Wistjij

APK laten doen in Hengelo

Eens in het jaar is het tijd voor de goedkope APK Hengelo. Die moet gedaan worden om te kijken hoe het is gesteld met de auto of de wagen die de bezitter heeft. Het is zaak dat die APK Hengelo goed verricht wordt, omdat het dan ook weer zeker is dat de auto langer door kan rijden. Het kan goed zijn dat er problemen aan de auto zijn die de eigenaar nog niet had opgemerkt. Bij de APK kunnen die aan het licht komen. Dat is ook wel zo veilig, omdat op die manier eventuele ongelukken of problemen worden voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen, zo simpel is het.

 

Veiligheid van auto

 

De auto is een relatief veilig vervoersmiddel en dat stemt de eigenaren tevreden. Dat moet ook wel, aangezien de auto het meest wordt gebruikt als vervoersmiddel. Het kan dan niet zo zijn dat die niet veilig is. De APK Hengelo kan er voor zorgen dat de auto ook veilig blijft. Veel mensen hechten grote waarde aan de veiligheid van de wagen en zitten met een lekkerder gevoel in de auto als dit allemaal op orde is. Dat is natuurlijk wel zo fijn. Zeker ook als er kinderen of familie plaatsneemt in de auto dan is het wel zo goed als de auto ook in goede staat is en veilig is.

 

Goede service

 

Via APK Hengelo staat veiligheid voorop, maar wat ook heel belangrijk is is het contact met de klant. Er kan gemakkelijk een afspraak worden gemaakt of eventueel worden afgezegd als dat nodig is. Dat is allemaal om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daar gaat het immers om bij APK Hengelo. Een APK is bovendien nodig als de auto verkocht moet worden als bewijs dat hij in goede staat is.

 

 

 

 

 

 

 

 
Wistjij

Je vaststellingsovereenkomst laten controleren is erg belangrijk

Een goede vaststellingsovereenkomst laten controleren is van cruciaal belang wanneer je in een procedure zit van een ontslag. Je bent ontslagen en dit is natuurlijk niet zomaar een situatie die zich voordoet. Het kan ernstige gevolgen voor jou hebben. Stel dat je een alleenstaande bent en je hebt een huishouden te runnen en een huur te betalen. Misschien heb je nog wel kinderen die je moet voeden het kan rauw op je dak komen vallen wanneer je hoort dat je bent ontslagen. Het is dan ook van groot belang dat je de procedure van het ontslag op een goede manier doorloopt, z0odat je jezelf de tijd geeft om een nieuwe baan te zoeken, onder dat je in financiële problemen komt te zitten. Het heeft uiteindelijk een hoge prioriteit dat je jezelf financieel goed kunt onderhouden en dat kan alleen maar wanneer je in het bezit bent van een baan die je een salaris geeft waar jij alles mee kunt betalen.

 

Een jurist inhuren

Door een jurist in te huren kan je een vaststellingsovereenkomst laten controleren op juistheid en echtheid van geschrift. Het kan zijn dat een werkgever wil proberen om een lager bedrag aan je uit te keren dan je eigenlijk verdient. De werkgever weet zelf ook dat het een enorme weg is om via het UWV een ontslag door te drukken en heeft zelf ook meer baat bij om het rechtstreeks af te handelen met de ex-werknemer, met jou dus.

 

Baat bij een overeenkomst

Niet alleen heeft de werkgever baat hierbij, maar jij ook. De vaststellingsovereenkomst laten controleren is een belangrij onderdeel, zodat je weet dat je op een juiste manier hebt gehandeld en een eerlijk document gaat tekenen voordat je met een bedrag en voorwaarden akkoord gaat. Een jurist kan je daar zeker bij van dienst zijn en helpt je graag.
Wistjij

De lastechniek laten uitvoeren door een expert

Door middel van een goede lastechniek kunnen er behoorlijke doelen worden behaald maar het is dan wel van cruciaal belang dat dit wordt gedaan door een expert die verstand heeft van het gebruiken van de lastechniek, om zo de beste resultaten te kunnen boeken. Het is een partner in de lastindustrie en dat betekent dat ze hier veel verstand van zaken hebben en een expertise hebben op dit gebied. De lastechniek is voor hen niet vreemd en dat zie je terug in het werk dat er wordt afgeleverd. Het is niet alleen een partner in het lassen, maar daarnaast ook een partner in het ontwerpen en het realiseren van diverse projecten. Een bedrijf waar je voor alle zaken naar terecht kan, idealer kan bijna niet! 

