Waarom een aanhanger rijbewijs?

Wil jij graag je aanhanger rijbewijs Enschede halen maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen of waarom je een aanhanger rijbewijs Enschede nodig hebt? Een aanhanger rijbewijs heb je nodig wanneer je meer dan 3500kg gaat trekken, dit gewicht is inclusief het gewicht van de auto. Als je minder dan 3500kg trekt mag je gewoon met je rijbewijs B blijven rijden. Om je aanhanger rijbewijs in Enschede te halen moet je sowieso in het bezit zijn van een B rijbewijs. Een aanhanger rijbewijs wordt aangeduid met E. Dus wanneer je in het bezit bent van een autorijbewijs met een aanhanger rijbewijs wordt dit aangeduid met BE. Een aanhanger rijbewijs kun je eenvoudig in Enschede behalen.

Met de aanhanger door Enschede rijden

Moet je wel eens grote hoeveelheden vervoeren of bijvoorbeeld een grote kast? Dan is een aanhanger rijbewijs Enschede super handig. Je hoeft dan niet meer je achterbank in te klappen om alle spullen te vervoeren. Met een aanhanger rijbewijs Enschede heb je een stukje meer vrijheid en het is vooral handig voor verhuizingen of wanneer je bijvoorbeeld puin gaat storten. Let er echter wel op dat jouw auto de aanhanger moet kunnen trekken, het is natuurlijk zonde als de auto dit niet kan en je hierdoor problemen ondervind. Wat de kosten van een aanhanger rijbewijs zijn is afhankelijk van de rijschool en degene wie natuurlijk de auto bestuurd. Tijdens een proefles wordt vaak gekeken hoeveel lessen er nodig zijn en wordt er samen naar het examen toegewerkt. Wanneer je voor je aanhanger rijbewijs Enschede gaat dan rijd je vaak ook af in Enschede. Je bent hier dan bekend en kent alle knelpunten in het gebied. Ook voer je bijzondere verrichtingen uit net zoals bij een gewoon praktijkexamen. Wanneer je voor dit examen bent geslaagd krijg je een BE rijbewijs en mag je met de aanhanger gaan rijden.

Waarom een aanhanger rijbewijs?

Bent u al bekend met schuifpuien?

Tegenwoordig zijn er schuifpuien op de markt, echter is nog maar een klein deel van de mensen bekend met dit begrip. Om dit even aan u duidelijk te maken, schuifpuien zijn lange glazen wanden die opgeschoven kunnen worden, dit dient als deur. Een schuifpui wordt eigenlijk altijd tussen woonkamer en achtertuin of terras gemonteerd. Schuifpuien worden aangeboden door weinig bedrijven, in de regio is Schipper Ede een hele bekende, dit is niet zonder reden, want de recensies van klanten zijn erg goed en ik heb er zelf ook hele goede ervaringen mee. In deze blog zal ik u een aantal voordelen van schuifpuien vertellen, misschien dat u hierna wel besluit om een kijkje te nemen in de showroom van Schipper Ede.

De voordelen van schuifpuien

Er zijn veel voordelen verbonden aan schuifpuien, in deze alinea zal ik de belangrijkste eens kort op een rijtje zetten. Ten eerste zorgt een schuifpui ervoor dat u veel licht in uw kamer krijgt, het is van glas, je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te bedenken dat hier meer zonlicht doorheen komt dan door beton. Dit zorgt er dus voor dat de woonkamer een stuk vrolijkere sfeer krijgt en het minder somber wordt. Het tweede voordeel is dat de doorgang tussen terras en woonkamer veel ruimer wordt, dit is vooral handig met het verplaatsen van grote spullen of met feesten en partijen waarbij grote groepen mensen in huis heen en weer wandelen. Schipper Ede doet bij u tevens de montage van de schuifpuien, dit kost hen nog geen twee dagen, inclusief de sloop van de muur die er oorspronkelijk stond. Het is ook mogelijk dat zei dit in het weekend doen indien u druk bent met werk of wat dan ook, de monteurs komen wanneer het u schikt.

Wilt u meer zien?

Natuurlijk snap ik dat u nog geen goed beeld hebt kunnen vormen van schuifpuien na het lezen van deze blog. Daarom is mijn advies om eens bij Schipper Ede binnen te stappen en een kijkje te nemen in de showroom. Dit zorgt ervoor dat mijn verhaal wat visuele ondersteuning krijgt en u kunt afwegen of u een schuifpui aanschaft of het houdt bij uw krappe achterdeur.

