrent.

Wij bij KBA metronic zijn constant bezig met verbeteren en innoveren. Daardoor kunnen wij meer productiezekerheid garanderen zodat u zich alleen nog maar zorgen hoeft te maken over de problemen die uw werk zelf geeft. Maar dat zou ook geen probleem moeten vormen toch? En dankzij onze makkelijke product filter applicatie kunt u er gemakkelijk achter komen welk van onze producten u zou moeten nemen om product optimalisatie te bereiken.

KBA is in ontzettend veel landen te vinden. Wij zijn ooit begonnen in het verenigd koninkrijk en konden, dankzij ons succes, snel uitbreiden naar buurlanden. Dit bewijst alleen maar meer hoe nuttig KBA metronic voor een bedrijf kan zijn. Als u nog niet zeker bent over onze producten en services kunt u altijd een paar samples laten maken. Of als u het liever zelf eerst wil proberen kunt u het ook vrijblijvend testen. En als u nog steeds onduidelijkheid of vragen heeft staan onze service medewerkers paraat om deze vragen bij u weg te nemen. KBA metronic doet er dus alles aan om het voor u makkelijker dan ooit te voren te maken.

coding en marking


Tagged with

Telemarketing Nederland

De telemarketing specialist van Nederland

Praatjes geen gaatjes, maar wel jouw agenda! Wij zijn Teleleads, een bedrijf uit Nederland dat gespecialiseerd is in telemarketing. Gebeld worden door bedrijven die je iets proberen aan te smeren, de meeste mensen vinden het maar vervelend. Dat is iets wat we goed begrijpen. Daarom doen wij het net even anders. Ten eerste kiezen wij voor een hele klantvriendelijke benadering. We zijn vriendelijk, vrolijk, en niet opdringerig. Ten tweede proberen we niets te verkopen. Wij staan bedrijven namelijk bij met B2B telemarketing.

Wat is telemarketing?

B2B telemarketing is het telefonisch genereren van meer leads. Dat werkt als volgt. Wij nemen namens jouw bedrijf telefonisch contact op met een bedrijf dat misschien wel interesse heeft in jouw product of dienst. In een prettig gesprek peilen wij hun interesse en kijken we of we het bedrijf kunnen overtuigen voor een informatieve afspraak. Tijdens deze afspraak, het salesgesprek, is het vervolgens aan jou om de potentiële klant echt binnen te slepen. Jij bent immers pas echt de specialist in datgene wat je aanbiedt en kunt dit zodoende het beste overbrengen.

B2B telemarketing uitbesteden

Door de telemarketing uit te besteden heb jij alle mogelijkheid om deze salesgesprekken voor te bereiden. Wij nemen het genereren van leads van je over en gaan aan de slag om je agenda te vullen met wat we warme leads noemen: bedrijven die daadwerkelijk interesse hebben. Voor meer voorbereiding in het salesgesprek te kunnen steken vergroot je de kans op het binnenslepen van de klant. Samen werken we dus aan de groei van jouw onderneming.

Telemarketing Nederland

Sales Leads Telemarketing

Maak 2019 jouw jaar

We zijn inmiddels een maand onderweg in 2019. Ben jij als ambitieuze en gedreven ondernemer ook druk bezig om van 2019 jouw jaar te maken? Grootse doelstellingen, meer klanten en een stijgende omzet: het begint met meer sales. Om een stijging in sales te bewerkstelligen kun je onder meer kiezen voor doeltreffende telemarketing. Daarbij worden sales leads gegenereerd door potentiële klanten telefonisch te benaderen. Bij interesse wordt een afspraak met jou of een accountmanager ingepland, zodat de klant in het salesgesprek verder overtuigd kan worden.

Een uitpuilende agenda

Met Teleleads aan jouw zijde puilt jouw agenda straks uit van de afspraken. Je kunt ons zien als een aanvulling op jouw sales funnel. Door gebruik te maken van een uitgebreide database kunnen we een selectie maken van bedrijven die baat of interesse kunnen hebben bij jouw product of dienst. Wij leggen vervolgens de basis voor een afspraak. Daarna is het aan jou om de ‘deal te sealen’.

Meer weten?

Heb jij wel oren naar een stijging van sales leads aan de hand van Telemarketing? Graag vertellen we je meer over onze dienstverlening. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 000 85 75.

Sales Leads Telemarketing

Wat doet een PLC programmeur?

Een PLC programmeren wordt gedaan door een PLC programmeur. De afkorting PLC staat voor Programmable Logic Controller, of in het Nederlands, een Programmeerbaar Logische Eenheid. Het is een elektronisch apparaat met een microprocessor. Veel apparaten in de industrie worden doormiddel van PLC’s aangestuurd. Voor de automatisering is de ontwikkeling van een PLC erg belangrijk. Het is dan ook van belang dat er genoeg vakmensen zijn die een PLC programmeren. Een PLC programmeur zet het programma van de PLC in elkaar, controleert deze en doet ook het beheer er omheen. Een PLC programmeur is een kantoorbaantje, wil je in de toekomst absoluut geen kantoorbaan bemachtigen maar wel met techniek bezig zijn, dan is een werkplek in de werkplaats misschien een betere oplossing voor jou. Mensen in de techniek zal Nederland altijd nodig blijven hebben. Daarnaast betaald de technieksector ook nog eens erg goed, dit is onder andere ook een drijfveer om in de techniek te gaan werken. Bedrijven staan namelijk te springen om technische vakmensen in dienst te nemen.

Een PLC programmeren, hoe lastig is dat?

