Wistjij

Met een ervaring interim inkoper zorgt u voor een succesvolle voortgang van uw inkoopactiviteiten

Staat u met uw bedrijf aan het begin van de drukste periode van het jaar? Of heeft u een medewerkers ziek thuiszitten en kunt u daardoor tijdelijk wel wat extra hulp gebruiken? Om ervoor te zorgen dat uw inkoopactiviteiten soepel door blijven doorgaan en u hier geen problemen ervaart, kunt u altijd gebruikmaken van een interim inkoper. Bij INSINC kunt u terecht voor inkoop detachering voor een succesvolle voortgang van uw inkoopprocessen. Op deze manier zorgt u ervoor dat de rest van uw team niet belast worden met andere werkzaamheden. Een interim inkoper is de ideale oplossing wanneer u tijdelijk extra mankracht nodig heeft binnen uw bedrijf.

Haal tijdelijk kwaliteit in huis met de hulp van deze specialist

Bij INSINC kunt u altijd terecht voor een interim inkoper. Wanneer u gebruikmaakt van inkoop detachering heeft u de nodige hulp in een periode dat het u het beste uitkomt. Wanneer u tijdelijk een medewerker mist vanwege ziekte of zwangerschap of als er een drukke periode voor de deur staat is het fijn om een capabele vervanger in huis te halen. Bij dit bedrijf zorgen ze voor een interim inkoper die de nodige professionele knowhow en expertise in huis heeft en die perfect past binnen uw team. Zij letten erop dat hun inkopers in groepsverband kunnen werken, maar dat ze ook alleen hun gang kunnen gaan. Van strategisch tot operationeel niveau, door gebruik te maken van inkoop detachering weet u zeker dat u uit de brand geholpen wordt.

Zorg voor hoger rendement met een ervaren professional

Wilt u voor uw bedrijf gebruikmaken van inkoop detachering voor bijvoorbeeld het opzetten van een inkoopactieplan of meerdere activiteiten? Neem dan gerust eens contact op met de medewerkers van INSINC. Zij luisteren naar uw wensen en behoeften en zorgen voor een inkoop detachering professional die voor een hoger rendement zorgt. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over de mogelijkheden staan de medewerkers van dit bedrijf ook voor u klaar.Tagged with

Telemarketeer (werken in het buitenland) – Sodexo

Wil je klanten helpen en adviseren? Wil je jezelf ontwikkelen? Pak dan je koffers en kom naar Sofia! We hebben een toffe baan, waardoor we goede voorwaarden en goede verhuispakketten krijgen. Een ervaring die u nooit zult vergeten. Dus lees de vacature nu, solliciteer en hopelijk tot snel!

Werklocatie: Sofia, Bulgarije

Jouw functie:

Als medewerker klantenservice werk je voor een Belgisch bedrijf dat deel uitmaakt van een grote internationale organisatie gespecialiseerd in service-inspecties en lunchpassen.

U kunt klanten helpen bij het oplossen van problemen met betrekking tot wachtwoorden, het wijzigen van persoonlijke gegevens, bestellingen die nog niet zijn binnengekomen, het aanvragen van belastingattesten, enz … Het is uw taak om goed te luisteren. U weet precies wat het exacte probleem van de klant is. Hoe help je klanten op de beste en meest effectieve manier? Als medewerker klantenservice zorg je ervoor dat klanten op een enthousiaste / correcte manier de beste service krijgen en tot nu toe tevreden zijn.

Je zorgt de hele dag voor tevreden klanten en daar word je ook blij van.

Wat vragen wij van jou:

 • Je communiceert oplossingen op een professionele manier
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en drukt je goed uit in het Engels
 • U bent stressbestendig, zelfs in drukke uren, uw klanten krijgen uw volledige inzet
 • Je bent leergierig
 • Je gaat altijd voor de glimlach van onze klanten
 • U kunt probleemloos op verschillende computersystemen werken
 • Ervaring met klantenservice? Dit is natuurlijk een pluspunt.

Wat bieden wij jou:

Geweldige ervaringen in het buitenland in een samenwerkingscultuur, waarin we elkaar uitdagen om nieuwe manieren te vinden om beter, sneller en slimmer te werken. We waarderen persoonlijke training en ondersteuning van agenten. Elke collega speelt een cruciale rol in ons bedrijf. De prestaties van elke collega hebben bijgedragen aan ons succes. Bij Euroccor investeren we in persoonlijke ontwikkeling, wat kansen creëert voor verdere ontwikkeling en mogelijke groei.