Bent u al bekend met schuifpuien?

Meer dan Volkswagen alleen

Ook wel bekend als de Volkswagen Group, is de op één na grootste autoproducent ter wereld. Toyota mag zich nog steeds de nummer één noemen, tot groot ongenoegen van Volkswagen. Samen met General Motors is er al jaren een veldslag aan de gang. De drie grootsten strijden om de wereldtitel en het blijft erom spannen. De Volkswagen Group heeft zijn sporen duidelijk verdiend. In de afgelopen jaren hebben zij onder andere Seat, Porsche en Audi weten te bemachtigen.

Buitenlands succes

Dat Hitler destijds opdracht heeft gegeven dit automerk te gaan fabriceren, is algemeen bekend. Zijn doel was een betaalbare auto op de markt te brengen, voor het volk. De bekende Kever werd als eerste geproduceerd. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de autofabriek ook gebruikt voor oorlogsdoeleinden en startte de fabrikant met het produceren van onder andere gevechtsvoertuigen. De Duitse fabrikant is geliefd in heel Europa, maar in China is deze het meest populair. Ook in veel Zuid-Amerikaanse landen is het merk favoriet en dit is te danken aan de betaalbaarheid en betrouwbaarheid. 

Een ware wedloop

Een VW Caddy lease is vooral populair onder ondernemers. Niet alleen grote ondernemers lopen ermee weg, ook de kleine is om. Grote concerns leasen de Caddy of Transporter aan de lopende band en hebben inmiddels een compleet wagenpark opgebouwd. Welke uitdaging rest de fabrikant dan nog? Volkswagen heeft maar éen doel en dat is de wereldmarkt veroveren! Helaas gaat dit niet zonder slag of stoot en wordt de fabrikant omringd door geduchte concurrenten. Ook opkomende automerken moeten ervoor zorgen dat Volkswagen alert blijft en niet aan positie verliest. Met name door de innovatiedrang van Toyota en General Motors, zoals het ontwikkelen van elektrische auto’s en een constante verandering in het design, blijft het lastig om de nummer 1 positie te bemachtigen.

Meer dan Volkswagen alleen


Tagged with

Lenen of leasen?

De gevreesde dag is aangebroken. Je wilt je auto starten, maar tevergeefs. De motor geeft het op, de accu wilt ook niet meer mee en op de koop toe barst het sterretje in de voorruit helemaal los. Met andere woorden: je auto is broodnodig aan vervanging toe. Omdat je dagelijks de weg op moet kan je niet anders dan meteen te kijken voor een nieuwe auto. Nu horen we je denken dat er ook nog zoiets bestaat als het openbaar vervoer. Maar reken eens uit hoe lang het voor jou duurt eer je bij de eerste tram- of treinhalte bent. Zeg nu zelf, die route wil je niet elke ochtend doen.

Optie 1: lenen

Laten we daarom meteen overgaan tot de eerste optie. Je kunt geld lenen bij de bank, want op je rekening staat er misschien wel voldoende geld voor een tweedehandsauto, maar dat geld wil je liever sparen voor andere zaken. Dan kan je dus naar de bank stappen om een autolening te krijgen. Het voordeel hiervan is dat je een autolening meestal in minimaal 2 tot maximaal 5 jaar kunt afbetalen. Ook is de auto dan helemaal van jou, jouw eigendom. Het grote nadeel is natuurlijk de rente die erbij komt kijken. Er moet dus een betere optie zijn.

Optie 2: leasen

En die is er! Het heet leasen ofwel huren. Een auto huren? Jawel, want bedrijven doen het al jaren. En ook steeds meer en meer particulieren vinden hun weg naar een leasemaatschappij. Neem vandaag nog een kijkje op een website van een leasemaatschappij. Wil je bijvoorbeeld een Citroën Berlingo leasen? Dan zitten alle verzekeringen, de wegenbelasting en de afschrijving van de auto al in het maandelijks bedrag. Het mooiste van dit alles is dat je om de zoveel jaar van auto wisselt.

Lenen of leasen?