Projecten managen

Ook zal het bedrijf naast het uitvoeren van de lastechniek en het ontwerpen en realiseren van de projecten, het management van het project op zich nemen. Je bent gegarandeerd van een zeer hoge kwaliteit en dat is nou precies wat je wilt bereiken met de lastechniek. De specialiteiten van het bedrijf zijn dat er gebruik wordt gemaakt van drukvaten. Dit kan niet ieder bedrijf aanbieden, maar ook hier hebben zij zich in gespecialiseerd. Daarnaast worden er ook vloeistoftanks gelast door middel van een speciale lastechniek. 

Kwaliteit producten

Je moet om een lastechniek te kunnen toepassen wel gebruik maken van hoogwaardige kwaliteit aan producten. Anders wordt het heel erg lastig om de lastechniek op een goede manier te kunnen doen. Het is al een behoorlijke klus om het lassen op een zorgvuldige manier uit te voeren en daarom is het ook belangrijk dat je dit laat doen door een specialist op het gebied van de lastechniek. Dit bedrijf heeft een ISO keurmerk en weet goed waar ze mee bezig zijn. De lastechniek wordt professioneel uitgevoerd.
Waterdichte urenregistratie

In elk beroep worden er dagelijks veel fouten gemaakt en dit is helemaal niet erg! Toch wil je dit , vooral in de administratie, het liefst vermijden. Toch gebeurd het vaker dan je denkt. Dit kan meestal wel verklaard worden. Een van de eerste dingen die fout gaat is de manier waarop uren geregistreerd worden. Deze manieren zijn vaak niet betrouwbaar, achterhaalt of beide. Denk hierbij aan een Excel bestand waarin de werknemer of werkgever de gewerkte uren in bijhoud of zelfs een papiertje waar is opgeschreven hoelang iemand heeft gewerkt. Fouten maken in de urenregistratie is cruciaal. Je wilt als werkgever niemand meer betalen dan is afgesproken en, misschien nog wel belangrijker, als werknemer wilt je zeker niet te weinig uitbetaald krijgen!

 

Nadelen van urenregistratie Excel

 

 1. Geen overzicht à Excel is een handig programma wanneer je de uren voor één persoon bijhoudt. Op het moment dat dit er meer worden merk je snel dat Excel onoverzichtelijk is.
 2. Belasting à Gewerkte uren dienen secuur bij gehouden te worden aangezien je deze af moet geven bij de belasting.
 3. Niet altijd beschikbaar à Helaas is een Excel niet ten alle tijden beschikbaar. Ook kan het voorkomen dat bestanden verloren raken als er geen back-up is gemaakt.

 

 

 

 

Urenstaat-applicatie

Als er iets in orde moet zijn is het de administratie van een bedrijf. En dan zeker de urenregistratie. Met alle technologie van tegenwoordig is dit ook helemaal niet zo moeilijk. Keeping wordt gezien als dé oplossing voor een rommelige administratie. Maar wat is Keeping dan precies? Keeping heeft een applicatie ontwikkelt die het eenvoudig maakt om bijhouden hoelang jij of iemand anders hebt gewerkt aan een opdracht of taak. Deze urenstaat– app is overzichtelijk en bovendien gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken. Buiten dat je weet hoelang iemand aan een klus heeft gewerkt krijg je ook een inzicht in hoe efficiënt er is gewerkt, hoeveel tijd je per klant kwijt bent en of het financieel de moeite waard is geweest. 

https://keeping.nl/urenstaat


Tagged with
Wistjij

Uw brommer verzekeren? 7 tips bij het afsluiten van uw verzekering

Wilt u uw brommer verzekerenen bent u al even op zoek geweest naar een geschikte verzekering? Dan weet u waarschijnlijk ook dat er vrij veel keuze is op dat gebied. En omdat uw brommer weer een jaar de weg op moet, is het belangrijk dat u deze keuzes goed maakt. De beste manier om een brommer te verzekeren is door het maken van een vergelijking. Een goede voorbereiding is dan essentieel. We hebben hier 7 tips voor u samengesteld waarmee uw brommer verzekeren kinderspel wordt.