 • Werken vanuit huis tijdens deze coronacrisis – we bieden een Windows-pc om u te voorzien van een snelle internetverbinding
 • Super leuke sfeer op de werkvloer
 • Bulgarije heeft hoge salarissen en een uitstekende koopkracht
 • Werk op lange termijn
 • Op maat gemaakte training, begeleiding en coaching op maat om aan uw persoonlijke behoeften te voldoen
 • Private ziekteverzekering

Euroccor zorgde voor een uitstekende verhuisservice! Vanaf het moment dat u onze offerte accepteert tot uw eerste werkdag, zal onze personeelsafdeling u persoonlijk begeleiden. Zelfs nadat u aan het werk bent, houden we contact om ervoor te zorgen dat u goed wordt geïntegreerd in het bedrijf en de stad Sofia.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-met-dienstencheques.html


Tagged with

Project Engineer – Connetix Nederland

Is het niet alleen voldoende om afbeeldingen te tekenen? Wilt u gaan nadenken over nieuwe producten en systemen en projecten begeleiden? Check dan snel deze vacature als project engineer!

De organisatie neemt actief deel aan de bouw van tuinbouwprojecten op wereldschaal. Zij zijn de belangrijkste deelnemers aan de wereld van de glastuinbouw, ze streven de visie na om “het verschil tussen mens en aarde te creëren”. De industrie waarin ze actief zijn, stelt veel eisen op het gebied van normen en voorschriften, ook op het gebied van kooldioxide-reductie en grootschalige voedselproductie. Blijf daarom op de meest innovatieve manier streven naar duurzaamheid. Bij deze complete kassenbouwer kunt u terecht voor advies, ontwerp en constructie over de kas en al haar interne systemen. Daarom zijn ze niet alleen kassenbouwers, maar ook leveranciers van alle installatietechnieken die moderne tuinbouwbedrijven kunnen vinden.

Afdeling en werksfeer

Binnen het bedrijf heerst een vertrouwde, beknopte en transparante werkomgeving. Ze werken hard, maar hebben ook een prettige sfeer en geven medewerkers alle kansen om zich te ontplooien. Geeft niet alleen trainingen aan medewerkers, maar geeft hen ook de mogelijkheid om hun talenten te positioneren in de organisatie.

Functiebeschrijving

Als projectingenieur kassenbouw / techniek geef je technische ondersteuning. Je wordt begeleid onder begeleiding van ervaren engineers om het project van begin tot eind zelfstandig te begeleiden. Je ontwikkelt het project, legt contacten met klanten en leveranciers voor planning en implementatie, en vraagt ​​prijsberekeningen en gedetailleerde beschrijvingen op.

 • Berekeningen uitvoeren voor specifieke projecten in verschillende regio’s van de wereld;
 • Teken duidelijke tekeningen;
 • Maak paklijst / werklijst aan;
 • Collega’s op technisch gebied.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een volledige MBO opleiding werktuigbouwkunde en enige werkervaring;
 • Kennis en / of ervaring met tuinieren heeft de voorkeur;
 • Je hebt minimaal 2D AutoCad-ervaring.

Profiel

In deze functie heb je je eigen ideeën en creatieve oplossingen. Je hebt een proactieve en flexibele instelling. Je spreekt Engels en Nederlands.

Arbeidsvoorwaarden

Naast je intrede in de organisatie biedt de organisatie ook kansen voor medewerkers om rollen of individuen te ontwikkelen en hebben ze ook goede arbeidsvoorwaarden. Ze worden als volgt weergegeven:

 • Het jaarsalaris ligt tussen 2.500 euro en 3.300 euro, afhankelijk van ervaring en niveau;
 • Reiskostenvergoeding
 • Flexibele werkuren;
 • Heb genoeg tijd om van tijd tot tijd op te laden
 • 8% vakantietoeslag van het jaarsalaris;
 • Opgebouwd pensioen;
 • Mogelijkheid tot het geven van cursussen en trainingen.

https://www.vindazo.nl/keywords/project-engineer.html


Tagged with

Zo haal jij het autotheorie examen!