Tagged with

Een auto van de zaak

Wanneer je voor je werk een auto nodig hebt, dan kan het zinvol zijn om je te verdiepen in de mogelijkheden van auto lease. Zeker als je de wagen intensief gebruikt voor je werkzaamheden, wanneer je iedere dag weer veel kilometers maakt of als je bijvoorbeeld veel materialen moet vervoeren, kan een lease auto heel wat voordelen bieden. Zo heb je de mogelijkheid om uit een groot scala aan auto’s te kiezen, en de auto samen te stellen in een uitvoering die past bij jouw wensen en voorkeuren. Maar wat zijn nu eigenlijk de grootste voordelen van een lease auto?

Een vast maandbedrag

Eén van de grootste voordelen van een lease auto is natuurlijk het feit dat je een vast bedrag per maand betaalt, waarmee vrijwel alle kosten van de auto gedekt zijn. Met een lease auto kom je dus niet meer voor onverwachte kosten te staan. Zeker voor zelfstandige ondernemers is dit een fijn en geruststellend idee. Een auto is immers een flinke kostenpost, en als er onverwacht iets gerepareerd moet worden dan kunnen de kosten snel oplopen. Door te leasen weet je precies wat je auto iedere maand kost. Daarnaast rijd je in een nieuwe auto, voorzien van alle moderne gemakken en technieken. 

Een auto met veel ruimte

Wanneer je op zoek bent naar een lease auto met veel laadruimte, dan is een Renault Trafic leasen een goede optie. De Renault Trafic is beschikbaar in zeer veel verschillende versies, zodat je altijd kunt kiezen voor een uitvoering die past bij wat jij nodig hebt. Zo kun je hem bijvoorbeeld inrichten met tussenschotten, een inwendig imperiaal en diverse vloeren, afhankelijk van de eisen die jouw werkzaamheden stellen aan de wagen. Ook kun je gaan voor een extra lange laadruimte en kun je kiezen v oor een enkele of een dubbele cabine.

Een auto van de zaak


Tagged with

Een occasion kopen doe je waar het goedkoop is

Een occasion is als het ware een buitenkansje en dus wil je een occasion kopen waar het goedkoop is. Gelukkig zijn er wat dat betreft vele opties hoewel dat natuurlijk ook direct een nadeel is. Want waar ga je een goede occasion vinden die zowel goedkoop is als van uitstekende kwaliteit? Waar kun je een echte goedkope occasion kopen die ook nog eens goed is nagekeken. Gelukkig zijn er websites en autobedrijven die deze zoektocht een stuk makkelijker maken.

Waarom een occasion kopen?

Een occasion is Frans voor buitenkansje of aanbieding. Dit maakt meteen duidelijk waarom je een occasion zou willen kopen. Een occasion is in de Nederlandse benaming namelijk een tweedehands auto, maar niet zo maar een tweedehands auto. Het is een buitenkansje in termen van financiën en kwaliteit. Een auto waar je niet veel voor betaald, maar wel heerlijk in kunt rijden. Dat is waarom een occasion kopen een goed idee. Als je een occasion kopen wilt, dan kun je dat vandaag nog regelen. Online kun je een afspraak maken en direct een occasion kopen.

Een occasion kopen doe je waar het goedkoop is


Tagged with

Makkelijk en betrouwbaar: een bedrijfsauto leasen

Ben je toe aan een nieuwe lease auto? Maar zie je op tegen de hoge kosten die de aanschaf van zo’n wagen met zich mee brengt? Misschien moet je dan eens overwegen om een bedrijfsauto te gaan leasen. Een bedrijfsauto leasen is namelijk heel makkelijk en snel te regelen, en kan je veel hoge en onverwachte kosten besparen. Zeker als je veel op de weg bent of als je voor je onderneming afhankelijk bent van een betrouwbare wagen, is het de moeite waard om je te verdiepen in de mogelijkheden om een auto te leasen. 

Waar kun je een bedrijfsauto leasen

Je kunt een bedrijfsauto leasen bij verschillende leasemaatschappijen. Het is aan te raden om je hier goed in te verdiepen, want elke maatschappij kent uiteraard zijn eigen voorwaarden. Als je de voorwaarden van een aantal verschillende leasemaatschappijen naast elkaar legt, kun je uitzoeken welke maatschappij het beste bij je past. Er kunnen bijvoorbeeld verschillen zijn in de mate waarin de kosten voor brandstof door de leasemaatschappij worden betaald. Maar ook kan het voorkomen dat een bepaald merk auto bij de ene leasemaatschappij voordeliger te leasen is dan bij een andere maatschappij. Als je een specifieke auto in gedachten hebt, kan het dus lonen om de lease prijs van verschillende maatschappijen te vergelijken.