 

Tip 1: uw brommer verzekeren met de juiste dekking is de basis

Het is bijzonder belangrijk dat u de juiste dekking uitkiest voor uw brommerverzekering. Dit is de basis voor uw verzekering en hier kunt u eventueel extra opties aan toevoegen, mocht u dat willen. En dan heeft u 3 keuzes, namelijk WA, beperkt casco en allrisk.

 • WA: uw brommer moet minimaal WA verzekerd zijn om de weg op te mogen. Wilt u op deze manier uw brommer verzekeren, dan moet u er rekening mee houden dat de dekking beperkt is. Alleen schade die u bij anderen aanbrengt is hier namelijk mee verzekerd en dat betekent dat schade aan uw eigen voertuig eigenlijk nooit door uw eigen verzekering vergoed wordt. Dit is de goedkoopste optie en een goede manier om geld te besparen, als u met deze minimale dekking kunt leven.
 • Beperkt casco: met de beperkt casco verzekering bent u dus wel duurder uit, maar u bent ook beter gedekt. Loopt uw brommer schade op door hagel, bliksem, brand, diefstal, joyriding, een loslopend dier of overstroming, dan wordt dat door de beperkt casco verzekering gedekt. Alleen schade aan uw eigen brommer naar aanleiding van een ongeluk dat u zelf heeft veroorzaakt wordt niet gedekt. Met deze optie kunt u uw brommer verzekeren voor een gemiddelde prijs en toch veel zekerheid ontvangen.
 • Allrisk: de duurste optie is een allrisk verzekering. Het is de vraag of u deze nodig heeft en door één van de andere verzekeringen te kiezen bespaart u geld. Besluit u uw brommer allrisk te verzekeren, dan bent u eigenlijk overal voor gedekt, ook voor alle schade aan uw eigen brommer. Sommige mensen kiezen deze optie voor gemoedsrust, anderen omdat ze een nieuwe brommer verzekeren of een brommer hebben die veel waard is.

 

Tip 2: denk goed na over de aanvullende verzekeringen

Heeft u een goede dekking gevonden om uw brommer te verzekeren? Dan is het tijd om deze aan te kleden en uit te breiden. Met de extra opties die de verzekeraars u aanbieden maakt u uw brommerverzekering specifiek voor uw situatie. U kunt ook geld besparen op uw brommerverzekering door deze extra opties niet uit te kiezen. Ze zijn voornamelijk bedoeld voor gemoedsrust, want de kans dat u ze gebruikt is klein. Is dit wel het geval, dan bent u blij dat u de aanvullende verzekering heeft afgesloten. Bekende voorbeelden van aanvullende verzekeringen zijn de Ongevallen voor Opzittenden verzekering en de verhaalsrechtsbijstand. Nogmaals uw brommer verzekeren kan net zo goed zonder deze extra opties, maar mocht u ze nodig hebben dan bent u wel blij dat u ze heeft afgesloten.

 

Tip 3: het eigen risico verschilt per verzekeraar

Een handige tip om mee te nemen is bij een brommer verzekeren het eigen risico niet te veranderen is. Verschillende verzekeraars hanteren wel verschillende regelingen. U zal een eigen risico percentage tegenkomen, bijvoorbeeld van 10 procent van de claimprijs. U kunt ook een vast eigen risico bedrag aantreffen, bijvoorbeeld van €125. Het is belangrijk dat u zich comfortabel voelt bij het eigen risico bedrag en zoek dit dus ook uit voordat u uw brommer verzekeren gaat. Sommige verzekeraars gooien het eigen risico omhoog als er bijvoorbeeld iemand jonger dan 25 jaar op uw brommer rijdt of als u geen goedgekeurd slot gebruikt. Gaat u uw brommer verzekeren, kies dan een aanbod met een eigen risico dat bij uw situatie past.

