Opvallen met uw bedrijf in Eindhoven

Wilt u meer opvallen met uw bedrijf in Eindhoven? Dan bieden wij van Benelux Sign Systems uitkomst. Uw pand is uw visitekaartje. We zorgen er dan ook graag voor dat uw pand de uitstraling heeft die u wenst.

Op deze manier laat u de juiste indruk achter bij klanten en prospects, doordat u uw identiteit op de juiste manier weergeeft. Wij weten door onze jarenlange ervaring als de beste we ervoor zorgen dat uw bedrijf opvalt in het straatbeeld. Dat kan op verschillende manieren. Van die mogelijkheden led verlichting Eindhoven lichten we er een aantal uit.

Reclameborden in Eindhoven

Reclameborden in Eindhoven zorgen ervoor dat uw bedrijfspand de aandacht trekt en opvalt tussen de andere bedrijven in de straat. Zo kunt u voor verschillende soorten. Denk hierbij aan naamborden, uithangborden, raambelettering, reclamezuilen, gevelletters en lichtbakken. Wat voor soort ledverlichting in Eindhoven u ook kiest: wij leveren altijd maatwerk. En dat doen we met veel plezier voor iedere klant.

Led reclamebord

Een led reclamebord is ook in de avonden zichtbaar. Dit is de optie die om heel weinig onderhoud vraagt. Daardoor bespaart u veel kosten, want het scheelt enorm in de reparatiekosten. Doordat de LED elementen geringe afmeting hebben, is deze vorm van reclame zeer geschikt voor het gebruik bij diverse reclameprojecten. Daardoor is het ook mogelijk om grote of kleine letters en logo’s uit te lichten middels led lichtreclame.

Vele voordelen

Led lichtreclame biedt vele voordelen ten opzichte van andere soorten lichtreclame. Onze led verlichting in Eindhoven zorgt namelijk voor helder licht, is te gebruiken voor heel veel toepassingen en is ook nog eens energiezuinig. Door deze factoren is het een hele handige vorm van reclame voor veel ondernemers. Door hiervoor te kiezen bent u immers gegarandeerd van kwaliteit, technologie, unieke oplossingen en duurzaamheid.

Overtuigd?

Bent u overtuigd van deze manier waarop u kunt opvallen met uw bedrijf? Kies dan voor onze ledverlichting in Eindhoven en ervaar de voordelen zelf. We leveren altijd maatwerk en hebben jouw tevredenheid als doel.

We begrijpen dat u misschien meer wilt weten of eerst met eigen ogen wilt aanschouwen wat wij voor u kunnen betekenen. Wanneer u meer wilt weten kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken onder het genot van een kopje koffie. Zodoende voorzien we u binnenkort misschien wel van led licht dat uw bedrijf laat opvallen in de duisternis.

Opvallen met uw bedrijf in Eindhoven


Tagged with

Kiezen voor een gesloten overkapping of een glazen schuifwand?

Door middel van goedkope glazen schuifwand onder de veranda maakt u meer woongenot en tevens investeert u in de toekomst. Dus u heeft eigenlijk twee voordelen voor een relatief kleine uitgave. Op het gebied van woongenot haalt u op een pientere manier veel natuurlijk zonlicht in huis en zorgt een glazen schuifdeur veranda voor een zalig ruimtelijk aanzicht. Door het zonlicht in het najaar in combinatie met het glas zal de overkapping in afzienbare tijd omhooggaan naar een aangename temperatuur. In die vertrekken hoeft er geringer energie gebruikt te worden om dit warm te maken. Dat kan u zien aan uw gasrekening en u heeft mede een toegevoegde gesloten veranda. Dit zijn twee van een heleboel voordelen die de glazen serre bied.

Goedkope glazen schuifwand

De goedkope glazen schuifwand van Privor kunt u op verschillende manieren aanbrengen bij uw huis. Vanzelfsprekend zeker een volmaakte uitkomst voor uw tuinkamer of andere ruimtes om uw woonhuis. Ongeacht voor welke inzet u een glazen schuifdeuren gaat benutten het zorgt voor veel meer daglicht en lagere kosten op uw energienota. Behalve onze gebruikelijke breedtes 103, 90 en 82 cm breed is alles op maat verkrijgbaar inclusief de opties die u wilt. Ook met toegevoegde accessoires erop zoals tochtoplossingen en deurgrepen om het volstrekt af te monteren. Anders gezegd een Privor glazen schuifdeur overkapping is een slimme investering die zorgt voor meer woon plezier.