Wanneer je voor iets hebt geleerd en gestudeerd hebt is uiteindelijk niets meer moeilijk in dat vakgebied, dit zelfde geldt ook voor het PLC programmeren. De werkzaamheden van een PLC programmeur lopen erg uiteen. Hij zorgt ervoor dat de PLC is geprogrammeerd, hij zorgt ervoor dat de machines het gaan doen, voert regelmatig controles uit en hij lost eventuele storingen op. Ook schrijft hij nog een technische documentatie. Het gaat dus verder dan alleen maar een PLC programmeren. De kennis van een PLC programmeur gaat dus verder dan de PLC zelf. Klinkt dit als een leuke baan in jouw ogen en vind je het niet erg om een kantoorbaan je bemachtigen? Dan is een PLC programmeren echt iets voor jou!

Wat doet een PLC programmeur?

Telemarketing specialist met scherpe tarieven

Telemarketing specialist met scherpe tarieven

Het is een simpel rekensommetje. Meer klanten betekent meer omzet, wat meer winst en dus een grotere groei van je bedrijf betekent. Een manier om meer klanten binnen te slapen is telemarketing. Je gaat dan actief telefonisch potentiële klanten benaderen en hun interesse in jouw dienst of product peilen. Misschien geven ze wel aan meer te willen weten. Als jij deze telemarketing dienst door een gespecialiseerd bedrijf wilt laten uitvoeren kun je hiervoor bij Teleleads terecht. Wij vullen graag jouw agenda met warme leads, tegen zeer scherpe tarieven!

Een agenda vol met warme leads

Om bedrijven te vinden die een potentiële klant kunnen worden maakt Teleleads gebruikt van een uitgebreide database. Daarin zijn allerlei bedrijven opgenomen, die wij kunnen gaan selecteren op aspecten als branche en regio. Nadat de lijst is opgesteld stellen we in overleg met jou ook een belscript op. Hierbij doen we niet aan opdringerigheid, maar hanteren we een klantvriendelijke aanpak. Vervolgens is het tijd om te gaan bellen. Zodra een warme lead is binnengesleept kunnen jij of een van je accountmanagers de klant verder overtuigen in een salesgesprek.

Vraag een offerte aan!

Teleleads biedt telemarketing diensten tegen aantrekkelijke prijzen aan. Meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op en vraag een offerte aan! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 000 85 75.

Telemarketing specialist met scherpe tarieven

Sloten openen met ijzertjes met behulp van geavanceerde lockpick technieken

Lijkt jou het ook leuk om een slot te kunnen doen openen zoals je dat ziet in films? Nou dit is niet heel erg vergezocht want het is namelijk gebaseerd op een sport dat ook in de echte wereld mogelijk is. Het is misschien niet zo sensationeel zoals je het in de film ziet maar het is wel degelijk mogelijk om het slot te openen met ijzertjes.

 

Lockpicking is het kunnen openen van sloten met ijzertjes

Deze manier van een slot openen heet lockpicking en wordt ook zelfs in Nederland maar ook in Belgie veel beoefend. Er bestaat veel onduidelijkheid over de sport omdat veel mensen bang zijn voor misbruik ervan. Dit is echter niet heel realistisch omdat er heel veel verschillende soorten manieren zijn om sloten te openen. Lockpicking is hier zeker niet de snelste van.

Wat wel heel erg handig is met lockpicking is dat er geen schade wordt toegebracht aan het slot. Niemand zou dus weten dat jij een slot hebt geopend tenzij ze van binnen gaan kijken en de pinnen van het slot gaan bestuderen. Dit is misschien ook de reden waarom het zo sensationeel wordt weerspiegeld in films.

 

Superkracht om sloten te openen zonder sleutel

 

Voor jonge en actiehelden is het een hele gave vaardigheid om te hebben. Jammer genoeg duurt het in de echte wereld waarschijnlijk 10 keer zo lang als dat het in de film duurt. Maar ja je kunt je voorstellen dat het niet zo heel interessant is om een uurtje kijken naar hoe iemand een slot probeert open te priegelen.

Ik kan me dus goed voorstellen dat ze dit proces wat versnellen om het er allemaal wat leuker uit te laten zien. Maar jammer genoeg is dit wel de reden waarvoor veel mensen bang zijn dat lockpicking een bedreiging is voor de veiligheid. Ze zijn bang dat iedereen zomaar elk slot kan openen. Als ouders hier een beetje meer energie in steken dan zouden ze echter er achter komen dat het echt best wel lastig is om een slot te openen met lockpicking het kan erg makkelijk een paar uur duren voordat je een slot open hebt.

De filmpjes die op het internet zien over lockpicking zijn meestal niet realistisch. De mensen die deze sloten openen hebben namelijk vaak al de gelegenheid gehad oefenen op deze specifieke sloten. Wanneer je eenmaal een slot leert kennen dan weet je een beetje hoe de pinnen van binnen zitten en dan weet je hoe je deze sloten kunt openen. Dit lijkt dus heel interessant maar in de realiteit hebben ook deze mensen veel moeten priegelen om deze sloten te leren kennen.

Sloten openen met ijzertjes met behulp van geavanceerde lockpick technieken


Tagged with

Waarom je goede SEO teksten moet laten schrijven

We leven in een digitaal tijdperk en de meeste bedrijven zijn grotendeels afhankelijk van online klantenwerving. Deze potentiële klanten willen het liefst zo snel en efficiënt mogelijk de juiste informatie vinden. Zij klikken daarom meestal op de bovenste resultaten die een zoekmachine weergeeft, zonder dat zij uitgebreid verder scrollen. Het is dus belangrijk dat jouw bedrijf op de eerste resultatenpagina wordt weergegeven. Om dit te bereiken zijn goede SEO teksten onmisbaar gemaakt door een tekstschrijver. Maar waaraan moeten goede SEO teksten eigenlijk voldoen?

 

Zoekwoorden

Op de juiste wijze gebruik maken van relevante zoekwoorden is essentieel bij SEO teksten. Relevante zoekwoorden zijn die woorden, of die woordcombinaties, waarop potentiële klanten zoeken in zoekmachines. Vroeger was het belangrijk om vooral zoveel mogelijk van deze relevante zoekwoorden in je teksten te verwerken. Inmiddels maken zoekmachines echter gebruik van meer geavanceerde algoritmes, waardoor méér niet altijd beter is. Het draait nu om de juiste balans. Het is dus belangrijk dat je SEO teksten geschreven worden door iemand die goed weet te doseren.