Wat goed dat je het gehaald hebt! Gefeliciteerd! Op naar je Rijbewijs! Dit zijn allemaal dingen die ook jij erg graag zou willen horen. Het betekent namelijk dat je een stapje dichterbij het halen van je rijbewijs bent. Want om af te mogen rijden, heb je toch echt eerst dat papiertje nodig: het theorie-examen. Helaas gaat dit niet bij iedereen geheel vanzelf. Er zijn mensen die er 2,3,4 keer of misschien wel vaker over doen. Om het te voorkomen dat dit jou overkomt of de schade te beperken hebben wij een aantal goede tips voor je. Jij wilt tenslotte ook het liefst vanaf nu in 1 keer je theorie-examen halen, of niet?! Door je theorie te halen en je goed voor te bereiden op de praktijk leer jij veilig rijden en heb je geen pechhulp nodig.

Tip 1: Onderschat het auto examen niet!

Dit klinkt misschien heel erg logisch, maar dat is het zeker niet. In praktijk blijkt het dat velen van ons de neiging hebben om toch op het laatste moment nog wat leerstof in te krijgen of ‘het wel te denken te weten’. STOP! Dit is niet de manier hoe je erin hoort te staan. Uit ervaring is het auto theorie-examen een stukje ingewikkelder dan je in eerste instantie denkt. In het boekje lijkt de stof een stuk makkelijker en logischer dan op het examen. Leer deze dus goed uit je hoofd. Maarrrrr, let op! Het komt ook wel eens voor dat iemand te lastig denkt dan iets wat vrij logisch blijkt te zijn. Het beste is dus om de stof goed te leren en proefexamens te doen om de juiste feeling een beetje te krijgen. Zo ben je het best voorbereid op de vragen. 

Tip 2: Vraag ruim van tevoren al het theorie-examen aan

Dit zeggen we niet voor niks. Het kan enorm druk zijn en daardoor kan het zijn dat er geen plek meer voor jou is op het moment dat jij het theorie-examen zou willen doen. Je hebt vast al genoeg stress of gezonde spanning om het examen zelf en zit hier tzt echt niet op te wachten. Een andere reden om het theorie-examen ruim van tevoren aan te vragen is om jezelf een deadline op te leggen. Ben jij een beetje lui en ben je een kei in dingen uitstellen? Plan alvast een afspraak in! Zo leg jij een datum vast en voel je meer druk om nu alvast te beginnen met leren. Let wel op: bereken altijd iets meer tijd dan je nodig hebt. Mocht er iets tussendoor komen waardoor je een dagje niet kunt leren, dan kun jij je dit prima veroorloven zonder dat jouw auto theorie hier de dupe van wordt! 

Tip 3: Maak tijdens het leren notities

Door notities te maken tijdens het leren en het maken van proefexamens leer je wat je fouten zijn. Zo krijg je een inzicht in je fouten en kun je hier gericht aan werken om deze op te lossen.

Tip 4: Neem ruim de tijd voor het leren van de theoriestof

Begin niet een paar dagen voor het theorie-examen met leren. Er komt meer stof bij kijken dan je in eerste instantie denkt. Het boekje lijkt misschien wel dun, maar vergeet niet dat het vooral erg nuttig is om een aantal (vanaf ongeveer 2 tot oneindigveel) proefexamens te maken. Deze kosten ook veel tijd. Een mens is niet gemaakt om een groot aantal uren achter elkaar te leren, dus om de stof beter te onthouden kun je dit beter ruim inplannen en verdelen over minimaal een maand. 

Heel veel succes met leren en alvast gefeliciteerd met het halen van jouw theorie-examen! Misschien mag je dan eindelijk je tweedehands fiat 500 kopen.Tagged with
Wistjij

Sla een nieuwe weg in met een cursus persoonlijke ontwikkeling

Een cursus persoonlijke ontwikkeling kan je helpen als jij het gevoel hebt dat je leven een sleur is geworden en dat je vast zit. Elke dag werken, naar de sportschool, gezond eten en een actief sociaal leven, het zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij denken dat van ons wordt verwacht. Maar is dat ook echt zo? Als jij geen grote professionele wensen hebt, dan hoef je geen carrière te maken, maar kun je je leven anders invulling geven. Het is immers jouw leven. Tijdens persoonlijke coaching en de cursussen persoonlijke ontwikkeling van de How Company draait het erom dat je leert de aandacht te geven aan wat jij wilt met je leven.