Vaste kosten, geen verrassingen

Als je een bedrijfsauto leaset, dan kun je vooraf precies berekenen wat deze wagen je maandelijks gaat kosten. Je kunt online verschillende rekenhulpen vinden, maar je kunt ook de leasemaatschappij vragen om een berekening voor je te maken. Alle kosten die tijdens de lease periode voor de auto gemaakt worden, zoals onderhoudsbeurten of kosten voor een reparatie, worden betaald door de leasemaatschappij. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan en betaalt alleen de vaste kosten die je vooraf hebt berekend.

Makkelijk en betrouwbaar: een bedrijfsauto leasen


Tagged with

Waar kan ik goedkoop een auto leasen?

Een auto leasen kan op twee manieren. Je kunt het regelen bij de dealer van je favoriete merk, maar het kan ook via een leasemaatschappij. Vooral die laatste laten zich heel gemakkelijk vergelijken via internet. Er zijn vergelijkingswebsites online waar je je voorkeuren qua merk en type kunt invoeren en dan krijg je een ruwe schatting van de leaseprijs. Het hangt dan nog wel van wat andere factoren af hoeveel je uiteindelijk gaat betalen voor je leaseauto. Het maandbedrag wordt pas berekend als alle factoren die een rol spelen zijn meegewogen. En soms valt er ook nog wat te onderhandelen.

Schadevrije jaren

Als je al een aantal jaren je rijbewijs hebt en je hebt geen door jouw schuld veroorzaakte schade gehad, dan is dat gunstig bij het aangaan van een leasecontract. Goedkoop auto leasen doe je vooral als je veel schadevrije jaren hebt want dat scheelt aanzienlijk in de leaseprijs. De leasemaatschappij gaat er dan namelijk van uit dat je voorzichtig rijdt en dat je ook in de periode dat je bij hen een auto leaset geen schade zal veroorzaken. Of dat zo is moet natuurlijk nog blijken, maar bij de aanvang van het contract kun je er zeker voordeel van hebben.

Het internet is de beste startplaats

Het internet is het beste beginpunt voor je zoektocht naar een geschikte leaseauto. Je kunt de websites van de leasemaatschappijen gemakkelijk vinden met de zoekmachine en daarnaast zijn er websites waar je ervaringen van andere klanten kunt lezen. Ook die kunnen belangrijk zijn om je keuze te bepalen. Als je voor je bedrijf meerdere auto’s wilt leasen is het vaak mogelijk om een gunstige deal te sluiten, je hebt dan immers een goede onderhandelingspositie.

Waar kan ik goedkoop een auto leasen?


Tagged with

Bedrijfsauto leasen, waarom niet?

Als ondernemer op zoek naar een nieuwe bedrijfsauto heb je de keuze tussen leasen en kopen. Beide hebben hun eigen voor- en nadelen. Als je weet welke argumenten voor jou van belang zijn, kun je afwegen of je het beste af bent met een gekochte of geleaste auto. In dit artikel vind je de voordelen van leasen. Elders op deze site kun je de voordelen van kopen vinden. 

Voordelen bij het aangaan van een leasecontract

Een leasecontract loopt één tot vijf jaar. Daarna kun je een nieuw contract afsluiten, voor een nieuwe auto. Wil je dus graag steeds een nieuw model als visitekaartje voor je onderneming, dan is een bedrijfsauto leasen echt wat voor jou. Nieuwere auto’s zijn meestal ook energiezuiniger en produceren minder uitstoot dan oudere. Daarnaast heb je steeds de nieuwste veiligheidsmaatregelen. Alles zonder ineens een groot bedrag kwijt te zijn. En mocht je juist willen bezuinigen door een occasion te nemen, dan zijn er genoeg leasemaatschappijen die betrouwbare gebruikte auto’s aanbieden. Geen gedoe met de tweedehandsmarkt dus. 