 

Schrijf SEO teksten voor de bezoeker

De teksten op je website moeten altijd waardevolle content bevatten voor je bezoekers. Schrijf dus geen webteksten voor de zoekmachines, maar vraag je altijd af wat jouw doelgroep graag zou willen lezen. Een tekstschrijver kan je hierbij helpen. Zij weten precies met welke toon en stijl zij bepaalde lezers kunnen aanspreken. Een zakelijk publiek vraagt immers om een heel ander type tekst, dan een lezer die op zoek is naar amusement. 

 

Intern en extern linken in SEO teksten

Zoekmachines waarderen het gebruik van interne en externe linken in SEO-teksten. Externe linken verwijzen naar een andere website, terwijl interne linken naar een andere pagina van jouw eigen website verwijzen. Zo kun je in een tekst bijvoorbeeld doorlinken naar een pagina die meer informatie geeft over een bepaald onderwerp of begrip. Dit zorgt voor een positieve bezoekersbeleving. Om je SEO te verbeteren is het belangrijk dat je op een natuurlijke en organische manier linkt. Zo kun je statische verwijzingen zoals ‘klik hier’ beter achterwege laten. Het kan dus nog best lastig zijn om op een natuurlijke manier gebruik te maken van intern en extern linken. Een gespecialiseerde tekstschrijver kan je hierbij helpen.

Waarom je goede SEO teksten moet laten schrijven


Tagged with

Wie kan je helpen met het regelen van de begrafenis in Dordrecht?

Het regelen van een begrafenis in Dordrecht is een zware klus. Je bent zelf natuurlijk erg emotioneel na het overlijden van een dierbare, dus dan is het lastig om veel en moeilijke beslissingen te nemen. In dat geval staat de begrafenisondernemer voor je klaar om je te helpen. Je hoeft alleen maar telefonisch contact op te nemen om een afspraak te maken. De begrafenisondernemer komt dan bij je langs om je wensen voor de begrafenis in Dordrecht te bespreken. Jullie zoeken eerst een begraafplaats uit en de begrafenisondernemer legt uit welke onderdelen een begrafenis bestaat. Vervolgens kies je een graf en de ondernemer vertelt je wat de kosten voor de grafrechten zijn. Andere zaken die geregeld worden zijn het uitzoeken van een grafkist, het plaatsen van een rouwadvertentie in de krant en het opstellen van rouwkaarten. Natuurlijk zorgt de ondernemer er ook voor dat alle zaken voor de begrafenis in Dordrecht worden geregeld. Zo zal de begrafenis soepel verlopen. Neem gerust contact met ons op als je hulp wil hebben bij het regelen van de begrafenis in Dordrecht. Wij staan altijd voor je klaar en we komen graag bij je langs.

Waarom kiezen mensen voor een begrafenis in Dordrecht?

Tegenwoordig kun je kiezen voor een crematie of een begrafenis. Je mag zelf weten of je liever begraven of gecremeerd wil worden. Mensen kiezen vandaag de dag nog voor de begrafenis in Dordrecht omdat ze dit een prettiger idee vinden. Ook de nabestaanden vinden het soms fijn als iemand begraven wordt. Het fijne van de begrafenis in Dordrecht is dat er na de tijd een plek is waar je heen kan gaan als je de dierbare even wil herinneren. Je kan de oude bloemen van het graf halen en nieuwe bloemen plaatsen. Dit is toch iets fijner dan een crematie, aangezien je dan een fysieke plek hebt die je kan bezoeken. Bij een crematie is dit toch anders, want dan verstrooi je de as of je zet de urn in je huis neer. Kiezen voor een begrafenis in Dordrecht is een keuze die door de overledene werd gemaakt voor het overlijden of door de nabestaanden. Wil je meer weten over de begrafenis in Dordrecht? Neem dan een kijkje op onze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij geven graag meer uitleg over onze mogelijkheden en diensten en wij kunnen jouw vragen beantwoorden.Wie kan je helpen met het regelen van de begrafenis in Dordrecht?

Wat maakt limited edition speciaal?

Wat maken de limited editions zo speciaal? Van bijna elk groot merk zie je wel een limited edition verschijnen. Maar waarom zijn deze limited editions zo duur en wat maakt ze zo bijzonder? Dat wordt in dit artikel gegeven. Allereerst zegt het woord eigenlijk ook wel waarom ze zo bijzonder en duur zijn. Er zijn er namelijk maar in weinig getalen. Zo komen bij elk soort kledingartikel wel limited editions van schoenen tot jassen. Hierdoor is er een serie met zo’n 200 stuk sommige van 1000 stuks en er zijn er ook een paar van 50 of zelfs minder. Hoe zeldzamer hoe duurder natuurlijk de prijs wordt. Maar zijn deze artikelen dan zo speciaal? Nou soms wel en soms niet. Het wordt meestal bijvoorbeeld op een schoen gedaan die al is uitgebracht. Alleen zijn er wat speciale factoren hieraan verbonden. Allereerst kunnen merken samenwerken met elkaar. Een voorbeeld hiervan is Nike die samenwerkt met Supreme. Dit zijn 2 erg bekende merken en doordat er op 1 schoen kenmerken van beide merken zitten wordt de schoen erg speciaal. Daardoor zullen veel mensen de schoen gaaf vinden doordat zij van beide merken de kenmerken gaaf vinden. Verder kunnen de kleuren ook heel wat aan de schoenen doen. Zo kunnen er leer kleuren opzitten die normaal nooit op die schoen zitten zoals schoenverf zwart. Hierdoor geeft dit de schoen unieke kleurensamenstellingen die nooit op de schoen zitten. Als laatste kunnen er nog accessoires bij zitten die weer uniek zijn van merken en die zitten dan dus op andere merken waardoor dit weer een uniek beeld geeft aan de schoen. Het hangt dus van verschillende factoren af wat een schoen nou zo uniek maakt. Hierdoor willen veel mensen die speciale artikelen bezitten omdat er toch veel vraag naar is en toch erg weinig aanbod. Let dus goed op de acties van de nieuwe limited edition artikelen.

