Wistjij
Image default
Sport

Advies bij het vinden van een goed trimvest

Bent u als duiker op zoek naar een nieuw trimvest en zou u graag deskundig advies krijgen bij de aankoop hiervan? Hiervoor kunt u goed terecht bij duikwinkel Herman Lieven. In het ruime assortiment aan duikmaterialen vindt u tal van trimvesten in verschillende prijsklassen en diverse uitvoeringen. De deskundige medewerkers van deze duikwinkel zijn u daarbij graag behulpzaam bij het maken van de voor u juiste keuze. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en u aanvullende informatie en advies geven. Zo weet u zeker dat u het trimvest koopt dat goed bij u past en aan uw wensen voldoet.

Ook trimvest accessoires verkrijgbaar

U kunt bij Herman Lieven voor meer terecht dan alleen het trimvest zelf. De grote winkel in ’s-Hertogenbosch beslaat 1000 m2 waar u een verscheidenheid aan duikmaterialen en accessoires kunt verkrijgen. Voor uw trimvest kunt u onder andere loodpockets, inflators en messen kopen. Verder vindt u bij deze duikwinkel een breed aanbod aan ademautomaten. Een ademautomaat kunt u aanschaffen in diverse prijscategorieën. Of u kunt uw keuze voor een ademautomaat baseren op een merk waar u bijvoorbeeld goede ervaringen mee heeft. Bij Herman Lieven kunt u een ademautomaat verkrijgen van het merk Aqualung, Apeks of Scubapro. Daarbij biedt deze duikwinkel in de eigen professionele werkplaats ademautomaat onderhoud aan op jaarlijkse basis.

Liever online shoppen?

Bent u niet in de gelegenheid langs te komen in de duikwinkel in ’s-Hertogenbosch? Of geeft u de voorkeur aan online winkelen? Bezoek dan de webshop van Herman Lieven. Ook hier is het volledige assortiment inzichtelijk en kunt u rekenen op een uitstekende service. Zo is er een telefonische klantenservice voor u als online klant. U kunt hier al uw vragen neerleggen en advies inwinnen alvorens een aankoop in de webwinkel te doen. Wanneer u bestelbedrag boven de 70 Euro uitkomt dan is de verzending gratis. Daarbij kunt u rekenen op een vlotte levering omdat de meeste producten ruim op voorraad zijn bij Herman Lieven.