De voordelen van glas

Glas heeft altijd al een magische emanatie gehad. Het zorgt voor een ruimtelijke omgeving, voor transparantie en een luxe sentiment. Het verstrekt u veranda of woning een chic tintje waardoor u ook kunt rekenen op een stukje extra waarde van uw woonhuis. De glazen schuifdeur buiten zorgt voor een extra afgesloten ruimte maar met behoud van uw zicht. Met het dicht doen van de glazen deuren heeft u namelijk binnen een handomdraai een persoonlijke afgesloten omgeving waar u fijn kunt relaxen maar tegelijkertijd nog vrij uitzicht behoud op uw achtertuin. Ook is het perfect voor ouders met jonge kids waarbij de veranda kan dienen als speelruimte.

Vrij zicht op de tuin

Gevogelte die een nestje aanleggen in uw boom of spelende kinderen in de tuin. Dit zijn oogverblindende tafereeltjes die we met genoegen van binnenuit zouden willen bekijken. Jammer genoeg gaan personen niet snel meer buiten onder de tuinkamer zitten als de temperatuur onder de 15 graden komt. Dit kan ook op een afwijkende wijze. De goedkope glazen schuifwand kunt u namelijk ongecompliceerd aanbrengen als afscheiding onder uw afdak. U kunt dan het complete kalenderjaar plezier hebben van meer wooncomfort met behoud van permanent uitzicht. Mogelijk heeft u wel een zwembad of schommel en houd u daardoor met genoegen een oogje in het zijl. En zelfs in de winter als de meeste mensen onder hun deken op de sofa liggen kunt u nog zonder twijfel gebruik maken van uw tuinkamer. Of wat dacht u van een fuif of gourmetten met familie, een toegevoegde kamer met veel mogelijkheden.

https://glazenschuifwandplaatsen.nl/

Aan de slag met Mindfulness

Je hebt vragen over mindfulness en meditatie? Tailor You heeft de antwoorden.

Wat is mindfulness?

Mindfulness is het fundamentele menselijke vermogen om volledig aanwezig te zijn, zich bewust te zijn van waar we zijn en wat we doen, en niet overdreven reactief of overweldigd te worden door wat er om ons heen gebeurt.

Hoewel mindfulness iets is wat we allemaal van nature bezitten, is het makkelijker beschikbaar voor ons als we dagelijks oefenen.

Wanneer je bewustzijn brengt naar wat je direct ervaart via je zintuigen, of naar je gemoedstoestand via je gedachten en emoties, dan ben je mindful. En er is een groeiend bewustzijn dat aantoont dat wanneer je je hersenen traint om bewust te zijn, je in feite de fysieke structuur van je hersenen aan het hermodelleren bent.

Het doel van mindfulness is om wakker te worden met de innerlijke werking van onze mentale, emotionele en fysieke processen.

Wat is meditatie?

Meditatie is het verkennen. Het is geen vaste bestemming. Je hoofd wordt niet vrij van gedachten, totaal niet afgeleid. Het is een speciale plek waar elk moment belangrijk is. Als we mediteren wagen we ons aan de werking van onze geest: onze gewaarwordingen (lucht die op onze huid blaast of een harde geur die de kamer binnenwaait), onze emoties (hou van dit, haat dat, hunker dit, verafschuw dat) en gedachten (zou het niet raar zijn om een olifant te zien spelen op een trompet).

Mindfulness-meditatie vraagt ons om ons oordeel op te schorten en onze natuurlijke nieuwsgierigheid naar de werking van de geest te ontketenen, waarbij we onze ervaring met warmte en vriendelijkheid benaderen, naar onszelf en naar anderen.

Hoe oefen ik mindfulness en meditatie?