Wanneer je de auto eenmaal hebt

Loopt je leasecontract, dan ervaar je het grootste voordeel van je bedrijfsauto leasen: je maandelijkse lasten staan vast en je hebt geen onverwachte uitgaven. Reparatiekosten en onderhoud worden door de leasemaatschappij betaald. Bij de meeste contracten is ook pechhulp inbegrepen. Dat spaart je niet alleen geld, maar ook tijd en zorgen: is er iets met je auto aan de hand, dan hoef je alleen de leasemaatschappij te bellen en alles wordt geregeld, afhankelijk van je contract tot aan vervangend vervoer toe. Lease kan ook goedkoper uitpakken dan koop, afhankelijk van welke auto je wilt en de looptijd van het contract. Vooral kleinere auto’s kunnen goedkoper zijn bij lease. Last but not least: je blijft nooit zitten met een gebruikte auto die je moet zien kwijt te raken

Bedrijfsauto leasen, waarom niet?


Tagged with

Rijschool in Utrecht met jaren lang ervaring de beste rijschool.

Een Rijschool in Utrecht met jaren lang ervaring de beste rijschool.

Troy Rijschool in Utrecht heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het geven van autorijlessen.

 Door onze ervaring hebben wij een grote klantenkring opgebouwd in Utrecht,  IJsselstein,  , Nieuwegein en de rest van omgeving Utrecht. Onze autorijschool is gevestigd in Utrecht. Door de speciale methode die rijschool Troy Utrecht  hanteert bij het geven van autorijlessen, slaag je met gemiddeld eendere minder uren. Bovendien is de instructeur ook gespecialiseerd in het geven van autorijlessen aan leerlingen met faalangst, dat kan ook geen kwaad voor leerlingen zonder faalangst. Je krijgt autorijles in een rookvrije Volkswagen golf 7. Ons hoofddoel is om jou op te leiden tot een sociale, vlotte, zelfstandige en veilige verkeersdeelnemer. Dit doel bereiken we door iedere leerling een goede aangepaste instructie te geven. Blijken er tijdens de rijlessen dingen te zijn die je moeilijk vindt, dan worden de rijlessen daarop aangepast.

Manier van lesgeven

Door onze prettige, rustgevende en unieke manier van lesgeven heb je snel je rijbewijs en voelen leerlingen zich snel op hun gemak. Bij de eerste autorijles op het oefenterrein besteden wij meteen aandacht aan de volgende punten: ontkoppelen, koppelen, wegrijden, opschakelen, terugschakelen, stopproef, stuurtechniek en kijktechniek. Dit doen wij op het oefenterrein in Utrecht  zodat jij zonder gehinderd te worden rustig kan oefenen. Bij de vervolg lessen worden alle aspecten van het autorijden behandeld. Door de goede begeleiding van de instructeur kan het maximale uit elke rijles worden gehaald. Zo ben je met zo min mogelijk lessen uitstekend voorbereid op het CBR praktijkexamen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat elke leerling nodig heeft om het rijbewijs in één keer te kunnen halen. Wij geven rijles Utrecht,  en omgeving, en oefenen vooral de examenroutes die je kunt verwachten tijdens het CBR examen.

Bel voor jou proefles 030:8080317

Of bezoek onze website www.rijschool-troy.nl

Rijschool in Utrecht met jaren lang ervaring de beste rijschool.


Tagged with

Autoleningen vergelijken

Door de opkomst van het internet bieden heel veel aanbieders de mogelijkheid om via het internet een auto lening af te sluiten. Naast dat u een lening kunt afsluiten bij de bank kunt u kiezen voor een dochterbedrijf van de bank of voor een lening zonder bank.

 

Autolening bij de bank

Van oudsher ga je voor een lening naar de bank. Deze manier van lening wordt ook het meest gebruikt. Er zijn ook steeds meer onderdelen van banken die zich specialiseren op het bieden van een autolening of een andere soort lening, zoals Freo dat onderdeel is van de Rabobank. Via tools op het internet is het makkelijk om banken en hun dochtermaatschappijen te vergelijken om zo op een zo gunstig mogelijke lening uit te komen voor uw auto.