Wat maakt limited edition speciaal?


Tagged with

Een verstopping, wat kan loodgieter Amstelveen betekenen?

Ben je woonachtig in Amstelveen en regelmatig last van een verstopping in toilet of afvoer? Dan kun je eerst zelf te werk gaan door een paar tips op te volgen van Loodgieter Amstelveen die nog wel eens kunnen helpen. 

Verstopping toilet 

Door aanslag van urinekristallen en het gebruik van teveel toiletpapier kan een toilet na verloop van tijd verstopt raken. Er is niets zo vervelend als een verstopte wc. Je maakt natuurlijk dagelijks gebruik van het toilet en deze zal dus zo snel mogelijk moeten worden ontstopt. Je kunt een goede ontkalker kopen of een urinesteen-verwijderaar. Toch kan er met pure soda en heet water ook al snel iets opgelost worden. Dit is een goedkope en milieuvriendelijkere methode.

Lukt het niet om de w.c. te ontstoppen dan is misschien het gebruik van een hogedrukreiniger een oplossing. Echter, niet iedereen is in het bezit van zo’n apparaat. Dan is het misschien om je leidingen te laten ontstoppen door Loodgieter Amstelveen.

Verstoppingen voorkomen 

Verstoppingen in het toilet kunnen worden voorkomen door: 

 • Niet teveel toiletpapier te gebruiken
 • Géén tampons en maandverband door te spoelen
 • Giet nooit vetrestanten door het toilet

Om een verstopping van een waterafvoer te voorkomen, geldt eigenlijk hetzelfde. Er zijn nog steeds mensen die oud frituurvet door toilet of afvoer gooien. Dit kan een enorme verstopping veroorzaken. Ook een tip is: Reinig regelmatig de gootsteenafvoer, door in het gootsteenputje, soda met heet water te begieten. Deze tip kun je ook gebruiken in de badkamerafvoer. Haren en zeeprestanten kunnen ook de zaak verstoppen. Wanneer je regelmatig de afvoerput schoonmaakt en de sodatip gebruikt, zul je minder last hebben van een verstopte afvoer

Wat kan de loodgieter voor je betekenen

De loodgieter die een verstopping van het toilet kan oplossen zal een hogedrukapparaat meenemen om alle restafval te verwijderen. Vooral wanneer een verstopping regelmatig voorkomt zal hij ook adviezen geven om het toilet op een betere manier te gebruiken. Vooral te veel toiletpapier kan nog wel eens de boosdoener zijn. Maar ook het doorspoelen van tampons en andere materialen kunnen een verstopping veroorzaken. Op de bodem van de afvoer blijft dan restmateriaal liggen wat niet meer wegspoelt. Mocht het gebruik van de hogedrukreiniger niet helpen, dan kan een vegertje of een haakje misschien wel het probleem oplossen. Ook gootsteenverstoppingen kunnen op deze manier worden opgelost. 

Wat kan de loodgieter nog meer?

Het beroep loodgieter is een veelzijdig beroep. Niet alleen kunnen zij een verstopping verhelpen maar ook zijn zij opgeleid om sanitair te plaatsen en aan te sluiten.  Een loodgieter kan zich ook specialiseren in verwarmingsinstallaties. Onderhoud, plaatsen en storingen verhelpen, is ook een taak die de loodgieter kan uitvoeren. De loodgieter kan dus bijna alles wat met installaties te maken heeft. Waterleiding, sanitair en verwarmingsinstallaties kan hij repareren, onderhouden en plaatsen. Maar ook een daklekkage is een karwei wat rustig aan de loodgieter kan worden overgelaten. Vooral een lek aan een plat dak kan de loodgieter snel oplossen.

Een verstopping, wat kan loodgieter Amstelveen betekenen?

De perfecte Tennissnaren

Het is zeer belangrijk dat u beschikt over de perfecte tennissnaren om de beste prestaties op te leveren. KCtennis heeft een gespecialiseerde en uitgebreide keuze aan tennissnaren voor u geselecteerd. Deze snaren zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar ook erg goed geprijsd. Ook zijn er snarenpakketen samengesteld van de merken Novomatch, RAB, Polyfibre, Weiss Cannon en Sportastic.

Er zijn verschillende soorten tennissnaren, maar er wordt een onderscheidt gemaakt in twee verschillende types. Dit zijn de darmsnaren en de synthetische tennissnaren. Onder synthetische snaren vallen de snaren gemaakt van nylon, de multifilament snaren, snaren van polyester en de snaren van titanium.

Wanneer u een beginnende tennisser bent is het belangrijk om te weten welk materiaal u moet gebruiken voor het bereiken van de beste prestaties. Daarom leggen wij dit even kort uit. De snaren gemaakt van darm materiaal zijn geschikt voor de wedstrijdspeler, omdat het erg comfortabel speelt. De nylon snaren zijn voor de alternatieve clubspeler of de recreant. Polyester snaren zijn uniek vanwege de lange levensduur en de sterkte van het materiaal, wat geschikt is voor de wedstrijdspeler. De snaren gemaakt van Multifilament zijn voor alle spelers beschikbaar vanwege het comfortabele spel wat er mee gespeeld kan worden. En de titanium snaren zijn gebaseerd op de snaren van multifilament en nylon, maar zijn beter geschikt tegen vormen van slijtage en UV-straling.