Mindfulness is beschikbaar voor ons op elk moment van de dag. Of het nu door middel van meditaties is of een lichaamsscan. Een mindful moment kun je direct toepassen in de praktijk zoals het nemen van tijd om te pauzeren en rustig te ademen wanneer de telefoon overgaat. Dit in plaats van te haasten om het gesprek direct te beantwoorden. Kijk gerust hier voor meer informatie over mindfulness training Amsterdam?

Aan de slag met Mindfulness

Amsterdam – Algemene informatie over deze prachtige stad

Als je voor het eerst in Amsterdam bent en je wilt een overzicht krijgen, dan is het zinvol om een rondleiding door Amsterdam te volgen. Als je de voorkeur geeft aan een meer ontspannen sfeer, dan is een tour door Amsterdam een goed idee. 

 

De stad maakt het de bezoeker gemakkelijk om de stad uitgebreid te verkennen tijdens een wandeling, het dagelijkse leven langs de ontelbare kanalen en steegjes te observeren en zich te laten betoveren door de charme van de stad. Altijd met je mee: de kijk op het project Home Ownership Houseboat en racy-fietsers. Want ondanks alle fascinatie is zorg nodig: Met een halsbrekende snelheid racen de fietsen door smalle steegjes en een dichte menigte voorbijgangers, altijd klaar voor een clink of een “pas op! (“Kijk uit!”) is genoeg om de weg voor hen vrij te maken. Hier zijn het de fietsers voor de voetgangers. Wat er gevaarlijk uitziet is maar half zo erg, want op de een of andere manier komt het altijd goed uit.

Hoewel Nederlands heel schattig klinkt en een mengeling van Noord-Duits en Engels vrij goed te lezen is, de Engelse vaardigheden in Amsterdam ruimschoots voldoende. 

Neem ook ruim de tijd om met het Van Gogh Museum het Museumsplein te bezoeken. Hier vindt u ‘s werelds grootste permanente collectie van de werken van ‘s werelds beroemdste kunstenaar Vincent Van Gogh. Degenen die niet willen wachten terwijl ze in de rij staan (wat praktisch onvermijdelijk is) moeten vooraf een ticket met VIP-ingang krijgen.   Lange rijen vormen zich voor het Rijksmuseum in het zuidwestelijke Museumkwartier: de onlangs gerenoveerde National Art Gallery, een van de beroemdste musea ter wereld, toont de belangrijkste kunstwerken van Nederlandse kunstenaars en schilders zoals Rembrandt. 

Moderne Kunst is te vinden in het Stedelijk Museum. Fotoliefhebbers en tijdbespaarders zullen blij zijn in het FOAM, dat dicht bij het stadscentrum ligt en – in een oud gebouw met krakende vloerplaten, vlak naast het kanaal – helemaal niet aan een museum doet denken. Ook het Anne Frank Huis aan de Prinsengracht is een bezoek waard.

Als u van plan bent om meer dan drie musea te bezoeken, is de museumkaart (ca. 50 euro) de moeite waard. Met deze kaart heeft u een jaar lang gratis toegang tot meer dan 400 musea in Nederland. Hoe gaaf is dat!Tagged with

Centraal gelegen slotenmaker bedrijven in Den Haag

Den Haag is een grote stad en nog een groter gemeente. Bij buitensluiting wachten op een slotenmaker Den Haag kan dus lang duren als die niet in de buurt zit. De afstanden kunnen door file nog langer worden en daarom is het handig om te kiezen voor een bedrijf dat centraal ligt.

De slotenmaker Den Haag centrum zijn de bedrijven die centraal liggen. Ze kunnen dan ook snel in verschillende delen van de stad zijn. Als je buitengesloten raakt is het daarom verstandig om een slotenmaker bedrijf uit het centrum te bellen. Je hoeft dan niet lang te wachten voordat de monteur van het bedrijf op locatie is om je te helpen. Door de centraal gelegen locatie kunnen de monteurs al binnen half uurtje bij de klant zijn om de deur open te maken.

De uitzondering hierop is wanneer je in Leidscheveen of Ypenburg woont. De afstand tussen deze delen van de gemeente Den Haag en het centrum is groter waardoor je zeker langer dan 30 minuten moet wachten. In dit geval kun je beter kiezen voor een slotenmaker uit Leidschendam-Voorburg of Zoetermeer want deze gemeentes liggen veel dichterbij dan de centrum van Den Haag.