 

Autolening zonder bank

Door de opkomst van het internet hebben particulieren aanbieders ook de mogelijkheid gekregen om hun geld aan te bieden voor een lening. Wanneer u besluit een persoonlijke lening af te sluiten voor uw auto zult u bij het afsluiten hiervan bij een lening zonder bank sneller het geld op uw rekening hebben staan en zal de aanvraagprocedure u minder werk kosten. Het geld lenen zonder bank wordt gezien als de toekomst van het lenen op het gebied van kleine korte autoleningen.

 

Waar moet u op letten

Let bij het vergelijken van autoleningen naar de looptijd, rente en voorwaarden van de lening. Kijk naar wat u maandelijks kunt missen en hou rekening met de rente die u uiteindelijk extra zult moeten betalen bovenop het aflossingsbedrag. Daarnaast zijn er per aanbieders verschillende voorwaarden op het gebied van bijvoorbeeld het boetevrij aflossen, dit zal bij de ene aanbieders mogelijk kunnen zijn en zal het bij een andere aanbieder een boete opleveren. Let dus naast de rentevoet ook op de andere factoren.

Wilt u zelf autoleningen vergelijken? Bezoek dan Geldlenenzonderbank.net

Autoleningen vergelijken

De mythische Ferrari Testarossa

 

De Ferrari Testarossa is niet zomaar een auto. Het is zelfs niet zomaar een Ferrari, als dat überhaupt al bestaat. De Testarossa is een legende, een mythe, een heuse cultauto. Wie is er niet opgegroeid met een poster aan de muur van dit legendarische model, waarvan een witte versie werd gebruikt in Miami Vice? Deze sportauto uit de jaren tachtig (productie begon in 1984 en stopte in 1996), vernoemd naar de sportautowereldkampioen uit 1957, de Ferrari 250 Testa Rossa, is nog steeds een juweeltje.

De voor- en nadelen van een Ferrari Testarossa

Elke autoliefhebber en Ferrari fan zou natuurlijk niets liever willen dan de trotse bezitter zijn van een heuse Testarossa. Het hebben van een Testarossa brengt enkele heerlijke voordelen met zich mee zoals simpelweg het hebben van een mythische, legendarische auto, de motorprestaties, bruut rijplezier en de eenvoudige wetenschap dat je een briljante investering hebt gedaan. (Tegenwoordig kost een Ferrari Testarossa al gauw rond de €100.000.) Daar tegenover staat echter dat je deze auto voorzichtig zult moeten besturen, dat je haar maar beperkt (dus eigenlijk niet echt) dagelijks kunt gebruiken en dat er zeer secuur en duur onderhoud is vereist. Mocht je overwegen een Ferrari Testarossa te kopen, dan zijn dit zaken waar je beter rekening mee kunt houden.

Het symbool van de jaren tachtig

De Testarossa is een auto uit een andere wereld. Ze representeert de jaren tachtig, werd gebruikt in Miami Vice, bereikt 100 kilometer per uur in 5,3 seconden en heeft een topsnelheid van een verbijsterende 300 kilometer per uur. Daarnaast is de Testarossa een ware benzineslurper: ze gebruikt tussen de 15 en 35 liter per 100 kilometer. Dit model Ferrari is dus ideaal als prestigieuze en indrukwekkende weekendauto. Voor je dagelijkse ritje naar je werk gebruik je beter een werkpaard, dan een steigerend sierpaard.

De mythische Ferrari Testarossa


Tagged with

Art-Sloten

Er zijn verschillende soorten ART-sloten op de markt. Voordat je een slot gaat kopen is het verstandig om te bekijken aan welke voorwaarden jouw slot moet voldoen en wat de waarde is van het object dat je van plan bent op slot te gaan zetten.

De ART-sloten verschillen in zwaarte en classificatie maar één ding hebben alle sloten met elkaar gemeen namelijk dat ze het ART-keurmerk hebben. Hiermee ben je verzekerd van een slot van de allerbeste kwaliteit en de meeste diefstalverzekeringen voor fietsen en scooters hebben als eis om in aanmerking te komen voor de verzekering dat je in het bezit bent én dat je je voertuig vastzet met een slot met een ART-keurmerk.

Als je van plan bent om je voertuig bijvoorbeeld ‘s nachts buiten laat staan kun je het beste kiezen voor een slot van categorie 4 of 5 terwijl je anders misschien toe kunt met een slot van een lagere categorie. De verschillende ART-sloten hebben verschillende lengtes en het is handig als je kiest voor een slot met genoeg lengte zodat je je voertuig vast kunt maken aan bijvoorbeeld een boom of een beugel.