Om een keuze te maken voor de juiste tennissnaar kan er worden gekozen voor verschillende soorten diktes in snaren. Het is van groot belang om de juiste dikte te kiezen, die geschikt is bij jouw speltype en jouw soort tennisracket. Er wordt een onderscheidt gemaakt in drie soorten diktes van de snaren. Dit zijn de dunnere snaren, medium snaren en dikke snaren.

De afmetingen van de dunnere snaren maken het mogelijk om met de hoogste balversnellingen met minder duurzaamheid te spelen. Om het beste balans in balversnelling, duurzaamheid en balgevoel te halen kan je het beste voor de medium snaren kiezen. Voor de extreme duurzaamheid zijn de dikkere snaren het beste geschikt. U kunt het best bij KCtennis uw tennisracket kopen of u klikt op tennisschoenen heren, voor de beste schoenen.

De perfecte Tennissnaren


Tagged with

De IP-camera voor u

Het is een genot voor iedereen die binnen en buiten het huis een beveiligingscamera wilt hebben. De IP-camera is een nieuwkomer op de markt en heeft meerdere unique selling points. Voorbeelden hiervan zijn dat de camera beveiligd is met een harnas waardoor hij zowel binnen als buiten kan hangen. Buiten tussen de bossen kunt u prima een camera hangen van de camerawebshop. Met deze camera kunt u alle indringers zien en er wordt gelijk een melding gemaakt speciaal voor u.

Op de beelden die de IP-camera maakt kunt u haarscherp zien wat er binnen en buiten u huis gebeurd. Alle beelden worden ook opgenomen op de SD kaart of harde schijf van uw computer. Zo kunt u alles gemakkelijk terug zetten op welk apparaat u maar wilt.

Er zijn verschillende bijbehorende systemen beschikbaar bij de camera. Deze systemen bevatten unieke software functies. Voorbeelden hiervan zijn de detectie-software. Deze detectie software onderscheidt mensen, dieren en apparaten. Dit maakt het voor u mogelijk om een duidelijk en overzichtelijke beeld te hebben van de omstandigheden waar u zich in bevindt.

Als u de beelden van de  IP camera terug kijkt, kunt u via de speaker te horen krijgen wat er is gezegd buiten en binnen. Hierdoor kan u naast het beeldmateriaal ook geluidsmateriaal beluisteren. Daarnaast maakt deze software het ook mogelijk voor u en ieder ander om te communiceren met de mensen die buiten staan bij de camera. Dit kunt u gewoon vanaf binnen regelen. Dit is dus ook ideaal wanneer u beschikt over een grote tuin en u wilt iemand binnen laten of juist niet.

De online camera shop heeft erg veel artikelen voor u klaar liggen. Deze artikelen variëren van camera sets waar bij u meerdere IP camera’s heeft tot een enkele IP camera. Kortom, u kunt van alles bestellen bij de online camera shop. Zij hebben alles op het gebied van camera’s voor u en uw vrienden, familie of kennissen. 

De IP-camera voor u


Tagged with

RVS plaat

RVS plaat

Een rvs plaat (Roestvrij stalen plaat)is een van de meest gebruikte vormen van roestvrij staal en wordt gebruikt voor het vervaardigen van onderdelen en producten voor een breed scala aan toepassingen. RVS is een homogene substantie die in de metaalindustrie gekend staat met hoofdzakelijk ijzer, chroom, nikkel en koolstof 

Zijn eigenschappen

 • Hoge corrosieweerstand
 • Grote sterkte
 • Temperatuurbestendigheid van cryogene tot hoge warmte
 • Hoge taaiheid en slagvastheid
 • Hoge verwerkbaarheid, inclusief verspanen, stampen, fabriceren en lassen

Een gladde oppervlakteafwerking die gemakkelijk kan worden gereinigd en gesteriliseerd 

zorgt ervoor dat producten vervaardigd uit rvs plaat goed verkopen. 

Deze omvatten gestampte en bewerkte producten, variërend van bevestigingsmiddelen en fittingen, tot gootstenen en afvoeren, tot tanks. 

Het wordt gebruikt in alle industrieën, in het bijzonder bijtende en hittebestendige omgevingen zoals chemische, petrochemische en voedselverwerking, zoet- en zoutwatervaart, motoren en motoren. 

De roestvrijstalen profielen

rvs profielen zijn gekenmerkt door zijn speciale weerstand tegen de meeste chemicaliën en het weer. Daardoor zijn die ideaal voor de isolatie van balkons en terrassen, waardoor een gecontroleerde doorstroming van regenwater mogelijk is. 

Het is deze weerstand, typisch voor roestvrij staal, die van rvs profielen een ideale bescherming geven aan, vooral in buitenomgevingen, zoals zwembaden en ziekenhuizen. 

Juist omdat ze extreem veelzijdig zijn, zijn stalen profielen ook geschikt voor buitenhoeken en binnenhoeken, waardoor totale bescherming en een voorbeeldige afwerking wordt gegarandeerd. 

De staalprofielen zijn niet beperkt tot beschermende en sluitende elementen. Het zijn ook decoratieve items. 

Met betrekking tot dezelfde vlakke vloeren dienen de stalen profiellijnen als scheiding en decoratie voor oppervlakken van verschillende materialen, wat een aangenaam effect van continuïteit oplevert. Hetzelfde resultaat wordt ook gegarandeerd voor vloeren die op verschillende niveaus zijn gelegd. Daarvoor lijkt het verschil tussen de dikte van de vloer het belangrijkste obstakel voor een harmonieuze nevenschikking.