 

Tip 4: kies een goede vergelijkingssite

Een brommer verzekeren is dus niet zo simpel als het lijkt. En de keuzes die u heeft hebben allemaal invloed op de eindprijs die u betaalt. Het vinden van een goede vergelijkingssite is dan essentieel bij het aanwijzen van de beste brommerverzekering. U vindt deze door de volgende criteria na te trekken.

 • Het is bijzonder belangrijk dat de vergelijkingssite waarbij u uw brommer verzekeren gaat onafhankelijk is. Kies daarom voor een website met een keurmerk of een website waarbij duidelijk aangegeven staat hoe ze hun geld verdienen.
 • De dekking is ook belangrijk. Er zijn tientallen verzekeraars waarbij u uw brommer verzekeren kunt en als een vergelijkingssite er maar 5 vergelijkt, dan loopt u dus een groot aantal mis. Een goede manier om dit op te lossen is door meerdere websites uit te kiezen die dan gezamenlijk alle of nagenoeg alle verzekeraars betrekken.
 • Als laatste loopt u ook de filters even na die door de vergelijkingssite worden aangeboden. Het is belangrijk dat u daar uw wensen mee kunt instellen en de meest relevante resultaten naar voren kunt brengen. Een brommer verzekeren begint met een goede vergelijking en dat kan niet als u appels met peren aan het vergelijken bent.

 

Tip 5: vergelijk niet alleen op prijs

Een laatste tip die we met u willen delen is dat het niet verstandig is om alleen op prijs te vergelijken. De resultaten worden wel als zodanig aangeboden, maar er komt meer bij kijken. Wilt u uw brommer goed verzekeren dan betrekt u er de kleine letters ook bij. Zoek naar de informatie over het eigen risico, over wat er gebeurt als u pech heeft en over hoe de claims moeten worden ingediend. Dit helpt u allemaal in de toekomst mocht het gebeuren dat u een claim moet indienen.  Het is daarbij ook niet verkeerd om een website te zoeken met recensies over de verzekeraars en deze erbij te betrekken. Dan leest u van huidige klanten hoe het is om uw brommer te verzekeren bij dat bedrijf. Met deze informatie maakt u een weloverwogen beslissing en is uw brommer verzekeren weer voor een jaar klaar.

Uw brommer verzekeren? 7 tips bij het afsluiten van uw verzekering


Tagged with
Wistjij

Wat zijn de populaire aanhangwagens en paardentrailers?

Wanneer je een aanhangwagen of paardentrailer wilt aanschaffen, weet je vaak niet waar je moet beginnen. Er is immers zo ontzettend veel keus, dat het in sommige gevallen handig om eens te zoeken naar de meest populaire aanhangwagens en paardentrailers. Als die in de lijst van meest populaire staan zullen ze vast hun werk wel goed doen, toch?

Ik vond het destijds heel erg lastig om de juiste keuze te maken. Ik hoop dat ik jullie als mijn lezers middels dit artikel een heel eind op weg help. Lees dus vooral verder zodat een aanhanger kopen of paardentrailer aanschaffen echt een eitje wordt. Ook vertellen we je waar je op moet letten bij het maken van een keuze.

Populaire aanhangwagens

We trappen hem af met de, naar mijn mening, meest populaire aanhangwagens. We zetten ze voor het gemak even voor je op een rijtje:

Populaire paardentrailers

Ook op het gebied van paardentrailers hebben we natuurlijk een paar favoriete eigenschappen. Hier komen ze:

 • Inclusief zadelkamer die extra ruimte biedt voor opslag
 • Paardentrailers met een lage instap
 • Trailer met panoramadak, zodat de ruimte optisch groter lijkt

Waar houd je rekening mee bij de aanschaf van een aanhangwagen?

Maar waar moet je bij het kopen van een precies op letten? Allereerst moet je goed letten op het totale laadgewicht. Vergeet echter niet dat het totale laadgewicht inclusief het gewicht van de aanhanger is. Daarnaast speelt de lengte en de breedte van de goederen die je wilt vervoeren ook een rol.

Is de lading langer of breder dan de wettelijk toegestane limiet? Dan moet je hem markeren met een bord. Denk voordat je definitief een keuze maakt dus goed na over wat je precies nodig hebt.