Een ander perspectief met een cursus persoonlijke ontwikkeling

Soms kan het helpen om een stapje terug te nemen en jezelf en je leven van een ander perspectief te bekijken. Vaak zijn we zo druk dat het lastig is om de dingen te relativeren, maar als je van een afstandje naar jezelf kijkt kun je je huidige situatie beter analyseren. Tijdens een cursus persoonlijke ontwikkeling leer je weer te zien wat de bijzaken zijn en hoe je je kunt richten op het correct invulling geven aan je leven. Hoe belangrijk is dat dat je drie keer in de week naar de sportschool gaat als je in plaats daarvan een cursus kunt volgen en je carrière kunt veranderen? Je kunt weer balans vinden met de hulp van persoonlijke coaching of een cursus persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijke coaching voor een leven zonder stress

Een grote factor die invloed heeft op hoe je je leven leidt is stress. Soms kan het allemaal zo overweldigend zijn dat je niet meer weet waar te beginnen. Daarom kan persoonlijke coaching je helpen met het verminderen van stress door eerst naar jezelf te kijken. Wat zijn je kwaliteiten en wat zijn je tekortkomingen? Tijdens persoonlijke coaching wordt je de spiegel voorgehouden en kun je met een paar kleine veranderingen een aanzienlijk relaxter leven tegemoet gaan.Tagged with

Outplacement als doekje voor het bloeden?

Outplacement wordt vaak door werkgevers voorgesteld wanneer deze van plan zijn werknemers te ontslaan. Over outplacement wordt soms wat lacherig gedaan maar uit recent onderzoek blijkt in ieder geval dat het volgen van een outplacementtraject de acceptatie van het ontslag dragelijk maakt.

Vaak zie je dat mensen die net ontslagen zijn gaan solliciteren op allerlei vacatures, zonder eerst stil te staan bij het ontslag zelf. Voor het accepteren van het ontslag neemt men vaak te weinig tijd, waardoor de kans zelfs groter wordt dat ook de nieuwe baan eindigt in een onoverkomelijk ontslag. Dit geeft vaak ook een scheef beeld op je cv waardoor het solliciteren naar een andere baan weer moeilijker wordt. Begeleiding door een outplacementbureau kan dit helpen voorkomen.

Vaak ervaart men het ontslag als falen. Ik ben niet goed genoeg. De reactie “ze hebben een vies spelletje gespeeld”, is een vaak horende klacht.

Dit zijn eigenlijk de reacties die een tegenovergesteld effect hebben op het verwerkingsproces dus ook op het vinden van een nieuwe baan en zelfs op het verdere verloop van iemands carrière.

Het erkennen van je talenten, maar ook je minder sterke kanten is erg belangrijk. Je kan ook te ambitieus zijn waardoor het halen van je doelen niet realistisch is. Te weinig ambitie is ook niet goed, dit is iets wat werkgevers niet willen. Dit komen we tegen bij standaard brieven, een te anoniem cv, slecht voorbereid zijn op sollicitatiegesprekken, etc. Je moet jezelf wel altijd blijven uitdagen.

Outplacement en balans tussen werk en privé

Het is bijna een modewoord! Als het thuis goed gaat, gaat het op je werk ook goed. Maar niets is minder waar. In outplacementtrajecten staan we altijd stil bij de optimale balans tussen werk en privé. We gaan niet in iemands privéleven wroeten, maar indien er privéproblemen zijn die de weg naar een nieuwe baan bemoeilijken proberen we tijdens een outplacementtraject wel handvatten te geven om aan een oplossing te werken of de problemen beheersbaar te maken.

Twijfelen aan jezelf is heel normaal

Als je net je baan hebt verloren dan is het logisch dat je aan jezelf gaat twijfelen. Die twijfel hoeft helemaal niet verkeerd te zijn. Neem de tijd om uit te vinden wat je echt wilt, maar ook wat je kan. Wees duidelijk naar jezelf én je omgeving.

Vaak is dit een goede methode voor het verwerken van je ontslag. Maar ook het stellen van vragen helpt. Waar sta ik nu? Wat zijn de mogelijkheden? Hoe ga ik die onderzoeken? Wat is daar voor nodig?

Het trechteren van al die vragen is mogelijk. Om dit te versnellen, is het helemaal niet verkeerd en zelfs aan te raden om met iemand te klankborden. Vooral iemand met veel praktijkervaring en veel parate kennis van bijv. de arbeidsmarkt. Dit vergemakkelijkt niet alleen het proces van het vinden van ander werk maar vergroot ook het zelfvertrouwen en het bewust zijn van je kwaliteiten.

Rein Reddingius is Senior Consultant bij Werkcontact Outplacement & Re-integratie

Outplacement als doekje voor het bloeden?


Tagged with