Apparatuur van Martin Audio staat voor hoge kwaliteit

Het begin van de producten van Martin Audio

Het merk Martin Audio staat bekend om de luidsprekersystemen en de bijbehorende accessoires. Het is een Engels bedrijf dat werd opgericht in het jaar 1971. De man die hiervoor zorgde was Dave Martin, door velen een meester in de ‘engineering’ genoemd. Martin wilde een breder en vooral beter podium voor bands en artiesten. Zij moesten vaker voor een groter publiek kunnen opreden. Daarbij moest de focus liggen op de muziek van deze performers. De installaties van Martin Audio beschikken over uitmuntende kwaliteit en vervullen tot op heden nog steeds de intentie van Martin.

De installaties van Martin Audio zijn geliefd

De apparatuur van Martin Audio is erg flexibel omtrent mogelijke accessoires. Daarnaast is het geluid dat deze installaties produceren ‘top of the bill’ te noemen. Met name door deze twee redenen is het merk over de hele wereld geliefd onder vele bands en artiesten. Maar ook grotere partijen als organisaties en evenementenlocaties maken gebruik van de meesterlijke geluidskwaliteit van deze producten. Het type locatie is hierbij niet voor één gat te vangen. Dit kan lopen van een gezellige nachtclub tot een groot voetbalstadion. Of van een concertzaal tot een klein theater. Op al deze plekken zullen de luidsprekers en accessoires van Martin Audio volledig tot hun recht komen. De installaties maken het mogelijk dat de hoofdrolspelers van de locatie een geweldig optreden kunnen neerzetten.

Geen evenement zonder kwalitatief geluid

Ongeacht het type evenement en de locatie: geluid hoort op elke plek in orde te zijn. Met een sublieme kwaliteit van geluid wordt jouw verhaal, solo of andere boodschap naar een hoger niveau getild. Martin Audio weet dit en speelt hier daarom op in. Het ontwerp van de luidsprekersystemen is dusdanig dat het geluid opzichzelfstaand al uitermate goed is zonder dat daar nog elektronische correcties aan vooraf hoeven te komen. Een van de voornaamste redenen van het succes van de kwaliteit van dit merk is het ontwerp: de luidsprekers worden voornamelijk gemaakt uit hout. Hout geeft door middel van de akoestiek van het materiaal een geweldige klank.

Vraag of een specialist jou kan helpen

Het is verstandig om samen te werken met een specialist op dit gebied. Deze kan jou precies aantonen wat jij in jouw situatie nodig hebt en waar je op moet letten. Omdat de apparatuur van Martin Audio kwalitatief zo goed is zullen vele specialisten over deze installaties beschikken. Ook hebben zij dikwijls al vele jaren ervaring in deze branche waardoor zij jou gericht kunnen adviseren. Stel jouw vragen aan de specialist en zorg ervoor dat jij precies weet wat je wilde weten. Als jij gaat voor de apparatuur van Martin Audio dan ben je verzekerd van een installatie van ongeëvenaarde kwaliteit.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/martin-audio/


Tagged with

Elektriciteit blijft belangrijker worden

Sinds de uitvinding van elektriciteit heeft de mensheid enorme stappen gemaakt in de ontwikkeling van de samenleving. Het gebruik van elektriciteit heeft aangetoond dat deze uitvinding misschien wel één van belangrijkste uitvindingen is geweest. Zonder elektriciteit zijn de meeste andere uitvindingen waardeloos. Bedenk je maar eens waar je een waterkoker voor gebruikt wanneer hier geen stekker aan zit. Het is waardeloos wanneer er geen elektriciteit beschikbaar is. Natuurlijk zijn er ook andere bronnen die er voor kunnen zorgen dat een apparaat werkzaam is zonder stroom. Een auto bijvoorbeeld, rijd op benzine of diesel. Deze producten kunnen dus gebruikt worden zonder elektriciteit, maar de vraag of je dat moet willen speelt de laatste tijd een grotere en grotere rol. Met de verandering van het klimaat is het verstandig om fossiele brandstoffen zo veel mogelijk te vermijden. Dit komt doordat de verbranding van dit soort brandstoffen zorgt voor schade aan het milieu. De dampen die vrijkomen bij de verbranding van bijvoorbeeld diesel of benzine bevat stoffen die het milieu aantasten, zeker wanneer er in grote getalen verbranding plaats vind. Deze verbranding gebeurd in de motor van een auto, waarna de stoffen via de uitlaat uitgestoten worden. Omdat steeds meer mensen een auto hebben, neemt de uitstoot erg toe. Hierdoor is het belangrijk om goed op te gaan letten op duurzaam leven. Dit kun je doen door de brandstoffen terug te dringen, door bijvoorbeeld over te stappen op een lucht water warmtepomp. Hiermee kun je je huis verwarmen zonder gas, wat de uitstoot voor het verwarmen van jouw huis zo goed als nihil maakt. Op deze manier kun jij je steentje bijdragen aan het verduurzamen, en wanneer meer mensen volgen kan het op grote schaal verschil maken. Op een gegeven moment zullen dit soort pompen ook verplicht worden, afhankelijk van de staat van het klimaat.