Waar moet je op letten bij het kopen van een paardentrailer?

Net als bij de aanschaf van een aanhangwagen, zijn er bij het kopen van een paardentrailer ook een aantal aandachtspunten. Zo moet je er aan denken dat de kans bestaat dat je een extra rijbewijs moet halen als paard en trailer samen meer dan 750 kilo wegen. Er zijn echter wel uitzonderingen op deze regel.

Houd daarnaast ook rekening met het trekvermogen van het trekkende voertuig én met het feit dat je de paardentrailer moet verzekeren als de maximaal toegestane massa hoger is dan 750 kilo. Ten slotte: geef extra aandacht aan het welzijn van het paard. Denk aan een lage instap, 2-vering en meer.

Ben je er uit?

Nu je gelezen hebt welke aanhangwagens en paardentrailers hebt het meest populair zijn, heb je misschien al een beter idee van de aanhanger die jij wilt. Goed zo! Nu is het tijd voor de volgende stap: het bekijken van het aanbod van een bedrijf dat aanhangwagens en trailers verkoopt. Zowel nieuw, als tweedehands.

Neem zeker eens een kijkje op de website van Konag of bekijk het aanbod op het showterrein. Daar geven de medewerkers u graag alle informatie die u nodig heeft bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie. Neem dus gerust eens contact op of breng een bezoek het showterrein.

Wat zijn de populaire aanhangwagens en paardentrailers?


Tagged with
Wistjij

Opslagruimte goedkoop huren in Nijmegen?

Opslagruimte in Nijmegen huren? Bij een verhuizing, een renovatie of andere redenen kan een tijdelijke opslagruimte een uitkomst bieden. In Nijmegen kun je opslagruimte huren. Hier kun je tijdelijk je banken, kasten, bedden, lampen, planten en nog vele andere spullen in kwijt. Zo staat het niet in de weg en kun je makkelijker dingen inpakken voor een verhuizing of dingen aan de kant zetten bij een verbouwing of een renovatie. Misschien wil jij wel een compleet nieuwe vloer leggen in je huis, dan staan al die spullen ook maar in de weg. Woon je in omgeving Nijmegen, dan kun je een opslagruimte huren. Daarnaast kun je bij een verhuizing ook de spullen van de opslagruimte naar het nieuwe adres laten brengen. Dat scheelt al helemaal veel werk!

Welke groottes qua opslagruimte kun je in Nijmegen huren?

Er zijn verschillende groottes die gehuurd kunnen worden. Daarnaast kun je ook meerder opslagruimtes tegelijk huren. Van 7,5m3 tot 15m3, 22,5m3, 30m3, 37,5m3 en 45m3. Wanneer je ruimte te kort komt kun je dus gemakkelijk voor een gedeelte of al je spullen opslagruimte in Nijmegen huren.

Je kunt gemakkelijk zelf je spullen in verhuisdozen stoppen en deze dozen vervolgens in de opslagruimte plaatsen. Dit kan dus ook in de buurt van Nijmegen. Zo kun je verder met je verhuizing of verbouwing. Een opslagruimte kun je ook voor een iets langere tijd huren. Zo kan er bijvoorbeeld en langdurigere verbouwing plaatsvinden. Denk aan een compleet nieuwe buitenkant van het huis. Dan wordt ook alles opnieuw geïsoleerd en dat is een tijdrovende klus. Je kunt meestal niet al je spullen bij een ander neerzetten, daarom biedt opslagruimte huren in Nijmegen een uitkomst.

Bij een opslagruimte staan je spullen veilig en droog opgeborgen. Zo kun jij rustig doorgaan met het verbouwen van je huis of de verhuizing.

https://boobox.nl/opslagruimte-nijmegen/

Opvallen met uw bedrijf in Eindhoven

Wilt u meer opvallen met uw bedrijf in Eindhoven? Dan bieden wij van Benelux Sign Systems uitkomst. Uw pand is uw visitekaartje. We zorgen er dan ook graag voor dat uw pand de uitstraling heeft die u wenst.