RVS plaat

Je badkamer verbouwen

Heb je zin om jouw badkamer te vernieuwen? De tijd dat je enkel kon kiezen voor tegels om de muren van je badkamer af te werken is verledentijd. Tegenwoordig zijn er heel wat materialen verkrijgbaar die goed tegen een vochtige omgeving kunnen. Zo kan je naast traditionele wandtegels ook kiezen voor een houten wand, wandbekleding badkamer in mozaïek, waterafstotend behang, water bestemde verf en zelfs voor plaatmateriaal. Na het verbouwen ziet jouw badkamer er in een oogwenk weer als nieuw uit. Het is handig om van te voren te bepalen of je je badkamer helemaal of deels wilt verbouwen. Vervolgens kan je de plaats van de badkamer bepalen, de nieuwe indeling bedenken, mensen plannen, materialen kopen en nog meer. Welke keuze je ook maakt, je moet er rekening mee houden dat de keuzes die je hebt gemaakt, invloed hebben op de kosten en tijdsplanning. Daarom is het goed dit zorgvuldig en bewust te maken. Het verbouwen van een badkamer is een ingrijpende en prijzige aangelegenheid. Er is natuurlijk veel uitzoekwerk te doen, omdat er zoveel te kiezen is. Het is dan ook belangrijk de verbouwing goed van te voren voor te bereiden om jouw budget zo goed en efficiënt mogelijk te besteden.

Wil je gemakkelijk en snel kunnen inspelen op de nieuwste trends? Of is je budget niet zo hoog? Dan is schilderen de goedkoopste en meest flexibele optie. Daarnaast is het betegelen van de muur ook erg populair. Het is gemakkelijk te onderhouden en het is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Bovendien stoten tegels water goed af. De laatste jaren zie je steeds vaker wandplaten in badkamers. Wandplaten zijn van water beschermd materialen waar geen voegwerk aan te pas komt. Wandplaten zijn waterdicht en makkelijk in onderhoud. De prijsklassen verschillen groot in wandplaten. Tenslotte zijn ze mooi, hip en trendy.

Je badkamer verbouwen


Tagged with

Hoge bloeddruk verlagen

Ongeveer 30% van de Nederlanders heeft een te hoge bloeddruk, veel mensen krijgen ermee te maken. Een groot deel van de mensen weet niet eens dat ze een te hoge bloeddruk hebben. Het is erg belangrijk om te weten of je bloeddruk goed is, want als dit niet het geval is, dan weet je het tenminste en kun je maatregelen treffen.

 

Enkele symptomen van een te hoge bloeddruk zijn: kortademigheid, hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid, misselijkheid, braken en problemen met zicht. Nu is het wel zo dat deze symptomen best wel algemeen zijn en ook op hele andere dingen kunnen wijzen. Daarom is het slim om je bloeddruk te meten, dat is heel makkelijk en dan weet je meteen hoe het zit. Wil je dit zelf thuis kunnen doen, dan kun je een bloeddrukmeter kopen, bijvoorbeeld bij shopvoorgezondheid.

 

Is je bloeddruk te hoog, dan zijn er een aantal dingen die je zelf kunt veranderen aan je voedingspatroon en leefstijl, waardoor de kans groot is dat je bloeddruk zal dalen. Overleg wel altijd met een arts!

 

Om te beginnen zijn hier een aantal tips voor wat je kunt veranderen aan je voedinspatroon:

 • Vermijd suiker, want suiker heeft een slechte invloed op je bloeddruk.

 • Vermijd kunstmatige zoetstoffen, deze zijn zelfs nog erger dan gewone suikers.

 • Eet minder zout, want te veel zout kan je vaten vernauwen.

 • Gebruik olijfolie tijdens het koken, hier zitten omega 9 vetten in en die zijn erg goed om je cholesterol te verlagen.

 • Eet vette vis, hier zitten omega 3 vetten in.

 • Eet heel veel vezels.

 • Een genoeg groenten.

 • Drink groene thee, want thee is rijk aan antioxidanten.

 • Eet veel dingen waar vitamine C in zit, zoals aardbeien, frambozen, kiwi, citroen en bramen

 

Dan zijn er ook nog andere dingen waar je verandering in aan kunt brengen:

 • Zorg voor zo min mogelijk stress. Tegenwoordig hebben we een veel te druk en hectisch leven, waardoor we de hele dag door veel te veel stress ervaren. Stress zorgt voor stresshormonen en die zorgen weer voor een te hoge bloeddruk.

 • Stop met roken of begin er niet aan. Roken is eigenlijk altijd slecht, maar zeker als je al last hebt van een te hoge bloeddruk.

 

Hoge bloeddruk verlagen


Tagged with

De beste koffie

De perfecte koffie is geen toeval. Het klimaat, de bomen op de plantage, de bodem en de hoogte spellen allemaal invloed op de smaak en de kwaliteit van koffie. Bij een goed bakje koffie ruik je de vers gebrande koffiebonen al bij de eerste druppel in je kopje. De aroma verspreid zich dan langzaam door de kamer. Je dag kan pas goed beginnen zodra je de intense geur diep hebt ingeademd en de eerste slok van jouw smaakvolle koffie hebt geproefd. En wees eerlijk, zo wil je je dag elke dag wel beginnen. En dit kan! Met de koffiecups van Nespresso wordt je in no-time een ochtendmens. Ook voor de studenten zijn er goedkope nespresso cups. Je kan kiezen uit liefst vier bekende smaken: Intenso, Espresso, Espresso Mild en Ristretto. Geniet elke dag van een intense 100% arabica smaak en dat ook nog eens van vers gebrande koffie. In dit artikel ga ik dieper in op de vier bekende smaken.

Intenso

Intenso is een 100% Arabica RainForest Alliance koffie. Na de eerste slok, proef je al de karamel en chocolade karakteristieken. Intenso koffie is eigenlijk bedoeld als een espresso, maar wordt vaak gezien als een kleine stere variatie van de cappuccino. Houd je van sterke koffie en ook nog eens van cappuccino, dan zijn de koffiecups in de smaak Intenso misschien wel iets voor jou.

Espresso

Espresso is eigenlijk geen koffiesoort. Het is de naam voor een bereidingswijze van koffie. Maar hoezo is het dan toch anders dan koffie? Het verschil zit zich in dat bij espresso de koffie in zeer korte tijd onder hoge druk wordt bereid. Espresso is een 100% Arabische koffie met een fruitige, wat lichtere karamel smaak.