Je kunt ook overwegen om te kiezen voor een extra discusslot want het is bewezen dat als je meerdere verschillende sloten hebt je voertuig minder interessant is voor dieven om te stelen aangezien ze het teveel werk vinden om verschillende soorten sloten open te breken of te kraken.

Het is uiteraard fijn dat je met ART-sloten verzekerd bent dat je je voertuig met een gerust hart buiten kunt laten staan maar je kunt natuurlijk zélf ook nog andere maatregelen nemen. Probeer donkere steegjes te vermijden om in te parkeren en zet je voertuig het liefst in de buurt van straatverlichting.

Het allermooiste zou natuurlijk zijn als je je voertuig ergens binnen of in een stalling kunt plaatsen maar als dit niet mogelijk is probeer dan tenminste je voertuig ergens aan vast te zetten. Onderhoud je ART-sloten zo af en toe met slotspray en probeer te voorkomen dat je sloten helemaal nat regenen.

Art-Sloten


Tagged with

Razendsnel chiptuningfiles

Je bent gek van wagens en je wil jouw wagen net dat beetje extra power geven om iedereen te snel af te zijn? Dan zit je met de kwalitatieve chiptuningfiles van Dyno-chiptuningfiles goed. Op deze website vind je in geen tijd de tuningfile die je nodig hebt. Ook voor jouw wagen hebben we ongetwijfeld de geschikte software. En aangezien elke tuningfile uitgebreid getest is hoef je je over de kwaliteit en over de invloed op je wagen geen zorgen te maken. Daar steken wij onze handen voor in het vuur.

 

Online je chiptuningfile bestellen

Op het internet vind je heel wat informatie over tuning en er zijn veel sites waar je chiptuningfiles kan vinden. Waar maakt Dyno-chiptuningfiles dan het verschil? Dat doen we op zoveel vlakken dat een korte opsomming moeilijk is, maar we zullen toch een poging wagen. Je bestelt je tuningfile heel makkelijk online, zonder overbodige poespas hebben je in 3 eenvoudige stappen je aangepaste software waar je onmiddellijk mee aan de slag kan. Afrekenen doe je gewoon online.

 

Stevig onder handen genomen

Eenvoudig online bestellen is maar één aspect. Het belangrijkste punt is waarschijnlijk dat je de zekerheid krijgt dat elke tuningfile getest is in het eigen lab. Ja, dat lees je goed, Dyno-chiptuningfiles beschikt over een eigen research & development afdeling waar professionals dag in, dag uit bezig zijn met het optimaal fabriceren van chiptuningfiles. Je vindt op de site dus geen standaard oplossingen maar elke tuningfile is op maat gemaakt en heeft uitvoerige testen ondergaan op de eigen rollen.

 

Wij luisteren en ontwikkelen

Moest je toch met vragen zitten over je tuningfile zelfs dan hoef je je geen zorgen maken. Via de website op telefonisch contacteer je ons, uiteraard in je eigen taal en stel je ons alle vragen die je je maar kan indenken. Onze specialisten staan steeds voor je klaar met uitleg en tips. Zo komt je chiptuningfile optimaal tot zijn recht. En heb je toch een speciaal verzoek waar we niet direct een pasklaar antwoord op hebben dan proberen we alsnog een oplossing te bieden.

 

Premium service, premium chiptuningfiles

Door onze doorgedreven service en vakkennis hebben ook de grootste merken uit het wereldje vertrouwen in ons. Alientech en CMD zijn maar twee grote namen waar we het gamma van verdelen en die we dus aan onze klanten kunnen aanbieden. Ongetwijfeld zullen hier in de toekomst nog enkele sprekende namen aan toegevoegd worden.

 

Surf, bestel en installeer

Veel moeilijker is het niet. Neem vandaag nog een kijkje op onze site en bestel bij ons de tuningfile die je nodig hebt. Of je nu wat extra kracht aan je motor wil toevoegen of brandstop wil besparen, ongetwijfeld hebben we in ons gamma de perfecte oplossing voor je vraag.

Aarzel niet langer en bestel nu je software in 3 eenvoudige stappen.

Razendsnel chiptuningfiles


Tagged with