Op deze manier laat u de juiste indruk achter bij klanten en prospects, doordat u uw identiteit op de juiste manier weergeeft. Wij weten door onze jarenlange ervaring als de beste we ervoor zorgen dat uw bedrijf opvalt in het straatbeeld. Dat kan op verschillende manieren. Van die mogelijkheden led verlichting Eindhoven lichten we er een aantal uit.

Reclameborden in Eindhoven

Reclameborden in Eindhoven zorgen ervoor dat uw bedrijfspand de aandacht trekt en opvalt tussen de andere bedrijven in de straat. Zo kunt u voor verschillende soorten. Denk hierbij aan naamborden, uithangborden, raambelettering, reclamezuilen, gevelletters en lichtbakken. Wat voor soort ledverlichting in Eindhoven u ook kiest: wij leveren altijd maatwerk. En dat doen we met veel plezier voor iedere klant.

Led reclamebord

Een led reclamebord is ook in de avonden zichtbaar. Dit is de optie die om heel weinig onderhoud vraagt. Daardoor bespaart u veel kosten, want het scheelt enorm in de reparatiekosten. Doordat de LED elementen geringe afmeting hebben, is deze vorm van reclame zeer geschikt voor het gebruik bij diverse reclameprojecten. Daardoor is het ook mogelijk om grote of kleine letters en logo’s uit te lichten middels led lichtreclame.

Vele voordelen

Led lichtreclame biedt vele voordelen ten opzichte van andere soorten lichtreclame. Onze led verlichting in Eindhoven zorgt namelijk voor helder licht, is te gebruiken voor heel veel toepassingen en is ook nog eens energiezuinig. Door deze factoren is het een hele handige vorm van reclame voor veel ondernemers. Door hiervoor te kiezen bent u immers gegarandeerd van kwaliteit, technologie, unieke oplossingen en duurzaamheid.

Overtuigd?

Bent u overtuigd van deze manier waarop u kunt opvallen met uw bedrijf? Kies dan voor onze ledverlichting in Eindhoven en ervaar de voordelen zelf. We leveren altijd maatwerk en hebben jouw tevredenheid als doel.

We begrijpen dat u misschien meer wilt weten of eerst met eigen ogen wilt aanschouwen wat wij voor u kunnen betekenen. Wanneer u meer wilt weten kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken onder het genot van een kopje koffie. Zodoende voorzien we u binnenkort misschien wel van led licht dat uw bedrijf laat opvallen in de duisternis.

Opvallen met uw bedrijf in Eindhoven


Tagged with

Kiezen voor een gesloten overkapping of een glazen schuifwand?

Door middel van goedkope glazen schuifwand onder de veranda maakt u meer woongenot en tevens investeert u in de toekomst. Dus u heeft eigenlijk twee voordelen voor een relatief kleine uitgave. Op het gebied van woongenot haalt u op een pientere manier veel natuurlijk zonlicht in huis en zorgt een glazen schuifdeur veranda voor een zalig ruimtelijk aanzicht. Door het zonlicht in het najaar in combinatie met het glas zal de overkapping in afzienbare tijd omhooggaan naar een aangename temperatuur. In die vertrekken hoeft er geringer energie gebruikt te worden om dit warm te maken. Dat kan u zien aan uw gasrekening en u heeft mede een toegevoegde gesloten veranda. Dit zijn twee van een heleboel voordelen die de glazen serre bied.

Goedkope glazen schuifwand

De goedkope glazen schuifwand van Privor kunt u op verschillende manieren aanbrengen bij uw huis. Vanzelfsprekend zeker een volmaakte uitkomst voor uw tuinkamer of andere ruimtes om uw woonhuis. Ongeacht voor welke inzet u een glazen schuifdeuren gaat benutten het zorgt voor veel meer daglicht en lagere kosten op uw energienota. Behalve onze gebruikelijke breedtes 103, 90 en 82 cm breed is alles op maat verkrijgbaar inclusief de opties die u wilt. Ook met toegevoegde accessoires erop zoals tochtoplossingen en deurgrepen om het volstrekt af te monteren. Anders gezegd een Privor glazen schuifdeur overkapping is een slimme investering die zorgt voor meer woon plezier.