Espresso mild

Espresso Mild is een melange van hoogwaardige arabica koffie. Voor liefhebbers van een wat sterkere koffie valt de espresso mild koffie erg in de smaak.

Ristretto

Ristretto is een kleine, sterke koffie van 15 à 20 ml. Een Ristretto koffie drink je in ongeveer één a twee slokken weg. De ristretto koffie is een subtiele licht zurige, fruitachtige koffie wat een vleugje cacao bevat.

De beste koffie


Tagged with

Hoe geef je minder geld uit?

Geld besparen is niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen hebben serieuze problemen om geld te sparen en geen geld overbodig uit te geven. Het sparen van geld of besparen op aankopen kan soms moeilijk zijn maar met de juiste mindset en een goede aanpak kan iedereen gemakkelijk en snel geld besparen. Natuurlijk moet je er een beetje moeite voor doen om zoveel mogelijk geld te besparen, maar als je eenmaal begonnen bent met een aantal kleine dingen, dan is het besparen van geld om den duur een eitje en kan je vele tientallen euro’s per maand besparen.

Als je een keer een duurdere aankoop moet doen zoals een auto, een televisie, een koelkast of een vakantie, dan is het verstandig om eerst verschillende sites en winkels af te gaan om te bekijken waar het product het goedkoopst is. Veel producten hebben namelijk een andere prijs bij verschillende winkels en op duurdere aankopen kan dit tientallen tot soms honderden euro’s schelen. Daarnaast kan je bij veel webshops kortingscodes gebruiken die gratis te vinden zijn op internet. Door net iets verder te kijken dan je neus lang is, kan je dus al flink wat euro’s besparen.

Wat niet direct geld bespaart maar wel veel oplevert is het maken van een overzicht van je uitgaven en inkomsten. Door je salarisstrook te vergelijken met alle facturatie en losse uitgaven kan je snel en gemakkelijk zien hoeveel je uitgeeft en waaraan, en hoeveel er binnenkomst. Door dit overzicht te maken kan je snel zien of je ergens te veel geld aan uit geeft en hoe je hierop geld kan besparen. Daarnaast kan je bekijken waar je misschien tijd hebt om nog extra te werken om meer geld te verdienen. Als je een overzicht maakt kan je dus kennis vergaren over je uitgave patroon waardoor je een beter beeld krijgt van de situatie waar je in zit.

Hoe geef je minder geld uit?


Tagged with

Waar op letten bij een camperreis

Een huis op wielen. Dat is in principe waar een camper op neer komt. Tijdens het rondreizen in een camper leer je snel een streek of regio op een bijzondere wijzen kennen. Eigenlijk betekent onderweg zijn in een camper dat je je eigen keuzes kan maken. Op een ongedwongen manier kan je dus alles verkennen wat je maar wilt.

 

Natuurlijk zijn er veel plekken om een camper te huren. Het is tegenwoordig populair om in landen als Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland een camper te huren. Zo kan je In Amerika bijvoorbeeld langs de mooiste nationale parken en is het een gegarandeerd avontuur. Als u minder avontuurlijk bent ingesteld maar toch bent geïnteresseerd in een camperreis kunt u er ook voor kiezen om een camperroute te volgen.

 

Het voordeel van een camper is vooral de individuele vrijheid, je zit niet aan een organisatie vast en hoeft met niet veel dingen rekening te houden. Daarnaast kan je ervoor kiezen om te reizen buiten de gebaande paden. Wat we daarmee bedoelen is dat de drukke toeristische gebieden kunnen worden ontlopen waardoor je een unieke vakantie hebt. Een camper is vooral aan te raden voor liefhebbers van natuur en cultuur.

 

Bij het plannen en organiseren van de camperreis heeft u natuurlijk ook verschillende mogelijkheden met betreft het kiezen van een camper. Zo zijn er verschillende categorieën in bijvoorbeeld zwaarte of comfort die de huurprijs van een camper kunnen bepalen. Het is belangrijk dat u een camper kiest waar u zich comfortabel bij voelt. Vergeet dan vooral niet de diverse veiligheid aspecten. Zo kan het erg handig zijn een achteruitrijcamera op de camper te hebben. Hierdoor heeft u meer zicht over water direct achter u gebeurd. De achteruitrijcamera camper is een van de vele elementen waar u op zou kunnen letten bij het huren van een camper.

 

Waar op letten bij een camperreis


Tagged with

De trends van 2018

Het voorjaar is weer aangebroken en het is bijna tijd voor vakantie. De voorjaarscollecties verschijnen al in de etalages en op de kledingapps. Maar wat zijn nou de trends van dit voorjaar? En wat kunnen we verwachten in de winkels?

Caps

Als je nog geen pet hebt is het goede moment voor pet kopennu aangebroken. Verschillende soorten petten, caps en zelfs de trucker pet zijn (nog steeds) helemaal in.

Kleuren

De kleuren blauw en groen zijn nu veel te vinden in de winkels. Ze zijn dan niet bedoelt om apart te dragen, maar samen. Ja, je leest het goed. Als je denkt dat je die twee kleuren niet combineren, dat kan dit voorjaar dus wel. Dus haal die groene broek weer uit de kast en koop een mooie blauwe blouse die je erop kunt dragen.

Denim

Ook denim is dit jaar weer in. De kleuren die te koop zijn in de winkels zijn echter wel wat donkerder dan dat we gewend waren. De lichte, blauwe kleuren van vorig jaar, gaan meer over in donkergrijze en zwarte kleuren.

Wijde broeken

Stoffen, wijde broeken zijn ook dit jaar weer in. Ze worden vooral gekenmerkt door een bindceintuur rond de middel. Je kunt dan de blouse of top die je draagt in de broek stoppen, zodat de broek goed tot zijn recht komt.

