Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Achterkant iPhone 8 vervangen

Zowel de voorkant als de achterkant van de iPhone 8 is volledig in duurzaam glas uitgevoerd. Daardoor is deze smartphone waterdicht tot een diepte van 2 meter. Je kunt dus rustig een duik in een zwembad nemen met je telefoon op zak en er zal niets mee gebeuren. Maar als je per ongeluk je telefoon uit je handen laat vallen op de rand van het zwembad, dan bestaat de kans dat niet alleen het scherm maar ook de achterkant vol met barsten zit omdat beiden van glas zijn gemaakt. En als je een hoop geld hebt betaald voor je iPhone 8 dan wil je natuurlijk niet dat het apparaat kapot gaat zodat je weer een nieuwe moet kopen. Mocht de achterkant onverhoopt toch beschadigt raken dan kun je door de achterkant iPhone 8 vervangen het probleem verhelpen.

 

Waarom achterkant iPhone 8 vervangen?

Omdat de achterkant van de iPhone 8 ook van versterkt glas is gemaakt, kan dat op dezelfde wijze beschadigd raken als het scherm. En je ziet het er misschien niet aan af, maar dan de achterkant van een iPhone zitten ook een aantal belangrijke onderdelen verwerkt die essentieel zijn voor het toestel. De knoppen zitten bijvoorbeeld in de achterkant verwerkt, evenals de wifi- en gps-antenne. Ook de camera en de flitser van je iPhone zitten in de achterkant. Als je iPhone per ongeluk op een harde ondergrond valt kan niet alleen de achterkant zelf beschadigd raken, maar ook alle onderdelen die erin zijn verwerkt. Dat betekent dat je bijvoorbeeld geen internet meer kunt ontvangen omdat de wifi-antenne stuk is, of dat je flitser het niet meer wil doen. Als je merkt dat na een valpartij een van deze onderdelen niet meer functioneert, dan kan het raadzaam zijn de achterkant van de iPhone 8 te vervangen.

 

Snel en betaalbaar de achterkant iPhone 8 vervangen

Apple gebruikt alleen de beste materialen voor zijn iPhones, maar dat kan niet voorkomen dat je iPhone 8 stuk kan gaan of beschadigd raken als je hem laat vallen. Nu kun je Apple Care afsluiten om je de telefoon te verzekeren tegen dit soort schades, maar veel mensen kiezen daar niet voor vanwege de extra kosten. 

 

Als de achterkant van je iPhone 8 kapot is, en je hebt geen Apple Care afgesloten, moet je een andere betaalbare oplossing vinden. Het GSM Reparatie Centrum kan de achterkant van je iPhone 8 en alle onderdelen die ermee te maken hebben vervangen. Je kunt ook losse onderdelen die in de achterkant van de iPhone zitten laten vervangen. Maar ondervind je meerdere gebreken dan kun je het beste de hele achterkant inclusief onderdelen vervangen.