De voordelen van glas

Glas heeft altijd al een magische emanatie gehad. Het zorgt voor een ruimtelijke omgeving, voor transparantie en een luxe sentiment. Het verstrekt u veranda of woning een chic tintje waardoor u ook kunt rekenen op een stukje extra waarde van uw woonhuis. De glazen schuifdeur buiten zorgt voor een extra afgesloten ruimte maar met behoud van uw zicht. Met het dicht doen van de glazen deuren heeft u namelijk binnen een handomdraai een persoonlijke afgesloten omgeving waar u fijn kunt relaxen maar tegelijkertijd nog vrij uitzicht behoud op uw achtertuin. Ook is het perfect voor ouders met jonge kids waarbij de veranda kan dienen als speelruimte.

Vrij zicht op de tuin

Gevogelte die een nestje aanleggen in uw boom of spelende kinderen in de tuin. Dit zijn oogverblindende tafereeltjes die we met genoegen van binnenuit zouden willen bekijken. Jammer genoeg gaan personen niet snel meer buiten onder de tuinkamer zitten als de temperatuur onder de 15 graden komt. Dit kan ook op een afwijkende wijze. De goedkope glazen schuifwand kunt u namelijk ongecompliceerd aanbrengen als afscheiding onder uw afdak. U kunt dan het complete kalenderjaar plezier hebben van meer wooncomfort met behoud van permanent uitzicht. Mogelijk heeft u wel een zwembad of schommel en houd u daardoor met genoegen een oogje in het zijl. En zelfs in de winter als de meeste mensen onder hun deken op de sofa liggen kunt u nog zonder twijfel gebruik maken van uw tuinkamer. Of wat dacht u van een fuif of gourmetten met familie, een toegevoegde kamer met veel mogelijkheden.

https://glazenschuifwandplaatsen.nl/

Wistjij

Aan de slag met Mindfulness

Je hebt vragen over mindfulness en meditatie? Tailor You heeft de antwoorden.

Wat is mindfulness?

Mindfulness is het fundamentele menselijke vermogen om volledig aanwezig te zijn, zich bewust te zijn van waar we zijn en wat we doen, en niet overdreven reactief of overweldigd te worden door wat er om ons heen gebeurt.

Hoewel mindfulness iets is wat we allemaal van nature bezitten, is het makkelijker beschikbaar voor ons als we dagelijks oefenen.

Wanneer je bewustzijn brengt naar wat je direct ervaart via je zintuigen, of naar je gemoedstoestand via je gedachten en emoties, dan ben je mindful. En er is een groeiend bewustzijn dat aantoont dat wanneer je je hersenen traint om bewust te zijn, je in feite de fysieke structuur van je hersenen aan het hermodelleren bent.

Het doel van mindfulness is om wakker te worden met de innerlijke werking van onze mentale, emotionele en fysieke processen.

Wat is meditatie?

Meditatie is het verkennen. Het is geen vaste bestemming. Je hoofd wordt niet vrij van gedachten, totaal niet afgeleid. Het is een speciale plek waar elk moment belangrijk is. Als we mediteren wagen we ons aan de werking van onze geest: onze gewaarwordingen (lucht die op onze huid blaast of een harde geur die de kamer binnenwaait), onze emoties (hou van dit, haat dat, hunker dit, verafschuw dat) en gedachten (zou het niet raar zijn om een olifant te zien spelen op een trompet).

Mindfulness-meditatie vraagt ons om ons oordeel op te schorten en onze natuurlijke nieuwsgierigheid naar de werking van de geest te ontketenen, waarbij we onze ervaring met warmte en vriendelijkheid benaderen, naar onszelf en naar anderen.

Hoe oefen ik mindfulness en meditatie?

Mindfulness is beschikbaar voor ons op elk moment van de dag. Of het nu door middel van meditaties is of een lichaamsscan. Een mindful moment kun je direct toepassen in de praktijk zoals het nemen van tijd om te pauzeren en rustig te ademen wanneer de telefoon overgaat. Dit in plaats van te haasten om het gesprek direct te beantwoorden. Kijk gerust hier voor meer informatie over mindfulness training Amsterdam?

Aan de slag met Mindfulness