Elektriciteit blijft belangrijker worden


Tagged with

Een volgspot past bij vele evenementen

Een volgspot huren: waarom moet dat?

Een volgspot huren is in de wereld van evenementen zeer populair. Wat deze soort lamp doet is vrij simpel: het is een spot die je volgt. Vaak gebeurt dit bij bewegende onderwerpen op een podium. Nog niet altijd worden de technische apparaten die evenementen ondersteunen voldoende op waarde geschat. Soms weten mensen niet eens van het bestaan ervan af. Uiteraard hoeft een bezoeker van een evenement niet alle ins en outs te weten van de precieze werking van bijvoorbeeld een volgspot. Maar organiseer jij events of help je daarbij, dan is het verstandig om alle mogelijkheden omtrent licht en geluid mee te nemen in je overwegingen en adviezen. Een volgspot huren is daar dus ook zeker een onderdeel van.

De voordelen van een volgspot huren

Er zijn meerdere voordelen te benoemen van een volgspot huren. Ten eerste wordt de aandacht van het publiek geleid. Jij bepaalt waar de bezoeker zijn of haar aandacht op focust, omdat over het algemeen iets dat belicht wordt als interessant te boek staat. Dim je de lichten op de rest van het podium, dan is het effect extra aanwezig. De bezoeker heeft zo meer aandacht voor het verhaal of optreden. Daarnaast zal de bezoeker jouw optreden ook memorabeler vinden dan wanneer jij geen of slechts normaal licht gebruikt. Met een volgspot realiseer je iets ongewoons. En ongewone dingen blijven langer in gedachten hangen dan normale dingen.

Een volgspot is inzetbaar voor vele evenementen

Een ander voordeel van een volgspot huren is dat dit voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een congres. Daar vertelt een spreker zijn of haar verhaal. De focus moet dus eigenlijk alleen liggen op dat verhaal, en niet op achterliggende elementen op het podium of in de zaal. Dim je het licht en richt je de volgspot op de verteller, dan is dat eventjes het enige wat in de wereld van de bezoeker bestaat. Dit werkt ook zo bij een theatervoorstelling. Hoewel daar ook meer gebruik wordt gemaakt van licht en geluid, neemt een volgspot de bezoeker daar ook mee in het verhaal. Bijvoorbeeld als er een transitie is van één locatie op het podium naar de andere. Door de lichtbundel op de lopende persoon te richten, komt die meer onder de aandacht. Tevens kan een volgspot gebruikt worden bij een optreden. Vele bands of artiesten hebben wel nummer waarbij een vette dans of inspirerende bewegingen horen. Die kun je uitlichten door iemand die bewegingen te laten uitvoeren terwijl deze in de lichtbundel van de volgspot staat.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/huren/licht/volgspots/


Tagged with

De beste achteruitrijcamera haal je bij achteruitrijcamerawinkel!

