Advocaat strafrecht

Ik kwam vorig jaar in aanraking met een advocaat strafrecht. Net als veel mensen, was dit niet mijn plan. Ik kwam, buiten mijn schuld om, in aanraking met justitie. Ik belandde door een geniepige truc van een paar foute ‘vrienden’ in de gevangenis. Natuurlijk is dit een standaardverhaal, dat alle gevangen zullen opvoeren. In mijn geval bewees de advocaat strafrecht gelukkig mijn onschuld. Na een avond stappen in de binnenstad van Amsterdam, haalde ik mijn jas op uit de garderobe van een aansprekende en hippe club. Tot dat moment was het een prachtige avond geweest. De avond was goed, de drank vloeide rijkelijk en ik had ontzettend veel plezier gehad in de gekte. Na drie maanden studeren had ik eindelijk weer de tijd genomen voor een gezellige avond met mijn vrienden. De avond begon bij een vriend in zijn appartement in de grachtengordel. Na het indrinken volgde een zwerftocht langs kroegjes in de binnenstad. Na de kroegen gingen we naar de club en de avond eindigde in de garderobe. Ik haalde mijn jas op in zwaar beschonken status. Ik kwam daar een oude vriend tegen, we praatten met zijn tweeën over het leven en hij haalde ook zijn jas op. Het vervolg van de avond is mij niet helemaal duidelijk. Ik weet alleen dat ‘vriend’ op een ongezien moment een zakje cocaïne in mijn jas had geplaatst. Door mijn beschonken status, was dit een peulenschil. Het volgende moment werden wij beiden gefouilleerd door de politieagenten die voor de club stonden. Ik maakte nog een geintje met de agent en het volgende moment zat ik met mijn dronken hoofd in de politieauto. Ik werd opgepakt op het bezig van harddrugs. Het werd tijd voor een advocaat strafrecht was het advies van de mensen bij de politie.

Advocaat strafrecht inschakelen

Ik had nog nooit nagedacht over het inschakelen van een advocaat strafrecht. Ik wist zelfs niet helemaal wat het inhield. Ik was zelfs nog nooit in een politiecel geweest. Mijn avond veranderde in een kort ogenblik in een hel. Het leek op een documentaire op de zondagavond op SBS. De volgende ochtend kwam pas het besef dat ik echt in de problemen zat. Ik sliep mijn roes uit in de cel en werd de volgende ochtend verhoord. Ik vertelde de politieagenten dat ik nog nooit verkeerde middelen had gebruikt en zeker nog nooit had verhandeld. De agent vertelde dat ik de advocaat strafrecht mocht inschakelen, indien ik daar behoefte aan had. Via mijn moeder kwam ik aanraking met Witlox Snijders Tuzkapan advocaten. Dit advocatenbureau in het hartje van Amsterdam heeft veel ervaring met strafrechtzaken. Zij kende een goede advocaat strafrecht via een bekende van haar. Ik ben geboren in de Bijlmer in Amsterdam. Ik groeide op in deze wijk en mijn moeder woont er nog steeds. Het is geen wonder dat mijn moeder een goede advocaat strafrecht kende. Bijna elke inwoner van de wijk, kent wel iemand met een crimineel verleden. Mijn lot werd dus in handen gelegd van de advocaat strafrecht van het advocatenkantoor Witlox Snijders Tuzkapan advocaten. Dit kantoor biedt vier verschillende advocaten op het gebied van strafrecht aan:

  • mr. M.A.I. Witlox
  • mr. J.H.W. van der Lee
  • mr. E. Tuzkapan
  • mr. H.G.S. de Heiden

Dit mannengezelschap is voor een deel verantwoordelijk voor de naamgeving van het bureau. Ik kreeg echter te maken met meneer De Heiden. Hij kwam langs in mijn politiecel en ik legde hem het verhaal uit. Ik zou niet lang in de cel moeten zitten, als ik veroordeeld zou zijn. Ik heb namelijk geen verleden in de criminaliteit en het bezit van drogerende middelen is niet een grote misdaad. Ik wilde echter gewoon mijn gelijk bewijzen en mijn naam zuiveren. Voor de rest van mijn leven zou ik anders rondlopen met een strafblad. Niet leuk en niet handig voor een jongeman met aspiraties in de wereld van de educatie. Wie gaat er een docent met een strafrecht in dienst nemen?

Op vrije voeten

Het verhoor werd vervolgd met de advocaat strafrecht aan mijn zijde. De man beantwoorde de meeste vragen en greep in wanneer de politie ongegronde vragen stelde. Ik legde nogmaals mijn verhaal uit en de advocaat strafrecht constateerde dat ik mij geen enkele zorgen hoefde te maken. Ik weet nog niet exact op welke manier de aanklacht tegen mij kwam te vervallen. Ik weet enkel dat het werk van deze advocaat strafrecht zeer succesvol verliep. Binnen een dag stond ik weer buiten op straat en zonder strafblad. Gezien mijn achtergrond en mijn logische verhaal, dat werd gesteund door een aantal vrienden, kwam ik snel weer op vrije voeten. Ik weet echter dat ik het niet zonder de advocaat strafrecht had kunnen afhandelen. Deze man heeft het verhaal keurig vastgelegd, getuigen gezocht en een sterke zaak neergezet. Voor hem was het een peulenschil, maar het heeft een grote impact gehad op mijn leven. Ik ben hem daar zeer dankbaar voor. Hij vertelde mij daarnaast dat het mogelijk zou zijn om de Staat der Nederlanden aan te klagen voor het leed dat ik had geleden. Ik vertelde hem echter dat ik daar geen behoefte aan had en dat ik ook geen enkele rancune kende tegen de politie. Ze hebben correct gehandeld en ik heb vertrouwen gehouden in het rechtssysteem van ons land. Het pakte goed uit, dus ik heb geen reden tot klagen. Zoekt u een goede advocaat strafrecht? Kies voor WST advocaten.

Advocaat strafrecht


Tagged with