Laagjesrokken

Rokken met verschillende laagjes is ook weer vaak te zien. Dit lijkt een beetje op een Spaanse stijl, vooral als je een blouse draagt met pofmouwtjes.

Lange jurken en rokken

Het maakt dit voorjaar niet uit of je een korte of lange rok draagt, het kan allemaal. In de winkel kun je wel steeds meer lange rokken en jurken kopen.

Bloemenprints

Ook de bloemenprints van vorig jaar komen deze lente weer terug. De bloemen zijn terug te vinden in prints, geappliqueerde bloemen en geborduurde bloemen op tops, bloezen en broeken.

De trends van 2018


Tagged with

Smaakvolle pizza’s met deze pizza houtoven

Wilt u in uw restaurant of pizzeria overheerlijke pizza’s serveren aan al uw gasten? Met een pizza houtoven van Bonnewits Horeca zet u in een korte tijd de heerlijkste creaties op tafel. De pizza houtoven is speciaal geschikt om buiten te gebruiken, en het is dus een fantastische toevoeging op uw keuken in de zomermaanden! De oven is multifunctioneel: u kunt ermee grillen, bakken, roken en barbecueën. Doordat de pizzaoven een ingebouwde schoorsteen heeft, is er een ideale luchtcirculatie. Op die manier blijft de unieke smaak van de producten die u erop klaarmaakt, behouden. Zo levert u uw gasten écht iets unieks. Benieuwd naar de andere producten van de specialist? U kunt ook terecht voor bijvoorbeeld een dubbele frietpan, warmhoudapparatuur en afzuiging.

Diverse friteuses, waaronder de dubbele frietpan, beschikbaar bij de groothandel

Zoekt u al tijden naar de perfecte frietpan, maar weet u niet wat u moet kiezen? Schakel dan eens de hulp in van een echte specialist met een ruim assortiment. Die helpt u graag bij het vinden van het model dat het beste aansluit bij uw wensen en eisen. Bonnewits Horeca is dé groothandel in horeca-apparatuur. Hier vindt u dus altijd wat u zoekt. Heeft u bijvoorbeeld veel ruimte nodig en wilt u friet en snacks tegelijk kunnen bakken? Dan is een dubbele frietpan echt iets voor u. Elektrisch frituren? Dat kan met een elektrische friteuse. Bekijk het ruime assortiment, waarin u bijvoorbeeld ook een pizza houtoven vindt, op de website of in de showroom van de specialist.

Installatie van de pizza houtoven laat u over aan de specialist

Wordt u blij van de multifunctionaliteit van een eigen pizza houtoven? Hierin kunt u zelf bakken, roken, grillen en barbecueën. Bij Bonnewits Horeca schaft u gemakkelijk een uitstekend product van een gerenommeerd merk aan. Maar hoe installeert u het apparaat dan? Geen zorgen, de specialist levert de oven af én zorgt voor installatie van de oven. Zo kunt u deze direct gebruiken, zowel thuis als in uw eigen pizzeria, restaurant of andere eetgelegenheid. Bent u daarnaast nog op zoek naar andere producten voor thuis of voor in uw horecagelegenheid? De specialist biedt een zeer ruim assortiment. Zo schaft u bijvoorbeeld ook uw dubbele frietpan gemakkelijk aan.

 Tagged with

Naast vergaderen behoort flexwerken ook tot de mogelijkheden bij specialist in Alkmaar

Kunt u niet vergaderen in de vergaderruimte van uw kantoor in Alkmaar? Dat is vervelend. Het kan dat u soms een plek nodig heeft om rustig op uw gemak te kunnen werken. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om te genieten van een rustige plek. Het kan bijvoorbeeld dat uw collega’s aan het vergaderen zijn binnen het pand van u in Alkmaar. Gelukkig kunt u bij de specialist een flexplek huren voor een dagdeel. RTC OFFICES heeft een heel groot en divers aanbod, zij kunnen u voorzien van prachtige flexplekken, voorzien van alle gemakken die u wenst. Echter kunt u hier ook vergaderen, binnen het pand in Alkmaar, maar ook voor het huren van kantoorpanden, voor zowel grotere bedrijven als starters. Dit natuurlijk helemaal afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Faciliteiten die u kunt verwachten tijdens het vergaderen bij een specialist in Alkmaar

Uiteraard wilt u weten wat u van een specialist in de verhuur van kantoor- en vergaderruimtes kunt verwachten. Men vertelt het u graag. Tijdens het comfortabel vergaderen in Alkmaar heeft u een professionele receptie, maar ook sfeervolle vergaderzalen die genoeg personen kunnen herbergen. Variërend van 4 personen tot aan 16. Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van uw wensen en behoeftes. Maar wie is dan die specialist waar u kan vergaderen met uw collega’s in Alkmaar? Deze aanbieder heet RTC OFFICES en heeft jarenlange ervaring. Dus waar wacht u nog op? Vergaderen in Alkmaar in een sfeervolle ruimte is dan ook zeker een optie!

Ook in kleine vergaderruimtes kunt u vergaderen in Alkmaar

De vergaderruimte van uw kantoor is bezet. U kunt het gevoel wel. Gelukkig kunt u een bij een professional in een kleine vergaderruimte vergaderen in Alkmaar. U kunt dan vergaderen in een ontspannen, warm en natuurlijk een zakelijke omgeving. Geen afleidingen van buitenaf dus. In deze zakelijke omgeving kunt u met maximaal 4 personen vergaderen in Alkmaar. Daarnaast kunt u geheel gratis gebruik maken van de open wifi-verbinding van deze specialist, genaamd RTC OFFICES. Een kopje koffie of thee krijgt u altijd bij deze specialist. Verder kunt u nog tegen een kleine vergoeding een flip-over of beamer krijgen om uw vergadering nog meer kracht bij te zetten.

Naast vergaderen behoort flexwerken ook tot de mogelijkheden bij specialist in Alkmaar


Tagged with