Wil jij een achteruitrijcamera kopen? Dan wil je wel de beste achteruitrijcamera nemen we aan.  Als je de beste van beste wil hebben, dan moet je bij achteruitrijcamerawinkel zijn. De achteruitrijcamerawinkel is sinds 2005 gespecialiseerd in het aanbieden van zichtoplossingen en dé shop om een achteruitrijcamera te kopen. Zij bieden kwalitatieve producten voor verschillende particuliere en zakelijke klanten in de recreatieve, maritieme, transport -en landbouwsector. Een camera vergroot zicht en veiligheid tijdens het rijden maar ook bij bijvoorbeeld achteruitrijden, invoegen, filerijden, inhalen, afslaan en inparkeren. Voor iedere functie en ieder voertuig is een andere camera beschikbaar om optimaal in zijn functie te voldoen. Hiermee kan schade en stilstand vaak makkelijk worden voorkomen!

Er zijn camera’s voor zicht naar achter en/of op de bumper, voor in de dode hoek, voor op de zijkanten maar ook voor frontzicht. Ieder voertuig heeft daarbij zijn specifieke uitdagingen en oplossingen. Van speciale camera’s voor frontzicht op een vrachtwagen tot in het derde remlicht weggewerkte camera’s voor op bestelbussen.

Ook kunt u gaan voor een achteruitrijcamera set. Het veilig rijden met optimaal zicht begint namelijk bij een goed systeem. Daarom heeft achteruitrijcamerawinkel verschillende systemen van de bekendste merken als VZ, SVEN, WAECO, MXN, Brigade en Orlaco op voorraad. Ook wanneer je een goedkope achteruitrijcamera set zoekt ben je bij achteruitrijcamerawinkel aan het juiste adres. Van voordelige systemen die ideaal zijn voor incidenteel gebruik, tot professionele systemen voor dagelijks gebruik die alle omstandigheden glansrijk doorstaan. Achteruitrijcamerawinkel heeft de beste achteruitrijcamera sets.

Een goede achteruitrijcamera set onderscheidt zich door de juiste monitor en camera, tezamen met alle benodigdheden. Natuurlijk is er altijd de juiste bekabeling, steun, beugel en een duidelijke handleiding. Montagemateriaal zoals schroeven zijn veelal niet in de set meegeleverd. Het voordeel van een compleet systeem is dat het beeldscherm en de camera goed bij elkaar passen en soms is het eveneens voordeliger.

De beste achteruitrijcamera haal je bij achteruitrijcamerawinkel!


Tagged with

DIY betonlook projecten

Om een betonlook te krijgen in je interieur, hoef je niet persé betonlook of betonnen meubels of decoratie te kopen in de winkel. Je kunt ook gewoon zelf aan de slag en een betonlook project maken. Hieronder leggen we uit welke diy betonlook projecten er o.a. mogelijk zijn.

 

Betonlook trap

Een voorbeeld van een betonlook project, is een betonlook trap. Nu denk je vast, is dat niet heel erg duur? Nee dat is niet duur. Voor nog geen € 12,- per m2 kun je een betonlook trap realiseren. En nu denk je vast: maar is dat niet erg lastig om te doen. En ook dat is niet waar! Je kunt heel makkelijk zelf verven, ook als je geen echte klusser bent. Je volgt 3 stappen: primer, betonlook verf en varnish. En het mooiste van dit alles is, dat je niet netjes hoeft te verven! Je kunt gewoon kriskras verven.

 

Betonlook meubels

Veel mensen willen graag hun bestaande of oude meubels voorzien van betonnen effect. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een betonlook meubels, zoals een betonlook stoel, betonlook kast of betonlook tafel. Net als een betonlook trap, kun je een betonlook meubels maken door drie stappen te volgen. De laatste stap is het aanbrengen van de varnish. Hiermee maak je de meubels waterbestendig en slijtvast.

 

Betonlook vensterbank

Net als meubels, zijn er veel mensen die graag hun vensterbanken voorzien van een nieuwe look en daarbij is de betonlook vensterbank erg populair. Als je als laatste varnish aanbrengt, dan zorg je daarmee ervoor dat de betonlook vensterbanken goed beschermt blijven.

 

GRATIS samples betonlook verf

Betonlook verf is verkrijgbaar in 5 kleuren en 2 kleuren primer. Hierdoor heb je 10 verschillende kleurencombinaties. Van iedere kleur primer en betonlook verf kun je gratis betonlook samples bestellen bij My Industrial Interior.

DIY betonlook projecten